darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Η darkjudith: #1.881 09-09-08 14:30 Είναι 14 μηνών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:41 Η moukelis έγραψε: #1.882 09-09-08 14:41 Α μικρουλης ειναι μωρε...Μεγαλοσωμος ομως ε;Ποσα κιλα ειναι αν επιτρεπεται;Καθαροαιμος Περσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:44 Η darkjudith: #1.883 09-09-08 14:44 Πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά τώρα! Θα πάμε στον γιατρό τον άλλο μήνα και θα ξέρω σίγουρα. Μου τον χαρίσαν, pedigree δεν έχω αλλά για καθαρόαιμος μου φαίνεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #1.884 09-09-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά τώρα! Θα πάμε στον γιατρό τον άλλο μήνα και θα ξέρω σίγουρα. Μου τον χαρίσαν, pedigree δεν έχω αλλά για καθαρόαιμος μου φαίνεται.... Click για ανάπτυξη... Πω πω,γάταρος...Μακαρι να γινει κι ο δικος μου τοσο.Δεν ειχες δει τους γονεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Η darkjudith: #1.885 09-09-08 14:49 Ναι βέβαια! Ο μπαμπάς έχει σίγουρα pedigree, η μαμά δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο έχουν πλακουτσωτή μουσούδα όπως και η αδερφούλα του γατούλη μου. Ο δικός μου βγήκε doll face. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα doll face περσικά και κατά πόσο θεωρούνται καθαρόαιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η moukelis έγραψε: #1.886 09-09-08 15:06 Ναι αυτο βλεπω κι εγω,δεν εχει πλακουτσωτη μουριτσα...Οπως κι αν εχει,ειναι ο γατουλης σου και ειναι κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:08 Η zorica έγραψε: #1.887 09-09-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ναι βέβαια! Ο μπαμπάς έχει σίγουρα pedigree, η μαμά δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο έχουν πλακουτσωτή μουσούδα όπως και η αδερφούλα του γατούλη μου. Ο δικός μου βγήκε doll face. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα doll face περσικά και κατά πόσο θεωρούνται καθαρόαιμα. Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ομορφος οτι και να ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Η elvenstar: #1.888 09-09-08 20:18 Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #1.889 09-09-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Click για ανάπτυξη... Αμα σε ενδιαφερει ο διαγωνισμος...που εγω δεν πιστευω αφου πηρες γατο χωρις χαρτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.890 10-09-08 17:12 Καλό μεσημέρι και από μένα παιδιά. Από την Κυριακή το βράδυ είμαι πιά με τον Μπαμπούσκο αυτόν τον υπέροχο γάτο που έκλεψε με την πρώτη ματιά την καρδιά μου. Βρισκόμαστε σε περίοδο προσαρμογής αυτές τις μέρες αλλά κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο δείχνει πως με εμπιστεύεται. Από το πρώτο βράδι κιόλας κοιμήθηκε μαζί μου και από την επόμενη μέρα έδειξε πως έχει όλη την καλή διάθεση να με κάνει μαννούλα του Πιστεύω πως είναι στο χέρι μου να αφεθεί σε μένα, όπως άλλωστε είναι στο χέρι όλων των ανθρώπων, να λάβουν την εμπιστοσύνη των ζώων, που τόσα μας προσφέρουν στην καθημερινότητά . Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρω που δεν θα είμαι τώρα στην αρχή τόσο συχνά κοντά σας αλλά θέλω να του αφοσιωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η prince έγραψε: #1.891 10-09-08 17:18 περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.892 10-09-08 17:41 https://mypetz.gr/showthread.php?t=27007&goto=newpost Αυτός είναι σε παλαιότερη φωτογραφία και πολύ πιο μικρούλης. Ετσι γιά να πάρεις μιά ιδέα. Θα τον φωτογραφίσω αυτές τις μέρες και θα τον δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.893 10-09-08 17:42 Γιατί δεν ανεβαίνει η φωτογραφία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.894 10-09-08 18:00 Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC06075.JPG 8 KB · Εμφανίσεις: 19 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι 14 μηνών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:41 Η moukelis έγραψε: #1.882 09-09-08 14:41 Α μικρουλης ειναι μωρε...