Περσίας maniacs

Ιμαλαϊων μαλλον εννοεις Ζορίτσα,σαν αυτον τον κουκλο που πηρε ο Kostas22.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιμαλαϊων μαλλον εννοεις Ζορίτσα,σαν αυτον τον κουκλο που πηρε ο Kostas22.
Νομιζα και εγω αλλα δεν ημουν σιγουρη,γιατι εβλεπα και διαφορετικες που παλι λεγαν Ιμαλαϊων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που ειστε κοριτσια?

Αυτο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ονειρευομαι εγω το γατακι μου.Μονο που δεν ειναι tea cup.Tι θα ηταν αραγε,περσικο,Χιμαλαιων,τι ακριβως για να ξερω και εγω τι θελω επιτελους.Με χρωματα αυτα,γαλανοματικο και θηλυκο...και μετα σου λεει θελεις ρατσα...αφου μ`αρεσει και λιωνω...
Αυτό για σένα Ζορίτσα https://meowmeow.multiply.com/reviews είναι λίγο :sick:αλλά θα σου λυθούν οι απορίες για την τουαλέτα που λέγαμε. Επίσης Ψάχνοντας βρήκα ότι όταν οι Αμερικάνοι λένε Ιμαλαΐων εννοούν την περσική με τα σημάδια των Σιαμ, σαν των Μπατ δλδ. O Jinx λοιπόν πρέπει να ήταν black point νομίζω, θα το ψάξω πάλι μήπως βρω κ τίποτα άλλο

Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια.

Ο μιστερ Τζινξ στο meet the parents εννοειτε;Νομιζω οτι δεν ειχε πλακουτσωτη μουριτσα,μπορει να ηταν βιρμανιας χωρις γαντακια.
Ναι αυτόν εννοούμε κ εγώ έτσι πίστευα στην αρχή αλλά δεν νομίζω να είναι Βιρμανός, πάντως στις σελ. που έψαξα (σχετικά με την ταινία) το είχαν σαν Περσικό Ιμαλαίων κ μάλιστα seal point που δεν ήταν με τίποτα sea. Τα βιρμανάκια έχουν όμως τόσο γούνα όσο είχε ο Jinx;

Ετσι το θελω,σαν το Μπατ.Δεν σου ελεγα οτι ΕΙΝΑΙ η αδυναμια μου(και θα στον κλεψω:lol:)Αλλα το λινκ δεν μπορω να βγαλω ακρι απο το σαιτ,τι ηθελες να μου δειξεις?
Ελπιζω να σου εφυγε η ιδεα να τον κουρεψεις...ειδες το" μετα τη ναρκωση"...Δεν θελω να σε φοβησω αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις μαλακτικη μετα το μπανιο?

Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του...
Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη.

Νομιζω οτι στην ταινια ελεγε για βιρμανακι,γι'αυτο μου εκανε εντυπωση...Δεν θυμαμαι αν ηταν πλακουτσωτη η μουριτσα του...
Σλιθ μια φιλη μου που εχει ενα ημιαιμο περσακι με ΠΟΛΥ μαλλι,σωθηκε με τη σιλικονη.
Δεν πρεπει να ηταν πλακουτσωτη...Εμενα για Περση μου εμοιαζε.:P:)

Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον:lol:

Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα

Λοιπόν δεν σας προλαβαίνω. Χρησιμοποιώ μαλακτική αλλά όπως μου είπε κ η Sublime αλλά κ εγώ το διαπίστωσα επειδή ήδη έχουν κόμπους αντί να τους κάνει καλό γίνονται μεγάλύτερη οι κόμποι. Η σιλικόνη ειναιπολύ καλή την βάζω κ εγώ αλλά στα σημεία που υπάρχουν ήδη μεγάλοι κόμποι δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πράγματα. Αυτό είδα κ εγώ Ζορίτσα το μετά την να΄ρκωση το έλεγα κ ποιο πάνω, μήπως το συμπαν με προειδοποιεί για κάτι; η αλήθεια ήταν ότι είχα αποφασίσει να πάω σήμερα κ δεν πήγα βρήκα δικαιολογία. Όσο για το Τζινξ δεν έλεγε ότι ήταν Βιρμανίας έλεγε πως ήταν Ιμαλαίων και οι Αμερικάνοι όταν λένε Ιμαλαίων εννοούν Περσική με σημάδια Σιαμ. Το ξέρω ότι σου αρέσει ο Μπατ κ ότι θέλεις να τον κλέψεις κ ευτυσώς δεν είμαστε κοντά γιατί αρχίζω να σε φοβάμαι πλέον:lol:
Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση!:)

Α αυτο δεν το ηξερα,ευχαριστω για τη διευκρινιση!:)
Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια-
Ζορίτσα να κοίτα αυτό
https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view&current=MVI_2029.flv

Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει...:lol::lol:

Mη φοβασαι,εισαι τυχερη ,οχι επειδι εισαι μακρυα αλλα επειδι αγαπας το γατο σου και δεν θα σου το στερουσα...Αλλα θα αποκτησω καποια στιγμη εναν τετοιο,το αποφασισα τωρα...Μ`αρεσει υπερβολικα πολυ για να το αφησω να περασει...:lol::lol:
Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις:up:)

Ούτε κ εγώ δεν το ήξερα επειδή αναρωτιόμασταν με τη Ζορίτσα τι ράτσα είναι ψάχνοντας μέχρι στιγμή βρήκα αυτά τα στοιχεία -δεν είμαι κ απολυτα σίγουρη βέβαια-
Ζορίτσα να κοίτα αυτό
https://s54.photobucket.com/albums/g96/Roche8/?action=view&current=MVI_2029.flv[/quo
Χριστε μου... ...Θα ηταν ΠΟΛΥ βολικο..

Αμά πάρεις καλύτερα να πάρεις μωράκι για να το δεχτεί πιο εύκολα κ ο Μάρκος κ να μη στεναχωριέται. Πότε λες με το καλό για το δεύτερο (Σ ευχαριστώ που δεν μου τον κλέβεις:up:)
Πρωτα τωρα εχουμε θεμα.Πρεπει να μιλησω και με τον αντρα μου να δουμε εαν θα θελει και αυτος(δεν πιστευω να εχει προβλημα αλλα ποτε δεν ξερεις).Μετα πρεπει να δουμε τι θελουμε(μαλλον θηλυκο πιστευω)Και τριτο,τι θα κανουμε με τον Μαρκο,Θα τον στειρωσουμε η θα τον αφησουμε να ζευγαρωσει.Ολα αυτα πρεπει να επιλυσω πρωτα και μετα το συζηταμε το ποτε...:D

Να κοιτάξτε κ αυτό, ούτε αυτό έχει πλακουτσωτή μουρίτσα αλλά ειναι περσάκι seal point. A! αν πας κάτω κάτω στη σελίδα έχει κάτι βίντεο με γατάκια που κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα
Καλα τωρα μπερδευτηκα.Πια ειναι η διαφορα με τα Ιμαλαϊων???:blink:

Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back