moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #2.041 16-09-08 18:56 Ιμαλαϊων μαλλον εννοεις Ζορίτσα,σαν αυτον τον κουκλο που πηρε ο Kostas22. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:06 Η zorica έγραψε: #2.042 16-09-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιμαλαϊων μαλλον εννοεις Ζορίτσα,σαν αυτον τον κουκλο που πηρε ο Kostas22. Click για ανάπτυξη... Νομιζα και εγω αλλα δεν ημουν σιγουρη,γιατι εβλεπα και διαφορετικες που παλι λεγαν Ιμαλαϊων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η zorica έγραψε: #2.043 16-09-08 21:33 Που ειστε κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η elvenstar: #2.044 16-09-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ονειρευομαι εγω το γατακι μου.Μονο που δεν ειναι tea cup.Tι θα ηταν αραγε,περσικο,Χιμαλαιων,τι ακριβως για να ξερω και εγω τι θελω επιτελους.Με χρωματα αυτα,γαλανοματικο και θηλυκο...και μετα σου λεει θελεις ρατσα...αφου μ`αρεσει και λιωνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό για σένα Ζορίτσα https://meowmeow.multiply.com/reviews είναι λίγο αλλά θα σου λυθούν οι απορίες για την τουαλέτα που λέγαμε. Επίσης Ψάχνοντας βρήκα ότι όταν οι Αμερικάνοι λένε Ιμαλαΐων εννοούν την περσική με τα σημάδια των Σιαμ, σαν των Μπατ δλδ. O Jinx λοιπόν πρέπει να ήταν black point νομίζω, θα το ψάξω πάλι μήπως βρω κ τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #2.045 16-09-08 21:54 Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η elvenstar: #2.046 16-09-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν εννοούμε κ εγώ έτσι πίστευα στην αρχή αλλά δεν νομίζω να είναι Βιρμανός, πάντως στις σελ. που έψαξα (σχετικά με την ταινία) το είχαν σαν Περσικό Ιμαλαίων κ μάλιστα seal point που δεν ήταν με τίποτα sea. Τα βιρμανάκια έχουν όμως τόσο γούνα όσο είχε ο Jinx; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η zorica έγραψε: #2.047 16-09-08 21:59 Ετσι το θελω,σαν το Μπατ.Δεν σου ελεγα οτι ΕΙΝΑΙ η αδυναμια μου(και θα στον κλεψω)Αλλα το λινκ δεν μπορω να βγαλω ακρι απο το σαιτ,τι ηθελες να μου δειξεις? Ελπιζω να σου εφυγε η ιδεα να τον κουρεψεις...ειδες το" μετα τη ναρκωση"...Δεν θελω να σε φοβησω αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις μαλακτικη μετα το μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #2.048 16-09-08 22:05 Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #2.049 16-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ηταν πλακουτσωτη...Εμενα για Περση μου εμοιαζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η elvenstar: #2.050 16-09-08 22:15 Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #2.051 16-09-08 22:17 Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #2.052 16-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η elvenstar: #2.053 16-09-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Click για ανάπτυξη... Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #2.054 16-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιμαλαϊων μαλλον εννοεις Ζορίτσα,σαν αυτον τον κουκλο που πηρε ο Kostas22. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:06 Η zorica έγραψε: #2.042 16-09-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιμαλαϊων μαλλον εννοεις Ζορίτσα,σαν αυτον τον κουκλο που πηρε ο Kostas22. Click για ανάπτυξη... Νομιζα και εγω αλλα δεν ημουν σιγουρη,γιατι εβλεπα και διαφορετικες που παλι λεγαν Ιμαλαϊων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η zorica έγραψε: #2.043 16-09-08 21:33 Που ειστε κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η elvenstar: #2.044 16-09-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ονειρευομαι εγω το γατακι μου.Μονο που δεν ειναι tea cup.Tι θα ηταν αραγε,περσικο,Χιμαλαιων,τι ακριβως για να ξερω και εγω τι θελω επιτελους.Με χρωματα αυτα,γαλανοματικο και θηλυκο...και μετα σου λεει θελεις ρατσα...