Μεγαλοσωμος ομως ε;Ποσα κιλα ειναι αν επιτρεπεται;Καθαροαιμος Περσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:44 Η darkjudith: #1.883 09-09-08 14:44 Πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά τώρα! Θα πάμε στον γιατρό τον άλλο μήνα και θα ξέρω σίγουρα. Μου τον χαρίσαν, pedigree δεν έχω αλλά για καθαρόαιμος μου φαίνεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #1.884 09-09-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά τώρα! Θα πάμε στον γιατρό τον άλλο μήνα και θα ξέρω σίγουρα. Μου τον χαρίσαν, pedigree δεν έχω αλλά για καθαρόαιμος μου φαίνεται.... Click για ανάπτυξη... Πω πω,γάταρος...Μακαρι να γινει κι ο δικος μου τοσο.Δεν ειχες δει τους γονεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Η darkjudith: #1.885 09-09-08 14:49 Ναι βέβαια! Ο μπαμπάς έχει σίγουρα pedigree, η μαμά δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο έχουν πλακουτσωτή μουσούδα όπως και η αδερφούλα του γατούλη μου. Ο δικός μου βγήκε doll face. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα doll face περσικά και κατά πόσο θεωρούνται καθαρόαιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η moukelis έγραψε: #1.886 09-09-08 15:06 Ναι αυτο βλεπω κι εγω,δεν εχει πλακουτσωτη μουριτσα...Οπως κι αν εχει,ειναι ο γατουλης σου και ειναι κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:08 Η zorica έγραψε: #1.887 09-09-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ναι βέβαια! Ο μπαμπάς έχει σίγουρα pedigree, η μαμά δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο έχουν πλακουτσωτή μουσούδα όπως και η αδερφούλα του γατούλη μου. Ο δικός μου βγήκε doll face. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα doll face περσικά και κατά πόσο θεωρούνται καθαρόαιμα. Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ομορφος οτι και να ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Η elvenstar: #1.888 09-09-08 20:18 Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #1.889 09-09-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Click για ανάπτυξη... Αμα σε ενδιαφερει ο διαγωνισμος...που εγω δεν πιστευω αφου πηρες γατο χωρις χαρτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.890 10-09-08 17:12 Καλό μεσημέρι και από μένα παιδιά. Από την Κυριακή το βράδυ είμαι πιά με τον Μπαμπούσκο αυτόν τον υπέροχο γάτο που έκλεψε με την πρώτη ματιά την καρδιά μου. Βρισκόμαστε σε περίοδο προσαρμογής αυτές τις μέρες αλλά κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο δείχνει πως με εμπιστεύεται. Από το πρώτο βράδι κιόλας κοιμήθηκε μαζί μου και από την επόμενη μέρα έδειξε πως έχει όλη την καλή διάθεση να με κάνει μαννούλα του Πιστεύω πως είναι στο χέρι μου να αφεθεί σε μένα, όπως άλλωστε είναι στο χέρι όλων των ανθρώπων, να λάβουν την εμπιστοσύνη των ζώων, που τόσα μας προσφέρουν στην καθημερινότητά . Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρω που δεν θα είμαι τώρα στην αρχή τόσο συχνά κοντά σας αλλά θέλω να του αφοσιωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η prince έγραψε: #1.891 10-09-08 17:18 περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.892 10-09-08 17:41 https://mypetz.gr/showthread.php?t=27007&goto=newpost Αυτός είναι σε παλαιότερη φωτογραφία και πολύ πιο μικρούλης. Ετσι γιά να πάρεις μιά ιδέα. Θα τον φωτογραφίσω αυτές τις μέρες και θα τον δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.893 10-09-08 17:42 Γιατί δεν ανεβαίνει η φωτογραφία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.894 10-09-08 18:00 Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC06075.JPG 8 KB · Εμφανίσεις: 19 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α μικρουλης ειναι μωρε...Μεγαλοσωμος ομως ε;Ποσα κιλα ειναι αν επιτρεπεται;Καθαροαιμος Περσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:44 Η darkjudith: #1.883 09-09-08 14:44 Πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά τώρα! Θα πάμε στον γιατρό τον άλλο μήνα και θα ξέρω σίγουρα. Μου τον χαρίσαν, pedigree δεν έχω αλλά για καθαρόαιμος μου φαίνεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #1.884 09-09-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά τώρα! Θα πάμε στον γιατρό τον άλλο μήνα και θα ξέρω σίγουρα. Μου τον χαρίσαν, pedigree δεν έχω αλλά για καθαρόαιμος μου φαίνεται.... Click για ανάπτυξη... Πω πω,γάταρος...