zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #2.181 18-09-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι lilac point(εχω αρχισει και μαθαινω).Και ειναι ολα τους Περσακια αλλα τα λενε doll face. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #2.182 18-09-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι ειναι lilac point(εχω αρχισει και μαθαινω).Και ειναι ολα τους Περσακια αλλα τα λενε doll face. Click για ανάπτυξη... Έγινες Pro.ειναι πολύ όμορφο, εγώ θέλω ένα tea cup δεν ειναι πολύ γλυκούλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #2.183 18-09-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έγινες Pro.ειναι πολύ όμορφο, εγώ θέλω ένα tea cup δεν ειναι πολύ γλυκούλια; Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως,και εμενα μ`αρεσουν πολυ,αλλα ειναι προβληματικα στα πολλα πραγματα λογο μεγεθους ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.184 18-09-08 00:34 Κοιτα και αυτο...ετσι να κανουμε οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα chocolate-point.jpg 50,7 KB · Εμφανίσεις: 19 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #2.185 18-09-08 00:44 Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.186 18-09-08 00:45 Μια ερώτηση. δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποια είναι τα doll face.Μήπως αυτά που έχουν λίγο μυτούλα κι όχι τόσο πλακουτσωτή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:39 Η zorica έγραψε: #2.187 18-09-08 08:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Nαι Αναστασια,ετσι λεω να παρω αλλη μια.Τα doll face ειναι αυτα που δεν εχουν πλακουτσοτη μουριτσα.Μπορει να μοιαζει τωρα που ειναι μικρο με Βιρμανακι αλλα οταν αποκτησει μαλλουρα,δεν θα θυμιζει βιρμανακι με τιποτα.Κατ`αρχην εχουμε εδω πολλα χερια που θελουν να χαϊδευουν γατακι και ειδικα τα παιδια μου μαλλωνουν ακομα για το Μαρκο(οχι εσυ,τωρα εγω,εσυ τον ειχες μεχρι τωρα...και ετσι)δεν τον χωρταινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.188 18-09-08 09:23 Καλημέρα πανέμορφοι μακρυμάληδες!! Μου λέτε σας παρακαλώ με τι σαμπουάν πλένετε τις γούνες σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:33 Η zorica έγραψε: #2.189 18-09-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.190 18-09-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Click για ανάπτυξη... Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.191 18-09-08 09:44 Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:46 Η zorica έγραψε: #2.192 18-09-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Click για ανάπτυξη... Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η zorica έγραψε: #2.193 18-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Click για ανάπτυξη... Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.194 18-09-08 09:53 Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι lilac point(εχω αρχισει και μαθαινω).Και ειναι ολα τους Περσακια αλλα τα λενε doll face. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:18 Η elvenstar: #2.182 18-09-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι ειναι lilac point(εχω αρχισει και μαθαινω).Και ειναι ολα τους Περσακια αλλα τα λενε doll face. Click για ανάπτυξη... Έγινες Pro.ειναι πολύ όμορφο, εγώ θέλω ένα tea cup δεν ειναι πολύ γλυκούλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #2.183 18-09-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έγινες Pro.ειναι πολύ όμορφο, εγώ θέλω ένα tea cup δεν ειναι πολύ γλυκούλια; Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως,και εμενα μ`αρεσουν πολυ,αλλα ειναι προβληματικα στα πολλα πραγματα λογο μεγεθους ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.184 18-09-08 00:34 Κοιτα και αυτο...ετσι να κανουμε οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα chocolate-point.jpg 50,7 KB · Εμφανίσεις: 19 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #2.185 18-09-08 00:44 Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.186 18-09-08 00:45 Μια ερώτηση. δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποια είναι τα doll face.Μήπως αυτά που έχουν λίγο μυτούλα κι όχι τόσο πλακουτσωτή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:39 Η zorica έγραψε: #2.187 18-09-08 08:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Nαι Αναστασια,ετσι λεω να παρω αλλη μια.Τα doll face ειναι αυτα που δεν εχουν πλακουτσοτη μουριτσα.Μπορει να μοιαζει τωρα που ειναι μικρο με Βιρμανακι αλλα οταν αποκτησει μαλλουρα,δεν θα θυμιζει βιρμανακι με τιποτα.Κατ`αρχην εχουμε εδω πολλα χερια που θελουν να χαϊδευουν γατακι και ειδικα τα παιδια μου μαλλωνουν ακομα για το Μαρκο(οχι εσυ,τωρα εγω,εσυ τον ειχες μεχρι τωρα...και ετσι)δεν τον χωρταινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.188 18-09-08 09:23 Καλημέρα πανέμορφοι μακρυμάληδες!! Μου λέτε σας παρακαλώ με τι σαμπουάν πλένετε τις γούνες σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:33 Η zorica έγραψε: #2.189 18-09-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.190 18-09-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Click για ανάπτυξη... Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.191 18-09-08 09:44 Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:46 Η zorica έγραψε: #2.192 18-09-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Click για ανάπτυξη... Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η zorica έγραψε: #2.193 18-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Click για ανάπτυξη... Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.194 18-09-08 09:53 Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι ειναι lilac point(εχω αρχισει και μαθαινω).Και ειναι ολα τους Περσακια αλλα τα λενε doll face. Click για ανάπτυξη... Έγινες Pro.ειναι πολύ όμορφο, εγώ θέλω ένα tea cup δεν ειναι πολύ γλυκούλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #2.183 18-09-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έγινες Pro.ειναι πολύ όμορφο, εγώ θέλω ένα tea cup δεν ειναι πολύ γλυκούλια; Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως,και εμενα μ`αρεσουν πολυ,αλλα ειναι προβληματικα στα πολλα πραγματα λογο μεγεθους ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.184 18-09-08 00:34 Κοιτα και αυτο...ετσι να κανουμε οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα chocolate-point.jpg 50,7 KB · Εμφανίσεις: 19 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #2.185 18-09-08 00:44 Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.186 18-09-08 00:45 Μια ερώτηση. δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποια είναι τα doll face.Μήπως αυτά που έχουν λίγο μυτούλα κι όχι τόσο πλακουτσωτή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:39 Η zorica έγραψε: #2.187 18-09-08 08:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Nαι Αναστασια,ετσι λεω να παρω αλλη μια.Τα doll face ειναι αυτα που δεν εχουν πλακουτσοτη μουριτσα.Μπορει να μοιαζει τωρα που ειναι μικρο με Βιρμανακι αλλα οταν αποκτησει μαλλουρα,δεν θα θυμιζει βιρμανακι με τιποτα.Κατ`αρχην εχουμε εδω πολλα χερια που θελουν να χαϊδευουν γατακι και ειδικα τα παιδια μου μαλλωνουν ακομα για το Μαρκο(οχι εσυ,τωρα εγω,εσυ τον ειχες μεχρι τωρα...και ετσι)δεν τον χωρταινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.188 18-09-08 09:23 Καλημέρα πανέμορφοι μακρυμάληδες!! Μου λέτε σας παρακαλώ με τι σαμπουάν πλένετε τις γούνες σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:33 Η zorica έγραψε: #2.189 18-09-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.190 18-09-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Click για ανάπτυξη... Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.191 18-09-08 09:44 Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:46 Η zorica έγραψε: #2.192 18-09-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Click για ανάπτυξη... Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η zorica έγραψε: #2.193 18-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Click για ανάπτυξη... Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.194 18-09-08 09:53 Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έγινες Pro.ειναι πολύ όμορφο, εγώ θέλω ένα tea cup δεν ειναι πολύ γλυκούλια; Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως,και εμενα μ`αρεσουν πολυ,αλλα ειναι προβληματικα στα πολλα πραγματα λογο μεγεθους ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.184 18-09-08 00:34 Κοιτα και αυτο...ετσι να κανουμε οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα chocolate-point.jpg 50,7 KB · Εμφανίσεις: 19 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #2.185 18-09-08 00:44 Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.186 18-09-08 00:45 Μια ερώτηση. δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποια είναι τα doll face.Μήπως αυτά που έχουν λίγο μυτούλα κι όχι τόσο πλακουτσωτή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:39 Η zorica έγραψε: #2.187 18-09-08 08:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Nαι Αναστασια,ετσι λεω να παρω αλλη μια.Τα doll face ειναι αυτα που δεν εχουν πλακουτσοτη μουριτσα.Μπορει να μοιαζει τωρα που ειναι μικρο με Βιρμανακι αλλα οταν αποκτησει μαλλουρα,δεν θα θυμιζει βιρμανακι με τιποτα.Κατ`αρχην εχουμε εδω πολλα χερια που θελουν να χαϊδευουν γατακι και ειδικα τα παιδια μου μαλλωνουν ακομα για το Μαρκο(οχι εσυ,τωρα εγω,εσυ τον ειχες μεχρι τωρα...και ετσι)δεν τον χωρταινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.188 18-09-08 09:23 Καλημέρα πανέμορφοι μακρυμάληδες!! Μου λέτε σας παρακαλώ με τι σαμπουάν πλένετε τις γούνες σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:33 Η zorica έγραψε: #2.189 18-09-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.190 18-09-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Click για ανάπτυξη... Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.191 18-09-08 09:44 Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:46 Η zorica έγραψε: #2.192 18-09-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Click για ανάπτυξη... Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η zorica έγραψε: #2.193 18-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Click για ανάπτυξη... Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.194 18-09-08 09:53 Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιτα και αυτο...