Περσίας maniacs

Mπααα! που να τη δοκιμάσω! Απλά διάβασα και άκουσα τι λένε μερικές κοπέλλες ότι είναι το πιο νόστιμο που ξετρελαίνει τα γατούλια τους και μπλαμπλα κτλ και είπα να πάρω κα γω τέτοιο μεζεκλίκι στα δικά μου!
Και ορίστε τι έγινε!!!!!
Ίσως φταίει που του έδωσες το μεζεκλίκι ξεροσφύρι:P
Στη δική μου που το δίνω της αρέσει πολύ αν κ δεν μπόρείς να τη μπάρεις σοβαρά αυτή τη γάτα γιατί της αρέσει να τρώει κ την οδοντόκρεμα αλλά δεν της αρέσει το φαγητό:blink:
χμμμμμμ δεν μπορω ναπω

οσο για το υπολοιπο δεν το καταλαβα:redface:
To υπόλοιπο ήταν για την staman από συζήτηση που είχαμε σε άλλο νήμα για μια γατοπολυκατοικία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στη δική μου που το δίνω της αρέσει πολύ αν κ δεν μπόρείς να τη μπάρεις σοβαρά αυτή τη γάτα γιατί της αρέσει να τρώει κ την οδοντόκρεμα αλλά δεν της αρέσει το φαγητό:blink:

To υπόλοιπο ήταν για την staman από συζήτηση που είχαμε σε άλλο νήμα για μια γατοπολυκατοικία

χμμμμμ οδοντοκρεμα εεεε? αχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα:hmm::hmm::hmm:χαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ
χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα:D:D:D

φαντασου στην γατοπολυκατικοια να ταιζετε οδοντοκρεμα μα ειναι παραπολυ αστειο αχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχααχχααα σορυ ειπαμε!!!!:D:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μα με εκανες να γελαω 2 ποστ αχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχ χαχαχαχαχαχαχχα

να ρωτισω κατι ασχετο και πως δοκιμασε την οδοντοκρεμα?????αχχαχαχαχαχχαχααα πιστευο οτι θα ειναι πολυ αστειο αυτο

Δηλαδή?

Δηλαδή, πως αλοιώς να τους το δίνω ? :blink::blink::blink:πες καμιά συνταγή! :confused::confused::confused:
Ευχαριστώ.

Παιδια καλημερα και απο εμενα!!!Συγνωμη κι ολας αλλα το καλοπετ τι ειναι δεν εχω καταλαβει ακομη!!!Ευχαριστω!!!

Ax, lampsid είναι υποτίθεται ένα νόστιμο για τις γάτες πράγμα μέσα σε σωληνάριο. Έχει διάφορα δυναμωτικά και είναι και για να τις καλοπιάνεις. Μια κοπέλα μια φορά το έδινε στο γατάκι της για να πάρει το χαπάκι της αντιβίωσης τόσο νόστιμο λένε ότι είναι!
Αλλά τα δικά μου ....ούτε να το φτύσουν! τι τους τόβαλα σε κουταλάκι, τι στα δάχτυλά μου για γλύψιμο, τι λιγουλάκι σε μερικές κρικέτες τους ...τίποτα!
Άντε πες τε καμια συνταγή γιατί θα το δώσω στα αδέσποτα και ίσως και στον σκυλάκο.... αν δηλαδή το καταδεχτούν...

Αυτό το καλοπέτ το πουλάνε τα πετσοπ ή μόνο με ειδική παραγγελία;

Eγώ από ένα κεντρικό πετ-σοπ στη Θεσσαλονίκη το πήρα! Όχι δε θέλει συνταγή - είναι διατροφικό συμπλήρωμα.

Οκ θα το ψάξω, μπας και με αφήσει ο μικρός μου να ασχολούμαι ανενόχλητη με τα αυτιά του επιτέλους....

