Περσίας maniacs

Σας παρουσιαζω την φρεσκοτατη φωτο του Μαρκου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα 530.jpg
    Εικόνα 530.jpg
    76,4 KB · Εμφανίσεις: 38
Ζορίτσα μου...ο Μάρκος είναι κούκλος...Είδες που φοβόσουν ότι δεν θα γίνει μαλλιαρός??? Εγινε και με το παραπάνω;)....και όσο πάει ομορφαίνει!!!:inlove:
Πολλά φιλάκια στο Μάρκο σε σένα και στην οικογένειά σου:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι κουκλι ειναι αυτο Ζοριτσα??? να τον χαίρεστε..

οντως αλλαξε πολυ και φουντωσε πολυ..ειναι κουκλος
:)το χρωμα του πως το λενε?

Ζορίτσα μου...ο Μάρκος είναι κούκλος...Είδες που φοβόσουν ότι δεν θα γίνει μαλλιαρός??? Εγινε και με το παραπάνω;)....και όσο πάει ομορφαίνει!!!:inlove:
Πολλά φιλάκια στο Μάρκο σε σένα και στην οικογένειά σου:up:
Ευχαριστουμε Raisa μου και ανταποδιδουμε
τι κουκλι ειναι αυτο Ζοριτσα??? να τον χαίρεστε..
Ειδες Νοτα ?
οντως αλλαξε πολυ και φουντωσε πολυ..ειναι κουκλος
:)το χρωμα του πως το λενε?
Εγω για πιο πολυ μαλλι εχω ελπιδες ακομα:redface:και το χρωμα απ`οτι θυμαμαι ειναι silver shaded:up:

Ζορίτσααααααααααααααααααα ο Μάρκο έγινε ακόμα πιο κούκλος!Να τον χαίρεστε είναι τέλειος!:up:

Ευχαριστω Moukelis και εσυ γρηγορα να μας τρελανεις με την Μοιρα και τις φωτο της...:up:

Ευχαριστω Moukelis και εσυ γρηγορα να μας τρελανεις με την Μοιρα και τις φωτο της...:up:
Χα,έχω πρήξει τη μαμά της και μου έστειλε ΚΑΙ βιντεο!Είναι το μωράκι με την πολυ πολυ κοντη ουριτσα.https://www.youtube.com/watch?v=zVEhX70ZyC4

AXxxxxxxxxxxxxxxxxxx τι ζουζουνια ειναι αυτα Τα βλεπω μια χαρα ,οπου να`ναι θα την παρεις ε?

Ήθελα να την πάρω απο τωρα,αλλά στο σπιτι γίνεται ενας πανικός με έναν αρρωστούλη που κυκλοφορεί,την Αμελί που είναι έγκυος και τον Σείριο...και πρέπει όλα αυτά να τα κρατάμε χωριστά.:|Οποτε θα την πάρω κατά πάσα πιθανότητα τον Αυγουστο που θα τοποθετηθώ!:up:

Ααααααα ειναι μπελας τωρα ναι.Περαστικα του αρρωστουλη ...Μηπως ξερεις με τη καθαριζουν τα αυτακια στα γατια?Ο Μαρκο εχει κατι μαυρες τελιτσες οχι πολλες αλλα θελω να του τα βγαλω...

Εγώ τις καθαρίζω με ένα χαρτομάντιλο βρεγμένο με χλιαρό νεράκι.Μην χρησιμοποιήσεις βαμβάκι,αφήνει χνούδια,και μην στάξει νεράκι μέσα στο αυτάκι του.Έχω ακούσει και για λίγο baby oil<αλλα καποιοι λένε ότι δεν κάνει.

Mεχρι τωρα δεν τα ειχε ηταν πεντακαθαρα τα αυτακια του,ειναι 2-3 μερες που τα βλεπω..αρα ειναι νορμαλ αυτα τα μαυρακια να μην ανησυχω ε?

Mεχρι τωρα δεν τα ειχε ηταν πεντακαθαρα τα αυτακια του,ειναι 2-3 μερες που τα βλεπω..αρα ειναι νορμαλ αυτα τα μαυρακια να μην ανησυχω ε?
Ναι απλά μην τα αφήσεις να εξαπλωθούν,μόλις τα βλέπεις να τα καθαρίζεις,ειδικά στο σημείο που είναι στριφογυριστό το αυτάκι,μαζευει εκει μεσα.Δεν είναι τίποτα,αλλά άμα μείνουν πάρα πολύ καιρό και μαζέψει ίσως του κάνουν μόλυνση.

ο.κ.Τι ειναι αυτα τελος παντον...:cool:

Τιποτα δεν ειναι,ειναι κατι σαν βρωμιτσες που βγαινουν τους πρωτους μηνες,μετα δεν εμφανιζονται τοσο συχνα,μια στις τοσες.Εμας μαλιστα την πρωτη φορα ειχαν μεινει καποια μεσα μεσα και τα καθαρισε η κτηνιατρος με ενα ειδικο υγρο και τωρα βγαινουν πολυ πολυ αραια.

Στα σκυλια ξερω οτι βαζουν ενα ειδικο υγρο(θαυμασε και τον Αρη μου)αλλα για γατες δεν εχω γνωσεις:redface:

Συνημμένα

• Εικόνα 505.jpg
    Εικόνα 505.jpg
    151,3 KB · Εμφανίσεις: 681
Κούκλος!Τέρας είναι,σαν τον Ιβαν μας!
Καλύτερα να μην διακινδυνέψεις με υγρά,επειδή τα αυτάκια της γατας είναι πολύ ευαίσθητα.Ή δοκίμασε με ένα μωρομάντιλο.

Eιναι απο τα δικα μου μερη(Σερβικο τσοπανοσκυλο-Sarplaninac)και ειναι τερατακι 55 κιλα.Ο Ιβαν τι ειναι?
Ο.Κ.Τοτε θα του το κανω με βρεγμενο πανακι η με μωρομαντιλα(αλλα και αυτα εχουν κατι επανω τους που μπορει να μη πειραζει τα μωρα αλλα τα γατια?

Ο Ιβάν μας είναι χάσκι Μάλαμουτ:
Καλύτερα με νοτισμένο πανάκι τότε,αν και εμείς κάτι μωρομάντιλα χωρίς άρωμα που παίρνουμε δεν τον πειράζουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back