ετσι να κανουμε οφθαλμολουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:44 Η staman2 έγραψε: #2.185 18-09-08 00:44 Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.186 18-09-08 00:45 Μια ερώτηση. δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποια είναι τα doll face.Μήπως αυτά που έχουν λίγο μυτούλα κι όχι τόσο πλακουτσωτή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:39 Η zorica έγραψε: #2.187 18-09-08 08:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Nαι Αναστασια,ετσι λεω να παρω αλλη μια.Τα doll face ειναι αυτα που δεν εχουν πλακουτσοτη μουριτσα.Μπορει να μοιαζει τωρα που ειναι μικρο με Βιρμανακι αλλα οταν αποκτησει μαλλουρα,δεν θα θυμιζει βιρμανακι με τιποτα.Κατ`αρχην εχουμε εδω πολλα χερια που θελουν να χαϊδευουν γατακι και ειδικα τα παιδια μου μαλλωνουν ακομα για το Μαρκο(οχι εσυ,τωρα εγω,εσυ τον ειχες μεχρι τωρα...και ετσι)δεν τον χωρταινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.188 18-09-08 09:23 Καλημέρα πανέμορφοι μακρυμάληδες!! Μου λέτε σας παρακαλώ με τι σαμπουάν πλένετε τις γούνες σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:33 Η zorica έγραψε: #2.189 18-09-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.190 18-09-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Click για ανάπτυξη... Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.191 18-09-08 09:44 Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:46 Η zorica έγραψε: #2.192 18-09-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Click για ανάπτυξη... Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η zorica έγραψε: #2.193 18-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Click για ανάπτυξη... Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.194 18-09-08 09:53 Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.186 18-09-08 00:45 Μια ερώτηση. δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποια είναι τα doll face.Μήπως αυτά που έχουν λίγο μυτούλα κι όχι τόσο πλακουτσωτή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:39 Η zorica έγραψε: #2.187 18-09-08 08:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Nαι Αναστασια,ετσι λεω να παρω αλλη μια.Τα doll face ειναι αυτα που δεν εχουν πλακουτσοτη μουριτσα.Μπορει να μοιαζει τωρα που ειναι μικρο με Βιρμανακι αλλα οταν αποκτησει μαλλουρα,δεν θα θυμιζει βιρμανακι με τιποτα.Κατ`αρχην εχουμε εδω πολλα χερια που θελουν να χαϊδευουν γατακι και ειδικα τα παιδια μου μαλλωνουν ακομα για το Μαρκο(οχι εσυ,τωρα εγω,εσυ τον ειχες μεχρι τωρα...και ετσι)δεν τον χωρταινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.188 18-09-08 09:23 Καλημέρα πανέμορφοι μακρυμάληδες!! Μου λέτε σας παρακαλώ με τι σαμπουάν πλένετε τις γούνες σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:33 Η zorica έγραψε: #2.189 18-09-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.190 18-09-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Click για ανάπτυξη... Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.191 18-09-08 09:44 Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:46 Η zorica έγραψε: #2.192 18-09-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Click για ανάπτυξη... Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η zorica έγραψε: #2.193 18-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Click για ανάπτυξη... Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.194 18-09-08 09:53 Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια ερώτηση. δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποια είναι τα doll face.Μήπως αυτά που έχουν λίγο μυτούλα κι όχι τόσο πλακουτσωτή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:39 Η zorica έγραψε: #2.187 18-09-08 08:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Nαι Αναστασια,ετσι λεω να παρω αλλη μια.Τα doll face ειναι αυτα που δεν εχουν πλακουτσοτη μουριτσα.Μπορει να μοιαζει τωρα που ειναι μικρο με Βιρμανακι αλλα οταν αποκτησει μαλλουρα,δεν θα θυμιζει βιρμανακι με τιποτα.Κατ`αρχην εχουμε εδω πολλα χερια που θελουν να χαϊδευουν γατακι και ειδικα τα παιδια μου μαλλωνουν ακομα για το Μαρκο(οχι εσυ,τωρα εγω,εσυ τον ειχες μεχρι τωρα...και ετσι)δεν τον χωρταινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.188 18-09-08 09:23 Καλημέρα πανέμορφοι μακρυμάληδες!! Μου λέτε σας παρακαλώ με τι σαμπουάν πλένετε τις γούνες σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:33 Η zorica έγραψε: #2.189 18-09-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.190 18-09-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Click για ανάπτυξη... Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.191 18-09-08 09:44 Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:46 Η zorica έγραψε: #2.192 18-09-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Click για ανάπτυξη... Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η zorica έγραψε: #2.193 18-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Click για ανάπτυξη... Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.194 18-09-08 09:53 Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Nαι Αναστασια,ετσι λεω να παρω αλλη μια.Τα doll face ειναι αυτα που δεν εχουν πλακουτσοτη μουριτσα.Μπορει να μοιαζει τωρα που ειναι μικρο με Βιρμανακι αλλα οταν αποκτησει μαλλουρα,δεν θα θυμιζει βιρμανακι με τιποτα.