Περσίας maniacs

:up::up::up::up::up::up:
Να σου ζήσει φαντάζομαι αγωνία που θα έχει μέχρι την άλλη Κυριακή
ευχαριστω!!!!!!
προσπαθω να σας βαλω φωτο αλλα δεν μπαινει,ελατε μια βολτα απο τους birmaniacs που την ανεβασα προηγουμενως να μου πειτε την γνωμη σας...

μεχρι την αλλη Κυριακη εχω μια γλυκια προσμονη,πως θα ειναι και ολα αυτα...
η αγωνια μου ειναι για την Δευτερα που θα πρεπει να τον φερω σε επαφη με τον αλλο μου γατο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ο δικός μου ο γιατρός το ίδιο μου είπε. Ότι ίσως είναι κ θέμα κατασκευής τους. Γενικά τα Περσικά είναι αρκετά επιρρεπή σε πολλές αρρώστιες δυστυχώς:(
baby.jpg

Να εδώ ένας Μπατογατούλης με καλλιτεχνικές ανησυχίες
Tι βλέπουν τα μάτια μου! δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω! έπιασε η ομορφιά το πινέλο με το στόμα? Μα ποιος έβγαλε αυτή τη φωτογραφία? ή είναι μοντάζ??
Όσο για τα περσικά που λες ναι έχουν ευαισθησίες αλλά εγώ έχω τρελαθεί με την προσωπικότητα του τσιντσιλίνου μου του Χουχουδίτου! Τι πλάσμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω!!!!!!
προσπαθω να σας βαλω φωτο αλλα δεν μπαινει,ελατε μια βολτα απο τους birmaniacs που την ανεβασα προηγουμενως να μου πειτε την γνωμη σας...

μεχρι την αλλη Κυριακη εχω μια γλυκια προσμονη,πως θα ειναι και ολα αυτα...
η αγωνια μου ειναι για την Δευτερα που θα πρεπει να τον φερω σε επαφη με τον αλλο μου γατο..
Εντάξει θα έρθω στα Βιρμανάκια να τη δω.
Ωχ! τη Δευτέρα θα αρχίσουν τα δύσκολα:/: διάβασε καλά το άρθρο για την νέα γάτα στο σπίτι κ όλα θα πάνε καλά τελικά. Νομίζω ότι τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα με τα νέα γατάκια

Εντάξει θα έρθω στα Βιρμανάκια να τη δω.
Ωχ! τη Δευτέρα θα αρχίσουν τα δύσκολα:/: διάβασε καλά το άρθρο για την νέα γάτα στο σπίτι κ όλα θα πάνε καλά τελικά. Νομίζω ότι τα αρσενικά είναι πιο καλόβολα με τα νέα γατάκια
απ'εξω το εχω μαθει!!!!;)κι εγω ετσι λεω,στειρωμενο το ενα,αρσενικο το αλλο..εχω μια ελπιδα..:)

απ'εξω το εχω μαθει!!!!;)κι εγω ετσι λεω,στειρωμενο το ενα,αρσενικο το αλλο..εχω μια ελπιδα..:)
Τι εννοείς ότι το άλλο δεν θα είναι στειρωμένο;

Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ..

Βλεπω ολοι βαζεται και 2και 3 γατακια...εγω νομιζω εαν θα εβαζα αλλο οτι ο Μαρκο θα μελαγχωλουσε πολυ..
Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα:lol:

Ε! ίσως γιατι είναι μοναχογιος κ έμαθε να έχει την αποκλειστικότητα:lol:
Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας!

Λες να ειναι Νορβηγος ο Μαρκο!!!Τωρα τρελλαθηκα...μοιαζει καταπλικτηκα πραγματικα και απορω...Αφου ειναι περσης -αγκυρας!
Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ.:up::up::up::up::up:
Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ

Μάλλον έχουν κάνει λάθος ή δεν ήξεραν τι ράτσα είναι κ έβαλαν ότι νάνε. Είναι ολόιδιος, Βίκινγκ.:up::up::up::up::up:
Και τώρα που λέμε για Νορβηγικού δάσους. Μήπως ξέρεις τι έγινε η Πόπη, από τότε που είπε ότι θα κάνει θεραπεία δεν ξαναεμφανίστηκε και ανησυχώ
Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της?

Τον Μαρκο απο σπιτι τον πηρα.Οι γονεις ειναι αυτοι που ειπα.Ειναι πολυ :hmm:περιεργο...

Ναι,τωρα που το λες...Εχεις το τηλεφωνο της?
Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά:(
'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός;

Όχι αν το είχα θα την είχα πάρει, είχα ρωτήσει κ εδώ στο φόρουμ αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ηξερε κάτι. Ελπίζω να είναι καλά:(
'Οσο για τον δικό σου τον γατούλη η μόνη διαφορά που έχει είναι στο χρώμα, τώρα θα ψάξω να σου βρω κ έναν στο ίδιο χρώμα με τον Μαρκουλίνο να δεις ότι έχω δίκιο. Από τη φωτογραφία φαίνεται να είναι σκούρο γκρί, είναι έτσι ή δεν είναι καλός ο φωτισμός;
Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!!

