πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:22 Ο πυρροθριξ: #1.981 14-09-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει φαντάζομαι αγωνία που θα έχει μέχρι την άλλη Κυριακή Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!! προσπαθω να σας βαλω φωτο αλλα δεν μπαινει,ελατε μια βολτα απο τους birmaniacs που την ανεβασα προηγουμενως να μου πειτε την γνωμη σας... μεχρι την αλλη Κυριακη εχω μια γλυκια προσμονη,πως θα ειναι και ολα αυτα... η αγωνια μου ειναι για την Δευτερα που θα πρεπει να τον φερω σε επαφη με τον αλλο μου γατο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Anima έγραψε: #1.982 14-09-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου ο γιατρός το ίδιο μου είπε. Ότι ίσως είναι κ θέμα κατασκευής τους. Γενικά τα Περσικά είναι αρκετά επιρρεπή σε πολλές αρρώστιες δυστυχώς Να εδώ ένας Μπατογατούλης με καλλιτεχνικές ανησυχίες Click για ανάπτυξη... Tι βλέπουν τα μάτια μου! δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω! έπιασε η ομορφιά το πινέλο με το στόμα? Μα ποιος έβγαλε αυτή τη φωτογραφία? ή είναι μοντάζ?? Όσο για τα περσικά που λες ναι έχουν ευαισθησίες αλλά εγώ έχω τρελαθεί με την προσωπικότητα του τσιντσιλίνου μου του Χουχουδίτου! Τι πλάσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η elvenstar: #1.983 14-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω!!!!!! προσπαθω να σας βαλω φωτο αλλα δεν μπαινει,ελατε μια βολτα απο τους birmaniacs που την ανεβασα προηγουμενως να μου πειτε την γνωμη σας... μεχρι την αλλη Κυριακη εχω μια γλυκια προσμονη,πως θα ειναι και ολα αυτα... η αγωνια μου ειναι για την Δευτερα που θα πρεπει να τον φερω σε επαφη με τον αλλο μου γατο.. Click για ανάπτυξη... Εντάξει θα έρθω στα Βιρμανάκια να τη δω. Ωχ! τη Δευτέρα θα αρχίσουν τα δύσκολα διάβασε καλά το άρθρο για την νέα γάτα στο σπίτι κ όλα θα πάνε καλά τελικά. Νομίζω ότι τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα με τα νέα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο πυρροθριξ: #1.984 14-09-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει θα έρθω στα Βιρμανάκια να τη δω. Ωχ! τη Δευτέρα θα αρχίσουν τα δύσκολα διάβασε καλά το άρθρο για την νέα γάτα στο σπίτι κ όλα θα πάνε καλά τελικά. Νομίζω ότι τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα με τα νέα γατάκια Click για ανάπτυξη... απ'εξω το εχω μαθει!!!!κι εγω ετσι λεω,στειρωμενο το ενα,αρσενικο το αλλο..εχω μια ελπιδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η elvenstar: #1.985 14-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απ'εξω το εχω μαθει!!!!κι εγω ετσι λεω,στειρωμενο το ενα,αρσενικο το αλλο..εχω μια ελπιδα.. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι το άλλο δεν θα είναι στειρωμένο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η zorica έγραψε: #1.986 14-09-08 21:53 Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η elvenstar: #1.987 14-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Click για ανάπτυξη... Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #1.988 14-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η elvenstar: #1.989 14-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:14 Η zorica έγραψε: #1.990 14-09-08 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η zorica έγραψε: #1.991 14-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Τον Μαρκο απο σπιτι τον πηρα.Οι γονεις ειναι αυτοι που ειπα.Ειναι πολυ περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #1.992 14-09-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Click για ανάπτυξη... Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.993 14-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Click για ανάπτυξη... Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η elvenstar: #1.994 14-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει φαντάζομαι αγωνία που θα έχει μέχρι την άλλη Κυριακή Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!! προσπαθω να σας βαλω φωτο αλλα δεν μπαινει,ελατε μια βολτα απο τους birmaniacs που την ανεβασα προηγουμενως να μου πειτε την γνωμη σας... μεχρι την αλλη Κυριακη εχω μια γλυκια προσμονη,πως θα ειναι και ολα αυτα... η αγωνια μου ειναι για την Δευτερα που θα πρεπει να τον φερω σε επαφη με τον αλλο μου γατο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Anima έγραψε: #1.982 14-09-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου ο γιατρός το ίδιο μου είπε. Ότι ίσως είναι κ θέμα κατασκευής τους. Γενικά τα Περσικά είναι αρκετά επιρρεπή σε πολλές αρρώστιες δυστυχώς Να εδώ ένας Μπατογατούλης με καλλιτεχνικές ανησυχίες Click για ανάπτυξη... Tι βλέπουν τα μάτια μου! δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω! έπιασε η ομορφιά το πινέλο με το στόμα? Μα ποιος έβγαλε αυτή τη φωτογραφία? ή είναι μοντάζ?? Όσο για τα περσικά που λες ναι έχουν ευαισθησίες αλλά εγώ έχω τρελαθεί με την προσωπικότητα του τσιντσιλίνου μου του Χουχουδίτου! Τι πλάσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η elvenstar: #1.983 14-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω!!!!!! προσπαθω να σας βαλω φωτο αλλα δεν μπαινει,ελατε μια βολτα απο τους birmaniacs που την ανεβασα προηγουμενως να μου πειτε την γνωμη σας... μεχρι την αλλη Κυριακη εχω μια γλυκια προσμονη,πως θα ειναι και ολα αυτα... η αγωνια μου ειναι για την Δευτερα που θα πρεπει να τον φερω σε επαφη με τον αλλο μου γατο.. Click για ανάπτυξη... Εντάξει θα έρθω στα Βιρμανάκια να τη δω. Ωχ! τη Δευτέρα θα αρχίσουν τα δύσκολα διάβασε καλά το άρθρο για την νέα γάτα στο σπίτι κ όλα θα πάνε καλά τελικά. Νομίζω ότι τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα με τα νέα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο πυρροθριξ: #1.984 14-09-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει θα έρθω στα Βιρμανάκια να τη δω. Ωχ! τη Δευτέρα θα αρχίσουν τα δύσκολα διάβασε καλά το άρθρο για την νέα γάτα στο σπίτι κ όλα θα πάνε καλά τελικά. Νομίζω ότι τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα με τα νέα γατάκια Click για ανάπτυξη... απ'εξω το εχω μαθει!!!!