Κατ`αρχην εχουμε εδω πολλα χερια που θελουν να χαϊδευουν γατακι και ειδικα τα παιδια μου μαλλωνουν ακομα για το Μαρκο(οχι εσυ,τωρα εγω,εσυ τον ειχες μεχρι τωρα...και ετσι)δεν τον χωρταινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.188 18-09-08 09:23 Καλημέρα πανέμορφοι μακρυμάληδες!! Μου λέτε σας παρακαλώ με τι σαμπουάν πλένετε τις γούνες σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:33 Η zorica έγραψε: #2.189 18-09-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.190 18-09-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Click για ανάπτυξη... Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.191 18-09-08 09:44 Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:46 Η zorica έγραψε: #2.192 18-09-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Click για ανάπτυξη... Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η zorica έγραψε: #2.193 18-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Click για ανάπτυξη... Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.194 18-09-08 09:53 Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα πανέμορφοι μακρυμάληδες!! Μου λέτε σας παρακαλώ με τι σαμπουάν πλένετε τις γούνες σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:33 Η zorica έγραψε: #2.189 18-09-08 09:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.190 18-09-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Click για ανάπτυξη... Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.191 18-09-08 09:44 Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:46 Η zorica έγραψε: #2.192 18-09-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Click για ανάπτυξη... Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η zorica έγραψε: #2.193 18-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Click για ανάπτυξη... Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.194 18-09-08 09:53 Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη? Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις. Click για ανάπτυξη... Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.190 18-09-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Click για ανάπτυξη... Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.191 18-09-08 09:44 Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:46 Η zorica έγραψε: #2.192 18-09-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Click για ανάπτυξη... Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η zorica έγραψε: #2.193 18-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Click για ανάπτυξη... Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.194 18-09-08 09:53 Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα. Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμεαφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..) Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση... Click για ανάπτυξη... Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.191 18-09-08 09:44 Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:46 Η zorica έγραψε: #2.192 18-09-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Click για ανάπτυξη... Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η zorica έγραψε: #2.193 18-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Click για ανάπτυξη... Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.194 18-09-08 09:53 Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:46 Η zorica έγραψε: #2.192 18-09-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Click για ανάπτυξη... Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η zorica έγραψε: #2.193 18-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Click για ανάπτυξη... Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.194 18-09-08 09:53 Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν... θα το δοκιμάσω... Click για ανάπτυξη... Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η zorica έγραψε: #2.193 18-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Click για ανάπτυξη... Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.194 18-09-08 09:53 Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! Chocolate point Seal point Click για ανάπτυξη... Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.194 18-09-08 09:53 Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.195 18-09-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan lilac,chocolate η blue pointoτι ερθει Click για ανάπτυξη... η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η zorica έγραψε: #2.196 18-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point! Click για ανάπτυξη... Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.197 18-09-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!! Click για ανάπτυξη... η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:02 Η zorica έγραψε: #2.198 18-09-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? Click για ανάπτυξη... Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:05 Η zorica έγραψε: #2.199 18-09-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? [/quote Οχι βρε.Ειναι κανονικες οι doll face. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.200 18-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω. Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.