moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #2.821 30-09-08 00:31 Κι εγω το πιστευω,αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:07 Η zorica έγραψε: #2.822 30-09-08 09:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδάκια γεια.!!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και τα γατούνια ακόμη καλλίτερα. Σας βάζω δυο φωτο από την άφιξη της μικρής γκριζούλας στο νέο της σπίτι μερικά λεπτά αφού την πήγαμε. Στρώθηκε μπροστά στην μπαλκονόπορτα και... ιδού τα ντοκουμέντα. Απίστευτο μωρο. Ολο χουρχουρισμα κ ηρεμία. Με τρελαίνει αυτη η συμπεριφορά των Βρετανικών γιατί μου θυμίζει ακριβώς το περσικό γατί σε ταμπεραμέντο κ χαρακτηρα. Πού να τα δείτε κ να περπατούν, Εχουν το βαρύ περπάτημα των περσικών κ αυτό μου αρέσει ακόμα πιο πολύ. Καμαρώστε την γκριζούλα. (θα της δώσουν νέο όνομα αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμα) Οταν το μαθω θα σας το ανακοινώσω Συνημμένα Thumbnails Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυ....κουκλα!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά χθες το πρωί η Νάλα αποφάσισε να κάνει παρεούλα στο πουλακι μας την ώρα που το κατεβάσαμε για να το περιποιηθούμε. Και να τα ντοκουμέντα... Click για ανάπτυξη... Το πουλακι μου...η καρδια του πρεπει να πηγε στη κουλουρη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και σας αφιερώνουμε και μερικές φωτό σπέσιαλ της Λούσης της λιχούδας. Λοιπόν η Λούση πίνοντας καφεδάκι... Η Λούση αθλήτρια... και η Λούση μούρη... Και επιπλέον ΚΑΙ δικαστική αντιπρόσωπος της γατοπαρέας. Click για ανάπτυξη... Τωρα μαλιστα...συμπληρωσαμε ολη την διατροφικη αλυσιδα...και γνωρισαμε ολη την οικογενεια Kαλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Raisa έγραψε: #2.823 30-09-08 09:56 Καλημέρα στα περσάκια μας!!! Αναστασία μου, ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....και σε χρίζουμε επίσημο εκπρόσωπο της μικρής. Όσο για την Λούσι , τι να πω, την ερωτεύτηκα και μάλλον με ερωτεύτηκε και εκείνη, είναι σκέτη γλύκα!! Φιλάκια πολλά στα φατσουλίνια σας....είναι όλα υπέροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.824 30-09-08 10:08 Kαλημέρα! Αναστασία τέλειες οι φωτό! Καλά η Νάλα είναι απλά απίστευτη! Αυτή μοιάζει σαν λούτρινη καλέ... και να μην λιμπίζεται το πουλάκι!! Τρομερό! οσο για τη Λούση...πανέμορφη με το κασκετάκι της!! Ανυπομονώ να τα γνωρίσω όλα από κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #2.825 30-09-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηταν μεγάλη μου τιμή και χαρά χθες να φιλοξενήσω για ελάχιστες δυστηχώς ώρες...2 τόσο γλυκές κοπέλες... τη τσαχπίνα Θεσσαλονικιά Νικολέτα και τη καλοσυνάτη χαμογελαστή Αναστασία... ήταν ένα πραγματικά ζεστό βράδυ... όπου πραγματικά νοιώθαμε οικία κι ας βρισκόμασταν για πρώτη φορά!! Το μόνο μου απωθημένο είναι ότι δεν κατάφερα να "αγγίξω" ένα βρετανάκι... κάτι που θα το ήθελα πολύ...αλλά τουλάχιστον οργανώνω επισκεψούλα για τα θεικά μωρά της Αναστασίας... Αναστασούλα σύντομα θα οργανώσουμε άλλη μια τέτοια ζεστή βραδιά με αναμένο τζάκι και να μας λες τις πανέμορφες γατοσκυλοιστορίες σου!! Νικολέτα μου (που παρόλη τη κούρασή σου χθες το χαμόγελο δεν έσβησε απ'τα χείλη σου) καλό σου ταξείδι!! Κι εύχομαι γρήγορα καλή αντάμωση!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου, η χαρά ήταν δική μου!!! Το ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά....υπήρχε χημεία βλέπεις! Σ΄ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες το σπίτι σου, και τι σπίτι!!! Ένοιωσα σαν να σε γνωρίζω χρόνια....κρίμα μόνο που ήταν για λίγο και δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα υπάρξει συνέχεια!!!! Φιλάκια πολλά στα πανέμορφα γατόνια σου και στον υπέροχο γιο σου!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.826 30-09-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου, η χαρά ήταν δική μου!!! Το ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά....υπήρχε χημεία βλέπεις! Σ΄ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες το σπίτι σου, και τι σπίτι!!! Ένοιωσα σαν να σε γνωρίζω χρόνια....