κι εγω ετσι λεω,στειρωμενο το ενα,αρσενικο το αλλο..εχω μια ελπιδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η elvenstar: #1.985 14-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απ'εξω το εχω μαθει!!!!κι εγω ετσι λεω,στειρωμενο το ενα,αρσενικο το αλλο..εχω μια ελπιδα.. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι το άλλο δεν θα είναι στειρωμένο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η zorica έγραψε: #1.986 14-09-08 21:53 Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η elvenstar: #1.987 14-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Click για ανάπτυξη... Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #1.988 14-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η elvenstar: #1.989 14-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:14 Η zorica έγραψε: #1.990 14-09-08 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η zorica έγραψε: #1.991 14-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Τον Μαρκο απο σπιτι τον πηρα.Οι γονεις ειναι αυτοι που ειπα.Ειναι πολυ περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #1.992 14-09-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Click για ανάπτυξη... Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.993 14-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Click για ανάπτυξη... Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η elvenstar: #1.994 14-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και ο δικός μου ο γιατρός το ίδιο μου είπε. Ότι ίσως είναι κ θέμα κατασκευής τους. Γενικά τα Περσικά είναι αρκετά επιρρεπή σε πολλές αρρώστιες δυστυχώς Να εδώ ένας Μπατογατούλης με καλλιτεχνικές ανησυχίες Click για ανάπτυξη... Tι βλέπουν τα μάτια μου! δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω! έπιασε η ομορφιά το πινέλο με το στόμα? Μα ποιος έβγαλε αυτή τη φωτογραφία? ή είναι μοντάζ?? Όσο για τα περσικά που λες ναι έχουν ευαισθησίες αλλά εγώ έχω τρελαθεί με την προσωπικότητα του τσιντσιλίνου μου του Χουχουδίτου! Τι πλάσμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η elvenstar: #1.983 14-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω!!!!!! προσπαθω να σας βαλω φωτο αλλα δεν μπαινει,ελατε μια βολτα απο τους birmaniacs που την ανεβασα προηγουμενως να μου πειτε την γνωμη σας... μεχρι την αλλη Κυριακη εχω μια γλυκια προσμονη,πως θα ειναι και ολα αυτα... η αγωνια μου ειναι για την Δευτερα που θα πρεπει να τον φερω σε επαφη με τον αλλο μου γατο.. Click για ανάπτυξη... Εντάξει θα έρθω στα Βιρμανάκια να τη δω. Ωχ! τη Δευτέρα θα αρχίσουν τα δύσκολα διάβασε καλά το άρθρο για την νέα γάτα στο σπίτι κ όλα θα πάνε καλά τελικά. Νομίζω ότι τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα με τα νέα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο πυρροθριξ: #1.984 14-09-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει θα έρθω στα Βιρμανάκια να τη δω. Ωχ! τη Δευτέρα θα αρχίσουν τα δύσκολα διάβασε καλά το άρθρο για την νέα γάτα στο σπίτι κ όλα θα πάνε καλά τελικά. Νομίζω ότι τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα με τα νέα γατάκια Click για ανάπτυξη... απ'εξω το εχω μαθει!!!!κι εγω ετσι λεω,στειρωμενο το ενα,αρσενικο το αλλο..εχω μια ελπιδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η elvenstar: #1.985 14-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απ'εξω το εχω μαθει!!!!κι εγω ετσι λεω,στειρωμενο το ενα,αρσενικο το αλλο..εχω μια ελπιδα.. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι το άλλο δεν θα είναι στειρωμένο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η zorica έγραψε: #1.986 14-09-08 21:53 Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η elvenstar: #1.987 14-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Click για ανάπτυξη... Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #1.988 14-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η elvenstar: #1.989 14-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:14 Η zorica έγραψε: #1.990 14-09-08 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η zorica έγραψε: #1.991 14-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Τον Μαρκο απο σπιτι τον πηρα.Οι γονεις ειναι αυτοι που ειπα.Ειναι πολυ περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #1.992 14-09-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Click για ανάπτυξη... Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.993 14-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Click για ανάπτυξη... Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η elvenstar: #1.994 14-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω!!!!!! προσπαθω να σας βαλω φωτο αλλα δεν μπαινει,ελατε μια βολτα απο τους birmaniacs που την ανεβασα προηγουμενως να μου πειτε την γνωμη σας... μεχρι την αλλη Κυριακη εχω μια γλυκια προσμονη,πως θα ειναι και ολα αυτα... η αγωνια μου ειναι για την Δευτερα που θα πρεπει να τον φερω σε επαφη με τον αλλο μου γατο.. Click για ανάπτυξη... Εντάξει θα έρθω στα Βιρμανάκια να τη δω. Ωχ! τη Δευτέρα θα αρχίσουν τα δύσκολα διάβασε καλά το άρθρο για την νέα γάτα στο σπίτι κ όλα θα πάνε καλά τελικά. Νομίζω ότι τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα με τα νέα γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο πυρροθριξ: #1.984 14-09-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει θα έρθω στα Βιρμανάκια να τη δω. Ωχ! τη Δευτέρα θα αρχίσουν τα δύσκολα διάβασε καλά το άρθρο για την νέα γάτα στο σπίτι κ όλα θα πάνε καλά τελικά. Νομίζω ότι τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα με τα νέα γατάκια Click για ανάπτυξη... απ'εξω το εχω μαθει!!!!