Περσίας maniacs

ΖΟΡΙΤΣΑΑΑΑ!!!! Τι κουκουβάγια παιδί μου? Το μωρό σου είναι τέλειο. Και σε ζηλεύω γιατί μπορείς να τον παίρνεις τέτοιες όμορφες φωτο κ επίσης να τις περνάς με τέτοια άνεση στον υπολογιστή ενώ έγώ ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Εχω μια δυσκολία ακόμη, να χειρίζομαι τα καλώδια κ τα μηχανήματα. Δώσε μου πληκτρολογηση κ τίποτ΄άλλο...
Λοιπόν ο Μάρκος είναι ένας ΚΑΛΟΝΟΣ. Να μου τον φιλήσεις.:lol:

Και ναι, χθες συνάντησα την υπέροχη Νικολέτα τη μαμά της Raisa.
Ηταν σαν να την γνώριζα από καιρό κ είχαμε τόσα πολλα να πουμε. Υπέροχη εμπειρία η γκριζούλα η κούκλα της. Ενα ανεπανάληπτο μωρό που χουρχούριζε το χρυσό μου σε κάθε αγκαλιά παρά το γεγονός ότι ηταν ταλαιπωρημένη από το ταξίδι απο Θεσσαλονίκη. Την παραδώσαμε στη νέα της μαμά τη Νατάσσα τη φίλη μου και μόλις βγήκε από τη γατοφόρο, έκανε μια βολτα το μωρό μου στο σαλόνι του σπιτιού, κ ήταν άνετη και χουρχούρα. Φωτο θα βάλω αυτές που τράβηξα με το κινητό μου αλλά δεν είναι καλές. την αδικούν. Η μικρή είναι μια κούκλα τρελάθηκα. Εχει το ΄σωματότυπο του περσικού, είναι κοντότριχη, έχει στρογγυλό προσωπάκι, κ το ΑΠΑΙΧΤΟ περπατά σαν περσική που εμένα με τρελαίνει. ΔΕΝ περιγράφεται με λόγια. Σ΄ευχαριστούμε Νικολέτα για αύτό το τέλειο μωρό.:up:

Μετά πήγαμε μαζί στην Γιούλη. Εκεί έπαθα πλάκα.
Κατ΄αρχήν μπήκαμε σ΄ένα τέλειο ζεστό σπιτι, σε μια υπέροχη οικογένεια, μ΄έναν τοσο μικρό γατομπαμπά, τον γυιο της τον Χρήστο και ξετρελαθήκαμε με τη Νικολέτα.
Αντικρυσα τον γάτο τον υπέροχο τον βασιλιά, τον ΜΟΡΦΕΑ. Τι γάτος είναι αυτός??? Απο χθες τον ονειρεύομαι. Τι ματάρες εκφραστικές σαν ανθρώπου? Τι ΄βλέμμα βαθυ και καταγάλανο!!! Καλά και η ΚΑΛΥΨΩ μια αποκάλυψη. Η γιαγιά της ήταν ραγκντολ και περιττό να σας πω ευχαριστήθηκα αγκαλιά σε γάτα. ΗΤΑΝ παρακαλώ καισμένη μισή ώρα στην αγκαλιά μου χωρίς να κουνιεται και πρωτη φορά είδα αυτό που λενε για τις ραγκντολ που παραλύουν στα χέρια. Παρέλυσε το κεφαλάκι της και το σώμα της στην αγκαλιά μου και καλά έπαθα πλάκα, ξετρελάθηκα. Πανέμορφη κ τρυφερή Καλυψούλα, μιλούσε με τη μαμά της τη Γιούλη που την φώναζε, κ πήδαγε στην αγκαλιά της κ κούρνιαζε σαν πουλάκι. ΞΕΤΡΕ΄ΛΑΘΗΚΑ με τα γατιάκια της Γιούλης.
Η Γιούλη μια τοοσ ζεστη οικοδέσποινα, μας έκανε να νοιώσουμε τόσο κοντά της σαν να την γνωρίζαμε κι αυτή από παλιά. Κι ο Χρήστος της ένα υπέροχο παιδί όλο αγάπη κι αυτός για τις γατούλες κ ευγενικός.
Να είστε καλά κορίτσια, Γιούλη και Νικολέτα, που μου χαρίσατε αυτήν την υπέροχη μέρα χθες.:up::up:
Ευχομαι να έρθει κι η στιγμή Ζορίτσα που θα τα πούμε κι εμεις από κοντα.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σταυρούλα ειδα στο γκάλερι τις φωτο. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ. Καλά η Ρέινα συναγωνίζεται πια σε ομορφιά τον Πρινς. Ειναι πανέμορφη. Μπράβο Σταυρούλα την συνέφερες τη γάτα. Και τα ματάκια της είναι καλλίτερα βλέπω. ΕΙΝΑΙ κουκλακια κ τα δυο σου. Να τα χαίρεσαι κ να μου τα φιλήσεις. Δεν ξέρω κολλάει ο υπολογιστής κ δεν μου βγάζει smiles να σου στείλω κ δεν αλλάζει και το χρώμα των γραμμάτων. Φιλάκια πάω να ετοιμαστώ για τη συνάντηση.
Ζορίτσα σου στελνω πμ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΖΟΡΙΤΣΑΑΑΑ!!!! Τι κουκουβάγια παιδί μου? Το μωρό σου είναι τέλειο. Και σε ζηλεύω γιατί μπορείς να τον παίρνεις τέτοιες όμορφες φωτο κ επίσης να τις περνάς με τέτοια άνεση στον υπολογιστή ενώ έγώ ακόμη δεν το έχω καταφέρει. Εχω μια δυσκολία ακόμη, να χειρίζομαι τα καλώδια κ τα μηχανήματα. Δώσε μου πληκτρολογηση κ τίποτ΄άλλο...