Μακαρι να γινει κι ο δικος μου τοσο.Δεν ειχες δει τους γονεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Η darkjudith: #1.885 09-09-08 14:49 Ναι βέβαια! Ο μπαμπάς έχει σίγουρα pedigree, η μαμά δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο έχουν πλακουτσωτή μουσούδα όπως και η αδερφούλα του γατούλη μου. Ο δικός μου βγήκε doll face. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα doll face περσικά και κατά πόσο θεωρούνται καθαρόαιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η moukelis έγραψε: #1.886 09-09-08 15:06 Ναι αυτο βλεπω κι εγω,δεν εχει πλακουτσωτη μουριτσα...Οπως κι αν εχει,ειναι ο γατουλης σου και ειναι κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:08 Η zorica έγραψε: #1.887 09-09-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ναι βέβαια! Ο μπαμπάς έχει σίγουρα pedigree, η μαμά δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο έχουν πλακουτσωτή μουσούδα όπως και η αδερφούλα του γατούλη μου. Ο δικός μου βγήκε doll face. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα doll face περσικά και κατά πόσο θεωρούνται καθαρόαιμα. Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ομορφος οτι και να ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Η elvenstar: #1.888 09-09-08 20:18 Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #1.889 09-09-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Click για ανάπτυξη... Αμα σε ενδιαφερει ο διαγωνισμος...που εγω δεν πιστευω αφου πηρες γατο χωρις χαρτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.890 10-09-08 17:12 Καλό μεσημέρι και από μένα παιδιά. Από την Κυριακή το βράδυ είμαι πιά με τον Μπαμπούσκο αυτόν τον υπέροχο γάτο που έκλεψε με την πρώτη ματιά την καρδιά μου. Βρισκόμαστε σε περίοδο προσαρμογής αυτές τις μέρες αλλά κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο δείχνει πως με εμπιστεύεται. Από το πρώτο βράδι κιόλας κοιμήθηκε μαζί μου και από την επόμενη μέρα έδειξε πως έχει όλη την καλή διάθεση να με κάνει μαννούλα του Πιστεύω πως είναι στο χέρι μου να αφεθεί σε μένα, όπως άλλωστε είναι στο χέρι όλων των ανθρώπων, να λάβουν την εμπιστοσύνη των ζώων, που τόσα μας προσφέρουν στην καθημερινότητά . Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρω που δεν θα είμαι τώρα στην αρχή τόσο συχνά κοντά σας αλλά θέλω να του αφοσιωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η prince έγραψε: #1.891 10-09-08 17:18 περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.892 10-09-08 17:41 https://mypetz.gr/showthread.php?t=27007&goto=newpost Αυτός είναι σε παλαιότερη φωτογραφία και πολύ πιο μικρούλης. Ετσι γιά να πάρεις μιά ιδέα. Θα τον φωτογραφίσω αυτές τις μέρες και θα τον δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.893 10-09-08 17:42 Γιατί δεν ανεβαίνει η φωτογραφία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.894 10-09-08 18:00 Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC06075.JPG 8 KB · Εμφανίσεις: 19 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά τώρα! Θα πάμε στον γιατρό τον άλλο μήνα και θα ξέρω σίγουρα. Μου τον χαρίσαν, pedigree δεν έχω αλλά για καθαρόαιμος μου φαίνεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #1.884 09-09-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά τώρα! Θα πάμε στον γιατρό τον άλλο μήνα και θα ξέρω σίγουρα. Μου τον χαρίσαν, pedigree δεν έχω αλλά για καθαρόαιμος μου φαίνεται.... Click για ανάπτυξη... Πω πω,γάταρος...Μακαρι να γινει κι ο δικος μου τοσο.Δεν ειχες δει τους γονεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Η darkjudith: #1.885 09-09-08 14:49 Ναι βέβαια! Ο μπαμπάς έχει σίγουρα pedigree, η μαμά δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο έχουν πλακουτσωτή μουσούδα όπως και η αδερφούλα του γατούλη μου. Ο δικός μου βγήκε doll face. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα doll face περσικά και κατά πόσο θεωρούνται καθαρόαιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η moukelis έγραψε: #1.886 09-09-08 15:06 Ναι αυτο βλεπω κι εγω,δεν εχει πλακουτσωτη μουριτσα...