moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 15:05 Η moukelis έγραψε: #1.321 27-05-08 15:05 Όχι είναι μεγαλούτσικα...Α μία είναι αυτή και η αλλη αυτη,μόνο 7 μηνών.Η δευτερη μοιαζει και με τη Lita σου στη φατσούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 15:08 Η Lita έγραψε: #1.322 27-05-08 15:08 οντως και εγω αυτο σκεφτηκα οταν την ειδα!δεν υπαρχει αλλος εκτροφεας στο mycat που να εχει και αλλα ειδη περσικων γνωριζεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 15:12 Η moukelis έγραψε: #1.323 27-05-08 15:12 Δυστυχώς για περσάκια δε γνωρίζω άλλον...Πάντως εγω αυτή τη δευτερη την ερωτευτηκα,αν το σκέφτεσαι βιάσου,θα την καπαρώσουν αμέσως,είναι και μικρούλα,για να τη δεχτεί η Lita,αλλά όχι και μωρό,για να έχεις να ανησυχείς για δυο μπεμπάκια.Ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 17:15 Η fantom-girl: #1.324 27-05-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: οντως και εγω αυτο σκεφτηκα οταν την ειδα!δεν υπαρχει αλλος εκτροφεας στο mycat που να εχει και αλλα ειδη περσικων γνωριζεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ενα θυληκο και ενα αρσενικο κανενα απο τα 2 στειρωμενο λογω προβληματων με την νομοθεσια στην Αμερικη .Απλα το παλικαρι που εχει τον αρσενικο αυτο τον καιρο γραφει εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 17:53 Η fantom-girl: #1.325 27-05-08 17:53 Siberian bi-color το ονομα της ειναι Γατακι και ακομα μπουσουλαει!!!!!!!! χαχαχααα θα βαλω και αλλες φοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:07 Η fantom-girl: #1.326 27-05-08 18:07 χιχιχιιχιχιχιχιιιιιιιιιιιι ειναι 3 βδομαδων αχαχχαχαχχααααα η daniela ειναι στον κοσμο της κοιμαται διαρκως!!!!!!!! ειναι ενα πολυ δυστροπο γατι φωναζει συνεχεια και μου εχει σπασει τα νευρα....... χιχιχιχιιχιχιιιιι μου το εφερε μια ξαδελφη μου απο την Ιταλια χτες το βραδυ μενει μονη σε ενα κλουβακι για να μην της επιτεθει η ντανιελα . χαχαχαχααααα εγω λεω να την πω Γατακι χαχαχαχααα πειτε εσεις τπτ ειναι καθαροαιμη σιβιριας bi-color αχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #1.327 27-05-08 18:11 Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:15 Η fantom-girl: #1.328 27-05-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω δυστυχως αν θα την κρατησω αλλα για οσο μεινει εδω θα ειναι πριγκιπισσα δεν εχω ιδεα απο σιβιριας και φοβαμαι το καλοκαιρι..... απο οτι ξερω δεν επιβιωνουν σε τοσο υψηλές θερμοκρασιες την εχω διπλα απο ανεμιστηρα δεν ξερω ομως συνεχεια βουταει στο νερακι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:32 Η fantom-girl: #1.329 27-05-08 18:32 το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.330 27-05-08 18:33 Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #1.331 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Click για ανάπτυξη... Άμα βουτάει συνεχεια στο νερό της δεν ειναι ασχημη ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η fantom-girl: #1.332 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Click για ανάπτυξη... ρε δεν καθετε κοιμαται συνεχεια και οταν ξυπναει φωναζει μαμα φαιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:38 Η moukelis έγραψε: #1.333 27-05-08 18:38 Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:40 Η fantom-girl: #1.334 27-05-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι είναι μεγαλούτσικα...Α μία είναι αυτή και η αλλη αυτη,μόνο 7 μηνών.Η δευτερη μοιαζει και με τη Lita σου στη φατσούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 15:08 Η Lita έγραψε: #1.322 27-05-08 15:08 οντως και εγω αυτο σκεφτηκα οταν την ειδα!δεν υπαρχει αλλος εκτροφεας στο mycat που να εχει και αλλα ειδη περσικων γνωριζεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 15:12 Η moukelis έγραψε: #1.323 27-05-08 15:12 Δυστυχώς για περσάκια δε γνωρίζω άλλον...