Περσίας maniacs

Δεν είναι εντελώς τριγωνικό αλλά δεν είναι ούτε στρογγυλό οπως στα περσικά. Είναι λογικό βέβαια αφού η μαμά ηταν Αγκύρας..οι Αγκύρας έχουν τριγωνικό πρόσωπο..αν ο μπαμπάς ήταν περσικός, ο γατούλης σου είναι κάτι ενδιάμεσο:P

κοιτα εγω πιστευω οτι και η μητερα πρεπει να ειχε λιγο περσικο αιμα καθως εχει κλασικα στρογγυεμενα αυτια και πλακουτσοτη μουσουδα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζορίτσα και Fantom που είστε και οι δύο χαμένες; (το χαμένες με την καλή έννοια, εννοώ που χαθήκατε)
Ζορίτσα τη λιονταρόγατο έγινε ο μικρός -τρόπος του λέγειν- Μάρκος;:inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζορίτσα και Fantom που είστε και οι δύο χαμένες; (το χαμένες με την καλή έννοια, εννοώ που χαθήκατε)
Ζορίτσα τη λιονταρόγατο έγινε ο μικρός -τρόπος του λέγειν- Μάρκος;:inlove::inlove::inlove::inlove:
:P:P:P τρεχω με τους δικιγορους αλλα θα τους κλεισω .-

αυτες ειναι φοτος ειναι πολυ ωραιες σιλβερ shated ειναι το κατω ειναι πανεμορφο!!!!!!

Aσε Sli&erin ...η πολλυ δουλια τρωει τον αφεντη...ετσι εχει η πραγματικοτητα...αλλα σε ενα μηνα ξεμπερδευω και θα ειμαι πιο πολυ εδω...:up:.Ο δικος σου ειναι ΟΛΑ τα λεφτα...τι ομορφο γατουδι:up:.

ντιζι σε κουτι παγωτου

θαυμαστε γατιτσα σε νεες περιπετειες..αφου εγλυψε την κρεμα στρογγυλοκαθισε:P
ntizipagoto3.jpg

ntizi-pagoto2.jpg

Καλημέρα,
να και το δικό μου μικρό τρελό παλαβό γατούνι, μόλις σταμάτησε να παίζει με τους αστραγάλους μου... :P

Γκρι-μπλέ Περσίας λέει... εγώ μόνο γκρί ανθρακί βλέπω αλλά..... μια νότα μπλέ είχε όταν ήταν μικρό... τώρα που μεγαλώνει (7 μηνών πια) έχει ασπρούλες τρίχες :)

Συνημμένα

• prince0010.jpg
    prince0010.jpg
    63,8 KB · Εμφανίσεις: 27
Καλημέρα,
να και το δικό μου μικρό τρελό παλαβό γατούνι, μόλις σταμάτησε να παίζει με τους αστραγάλους μου... :P

Γκρι-μπλέ Περσίας λέει... εγώ μόνο γκρί ανθρακί βλέπω αλλά..... μια νότα μπλέ είχε όταν ήταν μικρό... τώρα που μεγαλώνει (7 μηνών πια) έχει ασπρούλες τρίχες :)
Σου έχω ξαναπεί πόσο γλυκός είναι ε;:up:
Και φαίνεται λίγο πιο ανοιχτόχρωμος από τον Σείριό μου.

Καλημέρα,

Καταπληκτικός ο γατούλη σου έχει κ την γλώσσα έξω σαν την Κάντι μου:inlove::inlove::inlove::kiss:

Είναι γλύκας όντως... αλλά δαγκώνει άσχημα όταν παίζουμε...
Αν αρχίσω και γώ να του τραβάω δαγκωνιές αναρωτιέμαι θα του αρέσει;
Αναρωτιέμαι αλήθεια...

Αναρωτιέμαι αλήθεια...
Όχι γιατί μετά θα γίνει πιο επιθετικός, πρέπει να μην ενθαρίνεις τέτοιες συμπεριφορές. Περίργο όμως τα περσικά είναι πολύ ήρεμα γατια κ δεν είναι επιθετικά; μήπως τον ενοχλείς εσύ πολύ κ γι αυτό σε δαγκώνει; γιατί κ εγώ όταν τα ζουλάω:D κ αυτά θέλουν να κοιμηθούν κ δεν τα αφήνω μετά αγριεύουν:(

Αναρωτιέμαι αλήθεια...

Αν είναι 7 μηνών και δεν τον έχεις στειρώσει, ίσως δαγκώνει λόγω ορμονών;)
Εκτός αν το έκανε από μικρός.
Είναι πραγματικά σπάνιο για περσικά να δαγκώνουν άσχημα, ακόμα και στο παιχνίδι.