κι εγω ετσι λεω,στειρωμενο το ενα,αρσενικο το αλλο..εχω μια ελπιδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η elvenstar: #1.985 14-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απ'εξω το εχω μαθει!!!!κι εγω ετσι λεω,στειρωμενο το ενα,αρσενικο το αλλο..εχω μια ελπιδα.. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι το άλλο δεν θα είναι στειρωμένο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η zorica έγραψε: #1.986 14-09-08 21:53 Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η elvenstar: #1.987 14-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Click για ανάπτυξη... Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #1.988 14-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η elvenstar: #1.989 14-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:14 Η zorica έγραψε: #1.990 14-09-08 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η zorica έγραψε: #1.991 14-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Τον Μαρκο απο σπιτι τον πηρα.Οι γονεις ειναι αυτοι που ειπα.Ειναι πολυ περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #1.992 14-09-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Click για ανάπτυξη... Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.993 14-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Click για ανάπτυξη... Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η elvenstar: #1.994 14-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει θα έρθω στα Βιρμανάκια να τη δω. Ωχ! τη Δευτέρα θα αρχίσουν τα δύσκολα διάβασε καλά το άρθρο για την νέα γάτα στο σπίτι κ όλα θα πάνε καλά τελικά. Νομίζω ότι τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα με τα νέα γατάκια Click για ανάπτυξη... απ'εξω το εχω μαθει!!!!κι εγω ετσι λεω,στειρωμενο το ενα,αρσενικο το αλλο..εχω μια ελπιδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η elvenstar: #1.985 14-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απ'εξω το εχω μαθει!!!!κι εγω ετσι λεω,στειρωμενο το ενα,αρσενικο το αλλο..εχω μια ελπιδα.. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι το άλλο δεν θα είναι στειρωμένο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η zorica έγραψε: #1.986 14-09-08 21:53 Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η elvenstar: #1.987 14-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Click για ανάπτυξη... Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #1.988 14-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η elvenstar: #1.989 14-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:14 Η zorica έγραψε: #1.990 14-09-08 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η zorica έγραψε: #1.991 14-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Τον Μαρκο απο σπιτι τον πηρα.Οι γονεις ειναι αυτοι που ειπα.Ειναι πολυ περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #1.992 14-09-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Click για ανάπτυξη... Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.993 14-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Click για ανάπτυξη... Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η elvenstar: #1.994 14-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απ'εξω το εχω μαθει!!!!κι εγω ετσι λεω,στειρωμενο το ενα,αρσενικο το αλλο..εχω μια ελπιδα.. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς ότι το άλλο δεν θα είναι στειρωμένο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η zorica έγραψε: #1.986 14-09-08 21:53 Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η elvenstar: #1.987 14-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Click για ανάπτυξη... Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #1.988 14-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η elvenstar: #1.989 14-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:14 Η zorica έγραψε: #1.990 14-09-08 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η zorica έγραψε: #1.991 14-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Τον Μαρκο απο σπιτι τον πηρα.Οι γονεις ειναι αυτοι που ειπα.Ειναι πολυ περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #1.992 14-09-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Click για ανάπτυξη... Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.993 14-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Click για ανάπτυξη... Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η elvenstar: #1.994 14-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:02 Η elvenstar: #1.987 14-09-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Click για ανάπτυξη... Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #1.988 14-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η elvenstar: #1.989 14-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:14 Η zorica έγραψε: #1.990 14-09-08 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η zorica έγραψε: #1.991 14-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Τον Μαρκο απο σπιτι τον πηρα.Οι γονεις ειναι αυτοι που ειπα.