ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 07:39 Η ruko έγραψε: #1.401 25-06-08 07:39 Prince, μια λύση ίσως θα ήταν να στειρώσεις το μικρό και να υιοθετήσεις ένα μικρό γατάκι (θα πρότεινα αρσενικό, αλλά αυτό εξαρτάται από σένα) ύστερα από λίγο καιρό. Από την εμπειρία μου τα στειρωμένα αρσενικά τα πάνε καλά με τα μικρά. Αυτό τουλάχιστον θα έκανα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η zorica έγραψε: #1.402 30-06-08 12:24 Prince και εγω βασανιζομαι με την σκεψη της στειρωσεις αλλα ο Μαρκο ειναι ακομα μικρος και ετσι εχω λιγω χρονο ακομα να δω τι ακριβως θα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η prince έγραψε: #1.403 30-06-08 12:56 Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.404 30-06-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω,εσυ ξερεις καλυτερα.Χρειάζεται όπως σε άλλα ζευγαρώματα να υπάρχει κάποιος συνδυασμός στην ομάδα αίματος;Κάνε για καλό και για κακό μια ερώτηση στο γιατρο σου να είσαι σίγουρη.Για τη στέρηση κάτι πολύ βασικού δε θα σχολιάσω,τα έχουμε πει χιλιάδες φορές,και ο καθένας είναι ώριμος να κρίνει.Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Η zorica έγραψε: #1.405 01-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από prince: Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω τωρα αλλα εκει(στη στειρωση) θα καταληξουμε οπως και να εχει αμα θελουμε τα γατακια μας να μας κανουν μακροχρονια παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 521.jpg 77,3 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.406 01-07-08 20:14 Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #1.407 01-07-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:44 Η moukelis έγραψε: #1.408 01-07-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή καλή μου...Ευχομαι να τελειώσουν γρήγορα τα βάσανά σου και ναπας διακοπές όπου θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:51 Η katerina10: #1.409 01-07-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η elvenstar: #1.410 01-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Η zorica έγραψε: #1.411 01-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η katerina10: #1.412 01-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η zorica έγραψε: #1.413 01-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Να η μια... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Click για ανάπτυξη... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 560.jpg 363,4 KB · Εμφανίσεις: 25 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #1.414 01-07-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Prince, μια λύση ίσως θα ήταν να στειρώσεις το μικρό και να υιοθετήσεις ένα μικρό γατάκι (θα πρότεινα αρσενικό, αλλά αυτό εξαρτάται από σένα) ύστερα από λίγο καιρό. Από την εμπειρία μου τα στειρωμένα αρσενικά τα πάνε καλά με τα μικρά. Αυτό τουλάχιστον θα έκανα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Η zorica έγραψε: #1.402 30-06-08 12:24 Prince και εγω βασανιζομαι με την σκεψη της στειρωσεις αλλα ο Μαρκο ειναι ακομα μικρος και ετσι εχω λιγω χρονο ακομα να δω τι ακριβως θα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η prince έγραψε: #1.403 30-06-08 12:56 Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.404 30-06-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω,εσυ ξερεις καλυτερα.Χρειάζεται όπως σε άλλα ζευγαρώματα να υπάρχει κάποιος συνδυασμός στην ομάδα αίματος;Κάνε για καλό και για κακό μια ερώτηση στο γιατρο σου να είσαι σίγουρη.Για τη στέρηση κάτι πολύ βασικού δε θα σχολιάσω,τα έχουμε πει χιλιάδες φορές,και ο καθένας είναι ώριμος να κρίνει.Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Η zorica έγραψε: #1.405 01-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από prince: Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω τωρα αλλα εκει(στη στειρωση) θα καταληξουμε οπως και να εχει αμα θελουμε τα γατακια μας να μας κανουν μακροχρονια παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 521.jpg 77,3 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.406 01-07-08 20:14 Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #1.407 01-07-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:44 Η moukelis έγραψε: #1.408 01-07-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή καλή μου...Ευχομαι να τελειώσουν γρήγορα τα βάσανά σου και ναπας διακοπές όπου θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:51 Η katerina10: #1.409 01-07-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η elvenstar: #1.410 01-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Η zorica έγραψε: #1.411 01-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η katerina10: #1.412 01-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η zorica έγραψε: #1.413 01-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Να η μια... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Click για ανάπτυξη... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 560.jpg 363,4 KB · Εμφανίσεις: 25 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #1.414 01-07-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Prince και εγω βασανιζομαι με την σκεψη της στειρωσεις αλλα ο Μαρκο ειναι ακομα μικρος και ετσι εχω λιγω χρονο ακομα να δω τι ακριβως θα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η prince έγραψε: #1.403 30-06-08 12:56 Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.404 30-06-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω,εσυ ξερεις καλυτερα.Χρειάζεται όπως σε άλλα ζευγαρώματα να υπάρχει κάποιος συνδυασμός στην ομάδα αίματος;Κάνε για καλό και για κακό μια ερώτηση στο γιατρο σου να είσαι σίγουρη.Για τη στέρηση κάτι πολύ βασικού δε θα σχολιάσω,τα έχουμε πει χιλιάδες φορές,και ο καθένας είναι ώριμος να κρίνει.Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Η zorica έγραψε: #1.405 01-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από prince: Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω τωρα αλλα εκει(στη στειρωση) θα καταληξουμε οπως και να εχει αμα θελουμε τα γατακια μας να μας κανουν μακροχρονια παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 521.jpg 77,3 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.406 01-07-08 20:14 Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #1.407 01-07-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:44 Η moukelis έγραψε: #1.408 01-07-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή καλή μου...