Πάντως εγω αυτή τη δευτερη την ερωτευτηκα,αν το σκέφτεσαι βιάσου,θα την καπαρώσουν αμέσως,είναι και μικρούλα,για να τη δεχτεί η Lita,αλλά όχι και μωρό,για να έχεις να ανησυχείς για δυο μπεμπάκια.Ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 17:15 Η fantom-girl: #1.324 27-05-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: οντως και εγω αυτο σκεφτηκα οταν την ειδα!δεν υπαρχει αλλος εκτροφεας στο mycat που να εχει και αλλα ειδη περσικων γνωριζεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ενα θυληκο και ενα αρσενικο κανενα απο τα 2 στειρωμενο λογω προβληματων με την νομοθεσια στην Αμερικη .Απλα το παλικαρι που εχει τον αρσενικο αυτο τον καιρο γραφει εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 17:53 Η fantom-girl: #1.325 27-05-08 17:53 Siberian bi-color το ονομα της ειναι Γατακι και ακομα μπουσουλαει!!!!!!!! χαχαχααα θα βαλω και αλλες φοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:07 Η fantom-girl: #1.326 27-05-08 18:07 χιχιχιιχιχιχιχιιιιιιιιιιιι ειναι 3 βδομαδων αχαχχαχαχχααααα η daniela ειναι στον κοσμο της κοιμαται διαρκως!!!!!!!! ειναι ενα πολυ δυστροπο γατι φωναζει συνεχεια και μου εχει σπασει τα νευρα....... χιχιχιχιιχιχιιιιι μου το εφερε μια ξαδελφη μου απο την Ιταλια χτες το βραδυ μενει μονη σε ενα κλουβακι για να μην της επιτεθει η ντανιελα . χαχαχαχααααα εγω λεω να την πω Γατακι χαχαχαχααα πειτε εσεις τπτ ειναι καθαροαιμη σιβιριας bi-color αχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #1.327 27-05-08 18:11 Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:15 Η fantom-girl: #1.328 27-05-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω δυστυχως αν θα την κρατησω αλλα για οσο μεινει εδω θα ειναι πριγκιπισσα δεν εχω ιδεα απο σιβιριας και φοβαμαι το καλοκαιρι..... απο οτι ξερω δεν επιβιωνουν σε τοσο υψηλές θερμοκρασιες την εχω διπλα απο ανεμιστηρα δεν ξερω ομως συνεχεια βουταει στο νερακι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:32 Η fantom-girl: #1.329 27-05-08 18:32 το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.330 27-05-08 18:33 Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #1.331 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Click για ανάπτυξη... Άμα βουτάει συνεχεια στο νερό της δεν ειναι ασχημη ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η fantom-girl: #1.332 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Click για ανάπτυξη... ρε δεν καθετε κοιμαται συνεχεια και οταν ξυπναει φωναζει μαμα φαιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:38 Η moukelis έγραψε: #1.333 27-05-08 18:38 Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:40 Η fantom-girl: #1.334 27-05-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οντως και εγω αυτο σκεφτηκα οταν την ειδα!δεν υπαρχει αλλος εκτροφεας στο mycat που να εχει και αλλα ειδη περσικων γνωριζεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 15:12 Η moukelis έγραψε: #1.323 27-05-08 15:12 Δυστυχώς για περσάκια δε γνωρίζω άλλον...Πάντως εγω αυτή τη δευτερη την ερωτευτηκα,αν το σκέφτεσαι βιάσου,θα την καπαρώσουν αμέσως,είναι και μικρούλα,για να τη δεχτεί η Lita,αλλά όχι και μωρό,για να έχεις να ανησυχείς για δυο μπεμπάκια.Ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 17:15 Η fantom-girl: #1.324 27-05-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: οντως και εγω αυτο σκεφτηκα οταν την ειδα!δεν υπαρχει αλλος εκτροφεας στο mycat που να εχει και αλλα ειδη περσικων γνωριζεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ενα θυληκο και ενα αρσενικο κανενα απο τα 2 στειρωμενο λογω προβληματων με την νομοθεσια στην Αμερικη .