Ηταν σαν να την γνώριζα από καιρό κ είχαμε τόσα πολλα να πουμε. Υπέροχη εμπειρία η γκριζούλα η κούκλα της. Ενα ανεπανάληπτο μωρό που χουρχούριζε το χρυσό μου σε κάθε αγκαλιά παρά το γεγονός ότι ηταν ταλαιπωρημένη από το ταξίδι απο Θεσσαλονίκη. Την παραδώσαμε στη νέα της μαμά τη Νατάσσα τη φίλη μου και μόλις βγήκε από τη γατοφόρο, έκανε μια βολτα το μωρό μου στο σαλόνι του σπιτιού, κ ήταν άνετη και χουρχούρα. Φωτο θα βάλω αυτές που τράβηξα με το κινητό μου αλλά δεν είναι καλές. την αδικούν. Η μικρή είναι μια κούκλα τρελάθηκα. Εχει το ΄σωματότυπο του περσικού, είναι κοντότριχη, έχει στρογγυλό προσωπάκι, κ το ΑΠΑΙΧΤΟ περπατά σαν περσική που εμένα με τρελαίνει. ΔΕΝ περιγράφεται με λόγια. Σ΄ευχαριστούμε Νικολέτα για αύτό το τέλειο μωρό.:up:

Κατ΄αρχήν μπήκαμε σ΄ένα τέλειο ζεστό σπιτι, σε μια υπέροχη οικογένεια, μ΄έναν τοσο μικρό γατομπαμπά, τον γυιο της τον Χρήστο και ξετρελαθήκαμε με τη Νικολέτα.
Αντικρυσα τον γάτο τον υπέροχο τον βασιλιά, τον ΜΟΡΦΕΑ. Τι γάτος είναι αυτός??? Απο χθες τον ονειρεύομαι. Τι ματάρες εκφραστικές σαν ανθρώπου? Τι ΄βλέμμα βαθυ και καταγάλανο!!! Καλά και η ΚΑΛΥΨΩ μια αποκάλυψη. Η γιαγιά της ήταν ραγκντολ και περιττό να σας πω ευχαριστήθηκα αγκαλιά σε γάτα. ΗΤΑΝ παρακαλώ καισμένη μισή ώρα στην αγκαλιά μου χωρίς να κουνιεται και πρωτη φορά είδα αυτό που λενε για τις ραγκντολ που παραλύουν στα χέρια. Παρέλυσε το κεφαλάκι της και το σώμα της στην αγκαλιά μου και καλά έπαθα πλάκα, ξετρελάθηκα. Πανέμορφη κ τρυφερή Καλυψούλα, μιλούσε με τη μαμά της τη Γιούλη που την φώναζε, κ πήδαγε στην αγκαλιά της κ κούρνιαζε σαν πουλάκι. ΞΕΤΡΕ΄ΛΑΘΗΚΑ με τα γατιάκια της Γιούλης.
Η Γιούλη μια τοοσ ζεστη οικοδέσποινα, μας έκανε να νοιώσουμε τόσο κοντά της σαν να την γνωρίζαμε κι αυτή από παλιά. Κι ο Χρήστος της ένα υπέροχο παιδί όλο αγάπη κι αυτός για τις γατούλες κ ευγενικός.
Να είστε καλά κορίτσια, Γιούλη και Νικολέτα, που μου χαρίσατε αυτήν την υπέροχη μέρα χθες.:up::up:
Που θα παει...θα ερθει...:up::up::up:

Οντως ο Μάρκο είναι το κάτι άλλο. Φαντάσου τι μωρά θα κάνει!!!:D
Δωράκι παρεπιπτόντως, έχεις άλλη γνώμη για τα σιαμ?? Δεν είναι καθόλου αντάρτες??? Εμένα να ρωτήσετε που τον είχα το Σίμπα πολλές φορές κ ως φιλοξενούμενος που ήταν είμαστε όλοι ευγενικοί μαζί του κ αυτός ο κύριος μόνον που δεν μας πη@!#) ξε το κορίτσι μας. Ευτυχώς που είναι κυρία η ΄Νάλα κ τον έβαλε στη θέση του. Είναι κ γλωσσάς. Κρατάει κ σουγιά για καλό κ για κακό. :lol::lol:
Τι κάνει το Σειριάκι???:up:Περαστικούλιατου.:up:
Ελα να γνωρισεις την μπουνταλου τη δικια μου που δεν πειραζει ουτε μυρμηγκι να αλλαξεις κι εσυ γνωμη για τα σιαμ...;)

Ζηλευωωωωωωωωω!Χαιρομαι που περασατε τοσο καλα,ελπιζω να περασετε το ιδιο καλα και στον καφε σημερα!

Ελα να γνωρισεις την μπουνταλου τη δικια μου που δεν πειραζει ουτε μυρμηγκι να αλλαξεις κι εσυ γνωμη για τα σιαμ...;)
Zηλεψαμε,ζηλεψαμε...:lol::lol:

Ζηλευωωωωωωωωω!Χαιρομαι που περασατε τοσο καλα,ελπιζω να περασετε το ιδιο καλα και στον καφε σημερα!
ΕΕΕΕ σε περιμένουμε με την οικογένεια για τον γάμο τα Χριστούγεννα. Ετσι δεν είναι??? Πάντως να ξεκαθαρίσω τη θέση μου από τώρα ως νονά του Σίμπα. ΜΗΝ περιμένει δαχτυλίδι για τον αρραβώνα η νύφη (ξέρεις αυτο που κάνουν οι νονές του γαμπρού στους αρραβώνες στη νύφη) γιατί τελευταία έχω κάτι εξοδάκια κ δεν θα μπορέσω. Το πολύ πολύ ένα καινούργιο περιλαίμιο του γούστου μου να έχει. Και ΄κοίταξε να είναι νοικοκυρά κ να του πηγαίνει στα πόδια κ το καφεδάκι γιατί ο βαφτισιμιος μου έτσι έχει συνηθίσει. α αα κ να του τραγουδάει γιατί εγώ ως νονά όταν τον φιλοξενούσα, του τραγουδούσα κ τον κανάκευα.... Εντάξει,??? Αλλιώς ξέχνα τους καλούς του τρόπους κ θα φάει κ ξύλο η κόρη σου απ΄τον άντρακλά μας. Να για να μάθεις.
(Παρεπιπτόντως γιατί δεν μπορω να αλλάξω χρώμα στα γραμματα και να σου βάλω smiles? Δεν τα εχω απενεργοποιήσει.) Φιλάκια πολλά !!!

λοιπόν παιδιά πάω στο γατό μπαζάρ και μετά στη γατο συνάντηση... εεεεεεεεε στην συνάντηση στο μοναστηράκι ήθελα να πώ :) λοιπόν τα λέμε πιο μετά.. καλό μεσημέρι σε όσες δεν μπορούν να έρθουν :) και θα χουχουλιάζουν στο ζεστό τους σπίτι..