αφου μ`αρεσει και λιωνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό για σένα Ζορίτσα https://meowmeow.multiply.com/reviews είναι λίγο αλλά θα σου λυθούν οι απορίες για την τουαλέτα που λέγαμε. Επίσης Ψάχνοντας βρήκα ότι όταν οι Αμερικάνοι λένε Ιμαλαΐων εννοούν την περσική με τα σημάδια των Σιαμ, σαν των Μπατ δλδ. O Jinx λοιπόν πρέπει να ήταν black point νομίζω, θα το ψάξω πάλι μήπως βρω κ τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #2.045 16-09-08 21:54 Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η elvenstar: #2.046 16-09-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν εννοούμε κ εγώ έτσι πίστευα στην αρχή αλλά δεν νομίζω να είναι Βιρμανός, πάντως στις σελ. που έψαξα (σχετικά με την ταινία) το είχαν σαν Περσικό Ιμαλαίων κ μάλιστα seal point που δεν ήταν με τίποτα sea. Τα βιρμανάκια έχουν όμως τόσο γούνα όσο είχε ο Jinx; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η zorica έγραψε: #2.047 16-09-08 21:59 Ετσι το θελω,σαν το Μπατ.Δεν σου ελεγα οτι ΕΙΝΑΙ η αδυναμια μου(και θα στον κλεψω)Αλλα το λινκ δεν μπορω να βγαλω ακρι απο το σαιτ,τι ηθελες να μου δειξεις? Ελπιζω να σου εφυγε η ιδεα να τον κουρεψεις...ειδες το" μετα τη ναρκωση"...Δεν θελω να σε φοβησω αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις μαλακτικη μετα το μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #2.048 16-09-08 22:05 Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #2.049 16-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ηταν πλακουτσωτη...Εμενα για Περση μου εμοιαζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η elvenstar: #2.050 16-09-08 22:15 Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #2.051 16-09-08 22:17 Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #2.052 16-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η elvenstar: #2.053 16-09-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Click για ανάπτυξη... Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #2.054 16-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ιμαλαϊων μαλλον εννοεις Ζορίτσα,σαν αυτον τον κουκλο που πηρε ο Kostas22. Click για ανάπτυξη... Νομιζα και εγω αλλα δεν ημουν σιγουρη,γιατι εβλεπα και διαφορετικες που παλι λεγαν Ιμαλαϊων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η zorica έγραψε: #2.043 16-09-08 21:33 Που ειστε κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η elvenstar: #2.044 16-09-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ονειρευομαι εγω το γατακι μου.Μονο που δεν ειναι tea cup.Tι θα ηταν αραγε,περσικο,Χιμαλαιων,τι ακριβως για να ξερω και εγω τι θελω επιτελους.Με χρωματα αυτα,γαλανοματικο και θηλυκο...και μετα σου λεει θελεις ρατσα...αφου μ`αρεσει και λιωνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό για σένα Ζορίτσα https://meowmeow.multiply.com/reviews είναι λίγο αλλά θα σου λυθούν οι απορίες για την τουαλέτα που λέγαμε. Επίσης Ψάχνοντας βρήκα ότι όταν οι Αμερικάνοι λένε Ιμαλαΐων εννοούν την περσική με τα σημάδια των Σιαμ, σαν των Μπατ δλδ. O Jinx λοιπόν πρέπει να ήταν black point νομίζω, θα το ψάξω πάλι μήπως βρω κ τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #2.045 16-09-08 21:54 Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η elvenstar: #2.046 16-09-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν εννοούμε κ εγώ έτσι πίστευα στην αρχή αλλά δεν νομίζω να είναι Βιρμανός, πάντως στις σελ. που έψαξα (σχετικά με την ταινία) το είχαν σαν Περσικό Ιμαλαίων κ μάλιστα seal point που δεν ήταν με τίποτα sea. Τα βιρμανάκια έχουν όμως τόσο γούνα όσο είχε ο Jinx; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η zorica έγραψε: #2.047 16-09-08 21:59 Ετσι το θελω,σαν το Μπατ.Δεν σου ελεγα οτι ΕΙΝΑΙ η αδυναμια μου(και θα στον κλεψω)Αλλα το λινκ δεν μπορω να βγαλω ακρι απο το σαιτ,τι ηθελες να μου δειξεις? Ελπιζω να σου εφυγε η ιδεα να τον κουρεψεις...ειδες το" μετα τη ναρκωση"...Δεν θελω να σε φοβησω αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις μαλακτικη μετα το μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #2.048 16-09-08 22:05 Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #2.049 16-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ηταν πλακουτσωτη...Εμενα για Περση μου εμοιαζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η elvenstar: #2.050 16-09-08 22:15 Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #2.051 16-09-08 22:17 Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #2.052 16-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η elvenstar: #2.053 16-09-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Click για ανάπτυξη... Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #2.054 16-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που ειστε κοριτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η elvenstar: #2.044 16-09-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ονειρευομαι εγω το γατακι μου.Μονο που δεν ειναι tea cup.Tι θα ηταν αραγε,περσικο,Χιμαλαιων,τι ακριβως για να ξερω και εγω τι θελω επιτελους.Με χρωματα αυτα,γαλανοματικο και θηλυκο...και μετα σου λεει θελεις ρατσα...αφου μ`αρεσει και λιωνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό για σένα Ζορίτσα https://meowmeow.multiply.com/reviews είναι λίγο αλλά θα σου λυθούν οι απορίες για την τουαλέτα που λέγαμε. Επίσης Ψάχνοντας βρήκα ότι όταν οι Αμερικάνοι λένε Ιμαλαΐων εννοούν την περσική με τα σημάδια των Σιαμ, σαν των Μπατ δλδ. O Jinx λοιπόν πρέπει να ήταν black point νομίζω, θα το ψάξω πάλι μήπως βρω κ τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #2.045 16-09-08 21:54 Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η elvenstar: #2.046 16-09-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν εννοούμε κ εγώ έτσι πίστευα στην αρχή αλλά δεν νομίζω να είναι Βιρμανός, πάντως στις σελ. που έψαξα (σχετικά με την ταινία) το είχαν σαν Περσικό Ιμαλαίων κ μάλιστα seal point που δεν ήταν με τίποτα sea. Τα βιρμανάκια έχουν όμως τόσο γούνα όσο είχε ο Jinx; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η zorica έγραψε: #2.047 16-09-08 21:59 Ετσι το θελω,σαν το Μπατ.Δεν σου ελεγα οτι ΕΙΝΑΙ η αδυναμια μου(και θα στον κλεψω)Αλλα το λινκ δεν μπορω να βγαλω ακρι απο το σαιτ,τι ηθελες να μου δειξεις? Ελπιζω να σου εφυγε η ιδεα να τον κουρεψεις...ειδες το" μετα τη ναρκωση"...Δεν θελω να σε φοβησω αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις μαλακτικη μετα το μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #2.048 16-09-08 22:05 Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #2.049 16-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ηταν πλακουτσωτη...Εμενα για Περση μου εμοιαζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η elvenstar: #2.050 16-09-08 22:15 Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #2.051 16-09-08 22:17 Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #2.052 16-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η elvenstar: #2.053 16-09-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Click για ανάπτυξη... Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #2.054 16-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ονειρευομαι εγω το γατακι μου.Μονο που δεν ειναι tea cup.Tι θα ηταν αραγε,περσικο,Χιμαλαιων,τι ακριβως για να ξερω και εγω τι θελω επιτελους.Με χρωματα αυτα,γαλανοματικο και θηλυκο...και μετα σου λεει θελεις ρατσα...αφου μ`αρεσει και λιωνω... Click για ανάπτυξη... Αυτό για σένα Ζορίτσα https://meowmeow.multiply.com/reviews είναι λίγο αλλά θα σου λυθούν οι απορίες για την τουαλέτα που λέγαμε. Επίσης Ψάχνοντας βρήκα ότι όταν οι Αμερικάνοι λένε Ιμαλαΐων εννοούν την περσική με τα σημάδια των Σιαμ, σαν των Μπατ δλδ. O Jinx λοιπόν πρέπει να ήταν black point νομίζω, θα το ψάξω πάλι μήπως βρω κ τίποτα άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #2.045 16-09-08 21:54 Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η elvenstar: #2.046 16-09-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν εννοούμε κ εγώ έτσι πίστευα στην αρχή αλλά δεν νομίζω να είναι Βιρμανός, πάντως στις σελ. που έψαξα (σχετικά με την ταινία) το είχαν σαν Περσικό Ιμαλαίων κ μάλιστα seal point που δεν ήταν με τίποτα sea. Τα βιρμανάκια έχουν όμως τόσο γούνα όσο είχε ο Jinx; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η zorica έγραψε: #2.047 16-09-08 21:59 Ετσι το θελω,σαν το Μπατ.Δεν σου ελεγα οτι ΕΙΝΑΙ η αδυναμια μου(και θα στον κλεψω)Αλλα το λινκ δεν μπορω να βγαλω ακρι απο το σαιτ,τι ηθελες να μου δειξεις? Ελπιζω να σου εφυγε η ιδεα να τον κουρεψεις...ειδες το" μετα τη ναρκωση"...