Απλα το παλικαρι που εχει τον αρσενικο αυτο τον καιρο γραφει εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 17:53 Η fantom-girl: #1.325 27-05-08 17:53 Siberian bi-color το ονομα της ειναι Γατακι και ακομα μπουσουλαει!!!!!!!! χαχαχααα θα βαλω και αλλες φοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:07 Η fantom-girl: #1.326 27-05-08 18:07 χιχιχιιχιχιχιχιιιιιιιιιιιι ειναι 3 βδομαδων αχαχχαχαχχααααα η daniela ειναι στον κοσμο της κοιμαται διαρκως!!!!!!!! ειναι ενα πολυ δυστροπο γατι φωναζει συνεχεια και μου εχει σπασει τα νευρα....... χιχιχιχιιχιχιιιιι μου το εφερε μια ξαδελφη μου απο την Ιταλια χτες το βραδυ μενει μονη σε ενα κλουβακι για να μην της επιτεθει η ντανιελα . χαχαχαχααααα εγω λεω να την πω Γατακι χαχαχαχααα πειτε εσεις τπτ ειναι καθαροαιμη σιβιριας bi-color αχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #1.327 27-05-08 18:11 Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:15 Η fantom-girl: #1.328 27-05-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω δυστυχως αν θα την κρατησω αλλα για οσο μεινει εδω θα ειναι πριγκιπισσα δεν εχω ιδεα απο σιβιριας και φοβαμαι το καλοκαιρι..... απο οτι ξερω δεν επιβιωνουν σε τοσο υψηλές θερμοκρασιες την εχω διπλα απο ανεμιστηρα δεν ξερω ομως συνεχεια βουταει στο νερακι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:32 Η fantom-girl: #1.329 27-05-08 18:32 το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.330 27-05-08 18:33 Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #1.331 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Click για ανάπτυξη... Άμα βουτάει συνεχεια στο νερό της δεν ειναι ασχημη ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η fantom-girl: #1.332 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Click για ανάπτυξη... ρε δεν καθετε κοιμαται συνεχεια και οταν ξυπναει φωναζει μαμα φαιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:38 Η moukelis έγραψε: #1.333 27-05-08 18:38 Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:40 Η fantom-girl: #1.334 27-05-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυστυχώς για περσάκια δε γνωρίζω άλλον...Πάντως εγω αυτή τη δευτερη την ερωτευτηκα,αν το σκέφτεσαι βιάσου,θα την καπαρώσουν αμέσως,είναι και μικρούλα,για να τη δεχτεί η Lita,αλλά όχι και μωρό,για να έχεις να ανησυχείς για δυο μπεμπάκια.Ότι πρέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 17:15 Η fantom-girl: #1.324 27-05-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: οντως και εγω αυτο σκεφτηκα οταν την ειδα!δεν υπαρχει αλλος εκτροφεας στο mycat που να εχει και αλλα ειδη περσικων γνωριζεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ενα θυληκο και ενα αρσενικο κανενα απο τα 2 στειρωμενο λογω προβληματων με την νομοθεσια στην Αμερικη .Απλα το παλικαρι που εχει τον αρσενικο αυτο τον καιρο γραφει εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 17:53 Η fantom-girl: #1.325 27-05-08 17:53 Siberian bi-color το ονομα της ειναι Γατακι και ακομα μπουσουλαει!!!!!!!! χαχαχααα θα βαλω και αλλες φοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:07 Η fantom-girl: #1.326 27-05-08 18:07 χιχιχιιχιχιχιχιιιιιιιιιιιι ειναι 3 βδομαδων αχαχχαχαχχααααα η daniela ειναι στον κοσμο της κοιμαται διαρκως!!!!!!!! ειναι ενα πολυ δυστροπο γατι φωναζει συνεχεια και μου εχει σπασει τα νευρα....... χιχιχιχιιχιχιιιιι μου το εφερε μια ξαδελφη μου απο την Ιταλια χτες το βραδυ μενει μονη σε ενα κλουβακι για να μην της επιτεθει η ντανιελα . χαχαχαχααααα εγω λεω να την πω Γατακι χαχαχαχααα πειτε εσεις τπτ ειναι καθαροαιμη σιβιριας bi-color αχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #1.327 27-05-08 18:11 Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:15 Η fantom-girl: #1.328 27-05-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω δυστυχως αν θα την κρατησω αλλα για οσο μεινει εδω θα ειναι πριγκιπισσα δεν εχω ιδεα απο σιβιριας και φοβαμαι το καλοκαιρι..... απο οτι ξερω δεν επιβιωνουν σε τοσο υψηλές θερμοκρασιες την εχω διπλα απο ανεμιστηρα δεν ξερω ομως συνεχεια βουταει στο