staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:36 Η staman2 έγραψε: #2.681 25-09-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οριστε και φρεσκοτατες μας φωτο Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα. Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.682 25-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω να πω ότι είχα πολύ μακριά και τα έκοψα καρέ....θα με βάλετε στην παρέα και μένα??? Click για ανάπτυξη... εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1164 (3).JPG 28 KB · Εμφανίσεις: 25 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.683 25-09-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα. Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #2.684 25-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Click για ανάπτυξη... προκαλείς σου το λέω προκαλείς........ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Click για ανάπτυξη... όπα, τώρα μας βγάζεις και τον ποιητή από μέσα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Η staman2 έγραψε: #2.685 25-09-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Click για ανάπτυξη... Τέλειο το ποιηματάκι σου. Δεν το ξεχνάω θα σας τη γράψω. Από ιστορίες άλλο τίποτα... Μα θέλω να μην έχω το άγχος να με δουν.... Τώρα πάλι σκαστή είμαι...ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.686 25-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: προκαλείς σου το λέω προκαλείς........ όπα, τώρα μας βγάζεις και τον ποιητή από μέσα σου Click για ανάπτυξη... Το'χω σου λέω... το'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:08 Η zorica έγραψε: #2.687 25-09-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζόριτσα αν σου πω ότι έχω πολύ κοντά μαλλιά θα με κάνεις παρέα?? Click για ανάπτυξη... Θα δουμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω να πω ότι είχα πολύ μακριά και τα έκοψα καρέ....θα με βάλετε στην παρέα και μένα??? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα. Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα Click για ανάπτυξη... Λες ε? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το'χω σου λέω... το'χω... Click για ανάπτυξη... Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.688 25-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα δουμε... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Λες ε? ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Mariannioum: #2.689 25-09-08 13:32 Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η Fotini έγραψε: #2.690 25-09-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω οι αλλες που ειπα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η zorica έγραψε: #2.691 25-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Click για ανάπτυξη... Να ερθεις αλλα με γλυκα!!!Το δεντρο θα παρω οταν παρω και δευτερη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η zorica έγραψε: #2.692 25-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Εσενα σε θυμαμαι!!!Πηρες γατακι τελικα ,ποτε? Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...τι κανεις Φωτινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #2.693 25-09-08 15:12 Eλενα ελα πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η zorica έγραψε: #2.694 25-09-08 15:23 Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οριστε και φρεσκοτατες μας φωτο Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα. Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.682 25-09-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω να πω ότι είχα πολύ μακριά και τα έκοψα καρέ....θα με βάλετε στην παρέα και μένα??? Click για ανάπτυξη... εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG1164 (3).JPG 28 KB · Εμφανίσεις: 25 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.683 25-09-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα. Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #2.684 25-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Click για ανάπτυξη... προκαλείς σου το λέω προκαλείς........ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Click για ανάπτυξη... όπα, τώρα μας βγάζεις και τον ποιητή από μέσα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Η staman2 έγραψε: #2.685 25-09-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Click για ανάπτυξη... Τέλειο το ποιηματάκι σου. Δεν το ξεχνάω θα σας τη γράψω. Από ιστορίες άλλο τίποτα... Μα θέλω να μην έχω το άγχος να με δουν.... Τώρα πάλι σκαστή είμαι...ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.686 25-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: προκαλείς σου το λέω προκαλείς........ όπα, τώρα μας βγάζεις και τον ποιητή από μέσα σου Click για ανάπτυξη... Το'χω σου λέω... το'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:08 Η zorica έγραψε: #2.687 25-09-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζόριτσα αν σου πω ότι έχω πολύ κοντά μαλλιά θα με κάνεις παρέα?? Click για ανάπτυξη... Θα δουμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω να πω ότι είχα πολύ μακριά και τα έκοψα καρέ....θα με βάλετε στην παρέα και μένα??? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα. Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα Click για ανάπτυξη... Λες ε? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το'χω σου λέω... το'χω... Click για ανάπτυξη... Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.688 25-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα δουμε... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Λες ε? ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Mariannioum: #2.689 25-09-08 13:32 Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η Fotini έγραψε: #2.690 25-09-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω οι αλλες που ειπα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η zorica έγραψε: #2.691 25-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Click για ανάπτυξη... Να ερθεις αλλα με γλυκα!!!Το δεντρο θα παρω οταν παρω και δευτερη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η zorica έγραψε: #2.692 25-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Εσενα σε θυμαμαι!!!Πηρες γατακι τελικα ,ποτε? Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...τι κανεις Φωτινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #2.693 25-09-08 15:12 Eλενα ελα πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η zorica έγραψε: #2.694 25-09-08 15:23 Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω να πω ότι είχα πολύ μακριά και τα έκοψα καρέ....