Ευχομαι να τελειώσουν γρήγορα τα βάσανά σου και ναπας διακοπές όπου θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:51 Η katerina10: #1.409 01-07-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η elvenstar: #1.410 01-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Η zorica έγραψε: #1.411 01-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η katerina10: #1.412 01-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η zorica έγραψε: #1.413 01-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Να η μια... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Click για ανάπτυξη... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 560.jpg 363,4 KB · Εμφανίσεις: 25 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #1.414 01-07-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 15:14 Η moukelis έγραψε: #1.404 30-06-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω,εσυ ξερεις καλυτερα.Χρειάζεται όπως σε άλλα ζευγαρώματα να υπάρχει κάποιος συνδυασμός στην ομάδα αίματος;Κάνε για καλό και για κακό μια ερώτηση στο γιατρο σου να είσαι σίγουρη.Για τη στέρηση κάτι πολύ βασικού δε θα σχολιάσω,τα έχουμε πει χιλιάδες φορές,και ο καθένας είναι ώριμος να κρίνει.Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Η zorica έγραψε: #1.405 01-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από prince: Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω τωρα αλλα εκει(στη στειρωση) θα καταληξουμε οπως και να εχει αμα θελουμε τα γατακια μας να μας κανουν μακροχρονια παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 521.jpg 77,3 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.406 01-07-08 20:14 Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #1.407 01-07-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:44 Η moukelis έγραψε: #1.408 01-07-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή καλή μου...Ευχομαι να τελειώσουν γρήγορα τα βάσανά σου και ναπας διακοπές όπου θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:51 Η katerina10: #1.409 01-07-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η elvenstar: #1.410 01-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Η zorica έγραψε: #1.411 01-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η katerina10: #1.412 01-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η zorica έγραψε: #1.413 01-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Να η μια... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Click για ανάπτυξη... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 560.jpg 363,4 KB · Εμφανίσεις: 25 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #1.414 01-07-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω,εσυ ξερεις καλυτερα.Χρειάζεται όπως σε άλλα ζευγαρώματα να υπάρχει κάποιος συνδυασμός στην ομάδα αίματος;Κάνε για καλό και για κακό μια ερώτηση στο γιατρο σου να είσαι σίγουρη.Για τη στέρηση κάτι πολύ βασικού δε θα σχολιάσω,τα έχουμε πει χιλιάδες φορές,και ο καθένας είναι ώριμος να κρίνει.Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:04 Η zorica έγραψε: #1.405 01-07-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από prince: Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω τωρα αλλα εκει(στη στειρωση) θα καταληξουμε οπως και να εχει αμα θελουμε τα γατακια μας να μας κανουν μακροχρονια παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 521.jpg 77,3 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.406 01-07-08 20:14 Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #1.407 01-07-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:44 Η moukelis έγραψε: #1.408 01-07-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή καλή μου...Ευχομαι να τελειώσουν γρήγορα τα βάσανά σου και ναπας διακοπές όπου θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:51 Η katerina10: #1.409 01-07-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η elvenstar: #1.410 01-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Η zorica έγραψε: #1.411 01-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η katerina10: #1.412 01-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η zorica έγραψε: #1.413 01-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Να η μια... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Click για ανάπτυξη... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 560.jpg 363,4 KB · Εμφανίσεις: 25 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #1.414 01-07-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου.... Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω τωρα αλλα εκει(στη στειρωση) θα καταληξουμε οπως και να εχει αμα θελουμε τα γατακια μας να μας κανουν μακροχρονια παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Η moukelis έγραψε: #1.406 01-07-08 20:14 Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #1.407 01-07-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:44 Η moukelis έγραψε: #1.408 01-07-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή καλή μου...Ευχομαι να τελειώσουν γρήγορα τα βάσανά σου και ναπας διακοπές όπου θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:51 Η katerina10: #1.409 01-07-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η elvenstar: #1.410 01-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Η zorica έγραψε: #1.411 01-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η katerina10: #1.412 01-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η zorica έγραψε: #1.413 01-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Να η μια... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Click για ανάπτυξη... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 560.jpg 363,4 KB · Εμφανίσεις: 25 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #1.414 01-07-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #1.407 01-07-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:44 Η moukelis έγραψε: #1.408 01-07-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή καλή μου...