λοιπόν παιδιά πάω στο γατό μπαζάρ και μετά στη γατο συνάντηση... εεεεεεεεε στην συνάντηση στο μοναστηράκι ήθελα να πώ :) λοιπόν τα λέμε πιο μετά.. καλό μεσημέρι σε όσες δεν μπορούν να έρθουν :) και θα χουχουλιάζουν στο ζεστό τους σπίτι..
Καλα να περασετε ολες οι κακουργες!!!

Καλα να περασετε,τι να χουχουλιασουμε καλε,εδω σκεφτομαι να παω για μπανιο!
Α συμπεθερα θα τα χαλασουμε,εμας η Πριγκηπεσσα μας δεν φερνει καφεδες,παντουφλες και τα συναφη.Θα πρεπει να την εχει κορωνα στο κεφαλι του ο βαφτισιμιος σας.Αλλιως,χαλαει το προξενιο.Τι,για παραδουλευτρα τη θελετε;Απαιτουμε πρωινο στο κρεβατι,γλυκες και καθαρισμα γουνας,αλλιως δεν την δινουμε.

Φαντομ και εγω βρηκα τον χρωματισμο,εχεις δικιο,αλλα οχι σε doll face:(:hmm:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    2,4 KB · Εμφανίσεις: 50
  • CocoChanel_black-smoke.jpg
    CocoChanel_black-smoke.jpg
    31,4 KB · Εμφανίσεις: 45
Φαντομ και εγω βρηκα τον χρωματισμο,εχεις δικιο,αλλα οχι σε doll face:(:hmm:
Zοριτσαααααα.... αυτός ο γάτος πάνω από το Μαρκο στη φωτο ειναι ΙΔΙΟΣ ο Μαρκο!!!!!:up:

ηταν μεγάλη μου τιμή και χαρά χθες να φιλοξενήσω για ελάχιστες δυστηχώς ώρες...2 τόσο γλυκές κοπέλες... τη τσαχπίνα Θεσσαλονικιά Νικολέτα και τη καλοσυνάτη χαμογελαστή Αναστασία... ήταν ένα πραγματικά ζεστό βράδυ... όπου πραγματικά νοιώθαμε οικία κι ας βρισκόμασταν για πρώτη φορά!!
Το μόνο μου απωθημένο είναι ότι δεν κατάφερα να "αγγίξω" ένα βρετανάκι... κάτι που θα το ήθελα πολύ...αλλά τουλάχιστον οργανώνω επισκεψούλα για τα θεικά μωρά της Αναστασίας...
Αναστασούλα σύντομα θα οργανώσουμε άλλη μια τέτοια ζεστή βραδιά με αναμένο τζάκι και να μας λες τις πανέμορφες γατοσκυλοιστορίες σου!!

Νικολέτα μου (που παρόλη τη κούρασή σου χθες το χαμόγελο δεν έσβησε απ'τα χείλη σου) καλό σου ταξείδι!! Κι εύχομαι γρήγορα καλή αντάμωση!!:)

Zοριτσαααααα.... αυτός ο γάτος πάνω από το Μαρκο στη φωτο ειναι ΙΔΙΟΣ ο Μαρκο!!!!!:up:
oxι Γιουλι μου,εχει πιο μακρια ουρα αυτο το γατακι και ειναι και πιο μακριμαλλικο(εκτως του οτι ειναι πεκι φεϊς)...Μονο το χρωμα ταιριαζει...
Τωρα οι καινουριες φωτο μας...
IMG_0984.JPG

IMG_0988.JPG

Τι τριχομπαλιτσα...
Ζοριτσα το καλοκαιρι δε θα σκαει λες ο καημενος;Αντε φετος που ηταν σχετικα μικρουλης,φανταζεσαι τα επομενα χρονια;

IMG_0989.JPG

Τι τριχομπαλιτσα...
Ζοριτσα το καλοκαιρι δε θα σκαει λες ο καημενος;Αντε φετος που ηταν σχετικα μικρουλης,φανταζεσαι τα επομενα χρονια;
Θα των βρεχω...η θα τη βγαζει κατω απο το aircondition...:lol::lol::lol:
Παντως ΔΕΝ θα τον κουρεψω!!!:lol::cool::P

ζητα και θα λαβεις δεν λεμε?τριχα ηθελες ,τριχα ελαβες Ζοριτσα μου...:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back