νερακι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:32 Η fantom-girl: #1.329 27-05-08 18:32 το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.330 27-05-08 18:33 Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #1.331 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Click για ανάπτυξη... Άμα βουτάει συνεχεια στο νερό της δεν ειναι ασχημη ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η fantom-girl: #1.332 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Click για ανάπτυξη... ρε δεν καθετε κοιμαται συνεχεια και οταν ξυπναει φωναζει μαμα φαιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:38 Η moukelis έγραψε: #1.333 27-05-08 18:38 Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:40 Η fantom-girl: #1.334 27-05-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: οντως και εγω αυτο σκεφτηκα οταν την ειδα!δεν υπαρχει αλλος εκτροφεας στο mycat που να εχει και αλλα ειδη περσικων γνωριζεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ενα θυληκο και ενα αρσενικο κανενα απο τα 2 στειρωμενο λογω προβληματων με την νομοθεσια στην Αμερικη .Απλα το παλικαρι που εχει τον αρσενικο αυτο τον καιρο γραφει εξετασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 17:53 Η fantom-girl: #1.325 27-05-08 17:53 Siberian bi-color το ονομα της ειναι Γατακι και ακομα μπουσουλαει!!!!!!!! χαχαχααα θα βαλω και αλλες φοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:07 Η fantom-girl: #1.326 27-05-08 18:07 χιχιχιιχιχιχιχιιιιιιιιιιιι ειναι 3 βδομαδων αχαχχαχαχχααααα η daniela ειναι στον κοσμο της κοιμαται διαρκως!!!!!!!! ειναι ενα πολυ δυστροπο γατι φωναζει συνεχεια και μου εχει σπασει τα νευρα....... χιχιχιχιιχιχιιιιι μου το εφερε μια ξαδελφη μου απο την Ιταλια χτες το βραδυ μενει μονη σε ενα κλουβακι για να μην της επιτεθει η ντανιελα . χαχαχαχααααα εγω λεω να την πω Γατακι χαχαχαχααα πειτε εσεις τπτ ειναι καθαροαιμη σιβιριας bi-color αχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #1.327 27-05-08 18:11 Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:15 Η fantom-girl: #1.328 27-05-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω δυστυχως αν θα την κρατησω αλλα για οσο μεινει εδω θα ειναι πριγκιπισσα δεν εχω ιδεα απο σιβιριας και φοβαμαι το καλοκαιρι..... απο οτι ξερω δεν επιβιωνουν σε τοσο υψηλές θερμοκρασιες την εχω διπλα απο ανεμιστηρα δεν ξερω ομως συνεχεια βουταει στο νερακι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:32 Η fantom-girl: #1.329 27-05-08 18:32 το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.330 27-05-08 18:33 Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #1.331 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Click για ανάπτυξη... Άμα βουτάει συνεχεια στο νερό της δεν ειναι ασχημη ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η fantom-girl: #1.332 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Click για ανάπτυξη... ρε δεν καθετε κοιμαται συνεχεια και οταν ξυπναει φωναζει μαμα φαιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:38 Η moukelis έγραψε: #1.333 27-05-08 18:38 Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:40 Η fantom-girl: #1.334 27-05-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Siberian bi-color το ονομα της ειναι Γατακι και ακομα μπουσουλαει!!!!!!!! χαχαχααα θα βαλω και αλλες φοτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:07 Η fantom-girl: #1.326 27-05-08 18:07 χιχιχιιχιχιχιχιιιιιιιιιιιι ειναι 3 βδομαδων αχαχχαχαχχααααα η daniela ειναι στον κοσμο της κοιμαται διαρκως!!!!!!!! ειναι ενα πολυ δυστροπο γατι φωναζει συνεχεια και μου εχει σπασει τα νευρα....... χιχιχιχιιχιχιιιιι μου το εφερε μια ξαδελφη μου απο την Ιταλια χτες το βραδυ μενει μονη σε ενα κλουβακι για να μην της επιτεθει η ντανιελα . χαχαχαχααααα εγω λεω να την πω Γατακι χαχαχαχααα πειτε εσεις τπτ ειναι καθαροαιμη σιβιριας bi-color αχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #1.327 27-05-08 18:11 Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:15 Η fantom-girl: #1.328 27-05-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω δυστυχως αν θα την κρατησω αλλα για οσο μεινει εδω θα ειναι πριγκιπισσα δεν εχω ιδεα απο σιβιριας και φοβαμαι το καλοκαιρι..... απο οτι ξερω δεν επιβιωνουν σε τοσο υψηλές θερμοκρασιες την εχω διπλα απο ανεμιστηρα δεν ξερω ομως συνεχεια βουταει στο νερακι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:32 Η fantom-girl: #1.329 27-05-08 18:32 το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.330 27-05-08 18:33 Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #1.331 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Click για ανάπτυξη... Άμα βουτάει συνεχεια στο νερό της δεν ειναι ασχημη ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η fantom-girl: #1.332 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Click για ανάπτυξη... ρε δεν καθετε κοιμαται συνεχεια και οταν ξυπναει φωναζει μαμα φαιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:38 Η moukelis έγραψε: #1.333 27-05-08 18:38 Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:40 Η fantom-girl: #1.334 27-05-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χιχιχιιχιχιχιχιιιιιιιιιιιι ειναι 3 βδομαδων αχαχχαχαχχααααα η daniela ειναι στον κοσμο της κοιμαται διαρκως!!!!!!!! ειναι ενα πολυ δυστροπο γατι φωναζει συνεχεια και μου εχει σπασει τα νευρα....... χιχιχιχιιχιχιιιιι μου το εφερε μια ξαδελφη μου απο την Ιταλια χτες το βραδυ μενει μονη σε ενα κλουβακι για να μην της επιτεθει η ντανιελα . χαχαχαχααααα εγω λεω να την πω Γατακι χαχαχαχααα πειτε εσεις τπτ ειναι καθαροαιμη σιβιριας bi-color αχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #1.327 27-05-08 18:11 Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:15 Η fantom-girl: #1.328 27-05-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω δυστυχως αν θα την κρατησω αλλα για οσο μεινει εδω θα ειναι πριγκιπισσα δεν εχω ιδεα απο σιβιριας και φοβαμαι το καλοκαιρι..... απο οτι ξερω δεν επιβιωνουν σε τοσο υψηλές θερμοκρασιες την εχω διπλα απο ανεμιστηρα δεν ξερω ομως συνεχεια βουταει στο νερακι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:32 Η fantom-girl: #1.329 27-05-08 18:32 το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.330 27-05-08 18:33 Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #1.331 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Click για ανάπτυξη... Άμα βουτάει συνεχεια στο νερό της δεν ειναι ασχημη ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η fantom-girl: #1.332 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Click για ανάπτυξη... ρε δεν καθετε κοιμαται συνεχεια και οταν ξυπναει φωναζει μαμα φαιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:38 Η moukelis έγραψε: #1.333 27-05-08 18:38 Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:40 Η fantom-girl: #1.334 27-05-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:15 Η fantom-girl: #1.328 27-05-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω δυστυχως αν θα την κρατησω αλλα για οσο μεινει εδω θα ειναι πριγκιπισσα δεν εχω ιδεα απο σιβιριας και φοβαμαι το καλοκαιρι..... απο οτι ξερω δεν επιβιωνουν σε τοσο υψηλές θερμοκρασιες την εχω διπλα απο ανεμιστηρα δεν ξερω ομως συνεχεια βουταει στο νερακι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:32 Η fantom-girl: #1.329 27-05-08 18:32 το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.330 27-05-08 18:33 Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #1.331 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Click για ανάπτυξη... Άμα βουτάει συνεχεια στο νερό της δεν ειναι ασχημη ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η fantom-girl: #1.332 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Click για ανάπτυξη... ρε δεν καθετε κοιμαται συνεχεια και οταν ξυπναει φωναζει μαμα φαιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:38 Η moukelis έγραψε: #1.333 27-05-08 18:38 Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:40 Η fantom-girl: #1.334 27-05-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικά θα κρατησεις αυτό;Θυμαμαι που έψαχνες για γατάκι.