Δεν θελω να σε φοβησω αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις μαλακτικη μετα το μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #2.048 16-09-08 22:05 Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #2.049 16-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ηταν πλακουτσωτη...Εμενα για Περση μου εμοιαζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η elvenstar: #2.050 16-09-08 22:15 Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #2.051 16-09-08 22:17 Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #2.052 16-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η elvenstar: #2.053 16-09-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Click για ανάπτυξη... Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #2.054 16-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η elvenstar: #2.046 16-09-08 21:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν εννοούμε κ εγώ έτσι πίστευα στην αρχή αλλά δεν νομίζω να είναι Βιρμανός, πάντως στις σελ. που έψαξα (σχετικά με την ταινία) το είχαν σαν Περσικό Ιμαλαίων κ μάλιστα seal point που δεν ήταν με τίποτα sea. Τα βιρμανάκια έχουν όμως τόσο γούνα όσο είχε ο Jinx; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η zorica έγραψε: #2.047 16-09-08 21:59 Ετσι το θελω,σαν το Μπατ.Δεν σου ελεγα οτι ΕΙΝΑΙ η αδυναμια μου(και θα στον κλεψω)Αλλα το λινκ δεν μπορω να βγαλω ακρι απο το σαιτ,τι ηθελες να μου δειξεις? Ελπιζω να σου εφυγε η ιδεα να τον κουρεψεις...ειδες το" μετα τη ναρκωση"...Δεν θελω να σε φοβησω αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις μαλακτικη μετα το μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #2.048 16-09-08 22:05 Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #2.049 16-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ηταν πλακουτσωτη...Εμενα για Περση μου εμοιαζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η elvenstar: #2.050 16-09-08 22:15 Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #2.051 16-09-08 22:17 Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #2.052 16-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η elvenstar: #2.053 16-09-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Click για ανάπτυξη... Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #2.054 16-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυτόν εννοούμε κ εγώ έτσι πίστευα στην αρχή αλλά δεν νομίζω να είναι Βιρμανός, πάντως στις σελ. που έψαξα (σχετικά με την ταινία) το είχαν σαν Περσικό Ιμαλαίων κ μάλιστα seal point που δεν ήταν με τίποτα sea. Τα βιρμανάκια έχουν όμως τόσο γούνα όσο είχε ο Jinx; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η zorica έγραψε: #2.047 16-09-08 21:59 Ετσι το θελω,σαν το Μπατ.Δεν σου ελεγα οτι ΕΙΝΑΙ η αδυναμια μου(και θα στον κλεψω)Αλλα το λινκ δεν μπορω να βγαλω ακρι απο το σαιτ,τι ηθελες να μου δειξεις? Ελπιζω να σου εφυγε η ιδεα να τον κουρεψεις...ειδες το" μετα τη ναρκωση"...Δεν θελω να σε φοβησω αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις μαλακτικη μετα το μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #2.048 16-09-08 22:05 Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #2.049 16-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ηταν πλακουτσωτη...Εμενα για Περση μου εμοιαζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η elvenstar: #2.050 16-09-08 22:15 Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #2.051 16-09-08 22:17 Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #2.052 16-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η elvenstar: #2.053 16-09-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Click για ανάπτυξη... Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #2.054 16-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετσι το θελω,σαν το Μπατ.Δεν σου ελεγα οτι ΕΙΝΑΙ η αδυναμια μου(και θα στον κλεψω)Αλλα το λινκ δεν μπορω να βγαλω ακρι απο το σαιτ,τι ηθελες να μου δειξεις? Ελπιζω να σου εφυγε η ιδεα να τον κουρεψεις...ειδες το" μετα τη ναρκωση"...Δεν θελω να σε φοβησω αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις μαλακτικη μετα το μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η moukelis έγραψε: #2.048 16-09-08 22:05 Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #2.049 16-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ηταν πλακουτσωτη...