Οπως κι αν εχει,ειναι ο γατουλης σου και ειναι κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:08 Η zorica έγραψε: #1.887 09-09-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ναι βέβαια! Ο μπαμπάς έχει σίγουρα pedigree, η μαμά δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο έχουν πλακουτσωτή μουσούδα όπως και η αδερφούλα του γατούλη μου. Ο δικός μου βγήκε doll face. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα doll face περσικά και κατά πόσο θεωρούνται καθαρόαιμα. Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ομορφος οτι και να ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Η elvenstar: #1.888 09-09-08 20:18 Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #1.889 09-09-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Click για ανάπτυξη... Αμα σε ενδιαφερει ο διαγωνισμος...που εγω δεν πιστευω αφου πηρες γατο χωρις χαρτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.890 10-09-08 17:12 Καλό μεσημέρι και από μένα παιδιά. Από την Κυριακή το βράδυ είμαι πιά με τον Μπαμπούσκο αυτόν τον υπέροχο γάτο που έκλεψε με την πρώτη ματιά την καρδιά μου. Βρισκόμαστε σε περίοδο προσαρμογής αυτές τις μέρες αλλά κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο δείχνει πως με εμπιστεύεται. Από το πρώτο βράδι κιόλας κοιμήθηκε μαζί μου και από την επόμενη μέρα έδειξε πως έχει όλη την καλή διάθεση να με κάνει μαννούλα του Πιστεύω πως είναι στο χέρι μου να αφεθεί σε μένα, όπως άλλωστε είναι στο χέρι όλων των ανθρώπων, να λάβουν την εμπιστοσύνη των ζώων, που τόσα μας προσφέρουν στην καθημερινότητά . Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρω που δεν θα είμαι τώρα στην αρχή τόσο συχνά κοντά σας αλλά θέλω να του αφοσιωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η prince έγραψε: #1.891 10-09-08 17:18 περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.892 10-09-08 17:41 https://mypetz.gr/showthread.php?t=27007&goto=newpost Αυτός είναι σε παλαιότερη φωτογραφία και πολύ πιο μικρούλης. Ετσι γιά να πάρεις μιά ιδέα. Θα τον φωτογραφίσω αυτές τις μέρες και θα τον δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.893 10-09-08 17:42 Γιατί δεν ανεβαίνει η φωτογραφία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.894 10-09-08 18:00 Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC06075.JPG 8 KB · Εμφανίσεις: 19 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά τώρα! Θα πάμε στον γιατρό τον άλλο μήνα και θα ξέρω σίγουρα. Μου τον χαρίσαν, pedigree δεν έχω αλλά για καθαρόαιμος μου φαίνεται.... Click για ανάπτυξη... Πω πω,γάταρος...Μακαρι να γινει κι ο δικος μου τοσο.Δεν ειχες δει τους γονεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:49 Η darkjudith: #1.885 09-09-08 14:49 Ναι βέβαια! Ο μπαμπάς έχει σίγουρα pedigree, η μαμά δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο έχουν πλακουτσωτή μουσούδα όπως και η αδερφούλα του γατούλη μου. Ο δικός μου βγήκε doll face. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα doll face περσικά και κατά πόσο θεωρούνται καθαρόαιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η moukelis έγραψε: #1.886 09-09-08 15:06 Ναι αυτο βλεπω κι εγω,δεν εχει πλακουτσωτη μουριτσα...Οπως κι αν εχει,ειναι ο γατουλης σου και ειναι κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:08 Η zorica έγραψε: #1.887 09-09-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ναι βέβαια! Ο μπαμπάς έχει σίγουρα pedigree, η μαμά δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο έχουν πλακουτσωτή μουσούδα όπως και η αδερφούλα του γατούλη μου. Ο δικός μου βγήκε doll face. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα doll face περσικά και κατά πόσο θεωρούνται καθαρόαιμα. Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ομορφος οτι και να ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Η elvenstar: #1.888 09-09-08 20:18 Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #1.889 09-09-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Click για ανάπτυξη... Αμα σε ενδιαφερει ο διαγωνισμος...