Περσίας maniacs

Νομίζω ειναι Βιρμανάκι,
Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε
Οχι ειναι lilac point(εχω αρχισει και μαθαινω).Και ειναι ολα τους Περσακια αλλα τα λενε doll face.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι ειναι lilac point(εχω αρχισει και μαθαινω).Και ειναι ολα τους Περσακια αλλα τα λενε doll face.:lol:
:up::up::up::up::up::up::up:
Έγινες Pro.ειναι πολύ όμορφο, εγώ θέλω ένα tea cup δεν ειναι πολύ γλυκούλια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up::up::up::up::up::up::up:
Έγινες Pro.ειναι πολύ όμορφο, εγώ θέλω ένα tea cup δεν ειναι πολύ γλυκούλια;
Ειναι οντως,και εμενα μ`αρεσουν πολυ,αλλα ειναι προβληματικα στα πολλα πραγματα λογο μεγεθους ...:(

Κοιτα και αυτο...ετσι να κανουμε οφθαλμολουτρο:)

Συνημμένα

• chocolate-point.jpg
    chocolate-point.jpg
    50,7 KB · Εμφανίσεις: 19
Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη?
Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις.

Μια ερώτηση. δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποια είναι τα doll face.Μήπως αυτά που έχουν λίγο μυτούλα κι όχι τόσο πλακουτσωτή??

Γεια κορίτσια. Τί κάνετε??? Είδα όλες τις συζητήσεις σας μόλις τώρα που κάθισα στον υπολογιστή. Είμαι ψόφια σχετικά γιατί δεν έχω κάτσει από τις 7.00 το πρωι που έφυγα για τη δουλειά. Τώρα ψήνω ένα ρολλό κιμά γεμιστό με πατάτες στον φούρνο για αύριο πλέον. Σε κανένα τέταρτο θα είναι ετοιμο. Εσεις έμαθα τι μαγειρέψατε. Μπράβο.!!! Λοιπόν η γατούλα της φωτο πιο πάνω είναι φανταστική . Είναι περσική βρε παιδιά γιατί εγώ την βλέπω λίγο βιρμανίας. Μήπως μπερδεύομαι γιατί δεν είναι τόσο πλακουτσομούρικη?
Και Έλενά μου ναι ο Μπατουλίνος σου είναι θεϊκός. Πανέμορφος. Μα κι εσένα Ζορίτσα ο Μαρκούλης είναι πανέμορφος. Είναι και τεράστιος βρε παιδί μου για 8 μηνών. Πολύ ψηλός γαταρος. Θα πάρεις κι άλλη γατούλα? Μπράβο εύχομαι με το καλό. φέρε το λάου λάου στον σύζυγο αν έχει αντιρρήσεις.

Nαι Αναστασια,ετσι λεω να παρω αλλη μια.Τα doll face ειναι αυτα που δεν εχουν πλακουτσοτη μουριτσα.Μπορει να μοιαζει τωρα που ειναι μικρο με Βιρμανακι αλλα οταν αποκτησει μαλλουρα,δεν θα θυμιζει βιρμανακι με τιποτα.Κατ`αρχην εχουμε εδω πολλα χερια που θελουν να χαϊδευουν γατακι και ειδικα τα παιδια μου μαλλωνουν ακομα για το Μαρκο(οχι εσυ,τωρα εγω,εσυ τον ειχες μεχρι τωρα...και ετσι)δεν τον χωρταινουν:lol:.

Καλημέρα πανέμορφοι μακρυμάληδες!! :)
Μου λέτε σας παρακαλώ με τι σαμπουάν πλένετε τις γούνες σας?

:lol:

Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα.
Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα:D.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμε:lol:αφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..)
Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση...

:lol:
Τι κανεις Γιουλη?Καλημερα.
Χτες καταλαβα οτι ησουν καπου εξω,ε?Μπηκα στα εδαφη σου να μαθω ορισμενα πραγματα:D.Εμεις με το παιδικο Johnson χωρις δακρια λουστηκαμε:lol:αφου μας ηρθε ξαφνικα,δεν ειχαμε ετοιμαστει(αλλα μια χαρα βλεπω το αποτελεσμα..)
Υ.Γ.Λαθος μηνημα βλεπω μπηκε στη παραθεση...
Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν...:)
θα το δοκιμάσω...

Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! :)

Chocolate point

fahari_20080914_1a.jpg

Seal point

fadiyah_20080914_1.jpg

Ωραία σε ευχαριστώ... πολύ καλό και αγνό είναι αυτό το σαμπουάν...:)
θα το δοκιμάσω...
Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan
lilac,chocolate η blue point:Doτι ερθει:lol:

Ζοrica δες ένα χαρακτηριστικό δείγμα chocolate point Και seal point στα Βιρμανικά...αυτές είναι οι αδελφούλες της Σεμέλης μου! :)

Chocolate point

fahari_20080914_1a.jpg

Seal point

fadiyah_20080914_1.jpg
Γιουλη!!!Ειναι απιστευτα!!!Ετσι ακριβος τα θελω οπως τα δικα σου.Με μονη διαφορα οτι θελω να ειναι ΠΙΟ φουντωτα οταν μεγαλωσουν...

Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point!

b_wurf_181107_3akt.jpg

Aποφασισα να παρω καινουρια γατα,Περσιας παλι,σαν γνησια persias maniac αλλα θα μοιαζει και με βιρμανακι αφου θα ειναι dollface himalayan
lilac,chocolate η blue point:Doτι ερθει:lol:
η doll face δεν είναι πολύ πλακουτσωτή ε? :hmm:

Κι εδώ ο μορφέας με την αδελφήτου blue point!

b_wurf_181107_3akt.jpg
Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!!

Ειναι ΟΝΕΙΡΟ και τα δυο.Πως τα εβγαλες ετσι,ειναι για περιοδικο οι φωτο,τελειες!!!
η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! ;)τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? :)

η εκτροφέας τις έβγαλε όχι εγώ! ;)τότε ήταν ακόμα στο εκτροφείο στη Γερμανία... Τη Σεμέλη μου που θα πάρω το Νοέμβρη την έχεις δει σε φωτό? :)
Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο:up:.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω:lol::lol::lol:.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω.

Η μικρη δεξια στην υπογραφη σου?Πας και για τριτο βρε θυριο:up:.Εγω παλευω με τον δικο μου και για το δευτερο,λαου,λαου το παω:lol::lol::lol:.Παντως αυτη η μικρη και ο Μορφεας ειναι στα χρωματα που λατρευω.
Αντε με το καλό:up:... εγώ για τη δεύτερη δεν είχα πει τίποτα... απλά πήγα Γερμανία και γύρισα με μια δεύτερη γάτα!:lol:τώρα θα ξαναπάω Γερμανία και θα γυρίσω με άλλη μία! :lol:και μετά ο Μάριος θα πάει στο Χολαργό και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back