Περσίας maniacs

Δεν είναι τόσο απλή υποθεση,παίρνω δύο γάτες ράτσας και τις βάζω να ζευγαρώσουν...
Θα συμφωνήσω απόλυτα, επίσης ο ιδιώτης που αποφασίζει να κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να έχει μεγάλη εμπειρία κ βαθιές γνώσεις για τη συγκεκριμένη ράτσα αλλά κ για τις γάτες γενικότερα. Επίσης εδώ θέλω να επισημάνω κάτι πολύ σημαντικό ότι οι αναγνωρισμένοι εκτροφείς, όταν δίνουν για υιοθεσία τα γατάκια είναι ήδη στειρωμένα, οπότε αποφεύγετε πολύ αγωνία κ πολύ άγχος από αυτόν που αποφασίζει να τα υιοθετήσει -όποιος έχει πάει για στείρωση το φιλαράκι του θα καταλάβει γιατί λέω ότι είναι τόσο σημαντικό αυτό- κάτι που ένας ιδιώτης είναι δύσκολο μάλλον να αναλάβει κάτι τέτοιο. Βέβαια δεν πιάνω καθόλου το θέμα του χρώματος που πραγματικά πρέπει να γνωρίζεις βιολογία για να πετύχεις τους χρωματισμούς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γειτονισα ειναι η κτηνιατρος ρε παιδια οτι θελω θα με βοηθησει και οταν ειναι στις μερες της θα την δωσω να την προσεχει αν ειναι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια καλησπερα επειδη μου τελειωσε η τροφη του μπεμπη του πηρα Hillʼs Science Plan kitten chicken.Ειναι καλη?επισης υπαρχει κανενα on line shop που να εχει τροφες και κανα παιχνιδι για τον μπεμπη?απο ελλαδα αν υπαρχει ακομα καλυτερα!ευχαριστω.

παιδια καλησπερα επειδη μου τελειωσε η τροφη του μπεμπη του πηρα Hillʼs Science Plan kitten chicken.Ειναι καλη?επισης υπαρχει κανενα on line shop που να εχει τροφες και κανα παιχνιδι για τον μπεμπη?απο ελλαδα αν υπαρχει ακομα καλυτερα!ευχαριστω.
Κατ' αρχήν ελπίζω να μην πήρες στραβά τις συμβουλές μας,:( οι Hilles είναι πάρα πολύ καλές κροκέτες αλλά υποψιάζομαι ότι είναι λίγο άνοστες [όχι δεν δοκίμασα (ακόμα:D)] αυτό το γνωρίζω γιατί από τότε που τις άλλαξα κ πέρνω τις Ρουαγιαλ η γατούλα μου που είναι ανορεξική τρώει τη διπλάσια ποσότητα από πριν.

Εγω παντως που δινω στην Μιλι μου της Hillʼs Science Plan kitten πεφτει με τα μουτρα.Βεβαια τρωει τα παντα.Ως πρωην αδεσποτακι εχει το καχεκτικο συνδρομο.

https://www.quiko.gr/
https://www.eurosale.gr/itm_cat.php?catkey=2443&itm_id=52860
αυτα είναι δύο από τα πολλά on-line shop και είναι κ ελληνικά. Δέσποινα η Μίλι είναι αυτή στο Αβαταρ;

οχι βεβαι δεν τα πηρα στραβα!!!εγω παντως με το που του εβαλα ορμηξε να φαει το ζουζουνι!!!!

Παιδιά, ο Χουχουδίτος μου ξαναέγινε άσπρος!!!!!!!!!!! Οι μαύρες του τρίχες που είχε το καλοκαίρι χάθηκαν μέσα στις νέες ή έπεσαν!!!!!! Ουάου!!

Παιδιά, ο Χουχουδίτος μου ξαναέγινε άσπρος!!!!!!!!!!! Οι μαύρες του τρίχες που είχε το καλοκαίρι χάθηκαν μέσα στις νέες ή έπεσαν!!!!!! Ουάου!!
Αυτό συμβαίνει, κάθε καλοκαίρι αλλάζει κάπως το χρώμα του τριχώματος. Μπρόβο λοιπον στον κάτασπρο Χουχουδίτο

:D:D:D:D τι κανετε παιδια????

slitherin εμαθα για teacup γατακια πρεπει λοιπον να σου πω οτι ο μεσος ορος ζωης τουσ ειναι 5 χρονια............. και παρουσιαζουν προβληματα με τα κοκαλα τους..... επισης εχουν προβληματα με την αναπνοη τους επειδη ο θωρακας τουσ ειναι πολυ μικρος τελος δεν ειναι αποδεκτα στις εκθεσεις και δεν μπορουν να γινουν γονεις...........:( η στειρωση τους ειναι δυσκολη καθως εχουν διαφορετικη ανατομια απο τις υπολοιπες γατες!!!