που εγω δεν πιστευω αφου πηρες γατο χωρις χαρτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.890 10-09-08 17:12 Καλό μεσημέρι και από μένα παιδιά. Από την Κυριακή το βράδυ είμαι πιά με τον Μπαμπούσκο αυτόν τον υπέροχο γάτο που έκλεψε με την πρώτη ματιά την καρδιά μου. Βρισκόμαστε σε περίοδο προσαρμογής αυτές τις μέρες αλλά κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο δείχνει πως με εμπιστεύεται. Από το πρώτο βράδι κιόλας κοιμήθηκε μαζί μου και από την επόμενη μέρα έδειξε πως έχει όλη την καλή διάθεση να με κάνει μαννούλα του Πιστεύω πως είναι στο χέρι μου να αφεθεί σε μένα, όπως άλλωστε είναι στο χέρι όλων των ανθρώπων, να λάβουν την εμπιστοσύνη των ζώων, που τόσα μας προσφέρουν στην καθημερινότητά . Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρω που δεν θα είμαι τώρα στην αρχή τόσο συχνά κοντά σας αλλά θέλω να του αφοσιωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η prince έγραψε: #1.891 10-09-08 17:18 περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.892 10-09-08 17:41 https://mypetz.gr/showthread.php?t=27007&goto=newpost Αυτός είναι σε παλαιότερη φωτογραφία και πολύ πιο μικρούλης. Ετσι γιά να πάρεις μιά ιδέα. Θα τον φωτογραφίσω αυτές τις μέρες και θα τον δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.893 10-09-08 17:42 Γιατί δεν ανεβαίνει η φωτογραφία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.894 10-09-08 18:00 Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC06075.JPG 8 KB · Εμφανίσεις: 19 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι βέβαια! Ο μπαμπάς έχει σίγουρα pedigree, η μαμά δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο έχουν πλακουτσωτή μουσούδα όπως και η αδερφούλα του γατούλη μου. Ο δικός μου βγήκε doll face. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα doll face περσικά και κατά πόσο θεωρούνται καθαρόαιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:06 Η moukelis έγραψε: #1.886 09-09-08 15:06 Ναι αυτο βλεπω κι εγω,δεν εχει πλακουτσωτη μουριτσα...Οπως κι αν εχει,ειναι ο γατουλης σου και ειναι κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:08 Η zorica έγραψε: #1.887 09-09-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ναι βέβαια! Ο μπαμπάς έχει σίγουρα pedigree, η μαμά δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο έχουν πλακουτσωτή μουσούδα όπως και η αδερφούλα του γατούλη μου. Ο δικός μου βγήκε doll face. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα doll face περσικά και κατά πόσο θεωρούνται καθαρόαιμα. Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ομορφος οτι και να ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Η elvenstar: #1.888 09-09-08 20:18 Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #1.889 09-09-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Click για ανάπτυξη... Αμα σε ενδιαφερει ο διαγωνισμος...που εγω δεν πιστευω αφου πηρες γατο χωρις χαρτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.890 10-09-08 17:12 Καλό μεσημέρι και από μένα παιδιά. Από την Κυριακή το βράδυ είμαι πιά με τον Μπαμπούσκο αυτόν τον υπέροχο γάτο που έκλεψε με την πρώτη ματιά την καρδιά μου. Βρισκόμαστε σε περίοδο προσαρμογής αυτές τις μέρες αλλά κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο δείχνει πως με εμπιστεύεται. Από το πρώτο βράδι κιόλας κοιμήθηκε μαζί μου και από την επόμενη μέρα έδειξε πως έχει όλη την καλή διάθεση να με κάνει μαννούλα του Πιστεύω πως είναι στο χέρι μου να αφεθεί σε μένα, όπως άλλωστε είναι στο χέρι όλων των ανθρώπων, να λάβουν την εμπιστοσύνη των ζώων, που τόσα μας προσφέρουν στην καθημερινότητά . Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρω που δεν θα είμαι τώρα στην αρχή τόσο συχνά κοντά σας αλλά θέλω να του αφοσιωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η prince έγραψε: #1.891 10-09-08 17:18 περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.892 10-09-08 17:41 https://mypetz.gr/showthread.php?t=27007&goto=newpost Αυτός είναι σε παλαιότερη φωτογραφία και πολύ πιο μικρούλης. Ετσι γιά να πάρεις μιά ιδέα. Θα τον φωτογραφίσω αυτές τις μέρες και θα τον δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.893 10-09-08 17:42 Γιατί δεν ανεβαίνει η φωτογραφία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.894 10-09-08 18:00 Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC06075.JPG 8 KB · Εμφανίσεις: 19 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αυτο βλεπω κι εγω,δεν εχει πλακουτσωτη μουριτσα...