Εγω ελεγα να τον αφησω λιγο ακομα...δεν ξερω εαν μπορω να το αντεξω..εσυ το εχεις κανει και το βλεπεις διαφορετικα,εγω ομως...τρεμω.[/quote.
Αν το έχεις αποφασίσει να σε διαβεβαιώσω πως δεν είναι τίποτα. Εγώ μάλιστα που είχα στειρώσει τον Πέρση και τον Τίμυ κ ήξερα πως είναι πολύ απλό, φοβόμουν για τη Νάλα ότι θα είναι δύσκολα.. Είχα κ μια άσχημη εμπειρία από το σκυλάκι μας τη Ρόζυ τη θιβετιανή που πέθανε από ανακοπή επάνω στην ανάνιψη κατά την αφαίρεση που της κάναμε και φοβόμουν τη νάρκωση...Βέβαια ήταν και 12 χρονών κι ο κτηνίατρος μας είπε εκ των υστέρων πως είχε την καρδιά της. Το ζώον δεν της έκανε εξετάσεις αίματος πριν Ισως τον γλύτωνε τον θάνατο..

.
Ομως τελικά για τη Νάλα μας ήταν απλό και σε 4 ημέρες ήταν πολύ καλά. Στην εβδομάδα δε, ήταν περδίκι κ πήδαγε ψηλά.
Μπορώ να σου πω πως τα αρσενικά λίγο δυσκολεόνται μόνον τις επόμενες 4-5 ημέρες από την στείρωση όσον αφορά την ούρηση. Τα τσούζει λίγο τα μωρά μου. Κατά τα άλλα, σε 10 λεπτά τελειώνει η επέμβαση. Ενω στο θηλυκό κάνει περίπου μισή ώρα κ πλέον ίσως... Μην φοβάσαι.