για μενα η καλυτεη τροφη για μακρυτριχες γατες ειναι η royal canin persian 30 ακομα και τις οσμες σταματαει!!! και νομιζω οτι ειναι πιο οικονομικη απο τις υπολοιπες!

quote=fantom-girl;192940]:D:D:D:D τι κανετε παιδια????

slitherin εμαθα για teacup γατακια πρεπει λοιπον να σου πω οτι ο μεσος ορος ζωης τουσ ειναι 5 χρονια............. και παρουσιαζουν προβληματα με τα κοκαλα τους..... επισης εχουν προβληματα με την αναπνοη τους επειδη ο θωρακας τουσ ειναι πολυ μικρος τελος δεν ειναι αποδεκτα στις εκθεσεις και δεν μπορουν να γινουν γονεις...........:( η στειρωση τους ειναι δυσκολη καθως εχουν διαφορετικη ανατομια απο τις υπολοιπες γατες!!!
για μενα η καλυτεη τροφη για μακρυτριχες γατες ειναι η royal canin persian 30 ακομα και τις οσμες σταματαει!!! και νομιζω οτι ειναι πιο οικονομικη απο τις υπολοιπες![/quote]
Που είσαι βρε εσύ πάλι χάθηκες ή πήγες διακοπές;
Τόσα προβλήματα; Κρίμα κ μετά ποιος ο λόγος να υποβάλλουν τα καημένα σε τέτοια ταλαιπωρία;
Με τη τροφή θα συμφωνήσω απόλυτα, οι δικές μου από τότε που άλλα ξα κ πήρα αυτή τη τροφή τρελαίνονται για φαγητό κάτι που δεν γινόταν με τη Hills, όσο για την τιμή σε μας τουλάχιστον είναι η πιο ακριβή τροφή, αλλά όχι κ πολύ μεγάλη διαφορά από την Hills

Το μεγαλο κουτι των 4 κιλων διαρκει 72 μερες και κοστιζει μολις 32 ευρω. Ειναι η καλυτερη τροφη απο ολες το τριχομα γινεται πολυ καλυτερο το στομα σταματα να μυριζει απο κακης ποιοτητας τροφη η αμμος δεν μυριζει σχεδον καθολου και η γατα ειναι ευτυχισμενη

δυστυχος ναι τα teacup ειναι προβληματικα γατια που πωλουνται πανακριβα!!!.......

πηγα διακοπες χιχιχιχιχιιιι αλλα οχι δεν πηγα στο Αμερικα με πεισαν να παρω διπλωμα οδηγησης δεν ξερω πως εγινε αλλα γραφτικα στην σχολη!!!!!! Απιστευτο?:blink:

τριχες baby τριχες!!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχχαχαχα με πιανεις?????

και γώ royal canin persian kitten δινω στον Prince μου και είδα μεγάλη βελτίωση στο τρίχωμα. Επίσης σταμάτησαν οι περίεργες μυρωδιές (έχω καιρό να μυρίσω φρέσκο πρίνσάκο) και σταμάτησε να πνίγεται και από τις τρίχες του (βέβαια πλέον μία στο τόσο μου κάνει λίγο εμετούλι με ολόκληρα τριχομπαλάκια)

ρε παιδια εδω που ειμαι εγω Αργος Ναυπλιο δεν μπορω να βρω royal canin μπορει καποιος να βοηθησει>?

Εγώ την έκανα ειδική παραγγελεια σε κατάστημα με ζωοτροφές.

Αν πάς σε κάποιο κατάστημα που σε ξέρουν (είτε σε πετ-σοπ, είτε σε κατάστημα με ζωοτροφές, είτε στον κτηνίατρό στου) ΄και δώσεις παραγγελεία θα σου φέρουν. Ίσως σου ζητήσουν προκαταβολή.

Εμένα μόνο περιορισμό ότι φέρνουν 5 δύκιλα σακουλάκια κάθε φορά. Μού είπαν ότι είναι η μικρότερη παραγγελεία που μπορούν να φέρουν. Πάντως καθώς με ξέρουν τα πέρνω ένα ένα.

τα 4 κιλα ειναι πιο οικονομικα!!!!!! και για σενα και για αυτους !

δηλαδη κανα μαγαζι που να στελνει τροφες επαρχια δεν υπαρχει ετσι?

5 δύκιλα σακουλάκια κάθε φορά.

χαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχααααααα συγνωμη αλλα 5 δυκιλα???? ειχε πλακα!!!!!!!!! χαχαχχαχααχχαααααα !!!!!!!! :P:P:P:P:P

τι να κάνω... το θέμα ήταν ότι την έφερε την τροφή. Της είχα πει να φέρει τη μεγαλύτερη συσκευασία. Αλλά είπε ότι από κει που ψωνίζει μόνο δύκιλες έχουν....

Πάντως την καταναλώνουμε καθώς και ο φίλος μου έχει περσικό. 1 σακούλι κάθε δεκαπέντε μέρες και τα δύο μαζί... Να δώ τι θα κάνουμε αν μεγαλώσουν κι άλλο....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back