Εμενα για Περση μου εμοιαζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η elvenstar: #2.050 16-09-08 22:15 Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #2.051 16-09-08 22:17 Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #2.052 16-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η elvenstar: #2.053 16-09-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Click για ανάπτυξη... Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #2.054 16-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η zorica έγραψε: #2.049 16-09-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ηταν πλακουτσωτη...Εμενα για Περση μου εμοιαζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η elvenstar: #2.050 16-09-08 22:15 Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #2.051 16-09-08 22:17 Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #2.052 16-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η elvenstar: #2.053 16-09-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Click για ανάπτυξη... Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #2.054 16-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του... Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη. Click για ανάπτυξη... Δεν πρεπει να ηταν πλακουτσωτη...Εμενα για Περση μου εμοιαζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:15 Η elvenstar: #2.050 16-09-08 22:15 Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #2.051 16-09-08 22:17 Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #2.052 16-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η elvenstar: #2.053 16-09-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Click για ανάπτυξη... Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #2.054 16-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:17 Η elvenstar: #2.051 16-09-08 22:17 Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #2.052 16-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η elvenstar: #2.053 16-09-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Click για ανάπτυξη... Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #2.054 16-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #2.052 16-09-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η elvenstar: #2.053 16-09-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Click για ανάπτυξη... Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #2.054 16-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η elvenstar: #2.053 16-09-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Click για ανάπτυξη... Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #2.054 16-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση! Click για ανάπτυξη... Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:23 Η zorica έγραψε: #2.054 16-09-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον Click για ανάπτυξη... Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η elvenstar: #2.055 16-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει... Click για ανάπτυξη... Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η zorica έγραψε: #2.056 16-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια- Ζορίτσα να κοίτα αυτό https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view¤t=MVI_2029.flv[/quo Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η zorica έγραψε: #2.057 16-09-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις) Click για ανάπτυξη... Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η elvenstar: #2.058 16-09-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο.. είδες που αναρωτιόσουν αν γίνεται; Τελικά όλα γίνονται Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:36 Η zorica έγραψε: #2.059 16-09-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 104 105 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 103 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:47 Η elvenstar: #2.060 16-09-08 22:47 Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.