Περσίας maniacs

Οριστε και φρεσκοτατες μας φωτο
IMG_0972.JPG
Καλημέρα σε όλους τριχωτούς και άτριχους που λέει κι η Έλενα.:lol: :D
Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol:
Και γω να πω ότι είχα πολύ μακριά και τα έκοψα καρέ:D....θα με βάλετε στην παρέα και μένα???:/::D:D
εγώ περνάω τις εξετάσεις όμως! :P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG1164 (3).JPG
    CIMG1164 (3).JPG
    28 KB · Εμφανίσεις: 25
Ζορίτσα μήπως πας να μας τρελάνεις??? Τι καλονός είναι αυτός??? ΄Πρόσεξε γιατί θα το πάρει επάνω του και θα σου κάνει το μοντέλο. Και αν εχει και καλλίτερη προσφορά θα σε αφήσει.... χαχα

Καλημέρα Αναστασία,
Μας χρωστάς μια ιστορία!
Γρήγορα να μας τη πεις
Στο Mycat αν ξαναμπείς
στα κρυφά να μας τη γράψεις
και το boss να ξεγελάσεις :P

προκαλείς σου το λέω προκαλείς........:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Καλημέρα Αναστασία,
Μας χρωστάς μια ιστορία!
Γρήγορα να μας τη πεις
Στο Mycat αν ξαναμπείς
όπα:confused:, τώρα μας βγάζεις και τον ποιητή από μέσα σου:P:up::up:

Καλημέρα Αναστασία,
Μας χρωστάς μια ιστορία!
Γρήγορα να μας τη πεις
Στο Mycat αν ξαναμπείς
Τέλειο το ποιηματάκι σου. Δεν το ξεχνάω θα σας τη γράψω. Από ιστορίες άλλο τίποτα... Μα θέλω να μην έχω το άγχος να με δουν.... Τώρα πάλι σκαστή είμαι...:up::cool::cool:ΚΑΛΗΜΕΡΑ:lol::lol:

προκαλείς σου το λέω προκαλείς........:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

όπα:confused:, τώρα μας βγάζεις και τον ποιητή από μέσα σου:P:up::up:
Το'χω σου λέω... το'χω... :P:lol:

Ζόριτσα αν σου πω ότι έχω πολύ κοντά μαλλιά θα με κάνεις παρέα?? :hmm:
Θα δουμε...:hmm::cool::P
Και γω να πω ότι είχα πολύ μακριά και τα έκοψα καρέ:D....θα με βάλετε στην παρέα και μένα???:/::D:D
Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!:lol:Ναι...βεβαια.
Λες ε?
ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!:up:Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!!:mad::mad::P
Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!!
Το'χω σου λέω... το'χω... :P:lol:
Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!!:up:

Θα δουμε...:hmm::cool::P

Αχχχχχχχχχχ...κακουργα!!!:lol:Ναι...βεβαια.

Λες ε?

ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!!:up:Γι`αυτο τα κοβετε,αφου εχετε τετοιο μαλλι κυριες μου τι να λυπαστε!!!Οχι σαν εμενα τη κακομοιρα που καθε μερα σκεφτομε τι να τις κανω τις 10 τριχες που εχω!!!:mad::mad::P
Και οχι μονο μαλλι,ειδαμε και οτι εισαι ΚΟΥΚΛΑ!!!

Τι αλλο θα μας αποκαλυψει τουτο το κοριτσι!!!:up:
Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?):hmm::)

:PΚαι εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!!

Και εδω οι αλλες που ειπα...
IMG_0970.JPG

IMG_0971.JPG

Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος;:blink::blink::blink::blink:
:up::up::up: Τέλειους σας βρίσκω!

Ωραία θα σου'ρθω επίσκεψη για καφεδάκι να δω το παιδί το ονειρεμένο...(αντί για γλυκά, θες γατοδεντράκι?):hmm::)
Να ερθεις αλλα με γλυκα!!!Το δεντρο θα παρω οταν παρω και δευτερη γατα...:P

:PΚαι εγώ έχω μια red tabby Περσίδα!!!
Εσενα σε θυμαμαι!!!Πηρες γατακι τελικα ,ποτε?
Συγγνώμη, Ζόριτσα...αυτό το "τέρας" είναι ο μικρός και γλυκούλης και αφρατούλης...Μάρκος;:blink::blink::blink::blink:
:up::up::up: Τέλειους σας βρίσκω!
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...τι κανεις Φωτινη?:up::up::up:

Eλενα ελα πισω!!! ;)

Αναστασια που ειναι η ιστορια μας?:cool::)

Kαλημέρα!! :)

Δωράκι τον στειρωμένο μπλε κούκλο τον έχουν κρατήσει στο εκτροφείο... δεν δίνουν τις γάτες τους γιατί τις αγαπούν!
Πάνε τις θηλυκές για stud service σε άλλο εκτροφείο.

Μια μικρή διόρθωση.
Ολες οι γάτες Βιρμανίας από pet έως και show υποχρεούνται να έχουν λευκά ποδαράκια... Απλά τα pets συνήθως δεν τα έχουν στις σωστές διαστάσεις... :)
Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια...:hmm:

Τωρα με μπέρδεψες...Σε κάποια εκτροφεια εβλεπα γατακια χωρις γαντακια,που μετεφεραν αυτο το γονιδιο,και δεν τα χρησιμοποιουσαν για αναπαραγωγη.Ή κάποια που δεν ειχαν γαντακι σε ολα τα ποδαρακια...:hmm:
κάποια που δεν είχαν γαντάκια ίσως... ή πολύ πολύ μικρά... πάντως αν λείπουν τα γαντάκια δεν είναι σωστά Pets... :)δηλαδή είναι ζωάκια συντροφιάς αλλά τότε ο εκτροφέας πρέπει να χαμηλώσει πολύ πολύ τη τιμή και να μην νοιάζει τον αγοραστή...

Βρε Δώρα έφαγα το κόσμο να βρω φωτό της γατοπολυκατοικίας να τη δείξω στη Ζόριτσα..
Πάντως είναι "κάπως" έτσι...

https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3

Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!!
Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? :hmm:
Δες εδώ!!!!
Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή!

Δες εδώ!!!!
Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή!

ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ!!!!! :inlove::inlove:
ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ... ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΤΟ!!!!
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back