Ευχομαι να τελειώσουν γρήγορα τα βάσανά σου και ναπας διακοπές όπου θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:51 Η katerina10: #1.409 01-07-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η elvenstar: #1.410 01-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Η zorica έγραψε: #1.411 01-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η katerina10: #1.412 01-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η zorica έγραψε: #1.413 01-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Να η μια... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Click για ανάπτυξη... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 560.jpg 363,4 KB · Εμφανίσεις: 25 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #1.414 01-07-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:44 Η moukelis έγραψε: #1.408 01-07-08 20:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή καλή μου...Ευχομαι να τελειώσουν γρήγορα τα βάσανά σου και ναπας διακοπές όπου θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:51 Η katerina10: #1.409 01-07-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η elvenstar: #1.410 01-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Η zorica έγραψε: #1.411 01-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η katerina10: #1.412 01-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η zorica έγραψε: #1.413 01-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Να η μια... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Click για ανάπτυξη... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 560.jpg 363,4 KB · Εμφανίσεις: 25 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #1.414 01-07-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Υπομονή καλή μου...Ευχομαι να τελειώσουν γρήγορα τα βάσανά σου και ναπας διακοπές όπου θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:51 Η katerina10: #1.409 01-07-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η elvenstar: #1.410 01-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Η zorica έγραψε: #1.411 01-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η katerina10: #1.412 01-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η zorica έγραψε: #1.413 01-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Να η μια... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Click για ανάπτυξη... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 560.jpg 363,4 KB · Εμφανίσεις: 25 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #1.414 01-07-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η elvenstar: #1.410 01-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Η zorica έγραψε: #1.411 01-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η katerina10: #1.412 01-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η zorica έγραψε: #1.413 01-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Να η μια... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Click για ανάπτυξη... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 560.jpg 363,4 KB · Εμφανίσεις: 25 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #1.414 01-07-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!! Click για ανάπτυξη... Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Η zorica έγραψε: #1.411 01-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η katerina10: #1.412 01-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η zorica έγραψε: #1.413 01-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Να η μια... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Click για ανάπτυξη... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 560.jpg 363,4 KB · Εμφανίσεις: 25 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #1.414 01-07-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση??? Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου?????????? Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η katerina10: #1.412 01-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η zorica έγραψε: #1.413 01-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Να η μια... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Click για ανάπτυξη... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 560.jpg 363,4 KB · Εμφανίσεις: 25 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #1.414 01-07-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η zorica έγραψε: #1.413 01-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Να η μια... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Click για ανάπτυξη... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 560.jpg 363,4 KB · Εμφανίσεις: 25 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #1.414 01-07-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!! Click για ανάπτυξη... Να η μια... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες Click για ανάπτυξη... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:13 Η zorica έγραψε: #1.414 01-07-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!! Click για ανάπτυξη... Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Η elvenstar: #1.415 01-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα... Click για ανάπτυξη... Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Η katerina10: #1.416 01-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:20 Η elvenstar: #1.417 01-07-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να η μια... Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου? Click για ανάπτυξη... Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:41 Η zorica έγραψε: #1.418 01-07-08 21:41 Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζειEφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η katerina10: #1.419 01-07-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ... Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει Click για ανάπτυξη... Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!! Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #1.420 01-07-08 21:48 όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο; Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.