Σκουρο γκρι ειναι στις πατουσες και στην μουριτσα(η μασκα του)Και παλι μονο η ακρη της τριχας ειναι τετοιο χρωμα.Μεσα η τριχα ειναι ΑΣΠΡΗ!!!
Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ

:up:
Άρα είναι σίλβερ ή σμοκ, αλλά είναι πολύ σκούρος για σίλβερ
Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι...

:up:
Η fantom girl μου ειχε πει οτι ειναι smoked και οτι αναγνωριζεται η ρατσα και ας ειναι απο περση μπαμπα και αγκυρας μαμα...Ειναι αποδεκτο για καποιο λογο τον οποιο δεν θυμαμαι...
Δεν ξέρω ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις έναν Breeder για τα χαρακτηριστικά της φυλής του Νορβιγικού Δάσους, εγώ πάντως όταν είδα τη φωτογραφία σκέφτηκα ότι αν άλλαζα τα χρώματα θα ήταν ίδιος ο Μάρκος.
βρήκα αυτό
Μοροφολογία
Οι γάτες του Νορβηγικού Δάσους έχουν χοντρό, χνουδωτό τρίχωμα που χωρίζεται σε δύο στρώματα, φουντωτά αυτιά και μακριά φουντωτή ουρά. ʽΌλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τις προστατεύουν από το κρύο. Το τρίχωμά τους είναι αδιάβροχο χάρη στο τραχύ εξωτερικό στρώμα και στο πυκνό εσωτερικό. Είναι πολύ μεγαλόσωμες γάτες, με τους αρσενικούς να φτάνουν τα 6-10 κιλά και τις θηλυκές τα 3-5. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο μακριά από τα μπροστινά. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της ράτσας αυτής είναι το πόσο πολύ διαφορετική μπορεί να μοιάζει η ίδια γάτα ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Κάποια στιγμή την άνοιξη αποβάλλουν το χειμερινό στρώμα του τριχώματος που τις ζεσταίνει και τις μακριές εξωτερικές τρίχες που δε μπερδέυονται και τις προστατεύουν από το χιόνι και τη βροχή. Οι τρίχες στο εσωτερικό του αυτιού που διώχνουν τον αέρα και το χιόνι (και μπορεί να είναι πολύ μακριές, 8-10 εκατοστά,σχηματίζοντας καμπύλες μέσα και έξω από το αυτί)παραμένουν όλο το χρόνο. Η ουρά είναι πάντα φανταστική, με πολύ μεγάλο μήκος που φτάνει και τα 30 εκατοστά όταν τεντωθεί στο μέγιστό της. Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τριχώματος είναι η "χαίτη"(στο λαιμό). Την άνοιξη μπορεί να εξαφανιστεί, θα εμφανιστεί όμως και πάλι μόλις αρχίσουν να μικραίνουν οι μέρες. Οι γάτες αυτές εμφανίζονται σε όλα σχεδόν τα χρώματα, από το άσπρο μέχρι το πιο βαθύ μαύρο σε όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς εκτός από τα χρώματα των Σιαμέζων και των Περσικών γατών των Ιμαλαίων. Οι σκουρόχρωμες γάτες απαιτούν λιγότερο τρίχωμα για να μένουν ζεστές εφόσον απορροφούν περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο. Αντιθέτως, οι ανοιχτόχρωμες γάτες τείνουν να έχουν πιο πυκνό τρίχωμα με περισσότερο εσωτερικό στρώμα. Επίσης κάποια χρώματα αλλάζουν από πιο ανοιχτά σε πιο σκούρα με τις εποχές. Παρά το μακρύ τρίχωμα, λίγο ως και καθόλου χτένισμα απαιτείται

δεν ξέρω αν τεριάζουν τα χαρακτηριστικά

Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο...
Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο...:hmm:

Ενα ομορφο Himalayan

Συνημμένα

• 10-Himalayan_Persian.jpg
    10-Himalayan_Persian.jpg
    12 KB · Εμφανίσεις: 27
Ετσι που τα διαβασα ταιριαζει απολυτα ο Μαρκο...
Εστειλα e-mail στην Ποπι.Εχει να εμφανισθει εδω απο τον Ιουλιο..Ισως δεν εχει μαζευτει απο τις διακοπες ακομα...Αλλα τα παιδια,πανε σχολειο...:hmm:
Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει.
Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο

Έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές. Της ειχα στείλει κ εγώ ΡΜ αλλά δεν μπήκε καθόλου μέσα να τα βρει. Άντε να δούμε αν θα απαντήσει.
Βρε δεν την παίρνεις τη μικρή περσούλα; ή δεν έχεις χώρο για δεύτερο
Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back