Δηλαδή, πως αλοιώς να τους το δίνω ? :blink::blink::blink:πες καμιά συνταγή! :confused::confused::confused:
Ευχαριστώ.
Για χαβαλέ το είπα, επειδή το αποκάλεσες μεζεκλίκι;)
δεν υπάρχει συνταγή αν είναι τόσο δύσκολος βάλε λίγο αλοιφη στο χέρι σου κ όταν είναι ανυποψίαστος να του τη βάλεις στη μουσούδα κ τότε θα την γλέιψει θέλει δε θέλει, εγώ έτσι κάνω με τη δική μου όταν δε θέλει να φάει κάτι

περσα και βερσατσε με σανελ

:up:Η Περσα μου με τα 2 καινουρια μελη Βερσατσε και Σανελ η περσικη οικογενεια μεγαλωσε

Συνημμένα

• ABCD0014.jpg
    ABCD0014.jpg
    113,1 KB · Εμφανίσεις: 38
εσυ εισαι πολυ τυχερη που εχεις αυτη την πανεμορφη γατα!εχω και εγω γι'αυτο το λεω!χι χι χι

Κάλως την παρέα μοντέλο και σχεδιαστές:up:
Αντε να ζωντανέψουμε κ εμείς λίγο

Τι όμορφα γατόνια βλέπω?????:inlove::inlove::inlove:
Παιδιά είναι όλα τέλεια....να σας ζήσουν και να τα χαίρεστε πολλά πολλά χρόνια!:up:

Υ.Γ. Είδες Σλιθ...πυκνώνετε και σεις;)

Τι όμορφα γατόνια βλέπω?????:inlove::inlove::inlove:
Παιδιά είναι όλα τέλεια....να σας ζήσουν και να τα χαίρεστε πολλά πολλά χρόνια!:up:

Υ.Γ. Είδες Σλιθ...πυκνώνετε και σεις;)
Είμαστε πάρα πολύ, αλλά όπως σου είπα είμαστε λίγο κατατόνικ σαν τα γατιά μας:D

Είμαστε πάρα πολύ, αλλά όπως σου είπα είμαστε λίγο κατατόνικ σαν τα γατιά μας:D
Δεν είμαστε καθόλου κατατόνικ. Απλά μας συνεπαίρνουν οι συζητήσεις των άλλων και σαν ... άρχοντες εμείς ασχολούμαστε με τις ιστορίες των φίλων μας και όχι με οτους εαυτούς μας...:rolleyes:

Δεν είμαστε καθόλου κατατόνικ. Απλά μας συνεπαίρνουν οι συζητήσεις των άλλων και σαν ... άρχοντες εμείς ασχολούμαστε με ττις ιστορίες των φίλων μας και όχι με οτους εαυτούς μας...:rolleyes:
Staman τι γαταπληκτικη φωτο του Πέρση ειναι αυτη που εβαλες στην υπογραφη...:up:

Δεν είμαστε καθόλου κατατόνικ. Απλά μας συνεπαίρνουν οι συζητήσεις των άλλων και σαν ... άρχοντες εμείς ασχολούμαστε με ττις ιστορίες των φίλων μας και όχι με οτους εαυτούς μας...:rolleyes:
Και εγώ που φοβόμουν ότι αφήνουμε τους άλλους να μιλάνε για να κοιμόμαστε:P
Τέλεια η υπογραφή, τον έριξες τελικά τον μικρό ε;;)

Και εγώ που φοβόμουν ότι αφήνουμε τους άλλους να μιλάνε για να κοιμόμαστε:P
Τέλεια η υπογραφή, τον έριξες τελικά τον μικρό ε;;)

Οχι όχι, μόνη μου ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!! :lol::lol::lol:
Ο μικρός τα είχε πάρει με μένα γιατί του έλεγα να φύγει από τον υπολογιστή για να διαβάσει και... καταλαβαίνεις.:down:
Αλλά δεν μπόρεσα να καταφέρω να τους βάλω κ τους 3 τους στην υπογραφή. Τί να κάνω θα το ανακαλύψω κι αυτό.:lol:
Θα προσπαθήσω να σας βάλω κ νέες φωτό:up::up::up:

Staman τι γαταπληκτικη φωτο του Πέρση ειναι αυτη που εβαλες στην υπογραφη...:up:

Σε ευχαριστούμε σ΄ευχαριστούμε Δωράκι!:)
Με παρακίνησε η Σλιθ! Να΄ναι καλά!! :lol: Εσείς τι κάνετε? Διαβάζω τα ποστ σας μα δεν προλαβαίνω να γράφω και πολύ γιατί άρχισε φουλ η δουλειά:cool: Τέλος οι διακοπές;)
Και συγχρόνως και οι δουλειές του σπιτιου αργά το βράδυ όταν γυρίζω.. Καταλαβαίνεις.
Με το καλό να δεχτείς τα μωρά σου:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back