Περσίας maniacs

Ακομα ειναι σαν μωρακι,δεν βλεπω καμια αλλαγη στη συμπεριφορα του.:lol::lol::lol:
Τωρα μολις αρχισε να συνηθιζει ο δικος μου την σκεψη για δευτερη γατα.Δεν εχω ψαξει ακομα πουθενα,μεχρι να πει το Ο.Κ.
Εχεις τιποτα στο μυαλο σου?
Εγω μονο ξερω πως θελω να ειναι και τιποτα αλλο:cool::D
Και σε αυτό μοιάζουμε:up:... ήθελα κι εγώ μια ταμπίτσα... ήξερα τι ήθελα, αλλά από που όχι... μέχρι που μου έκατσε... βέβαια είδα το μπαμπά της μόλις τον έφεραν απ'τη Αυστραλία και είπα στους εκτροφείς... θέλω μια κόρη από αυτόν που να είναι σαν αυτόν!
κι ήρθε και η κόρη η ποθητή...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και σε αυτό μοιάζουμε:up:... ήθελα κι εγώ μια ταμπίτσα... ήξερα τι ήθελα, αλλά από που όχι... μέχρι που μου έκατσε... βέβαια είδα το μπαμπά της μόλις τον έφεραν απ'τη Αυστραλία και είπα στους εκτροφείς... θέλω μια κόρη από αυτόν που να είναι σαν αυτόν!
κι ήρθε και η κόρη η ποθητή...:)
Ετσι και`γω...στα χρωματα του Μορφεα ακριβως αλλα με πολυ τριχα την θελω!!!:up:Μετα το Ο.Κ.θα ριχτω στο ψαξημο.:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες και αυτη
IMG_0962.JPG

Δες και αυτη
Παει χάζεψα!!!:blink: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Καλέ τι ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!! Και τι ντεκόρ είναι αυτό?????

Παει χάζεψα!!!:blink: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Καλέ τι ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!! Και τι ντεκόρ είναι αυτό?????
ΕΕεεεεεεεεεεεε....:lol:ειναι για να τονισει το χρωμα του το γκρι...:redface::)

Ζοριτσα ειναι πραγματικα απο τις πιο όμορφες γάτες που έχω δει ο Μαρκο...

Ζοριτσα ειναι πραγματικα απο τις πιο όμορφες γάτες που έχω δει ο Μαρκο...
Ευχαριστουμε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ............
Η αγαπη τα κανει αυτα...Και τα δικα σου ειναι και θα ειναι ακομα πιο ομορφα.Οσο παει (ειδικα ο Σειριους)αποκτουν μια προσωπικοτητα και αυτη ΛΑΜΠΕΙ!!!:up:

Ευχαριστουμε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ............
Η αγαπη τα κανει αυτα...Και τα δικα σου ειναι και θα ειναι ακομα πιο ομορφα.Οσο παει (ειδικα ο Σειριους)αποκτουν μια προσωπικοτητα και αυτη ΛΑΜΠΕΙ!!!:up:
Nαι!! Μπλεδίζει η λάμψη...:P:up::lol:

Nαι!! Μπλεδίζει η λάμψη...:P:up::lol:
Ας μπλεδιζει,ας κοκκινιζει ας χρωματιζει σε οτι αποχρωση θελει αλλα ενα ειναι σιγουρο-οταν τα γατια εχουν την αγαπη τοτε αυτο ΦΑΙΝΕΤΑΙ ;)

Γιουλη δε ντρεπεσαι λιγακι;Οχι μπλεδιζει παιδι μου,μπλεδιζει-αεροποριζει πρεπει να λες!:lol:
Σ'ευχαριστουμε Ζορίτσα,όποτε θες να έρθεις να μας δεις κι απο κοντα!

Γιουλη δε ντρεπεσαι λιγακι;Οχι μπλεδιζει παιδι μου,μπλεδιζει-αεροποριζει πρεπει να λες!:lol:
αυτό ήθελα να πω... αλλά είπα να σου κάνω το χατηράκι σήμερα! :P:lol::lol:

μπλεδιζει-στρουμφιζει:up::up::lol::lol::lol:
θα σας επισκεφτουμε ...;)

Πότε,πότε;;;;;;;;;;;;;;;;;:up:

Αντε...και χάρηκα κι εγω...:(
Ελα τωρα...καποια στιγμη θα γινει και αυτο,απλα εισαι λιγο μακριουτσικα απο μενα τωρα;)

Ελα τωρα...καποια στιγμη θα γινει και αυτο,απλα εισαι λιγο μακριουτσικα απο μενα τωρα;)
Απο όλους ειμαι μακρια,αλλα που θα μου παει,θα γυρισω και θα σας γνωρισω όλες!:D

λοιπον πρέπει να κανονισουμε ημερίδα με θέμα "η γάτα ενώνει τον κόσμο..." ή "έλα με τη γάτα σου" Να οργανωθούμε να κλείσουμε ολυμπιακή με φουλ γάτες ον μπορντ. ξενοδοχεία για γατομάζοξη και αναλόγου μεγέθους ταβέρνα για ουζάκια στην κάλυμνο... υποθέτω θα ζητήσουμε ομαδικές τιμές.. θα τρίβουν τα μάτια τους μέσα στο καταχείμωνο

Ναι ναι ναι!Θα ειναι τελεια!:D

λοιπον πρέπει να κανονισουμε ημερίδα με θέμα "η γάτα ενώνει τον κόσμο..." ή "έλα με τη γάτα σου" Να οργανωθούμε να κλείσουμε ολυμπιακή με φουλ γάτες ον μπορντ. ξενοδοχεία για γατομάζοξη και αναλόγου μεγέθους ταβέρνα για ουζάκια στην κάλυμνο... υποθέτω θα ζητήσουμε ομαδικές τιμές.. θα τρίβουν τα μάτια τους μέσα στο καταχείμωνο
Δεν ειναι ασχημη ιδεα:D:cool::cool::cool:
Τι κανεις Σταυρουλα με τις ομορφιες σου?Εχουμε ηρεμησει η μαδαμε ακομα πολυ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back