Περσίας maniacs

καλε ζόριτσα τι περιλαίμιο είναι αυτό καλέ??? Να μας κόψεις λιγουλάκι να φορέσουμε κι εμείς??:P:lol:σας περισσεύει αρκετο!!
Καλά τρελάθηκα που μου'πες ότι δεν μαδάει... μα να φάει ολόκληρο καλοκαίρι και να είναι έτσι???
Εμάς έχουν καραφλιάσει... και τα λέμε με τη βασια Σιαμ!:P:lol: (λόγω κοντής γούνας με παρεξηγηθώ...)βέβαια αυτό ειναι και καλό γιατί ξαλαφρώνουν από τη γούνα του χειμώνα κι αερίζονται...
Οταν όμως μπει ο χειμώνας θα σας δείξω εγώ γούνες:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

zorica έχει ένα απίστευτο βασιλικό βλέμα ο γάτος σου....

Λοιπόν κορίτσια βγήκα το πρωί και γύρισα τώρα... και δυστυχώς άργισα στο μεσημεριανό των μωρών μου κατά 3 ώρες.... και τώρα ο πρίνς με έχει γραμμένη... και η ρέινα (αλλά αυτή έχει πέσει με τα μούτρα στο φαί) ούτε ένα μιάααααααου δεν μου κάνανε.. πήρα τον πρίνς αγκαλιά και μου έκανε πχχχχχχχχχχχ και έφυγε.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ζητα και θα λαβεις δεν λεμε?τριχα ηθελες ,τριχα ελαβες Ζοριτσα μου...:lol::lol::lol::lol:
Mα δεν εχω παραπονεθει...:D
καλε ζόριτσα τι περιλαίμιο είναι αυτό καλέ??? Να μας κόψεις λιγουλάκι να φορέσουμε κι εμείς??:P:lol:σας περισσεύει αρκετο!!
Καλά τρελάθηκα που μου'πες ότι δεν μαδάει... μα να φάει ολόκληρο καλοκαίρι και να είναι έτσι???
Εμάς έχουν καραφλιάσει... και τα λέμε με τη βασια Σιαμ!:P:lol: (λόγω κοντής γούνας με παρεξηγηθώ...)βέβαια αυτό ειναι και καλό γιατί ξαλαφρώνουν από τη γούνα του χειμώνα κι αερίζονται...
Οταν όμως μπει ο χειμώνας θα σας δείξω εγώ γούνες:P:lol:
Σου το ειπα στο τηλεφωνο,δες και μονη σου...και αμα τον παρες αγκαλια,θα βρεις το πολυ 5-6 τριχες...
zorica έχει ένα απίστευτο βασιλικό βλέμα ο γάτος σου....

Λοιπόν κορίτσια βγήκα το πρωί και γύρισα τώρα... και δυστυχώς άργισα στο μεσημεριανό των μωρών μου κατά 3 ώρες.... και τώρα ο πρίνς με έχει γραμμένη... και η ρέινα (αλλά αυτή έχει πέσει με τα μούτρα στο φαί) ούτε ένα μιάααααααου δεν μου κάνανε.. πήρα τον πρίνς αγκαλιά και μου έκανε πχχχχχχχχχχχ και έφυγε.....
θελω να σου δειξω κατι αλλες φωτο που τις εχω βγαλει επειδι λεγαμε χτες για το μεγεθος των γατιων μας...αφου δεν μπορω να τον ζυγησοω ας τον μετρησω...
:hmm:;)

Ζορίτσα είναι φανταστικός ο Μάρκο. και ΦΥΣΙΚΑ δεν θα τον κουρέψεις ποτέ. Εγώ τα περσικά δεν τα κουρεύω. Διάβασα μάλιστα πως το τρίχωμά τους χρησιμεύει σανμονωτικό κ χειμώνα κ καλοκαίρι
Τι φωτο είναι αυτές????? Θελω να τον παρω αγκαλιά..
.:)

Ζορίτσα είναι φανταστικός ο Μάρκο. και ΦΥΣΙΚΑ δεν θα τον κουρέψεις ποτέ. Εγώ τα περσικά δεν τα κουρεύω. Διάβασα μάλιστα πως το τρίχωμά τους χρησιμεύει σανμονωτικό κ χειμώνα κ καλοκαίρι
Τι φωτο είναι αυτές????? Θελω να τον παρω αγκαλιά...:)[/quoteκαπου το εχω διαβασει και εγω...
Καλημερα με ηλιο σημερα...

Τι φωτο είναι αυτές????? Θελω να τον παρω αγκαλιά...:)[/quoteκαπου το εχω διαβασει και εγω...
Καλημερα με ηλιο σημερα...

Kαλημέρα!!
Ηλιόλουστη πράγματι...αλλά με λίγα συννεφάκια! :)

Ζόριτσα η κορούλα σου είναι μια κουκλίτσα!!
Το'πα εγώ ότι οι Σέρβοι είναι ωραίος λαός!:inlove:

Kαλημέρα!!
Ηλιόλουστη πράγματι...αλλά με λίγα συννεφάκια! :)

Ζόριτσα η κορούλα σου είναι μια κουκλίτσα!!
Το'πα εγώ ότι οι Σέρβοι είναι ωραίος λαός!:inlove:
Ευχαριστουμε...Ποια ειδες τη μικρη η την μεγαλη?
:lol::lol:;)

Ευχαριστουμε...Ποια ειδες τη μικρη η την μεγαλη?
:lol::lol:;)
αυτή που έχεις τελευταία στο gallery! Μου φάνηκε μικρή (σε σχέση με μένα):P :lol:

Εχω βαλει και τις δυο αλλα τελευταια ειναι η μικρη Ευα...Ειδες μεχρι που τις φτανει ο Μαρκο:lol::lol::lol:Μονο το κεφαλι της φαινεται:lol::lol::lol:

Εχω βαλει και τις δυο αλλα τελευταια ειναι η μικρη Ευα...Ειδες μεχρι που τις φτανει ο Μαρκο:lol::lol::lol:Μονο το κεφαλι της φαινεται:lol::lol::lol:
Σε φαντάζομαι με το σκουπόξυλο να κυνηγάς τις ουρές των αντρών που θα τις κυνηγάνε και το Μάρκο να τους αγριεύει!! :lol::lol:

Σε φαντάζομαι με το σκουπόξυλο να κυνηγάς τις ουρές των αντρών που θα τις κυνηγάνε και το Μάρκο να τους αγριεύει!! :lol::lol:
σαν τη μαγισσα με περιεγραψες:lol::lol::lol:
Κατσε ντε,αργει πολυυυυυυυυυυυ αυτη η ωρα...

σαν τη μαγισσα με περιεγραψες:lol::lol::lol:
Κατσε ντε,αργει πολυυυυυυυυυυυ αυτη η ωρα...

ναι.. με το γάτο το κακό...:lol::lol:αλλά όταν έρθει ο Χρήστος ο μελαχρινός γόης θα του στρώσετε το κόκκινο χαλί...:lol:

ναι.. με το γάτο το κακό...:lol::lol:αλλά όταν έρθει ο Χρήστος ο μελαχρινός γόης θα του στρώσετε το κόκκινο χαλί...:lol:
Λες να γινουμε συμπεθερες...:lol::lol::lol:

Λες να γινουμε συμπεθερες...:lol::lol::lol:
το φαντάζεσαι? Και να ανταλάσσουμε επισκέψεις με γλυκά!! :lol:
Πολύ θα το'θελα!! Εχεις κόρες κούκλες!! Κι αφού είναι μαθημένα με γατούνια τα παιδιά μας θα έχουν κι εκείνα σπίτι τους!! :up:Ο γιος μου είναι British Maniac!
Τουλάχιστον οι δικές σου είναι τσαχπίνες? Γιατί προβλέπω τον δικό μου να τον κάνει ό,τι θέλει η γυναίκα του...τσάμπα μάγκα τον λέμε για πλάκα! :lol:

το φαντάζεσαι? Και να ανταλάσσουμε επισκέψεις με γλυκά!! :lol:
Πολύ θα το'θελα!! Εχεις κόρες κούκλες!! Κι αφού είναι μαθημένα με γατούνια τα παιδιά μας θα έχουν κι εκείνα σπίτι τους!! :up:Ο γιος μου είναι British Maniac!
Τουλάχιστον οι δικές σου είναι τσαχπίνες? Γιατί προβλέπω τον δικό μου να τον κάνει ό,τι θέλει η γυναίκα του...τσάμπα μάγκα τον λέμε για πλάκα! :lol:
Η μεγαλη ειναι ΠΟΛΥ καλοκαγαθη αλλα η μικρη βγηκε Ελληνιδα στο φουλ:lol::lol::lol:Να`μαι και εγω...:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• witchcatmoon.gif
    witchcatmoon.gif
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 27
Η μεγαλη ειναι ΠΟΛΥ καλοκαγαθη αλλα η μικρη βγηκε Ελληνιδα στο φουλ:lol::lol::lol:Να`μαι και εγω...:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:τέλειο!! :up::up:
Και πάνω που ήθελα να σου πω ότι η μικρή έχει τσαχπίνικη φάτσα ενώ η μεγάλη μου θυμίζει πολύ Ευρωπαία... :cool:

Εχω στο σπίτι τις φωτό των περσομωρών... να σας τις βάλω εδώ λες να τις δείτε? :hmm:

:lol::lol::lol:τέλειο!! :up::up:
Και πάνω που ήθελα να σου πω ότι η μικρή έχει τσαχπίνικη φάτσα ενώ η μεγάλη μου θυμίζει πολύ Ευρωπαία... :cool:
Φαινονται τα παιδια μου :up::up::up:δεν μπορουν να κρυφτουν:lol:
Εχω στο σπίτι τις φωτό των περσομωρών... να σας τις βάλω εδώ λες να τις δείτε? :hmm:
Βεβαια,εδω,να τα καμαρωσουμε ολοι...στο σπιτι οταν πας ανοιξε το κοινοχρηστο φακελο που εφτιαξα...να δεις

Φαινονται τα παιδια μου :up::up::up:δεν μπορουν να κρυφτουν:lol:

Βεβαια,εδω,να τα καμαρωσουμε ολοι...στο σπιτι οταν πας ανοιξε το κοινοχρηστο φακελο που εφτιαξα...να δεις

Θύμισέ μου πως το ανοίγω με το avatar... δεν θυμάμαι...:hmm:

Θύμισέ μου πως το ανοίγω με το avatar... δεν θυμάμαι...:hmm:
Ειναι δυο τροποι
1.Ανοιγεις τα δυο ανθρωπακια (που ειναι στο παραθυρο που μιλαμε)που κρατανε ενα φακελο...και σου εμφανιζει τις επιλογες..
2.Πατας το αβαταρ και κατω,κατω διαλεγεις ανοιγμα κον.φακελου...:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back