Περσίας maniacs

Τι κανουν τωρα η Αρχοντισσα και ο Αρχοντας?Κοιμουνται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κανουν τωρα η Αρχοντισσα και ο Αρχοντας?Κοιμουνται?
Μόλις τους χώρισα και τωρα ετοιμαζομαι κι εγω να πεσω...Καλη σας νυχτα και φιλακια στα γατομουστακια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις τους χώρισα και τωρα ετοιμαζομαι κι εγω να πεσω...Καλη σας νυχτα και φιλακια στα γατομουστακια!
:lol::lol::lol: εγω σε λιγο ακομα...;)

Παιδια ΒΡΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Καλημερα:up:

Θελω κι εγω λιγη βροχη...
Καλημερα Ζορίτσα.Τι κανετε σημερα;

:up:
Θελω κι εγω λιγη βροχη...
Καλημερα Ζορίτσα.Τι κανετε σημερα;
Δεν βρεχει Βολο?Εδω απω της 4 το πρωϊ βρεχει ασταματητα:up::up:...αλλα εχει να βρεξει 6 μηνες...:up::up:Αχ,τι ωραια:)

:up:
Δεν βρεχει Βολο?Εδω απω της 4 το πρωϊ βρεχει ασταματητα:up::up:...αλλα εχει να βρεξει 6 μηνες...:up::up:Αχ,τι ωραια:)
Ποιο Βόλο καλε...Εχεις χασει επεισοδια.:confused::confused::confused:
Μαντεψε που ειμαι.:P

Ποιο Βόλο καλε...Εχεις χασει επεισοδια.:confused::confused::confused:
Μαντεψε που ειμαι.:P
Να μαντεψω...Εκτος Ελλαδας?:redface::redface::redface:

Οχι βρε εντος ειμαι,διοριστηκα.
Που τοτε(Που δεν βρεχει τωρα):hmm:...καποιο νησΙ?

Ναι...Στην Κάλυμνο ειμαι.Δες ποσο κατω ειμαστε στο χαρτη και θα καταλαβεις γιατι δε βρεχει εδω...

Ειναι ωραια? εκει δεν εχω παει ποτε...:cool:

Καλουτσικα ειναι...Απλα πολυ μακρια.

Καλουτσικα ειναι...Απλα πολυ μακρια.
Εεεε..ενας χρονος ειναι θα περασει:P...τα γατουνια ειναι καλα?

Εεεε..ενας χρονος ειναι θα περασει:P...τα γατουνια ειναι καλα?
Δυο χρονια σκεφτομαι να μεινω,για να μαζεψω μορια...Καλα ειναι,το σπιτι ειναι μικρο και φοβομουν μηπως πεφταμε ο ενας πανω στον αλλο,αλλα ολα ΟΚ.Σκεφτομαι τωρα τη στειρωση και δεν ξερω τι να κανω...:/:

Δυο χρονια σκεφτομαι να μεινω,για να μαζεψω μορια...Καλα ειναι,το σπιτι ειναι μικρο και φοβομουν μηπως πεφταμε ο ενας πανω στον αλλο,αλλα ολα ΟΚ.Σκεφτομαι τωρα τη στειρωση και δεν ξερω τι να κανω...:/:
Εγω να δεις...:redface:εγεινε και 8 μηνων και εγω σκεφτομαι να παρω και αλλη γατα..και...λεω να τον στειρωσω αλλα μπορει και να το μετανιωσω για αυτο τον αφηνω ακομα μεχρι να δω τι θα γινει οριστικα,και μετα αϊντε..:/:

Εσυ γιατι το σκεφτεσαι;Εμενα δε με απασχολει η στειρωση ως γεγονος,αλλα η ηλικια του.

Κοριτσάκια καλημέρα από Τήνο. Εφτασα πριν μια ώρα με τον άνδρα μου που το έκανε έκπληξη (έβγαλε κ για μένα εισιτηριο για αυθημερόν επειδή έχει μια δουλειά έδώ) και περιμένοντάς τον να τελειώσει σε καμιά ωρίτσα είπα να έρθω σε ιντερνετ καφε να μάθω νέα σας.. Εχτές το βράδυ ο υπολογιστής κόλλαγε κ δεν μπορούσα να σας στείλω μηνύματα από κάποια ώρα κ μετά. Σήμερα μαθαίνω νέα σας... Λοιπόν Δώρα μου να μου τα φιλήσεις τα κουκλιά σου . Είδες πως συμφιλιώνονται σιγα σιγά? Ζορίτσα ο Μαρκος είναι πανέμορφος στη φωτογραφία που ήταν μικρός και τώρα είναι φοβερή η εξέλιξή του Είναι πανέμορφος. να πάρεις μια αντάξιά του σε ομορφιά..:D
Προσπαθούσα χθες βράδυ να σας βάλω φωτο με τη Λούση αλλά ο υπολογιστής κόλλαγε. Τώρα θα ξαναπροσπαθήσω αύριο ίσως ή αργά το βράδυ που θα γυρίσω από Τήνο.

Εσυ γιατι το σκεφτεσαι;Εμενα δε με απασχολει η στειρωση ως γεγονος,αλλα η ηλικια του.
Και το ενα και το αλλο...:/:

Κοριτσάκια καλημέρα από Τήνο. Εφτασα πριν μια ώρα με τον άνδρα μου που το έκανε έκπληξη (έβγαλε κ για μένα εισιτηριο για αυθημερόν επειδή έχει μια δουλειά έδώ) και περιμένοντάς τον να τελειώσει σε καμιά ωρίτσα είπα να έρθω σε ιντερνετ καφε να μάθω νέα σας.. Εχτές το βράδυ ο υπολογιστής κόλλαγε κ δεν μπορούσα να σας στείλω μηνύματα από κάποια ώρα κ μετά. Σήμερα μαθαίνω νέα σας... Λοιπόν Δώρα μου να μου τα φιλήσεις τα κουκλιά σου . Είδες πως συμφιλιώνονται σιγα σιγά? Ζορίτσα ο Μαρκος είναι πανέμορφος στη φωτογραφία που ήταν μικρός και τώρα είναι φοβερή η εξέλιξή του Είναι πανέμορφος. να πάρεις μια αντάξιά του σε ομορφιά..:D
Προσπαθούσα χθες βράδυ να σας βάλω φωτο με τη Λούση αλλά ο υπολογιστής κόλλαγε. Τώρα θα ξαναπροσπαθήσω αύριο ίσως ή αργά το βράδυ που θα γυρίσω από Τήνο.
Κοιτα να περασεις ομορφα εκει :up:.Σιγα βρε δεν θα χαθουμε...ειπαμε οταν μπορεσεις χωρις να πιεζεσαι,τοτε θα τις βαλεις:D.Βρεχει εκει?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back