Την πέμπτη πάμε για στείρωση... και πραγματικά εύχομαι όλα να πάνε καλά...
Αλλά το έκανε από μικρός.. Η κτηνίατρος λέει ότι θεωρεί ότι εγώ είμαι κτήμα του κι όχι το αντίθετο... Κυρίως γιατί μένουμε τα δυό μας. Και όταν δαγκώνει το κάνει για να με μαλλώσει, αλλά αυτό που κερδίζει είναι να τον σηκώνω και να τον πετάω στον αέρα, όπως κάνουμε νταχτιρντί τα μωρά.. Και μετά μαζέυει τα μουστάκια του και γλύφεται προσβεβλημένος.. :ΡΡΡΡ

Καλησπέρα και πάλι,
έχω προβληματιστεί με το μέλλον του μικρού μου. Κατά βάση έχω κλείσει ραντεβού για στείρωση για αυτή την πέμπτη (είναι 7 μηνών ο μικρός μου). Έχω που νιώθω τύψεις όμως, και αρχίζω να μελετάω μήπως να πάρω και μια θηλυκιά και να τα ζευγαρώσω. Ξέρω θα γεμίσω γατάκια. Ο φίλος μ λέει να πάρουμε θηλυκό περσίας να βγούνε όμορφα...
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω ήδη αποφασίσει να μαζέψω μιά γατούλα να κάνει παρέα στο μικρό μου, αλλά πάντα σκεφτόμουν ότι θα είναι και τα δύο στειρωμένα. Η δεύτερη γάτα δεν είναι βάρος λοιπόν.
Δεν γνωρίζω όμως σε ποια ηλικία μπορώ να ζευγαρώσω τα περσίας. Η προηγούμενη γάτα μ που ήταν ημι αδέσποτη ζευγάρωσε 5 μηνών. Να πάρω ένα μικρούλι και όταν μεγαλώσει να τα αφήσω να ζευγαρώσουν; Ή πρέπει να πάνε σε συγκεκριμένη ηλικία; Μήπως να ψάξω για μεγαλύτερη γάτα;
Ούτως ή άλλως τη δεύτερη γάτα την έχω αποφασίσει. Να το στειρώσω ή να πάρω θηλυκιά με σκοπό το ζευγάρωμα αργότερα; Δώστε μου καμιά ιδέα γιατί νιώθω άσχημα στην ιδέα της στείρωσης από τόσο μικρό....

Πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά αν αποφασίσεις να μη στειρώσεις το μικρό. Αν αποφασίσεις να τον ζευγαρώσεις και πάρεις και θηλυκιά, έχε υπόψη σου οτι δε θα ζευγαρώνουν όποτε θέλεις εσύ αλλά όποτε θέλει αυτή..δηλαδή μπορεί και 3 φορές το χρόνο, πράγμα που καταλαβαίνεις ότι μόνο καλο δεν είναι για τη γάτα. Επίσης αν υπάρχει θηλυκιά στο σπίτι και αυτος είναι αστείρωτος θα έχεις διάφορα επακόλουθα όπως ν'αρχίσει να κατουράει ολο το σπίτι. Αυτο θα γίνει ούτως ή άλλως αν δεν τον στειρώσεις βέβαια.
Οντως τα περσάκια ειναι όμορφα αλλά το θέμα είναι ότι αν δεν μπορείς να εχεις το γάτο και τη γάτα χωριστά, θα αναγκαστείς να τα στειρώσεις και τα δυο...εκτός αν σκέφτεσαι να κάνεις ακριβώς αυτό.

Ατό δεν το είχα σκεφτεί. Να υποθέσω δηλαδή ότι ο γάτος θα θέλει όλο το χρόνο να ζευγαρώνει ενώ η γάτα 2-3 φορές και θα της δημιουργεί πρόβλημα; Και θα πρέπει να τις χωρίζω;
Σκοπός μου είναι να έχω δύο ζώα ήρεμα και αρμόνικά μεταξύ τους. Γάτα δεύτερη θα πάρω. Αλλά αν είναι να της γίνεται φόρτωμα ίσως να πρέπει να τις έχω και τις δύο στειρωμένες.
Κι όμως θα μ'αρεσε να ξαναδώ γατάκια (αν και ακόμα έχω στο μυαλό μου πόσο δυσκολευόμουν να βρώ σπίτια παλαιότερα).
Χμ έχω πέσει σε βαθιές σκέψεις. Μου έδωσες μια νέα κατεύθυνση στο μυαλό μου. Ίσως να είναι μόνο από τις ενοχές για τη στείρωση όλα όσα σκέφτομαι. Ευχαριστώ πάντως.