Οπως κι αν εχει,ειναι ο γατουλης σου και ειναι κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:08 Η zorica έγραψε: #1.887 09-09-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ναι βέβαια! Ο μπαμπάς έχει σίγουρα pedigree, η μαμά δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο έχουν πλακουτσωτή μουσούδα όπως και η αδερφούλα του γατούλη μου. Ο δικός μου βγήκε doll face. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα doll face περσικά και κατά πόσο θεωρούνται καθαρόαιμα. Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ομορφος οτι και να ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Η elvenstar: #1.888 09-09-08 20:18 Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #1.889 09-09-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Click για ανάπτυξη... Αμα σε ενδιαφερει ο διαγωνισμος...που εγω δεν πιστευω αφου πηρες γατο χωρις χαρτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.890 10-09-08 17:12 Καλό μεσημέρι και από μένα παιδιά. Από την Κυριακή το βράδυ είμαι πιά με τον Μπαμπούσκο αυτόν τον υπέροχο γάτο που έκλεψε με την πρώτη ματιά την καρδιά μου. Βρισκόμαστε σε περίοδο προσαρμογής αυτές τις μέρες αλλά κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο δείχνει πως με εμπιστεύεται. Από το πρώτο βράδι κιόλας κοιμήθηκε μαζί μου και από την επόμενη μέρα έδειξε πως έχει όλη την καλή διάθεση να με κάνει μαννούλα του Πιστεύω πως είναι στο χέρι μου να αφεθεί σε μένα, όπως άλλωστε είναι στο χέρι όλων των ανθρώπων, να λάβουν την εμπιστοσύνη των ζώων, που τόσα μας προσφέρουν στην καθημερινότητά . Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρω που δεν θα είμαι τώρα στην αρχή τόσο συχνά κοντά σας αλλά θέλω να του αφοσιωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η prince έγραψε: #1.891 10-09-08 17:18 περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.892 10-09-08 17:41 https://mypetz.gr/showthread.php?t=27007&goto=newpost Αυτός είναι σε παλαιότερη φωτογραφία και πολύ πιο μικρούλης. Ετσι γιά να πάρεις μιά ιδέα. Θα τον φωτογραφίσω αυτές τις μέρες και θα τον δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.893 10-09-08 17:42 Γιατί δεν ανεβαίνει η φωτογραφία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.894 10-09-08 18:00 Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC06075.JPG 8 KB · Εμφανίσεις: 19 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ναι βέβαια! Ο μπαμπάς έχει σίγουρα pedigree, η μαμά δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο έχουν πλακουτσωτή μουσούδα όπως και η αδερφούλα του γατούλη μου. Ο δικός μου βγήκε doll face. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα doll face περσικά και κατά πόσο θεωρούνται καθαρόαιμα. Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ ομορφος οτι και να ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Η elvenstar: #1.888 09-09-08 20:18 Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #1.889 09-09-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Click για ανάπτυξη... Αμα σε ενδιαφερει ο διαγωνισμος...που εγω δεν πιστευω αφου πηρες γατο χωρις χαρτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.890 10-09-08 17:12 Καλό μεσημέρι και από μένα παιδιά. Από την Κυριακή το βράδυ είμαι πιά με τον Μπαμπούσκο αυτόν τον υπέροχο γάτο που έκλεψε με την πρώτη ματιά την καρδιά μου. Βρισκόμαστε σε περίοδο προσαρμογής αυτές τις μέρες αλλά κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο δείχνει πως με εμπιστεύεται. Από το πρώτο βράδι κιόλας κοιμήθηκε μαζί μου και από την επόμενη μέρα έδειξε πως έχει όλη την καλή διάθεση να με κάνει μαννούλα του Πιστεύω πως είναι στο χέρι μου να αφεθεί σε μένα, όπως άλλωστε είναι στο χέρι όλων των ανθρώπων, να λάβουν την εμπιστοσύνη των ζώων, που τόσα μας προσφέρουν στην καθημερινότητά . Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρω που δεν θα είμαι τώρα στην αρχή τόσο συχνά κοντά σας αλλά θέλω να του αφοσιωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η prince έγραψε: #1.891 10-09-08 17:18 περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.892 10-09-08 17:41 https://mypetz.gr/showthread.php?t=27007&goto=newpost Αυτός είναι σε παλαιότερη φωτογραφία και πολύ πιο μικρούλης. Ετσι γιά να πάρεις μιά ιδέα. Θα τον φωτογραφίσω αυτές τις μέρες και θα τον δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.893 10-09-08 17:42 Γιατί δεν ανεβαίνει η φωτογραφία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.894 10-09-08 18:00 Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC06075.JPG 8 KB · Εμφανίσεις: 19 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Η zorica έγραψε: #1.889 09-09-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Click για ανάπτυξη... Αμα σε ενδιαφερει ο διαγωνισμος...που εγω δεν πιστευω αφου πηρες γατο χωρις χαρτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.890 10-09-08 17:12 Καλό μεσημέρι και από μένα παιδιά. Από την Κυριακή το βράδυ είμαι πιά με τον Μπαμπούσκο αυτόν τον υπέροχο γάτο που έκλεψε με την πρώτη ματιά την καρδιά μου. Βρισκόμαστε σε περίοδο προσαρμογής αυτές τις μέρες αλλά κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο δείχνει πως με εμπιστεύεται. Από το πρώτο βράδι κιόλας κοιμήθηκε μαζί μου και από την επόμενη μέρα έδειξε πως έχει όλη την καλή διάθεση να με κάνει μαννούλα του Πιστεύω πως είναι στο χέρι μου να αφεθεί σε μένα, όπως άλλωστε είναι στο χέρι όλων των ανθρώπων, να λάβουν την εμπιστοσύνη των ζώων, που τόσα μας προσφέρουν στην καθημερινότητά . Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρω που δεν θα είμαι τώρα στην αρχή τόσο συχνά κοντά σας αλλά θέλω να του αφοσιωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η prince έγραψε: #1.891 10-09-08 17:18 περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.892 10-09-08 17:41 https://mypetz.gr/showthread.php?t=27007&goto=newpost Αυτός είναι σε παλαιότερη φωτογραφία και πολύ πιο μικρούλης. Ετσι γιά να πάρεις μιά ιδέα. Θα τον φωτογραφίσω αυτές τις μέρες και θα τον δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.893 10-09-08 17:42 Γιατί δεν ανεβαίνει η φωτογραφία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.894 10-09-08 18:00 Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC06075.JPG 8 KB · Εμφανίσεις: 19 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Dark τα dollface θεωρούνται καθαρόαιμα περσικά, κ μάλιστα αν θυμάμαι καλά η fantomgirl που ξέρει καλύτερα κ ασχολείται με αυτά, μας έλεγε ότι πέρνουν μέρος κ σε διαγωνισμούς Click για ανάπτυξη... Αμα σε ενδιαφερει ο διαγωνισμος...που εγω δεν πιστευω αφου πηρες γατο χωρις χαρτια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.890 10-09-08 17:12 Καλό μεσημέρι και από μένα παιδιά. Από την Κυριακή το βράδυ είμαι πιά με τον Μπαμπούσκο αυτόν τον υπέροχο γάτο που έκλεψε με την πρώτη ματιά την καρδιά μου. Βρισκόμαστε σε περίοδο προσαρμογής αυτές τις μέρες αλλά κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο δείχνει πως με εμπιστεύεται. Από το πρώτο βράδι κιόλας κοιμήθηκε μαζί μου και από την επόμενη μέρα έδειξε πως έχει όλη την καλή διάθεση να με κάνει μαννούλα του Πιστεύω πως είναι στο χέρι μου να αφεθεί σε μένα, όπως άλλωστε είναι στο χέρι όλων των ανθρώπων, να λάβουν την εμπιστοσύνη των ζώων, που τόσα μας προσφέρουν στην καθημερινότητά . Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρω που δεν θα είμαι τώρα στην αρχή τόσο συχνά κοντά σας αλλά θέλω να του αφοσιωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η prince έγραψε: #1.891 10-09-08 17:18 περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.892 10-09-08 17:41 https://mypetz.gr/showthread.php?t=27007&goto=newpost Αυτός είναι σε παλαιότερη φωτογραφία και πολύ πιο μικρούλης. Ετσι γιά να πάρεις μιά ιδέα. Θα τον φωτογραφίσω αυτές τις μέρες και θα τον δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.893 10-09-08 17:42 Γιατί δεν ανεβαίνει η φωτογραφία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.894 10-09-08 18:00 Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC06075.JPG 8 KB · Εμφανίσεις: 19 