Ε βρε τέτοια ομορφιά και θα τη βγάλεις σκέτο Γατάκι;;;Ένα πιο μεγαλοπρεπές όνομα της χρειάζεται... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω δυστυχως αν θα την κρατησω αλλα για οσο μεινει εδω θα ειναι πριγκιπισσα δεν εχω ιδεα απο σιβιριας και φοβαμαι το καλοκαιρι..... απο οτι ξερω δεν επιβιωνουν σε τοσο υψηλές θερμοκρασιες την εχω διπλα απο ανεμιστηρα δεν ξερω ομως συνεχεια βουταει στο νερακι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:32 Η fantom-girl: #1.329 27-05-08 18:32 το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.330 27-05-08 18:33 Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #1.331 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Click για ανάπτυξη... Άμα βουτάει συνεχεια στο νερό της δεν ειναι ασχημη ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η fantom-girl: #1.332 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Click για ανάπτυξη... ρε δεν καθετε κοιμαται συνεχεια και οταν ξυπναει φωναζει μαμα φαιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:38 Η moukelis έγραψε: #1.333 27-05-08 18:38 Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:40 Η fantom-girl: #1.334 27-05-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #1.330 27-05-08 18:33 Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #1.331 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Click για ανάπτυξη... Άμα βουτάει συνεχεια στο νερό της δεν ειναι ασχημη ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η fantom-girl: #1.332 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Click για ανάπτυξη... ρε δεν καθετε κοιμαται συνεχεια και οταν ξυπναει φωναζει μαμα φαιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:38 Η moukelis έγραψε: #1.333 27-05-08 18:38 Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:40 Η fantom-girl: #1.334 27-05-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #1.331 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Click για ανάπτυξη... Άμα βουτάει συνεχεια στο νερό της δεν ειναι ασχημη ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η fantom-girl: #1.332 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Click για ανάπτυξη... ρε δεν καθετε κοιμαται συνεχεια και οταν ξυπναει φωναζει μαμα φαιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:38 Η moukelis έγραψε: #1.333 27-05-08 18:38 Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:40 Η fantom-girl: #1.334 27-05-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: το pedigree λεει Nerezza De Rozabela............ χιχιχιχιχιχιχιιχιιιι λες να την πω Νερεσα??????? Click για ανάπτυξη... Άμα βουτάει συνεχεια στο νερό της δεν ειναι ασχημη ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:34 Η fantom-girl: #1.332 27-05-08 18:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Click για ανάπτυξη... ρε δεν καθετε κοιμαται συνεχεια και οταν ξυπναει φωναζει μαμα φαιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:38 Η moukelis έγραψε: #1.333 27-05-08 18:38 Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:40 Η fantom-girl: #1.334 27-05-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,νομιζα οτι ειναι το γατουλακι που εψαχνες.Οποτε ασε να δουμε αν την κρατησεις και μετα βρισκουμε ονομα.