Σπίτια δε θα δυσκολευτείς να βρεις, τα περσάκια αρέσουν σε όλους. Απλά θα κινδυνέψεις αφενώς να σου μείνει η γάτα στα χέρια αφου θα γεννάει συνέχεια και αφετέρου να βρεθείς μέσα σε 6 μήνες με 10 γατάκια ή και παραπάνω!
Ειδικά μετά τον αποθηλασμό, όλες οι θηλυκές ξαναζητάνε και αν υπάρχει αρσενικό...κλάφτα Χαράλαμπε.
Και το θέμα είναι ότι δε θα ξέρεις και πότε να τα χωρίσεις..υπάρχουν θηλυκές που έχουν αυτό που λέγεται 'σιωπηλός οίστρος' δλδ ούτε φωνάζουν ούτε τίποτα και ξαφνικά τις βλέπεις με μια κοιλιά νααααα.
Και για την άλλη σου ερώτηση ο γάτος, ναι, αν υπάρχει θηλυκιά σε οίστρο, είναι πάντα πρόθυμος.
Αν θέλεις οπωσδήποτε γατάκια αλλά και 2 γάτες να ζουν ήρεμα και αρμονικά, η μόνη λύση είναι να γεννήσουν μια φορά και μετά να τα στειρώσεις και τα δύο.

Σίγουρα η τελευταία σου συμβουλή είναι κάτι που μπορώ να το σκεφτώ ευχάριστα. Και πίστεψέ με ότι είχα ξεχάσει πόσα γενάννε... :)
Η προηγούμενη γάτα μ καθότι αδέσποτη έμενε συνέχεια έγκυος και γώ μεγάλωνα γατάκια (καθώς τα παράταγε μετά τη γέννα) και ψαχνόμουν μετά, γιατί δεν έπαιρνα είδηση πότε ξανάβρησκε γάτο και δεν προλάβαινα να την στειρώσω.
Είναι μεγάλη ευθύνη πάντως, αν και τόσο καιρό απολάμβανα απλώς την παρέα του Prince τώρα νιώθω ότι κρέμεται η ευτυχία και η ηρεμία του τετράποδου φίλου μου από την απόφασή μου. Νιώθω ότι η απόφασή μου (είτε το στειρώσω, είτε προτημίσω να το ζευγαρώσω) θα παρθεί από καθαρά εγωιστικούς λόγους και αυτό με κάνει και στεναχωριέμαι. Νιώθω τέρας όταν τρελαίνεται, όταν τον πιάνει ο οίστρος. Νιώθω αβοήθητη εκείνη τη στιγμή. Όσο και αν τον αγαπάω δεν μπορώ να τον φροντίσω. Έτσι νιώθω. :(
Ειλικρινά θα σκεφτώ ότι μου είπες..

Νιώθω ότι η απόφασή μου (είτε το στειρώσω, είτε προτημίσω να το ζευγαρώσω) θα παρθεί από καθαρά εγωιστικούς λόγους και αυτό με κάνει και στεναχωριέμαι..

Κοίτα, η στείρωση σίγουρα δεν είναι το ιδανικό..κι εγώ το δικό μου δεν τον στείρωσα ποτέ, αλλά έπεσα στην περίπτωση, ουτε ζητάει, ούτε κατουράει, είναι εντελώς..ασεξουάλ :lol:
Το ιδανικό για τους γάτους θα ήταν να ζούσαν σε μια αυλή με 100 θηλυκές να αντιστοιχούν στον καθένα και κάθε μέρα να πηγαίνουν και μ'αλλη, έλα όμως που δε γίνεται.
Εφοσον μένει σε σπίτι και είναι πρακτικώς αδύνατο να του παρέχεις γάτα όποτε το θέλει, ίσα ισα καθόλου εγωιστικό δε θα είναι να τον στειρώσεις, αντίθετα θα σταματήσει να βασανίζεται.
Ο,τι απόφαση πάρεις τελικά, ενημέρωσε μας:)

αγαπητε prince
κοιτα να δεις τα πραγματα ειναια απλα ο μικρος ειναι ειδη 7 μηνων αν παρεις μια θυλικια θα ειναι 3 μηνων το πολυ για τον πρωτο οιστρο θα πρεπει και η μικρη να φτασει στα 8 αν την ζευγαωσεις στα 8 τα μωρακια αν οχι ολα τα περισσοτερα θα πεθανουν γιατι η μαμα τουσ ειναι μικρι και δεν θα μπορει να τα φροντισει οποτε περιμενεις αλλουσ 8 μηνες οποτε φτασαμε στουσ 16 μηνες ο μικρος οποτε ειναι ειδη 20 μηνων wow

παμε στο επομενο προβλημα πως ακριβως θα γεννισει τα μικρα???? καθως οι περσικες εχουν δυσκολο τοκετο επειδη τα μωρα εχουν μεγαλο κεφαλι . Αυτααα

αααα και θα πρεπει να κανεις εξετασεις στα ζωα αν μπορουν να τεκνοποιησουν μην εχουν καποια ασθενεια

τελος αν δεν εχεις πιστοποιητικο καθαροαιμιας τοτε απλα εχεις μακρυτριχα γατακια και θα τα πουλησεισ 100 ευρω σε πετ σοπ :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: και αυτοι με την σειρα τουσ θα τα πουλησουν 300!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back