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό μεσημέρι και από μένα παιδιά. Από την Κυριακή το βράδυ είμαι πιά με τον Μπαμπούσκο αυτόν τον υπέροχο γάτο που έκλεψε με την πρώτη ματιά την καρδιά μου. Βρισκόμαστε σε περίοδο προσαρμογής αυτές τις μέρες αλλά κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο δείχνει πως με εμπιστεύεται. Από το πρώτο βράδι κιόλας κοιμήθηκε μαζί μου και από την επόμενη μέρα έδειξε πως έχει όλη την καλή διάθεση να με κάνει μαννούλα του Πιστεύω πως είναι στο χέρι μου να αφεθεί σε μένα, όπως άλλωστε είναι στο χέρι όλων των ανθρώπων, να λάβουν την εμπιστοσύνη των ζώων, που τόσα μας προσφέρουν στην καθημερινότητά . Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρω που δεν θα είμαι τώρα στην αρχή τόσο συχνά κοντά σας αλλά θέλω να του αφοσιωθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η prince έγραψε: #1.891 10-09-08 17:18 περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.892 10-09-08 17:41 https://mypetz.gr/showthread.php?t=27007&goto=newpost Αυτός είναι σε παλαιότερη φωτογραφία και πολύ πιο μικρούλης. Ετσι γιά να πάρεις μιά ιδέα. Θα τον φωτογραφίσω αυτές τις μέρες και θα τον δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.893 10-09-08 17:42 Γιατί δεν ανεβαίνει η φωτογραφία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.894 10-09-08 18:00 Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC06075.JPG 8 KB · Εμφανίσεις: 19 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.892 10-09-08 17:41 https://mypetz.gr/showthread.php?t=27007&goto=newpost Αυτός είναι σε παλαιότερη φωτογραφία και πολύ πιο μικρούλης. Ετσι γιά να πάρεις μιά ιδέα. Θα τον φωτογραφίσω αυτές τις μέρες και θα τον δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.893 10-09-08 17:42 Γιατί δεν ανεβαίνει η φωτογραφία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.894 10-09-08 18:00 Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC06075.JPG 8 KB · Εμφανίσεις: 19 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://mypetz.gr/showthread.php?t=27007&goto=newpost Αυτός είναι σε παλαιότερη φωτογραφία και πολύ πιο μικρούλης. Ετσι γιά να πάρεις μιά ιδέα. Θα τον φωτογραφίσω αυτές τις μέρες και θα τον δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:42 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.893 10-09-08 17:42 Γιατί δεν ανεβαίνει η φωτογραφία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.894 10-09-08 18:00 Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC06075.JPG 8 KB · Εμφανίσεις: 19 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί δεν ανεβαίνει η φωτογραφία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.894 10-09-08 18:00 Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC06075.JPG 8 KB · Εμφανίσεις: 19 ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νάτος. Τα κατάφερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.895 10-09-08 18:01 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:42 Η zorica έγραψε: #1.896 10-09-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: Νάτος. Τα κατάφερα.... Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυυυ τι ομορφο πλασματακι...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #1.897 10-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: περιμένουμε φωτό όλο μπαμπούσκο ακούω και μποαμπούσκο δεν βλέπω... Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είμαι υπερήφανη ιδιοκτήτρια μιας ακόμα περσικής γατούλας 9 μηνών. Όνομα δεν βρήκα ακόμα αλλά που θα πάει... Click για ανάπτυξη... Που,ποιος,ποτε....λεγε,δειξε μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #1.898 10-09-08 21:53 Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η zorica έγραψε: #1.899 10-09-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος ο Μπαμπουσκος!Και φαινεται και πολυ καλοβολος! Click για ανάπτυξη... Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η moukelis έγραψε: #1.900 10-09-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδες πως τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!!! Τωρα σου εστελνα ε-μαιλ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.