Ειναι πολυ περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #1.992 14-09-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Click για ανάπτυξη... Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.993 14-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Click για ανάπτυξη... Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η elvenstar: #1.994 14-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ.. Click για ανάπτυξη... Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #1.988 14-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η elvenstar: #1.989 14-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:14 Η zorica έγραψε: #1.990 14-09-08 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η zorica έγραψε: #1.991 14-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Τον Μαρκο απο σπιτι τον πηρα.Οι γονεις ειναι αυτοι που ειπα.Ειναι πολυ περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #1.992 14-09-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Click για ανάπτυξη... Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.993 14-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Click για ανάπτυξη... Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η elvenstar: #1.994 14-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η elvenstar: #1.989 14-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:14 Η zorica έγραψε: #1.990 14-09-08 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η zorica έγραψε: #1.991 14-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Τον Μαρκο απο σπιτι τον πηρα.Οι γονεις ειναι αυτοι που ειπα.Ειναι πολυ περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #1.992 14-09-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Click για ανάπτυξη... Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.993 14-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Click για ανάπτυξη... Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η elvenstar: #1.994 14-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας! Click για ανάπτυξη... Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:14 Η zorica έγραψε: #1.990 14-09-08 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η zorica έγραψε: #1.991 14-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Τον Μαρκο απο σπιτι τον πηρα.Οι γονεις ειναι αυτοι που ειπα.Ειναι πολυ περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #1.992 14-09-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Click για ανάπτυξη... Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.993 14-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Click για ανάπτυξη... Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η elvenstar: #1.994 14-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η zorica έγραψε: #1.991 14-09-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Τον Μαρκο απο σπιτι τον πηρα.Οι γονεις ειναι αυτοι που ειπα.Ειναι πολυ περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #1.992 14-09-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Click για ανάπτυξη... Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.993 14-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Click για ανάπτυξη... Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η elvenstar: #1.994 14-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ. Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Τον Μαρκο απο σπιτι τον πηρα.Οι γονεις ειναι αυτοι που ειπα.Ειναι πολυ περιεργο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:18 Η elvenstar: #1.992 14-09-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Click για ανάπτυξη... Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.993 14-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Click για ανάπτυξη... Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η elvenstar: #1.994 14-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της? Click για ανάπτυξη... Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:25 Η zorica έγραψε: #1.993 14-09-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Click για ανάπτυξη... Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η elvenstar: #1.994 14-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά 'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός; Click για ανάπτυξη... Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η elvenstar: #1.994 14-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!! Click για ανάπτυξη... Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:40 Η zorica έγραψε: #1.995 14-09-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ Click για ανάπτυξη... Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #1.996 14-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος. βρήκα αυτό Μοροφολογία Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η zorica έγραψε: #1.997 14-09-08 22:53 Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #1.998 15-09-08 00:03 Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10-Himalayan_Persian.jpg 12 KB · Εμφανίσεις: 27 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενα ομορφο Himalayan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η elvenstar: #1.999 15-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο... Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο... Click για ανάπτυξη... Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #2.000 15-09-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει. Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο Click για ανάπτυξη... Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.