θα με βάλετε στην παρέα και μένα??? Click για ανάπτυξη... εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.683 25-09-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα. Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #2.684 25-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Click για ανάπτυξη... προκαλείς σου το λέω προκαλείς........ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Click για ανάπτυξη... όπα, τώρα μας βγάζεις και τον ποιητή από μέσα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Η staman2 έγραψε: #2.685 25-09-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Click για ανάπτυξη... Τέλειο το ποιηματάκι σου. Δεν το ξεχνάω θα σας τη γράψω. Από ιστορίες άλλο τίποτα... Μα θέλω να μην έχω το άγχος να με δουν.... Τώρα πάλι σκαστή είμαι...ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.686 25-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: προκαλείς σου το λέω προκαλείς........ όπα, τώρα μας βγάζεις και τον ποιητή από μέσα σου Click για ανάπτυξη... Το'χω σου λέω... το'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:08 Η zorica έγραψε: #2.687 25-09-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζόριτσα αν σου πω ότι έχω πολύ κοντά μαλλιά θα με κάνεις παρέα?? Click για ανάπτυξη... Θα δουμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω να πω ότι είχα πολύ μακριά και τα έκοψα καρέ....θα με βάλετε στην παρέα και μένα??? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα. Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα Click για ανάπτυξη... Λες ε? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το'χω σου λέω... το'χω... Click για ανάπτυξη... Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.688 25-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα δουμε... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Λες ε? ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Mariannioum: #2.689 25-09-08 13:32 Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η Fotini έγραψε: #2.690 25-09-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω οι αλλες που ειπα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η zorica έγραψε: #2.691 25-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Click για ανάπτυξη... Να ερθεις αλλα με γλυκα!!!Το δεντρο θα παρω οταν παρω και δευτερη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η zorica έγραψε: #2.692 25-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Εσενα σε θυμαμαι!!!Πηρες γατακι τελικα ,ποτε? Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...τι κανεις Φωτινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #2.693 25-09-08 15:12 Eλενα ελα πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η zorica έγραψε: #2.694 25-09-08 15:23 Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα. Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η Raisa έγραψε: #2.684 25-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Click για ανάπτυξη... προκαλείς σου το λέω προκαλείς........ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Click για ανάπτυξη... όπα, τώρα μας βγάζεις και τον ποιητή από μέσα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Η staman2 έγραψε: #2.685 25-09-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Click για ανάπτυξη... Τέλειο το ποιηματάκι σου. Δεν το ξεχνάω θα σας τη γράψω. Από ιστορίες άλλο τίποτα... Μα θέλω να μην έχω το άγχος να με δουν.... Τώρα πάλι σκαστή είμαι...ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.686 25-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: προκαλείς σου το λέω προκαλείς........ όπα, τώρα μας βγάζεις και τον ποιητή από μέσα σου Click για ανάπτυξη... Το'χω σου λέω... το'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:08 Η zorica έγραψε: #2.687 25-09-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζόριτσα αν σου πω ότι έχω πολύ κοντά μαλλιά θα με κάνεις παρέα?? Click για ανάπτυξη... Θα δουμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω να πω ότι είχα πολύ μακριά και τα έκοψα καρέ....θα με βάλετε στην παρέα και μένα??? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα. Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα Click για ανάπτυξη... Λες ε? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το'χω σου λέω... το'χω... Click για ανάπτυξη... Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.688 25-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα δουμε... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Λες ε? ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Mariannioum: #2.689 25-09-08 13:32 Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η Fotini έγραψε: #2.690 25-09-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω οι αλλες που ειπα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η zorica έγραψε: #2.691 25-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Click για ανάπτυξη... Να ερθεις αλλα με γλυκα!!!Το δεντρο θα παρω οταν παρω και δευτερη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η zorica έγραψε: #2.692 25-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Εσενα σε θυμαμαι!!!Πηρες γατακι τελικα ,ποτε? Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...τι κανεις Φωτινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #2.693 25-09-08 15:12 Eλενα ελα πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η zorica έγραψε: #2.694 25-09-08 15:23 Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Click για ανάπτυξη... προκαλείς σου το λέω προκαλείς........ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Click για ανάπτυξη... όπα, τώρα μας βγάζεις και τον ποιητή από μέσα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Η staman2 έγραψε: #2.685 25-09-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Click για ανάπτυξη... Τέλειο το ποιηματάκι σου. Δεν το ξεχνάω θα σας τη γράψω. Από ιστορίες άλλο τίποτα... Μα θέλω να μην έχω το άγχος να με δουν.... Τώρα πάλι σκαστή είμαι...ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.686 25-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: προκαλείς σου το λέω προκαλείς........ όπα, τώρα μας βγάζεις και τον ποιητή από μέσα σου Click για ανάπτυξη... Το'χω σου λέω... το'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:08 Η zorica έγραψε: #2.687 25-09-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζόριτσα αν σου πω ότι έχω πολύ κοντά μαλλιά θα με κάνεις παρέα?? Click για ανάπτυξη... Θα δουμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω να πω ότι είχα πολύ μακριά και τα έκοψα καρέ....θα με βάλετε στην παρέα και μένα??? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα. Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα Click για ανάπτυξη... Λες ε? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το'χω σου λέω... το'χω... Click για ανάπτυξη... Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.688 25-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα δουμε... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Λες ε? ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Mariannioum: #2.689 25-09-08 13:32 Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η Fotini έγραψε: #2.690 25-09-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω οι αλλες που ειπα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η zorica έγραψε: #2.691 25-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Click για ανάπτυξη... Να ερθεις αλλα με γλυκα!!!Το δεντρο θα παρω οταν παρω και δευτερη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η zorica έγραψε: #2.692 25-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Εσενα σε θυμαμαι!!!Πηρες γατακι τελικα ,ποτε? Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...τι κανεις Φωτινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #2.693 25-09-08 15:12 Eλενα ελα πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η zorica έγραψε: #2.694 25-09-08 15:23 Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Αναστασία, Μας χρωστάς μια ιστορία! Γρήγορα να μας τη πεις Στο Mycat αν ξαναμπείς στα κρυφά να μας τη γράψεις και το boss να ξεγελάσεις Click για ανάπτυξη... Τέλειο το ποιηματάκι σου. Δεν το ξεχνάω θα σας τη γράψω. Από ιστορίες άλλο τίποτα... Μα θέλω να μην έχω το άγχος να με δουν.... Τώρα πάλι σκαστή είμαι...ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.686 25-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: προκαλείς σου το λέω προκαλείς........ όπα, τώρα μας βγάζεις και τον ποιητή από μέσα σου Click για ανάπτυξη... Το'χω σου λέω... το'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:08 Η zorica έγραψε: #2.687 25-09-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζόριτσα αν σου πω ότι έχω πολύ κοντά μαλλιά θα με κάνεις παρέα?? Click για ανάπτυξη... Θα δουμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω να πω ότι είχα πολύ μακριά και τα έκοψα καρέ....θα με βάλετε στην παρέα και μένα??? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα. Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα Click για ανάπτυξη... Λες ε? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το'χω σου λέω... το'χω... Click για ανάπτυξη... Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.688 25-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα δουμε... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Λες ε? ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Mariannioum: #2.689 25-09-08 13:32 Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η Fotini έγραψε: #2.690 25-09-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω οι αλλες που ειπα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η zorica έγραψε: #2.691 25-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Click για ανάπτυξη... Να ερθεις αλλα με γλυκα!!!Το δεντρο θα παρω οταν παρω και δευτερη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η zorica έγραψε: #2.692 25-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Εσενα σε θυμαμαι!!!Πηρες γατακι τελικα ,ποτε? Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...τι κανεις Φωτινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #2.693 25-09-08 15:12 Eλενα ελα πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η zorica έγραψε: #2.694 25-09-08 15:23 Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: προκαλείς σου το λέω προκαλείς........ όπα, τώρα μας βγάζεις και τον ποιητή από μέσα σου Click για ανάπτυξη... Το'χω σου λέω... το'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:08 Η zorica έγραψε: #2.687 25-09-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζόριτσα αν σου πω ότι έχω πολύ κοντά μαλλιά θα με κάνεις παρέα?? Click για ανάπτυξη... Θα δουμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω να πω ότι είχα πολύ μακριά και τα έκοψα καρέ....θα με βάλετε στην παρέα και μένα??? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα. Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα Click για ανάπτυξη... Λες ε? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το'χω σου λέω... το'χω... Click για ανάπτυξη... Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.688 25-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα δουμε... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Λες ε? ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Mariannioum: #2.689 25-09-08 13:32 Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η Fotini έγραψε: #2.690 25-09-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω οι αλλες που ειπα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η zorica έγραψε: #2.691 25-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Click για ανάπτυξη... Να ερθεις αλλα με γλυκα!!!Το δεντρο θα παρω οταν παρω και δευτερη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η zorica έγραψε: #2.692 25-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Εσενα σε θυμαμαι!!!Πηρες γατακι τελικα ,ποτε? Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...τι κανεις Φωτινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #2.693 25-09-08 15:12 Eλενα ελα πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η zorica έγραψε: #2.694 25-09-08 15:23 Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζόριτσα αν σου πω ότι έχω πολύ κοντά μαλλιά θα με κάνεις παρέα?? Click για ανάπτυξη... Θα δουμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω να πω ότι είχα πολύ μακριά και τα έκοψα καρέ....θα με βάλετε στην παρέα και μένα??? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα. Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα Click για ανάπτυξη... Λες ε? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το'χω σου λέω... το'χω... Click για ανάπτυξη... Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.688 25-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα δουμε... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Λες ε? ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Mariannioum: #2.689 25-09-08 13:32 Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η Fotini έγραψε: #2.690 25-09-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω οι αλλες που ειπα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η zorica έγραψε: #2.691 25-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Click για ανάπτυξη... Να ερθεις αλλα με γλυκα!!!Το δεντρο θα παρω οταν παρω και δευτερη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η zorica έγραψε: #2.692 25-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Εσενα σε θυμαμαι!!!Πηρες γατακι τελικα ,ποτε? Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...τι κανεις Φωτινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #2.693 25-09-08 15:12 Eλενα ελα πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η zorica έγραψε: #2.694 25-09-08 15:23 Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα δουμε... Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!Ναι...βεβαια. Λες ε? ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!! Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!! Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!! Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:32 Η Mariannioum: #2.689 25-09-08 13:32 Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η Fotini έγραψε: #2.690 25-09-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω οι αλλες που ειπα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η zorica έγραψε: #2.691 25-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Click για ανάπτυξη... Να ερθεις αλλα με γλυκα!!!Το δεντρο θα παρω οταν παρω και δευτερη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η zorica έγραψε: #2.692 25-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Εσενα σε θυμαμαι!!!Πηρες γατακι τελικα ,ποτε? Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...τι κανεις Φωτινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #2.693 25-09-08 15:12 Eλενα ελα πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η zorica έγραψε: #2.694 25-09-08 15:23 Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η Fotini έγραψε: #2.690 25-09-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω οι αλλες που ειπα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η zorica έγραψε: #2.691 25-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Click για ανάπτυξη... Να ερθεις αλλα με γλυκα!!!Το δεντρο θα παρω οταν παρω και δευτερη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η zorica έγραψε: #2.692 25-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Εσενα σε θυμαμαι!!!Πηρες γατακι τελικα ,ποτε? Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...τι κανεις Φωτινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #2.693 25-09-08 15:12 Eλενα ελα πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η zorica έγραψε: #2.694 25-09-08 15:23 Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εδω οι αλλες που ειπα... Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η zorica έγραψε: #2.691 25-09-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Click για ανάπτυξη... Να ερθεις αλλα με γλυκα!!!Το δεντρο θα παρω οταν παρω και δευτερη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η zorica έγραψε: #2.692 25-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Εσενα σε θυμαμαι!!!Πηρες γατακι τελικα ,ποτε? Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...τι κανεις Φωτινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #2.693 25-09-08 15:12 Eλενα ελα πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η zorica έγραψε: #2.694 25-09-08 15:23 Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?) Click για ανάπτυξη... Να ερθεις αλλα με γλυκα!!!Το δεντρο θα παρω οταν παρω και δευτερη γατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η zorica έγραψε: #2.692 25-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Εσενα σε θυμαμαι!!!Πηρες γατακι τελικα ,ποτε? Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...τι κανεις Φωτινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #2.693 25-09-08 15:12 Eλενα ελα πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η zorica έγραψε: #2.694 25-09-08 15:23 Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Εσενα σε θυμαμαι!!!Πηρες γατακι τελικα ,ποτε? Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος; Τέλειους σας βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...τι κανεις Φωτινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:12 Η zorica έγραψε: #2.693 25-09-08 15:12 Eλενα ελα πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η zorica έγραψε: #2.694 25-09-08 15:23 Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eλενα ελα πισω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η zorica έγραψε: #2.694 25-09-08 15:23 Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασια που ειναι η ιστορια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Η zorica έγραψε: #2.695 25-09-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Και εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα μας πεις τιποτε γι`αυτην... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #2.696 25-09-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημέρα!! Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν! Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο. Μια μικρή διόρθωση. Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... Click για ανάπτυξη... Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.697 25-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια... Click για ανάπτυξη... κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.698 25-09-08 16:15 Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα.. Πάντως είναι "κάπως" έτσι... https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Anima έγραψε: #2.699 25-09-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.700 25-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δες εδώ!!!! Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή! Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.