Ειναι πολυ ομορφουλα,βγαλε και καμια πιο καθαρη φωτο να δουμε τη φατσουλα της! Click για ανάπτυξη... ρε δεν καθετε κοιμαται συνεχεια και οταν ξυπναει φωναζει μαμα φαιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:38 Η moukelis έγραψε: #1.333 27-05-08 18:38 Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:40 Η fantom-girl: #1.334 27-05-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 18:40 Η fantom-girl: #1.334 27-05-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε επειδή είναι μωράκι μάλλον. Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να την πιασω περιεργα ξερεις απο το σβερκο και δεν θελωωωωωωωωωωω ειναι ενα πανεμορφο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.335 31-05-08 13:08 καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.336 31-05-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: καλημερα παιδακια...νεκρα εχει πεσει στα περσουλια... να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι να εχετε υποψιν οτι εγω κατα βαση σκυλομαμα ειμαι.. η ντιζι τις τελευταιες 2 μερες περπαταει ασκοπα μεσα στο σπιτι και κανει ενα μακροσυρτο νιαουριτο..λετε να αδιαθετησε?ειναι 6 μηνων..δεν ειναι μικρουλα να εχει οιστρο?και πως θα το καταλαβω αν οντως εχει οιστρο? Click για ανάπτυξη... Οχι, Έυη μου...δεν είναι μικρή.....έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για οίστρο....αν μάλιστα βλέπεις να ανασηκώνει ελαφρώς τον ποπό της και να "στείνεται" όταν την ακουμπάς σε κείνο το σημείο τότε σίγουρα είναι οίστρος! Αν δεν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ήρθε η ώρα να την στειρώσεις. Μίλα με το γιατρό σας για το τι πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΗ.Τ Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΗ.Τ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 13:43 Η ΕΥΗ.Τ έγραψε: #1.337 31-05-08 13:43 θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Raisa έγραψε: #1.338 31-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΕΥΗ.Τ: θα ηθελα να την ζευγαρωσω τουλαχιστον μια φορα γιατι εχω ολους τους φιλους μου που ειναι παλαβοι με την παρτη της και περιμενουν ενα γατακι απ αυτην.. Αλλα ποια ειναι η καταληλη ηλικια για κατι τετοιο?τις σκυλες ας πουμε δεν τις ζευγαρωνεις πριν κλεισουν τα 2 χρονια τους γιατι χαλαει η αναπτυξη τους και δεν ειναι και συναισθηματικα ωριμες για μαμαδες αφου ειναι ακομα κουταβιτσες.. Για τις γατουλες ειλικρινα δεν ξερω πως παει..ειναι 6 μηνων ωριμη να γινει μαμα????? αα και κατι αλλο.Η ντιζι προσφατα εκανε τις εξετασεις για λευκαιμια ,ειτζ,και περιτονιτιδα και ειναι αρνητικη και στα 3..εχουμε πολλους γαμπρους που μας εχουν ζητησει(κανενας colour point δυστυχως) τι αλλες εξετασεις πρεπει να της κανω και τι να ζητησω απ τον αρσενικο για να ειμαι σιγουρη για την υγεια τοσο της μικρης μου οσο και των μωρων? Click για ανάπτυξη... Απ΄τη στιγμή που θέλεις να τη ζευγαρώσεις και έχεις εξασφαλίσει πού θα δώσεις τα γατάκια ....θα ήταν καλό να περιμένεις μέχρι η γάτα να γίνει τουλάχιστον 1 έτος και σε καμία περίπτωση πιο νωρίς!!! Καλό θα ήταν να ξέρεις και την ομάδα αίματος, τόσο της δικής σου γάτας όσο και του γάτου....πρέπει να είναι συμβατές...για παραπάνω πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:07 Η zorica έγραψε: #1.339 01-06-08 06:07 Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 65 66 67 68 69 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 67 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ωραια νεα διαβασα...Για την γατουλα της Fantom girl λεω να την ονομασουμε Ροζα(σαν την ωραια κοιμομενη που ειναι και πριγκιπισσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 06:31 Η zorica έγραψε: #1.340 01-06-08 06:31 Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 526.jpg 68,4 KB · Εμφανίσεις: 38
Oσο για μας ειμαστε καλα,απλα δεν βλεπω να εχουμε ελπιδες να γινουμε καποτε γατος της γουνας ταξης γατα της Sli8erin... αλλα αυτο δεν μας στεκεται εμποδιο για να ειμαστε ερωτευμενοι...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.