κρίμα μόνο που ήταν για λίγο και δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα υπάρξει συνέχεια!!!! Φιλάκια πολλά στα πανέμορφα γατόνια σου και στον υπέροχο γιο σου!:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Σου έστειλα pm μόλις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η staman2 έγραψε: #2.827 30-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στα περσάκια μας!!! Αναστασία μου, ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....και σε χρίζουμε επίσημο εκπρόσωπο της μικρής. Όσο για την Λούσι , τι να πω, την ερωτεύτηκα και μάλλον με ερωτεύτηκε και εκείνη, είναι σκέτη γλύκα!! Φιλάκια πολλά στα φατσουλίνια σας....είναι όλα υπέροχα! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου καλημέρα κ σ΄εσάς. Τι κάνετε με τα υπέροχα μπλε μωράκια σας???? Φιλάκια πολλά και θα σας κρατώ ενήμερους για το μωρό σας το Αθηναϊκό πλέον! Και ναι η Λούση σ΄ερωτεύτηκε όπως κ την Σταυρούλα. Η κακομοίρα έχει τη φήμη της λιχούδας κι ανυπάκοης αλλά είναι πολύ τρυφερή δεν βρίσκεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.828 30-09-08 16:57 Καλησπέρα. έχω πρόβλημα με τη ρέινα μου και ο κτηνίατρός μου δεν απαντάει στο σταθερό (και δεν ξέρω κατά πόσο είναι άμεση ανάγκη να τον ενοχλήσω στο κινητό). Το πρωί που έφυγα η ρέινα μου ήταν μια χαρά. ανέπνεε κανονικά. Γύρισα σπίτι πριν λίγο και άκουσα τη ρέινα να αναπνέει με δυσκολία. σαν να έχει νερό η μύτη της. ΕΠιπλέον μου φτερνίστηκε αρκετές φορές. Τρώει όμως κανονικά. γουργουρίζει και ρίχνει φάπες στον πρίνς (κρίνοντας από τα γκρί/μπλε τσουλουφια που βρήκα στο σφουγγαρισμένο μου πάτωμα) Αναπνέει όμως με σνιφ σνίιιιιιιιιιφ... Είναι πολύ πλακουτσωτή η μύτη της. για αυτό ανησυχώ. Τι με συμβουλέυεται; να τον ενοχλήσω στο κινητό ή να περιμένω να ανοίξει στις 6 ο κτηνίατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η moukelis έγραψε: #2.829 30-09-08 17:01 Τι να σου πω...Δεν νομιζω να παθει τιποτα μεσα σε μια ωρα.Δεν της καθαριζεις λιγο τη μυτουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η prince έγραψε: #2.830 30-09-08 17:02 δεν έχει τίποτε να βγάλω γμτ. την τσεκάρισα.. αλλά αναπνέει λές και έχει ένα τόνο νερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #2.831 30-09-08 17:05 Αυτο δεν ακουγεται καλο...Πηγαινε την και πες μας νεα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η prince έγραψε: #2.832 30-09-08 17:07 θα την πάω στάνταρ. μιλάμε τρελάθηκα. ούτως ή άλλως θα πήγαινα μία από αυτές τις μέρες και τον πρίνς για το μηνιαίο του τσέκ. οπότε θα τα πάω και τα δύο... ειλικρινά το μόνο που με συγκρατεί κάπως είναι ότι έφαγε με τη συνιθισμένη της όρεξη. και από το δικό της μπωλ και από του πρίνς. και τα γκρί ποντικί ελεφαντί τσουλούφια στο πάτωμα. (άρα παίζανε νωρίτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.833 30-09-08 17:09 Αμα εχει ορεξη καλο ειναι.Με ανησυχησες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η prince έγραψε: #2.834 30-09-08 17:12 εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω το πιστευω,αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:07 Η zorica έγραψε: #2.822 30-09-08 09:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδάκια γεια.!!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και τα γατούνια ακόμη καλλίτερα. Σας βάζω δυο φωτο από την άφιξη της μικρής γκριζούλας στο νέο της σπίτι μερικά λεπτά αφού την πήγαμε. Στρώθηκε μπροστά στην μπαλκονόπορτα και... ιδού τα ντοκουμέντα. Απίστευτο μωρο. Ολο χουρχουρισμα κ ηρεμία. Με τρελαίνει αυτη η συμπεριφορά των Βρετανικών γιατί μου θυμίζει ακριβώς το περσικό γατί σε ταμπεραμέντο κ χαρακτηρα. Πού να τα δείτε κ να περπατούν, Εχουν το βαρύ περπάτημα των περσικών κ αυτό μου αρέσει ακόμα πιο πολύ. Καμαρώστε την γκριζούλα. (θα της δώσουν νέο όνομα αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμα) Οταν το μαθω θα σας το ανακοινώσω Συνημμένα Thumbnails Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυ....κουκλα!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά χθες το πρωί η Νάλα αποφάσισε να κάνει παρεούλα στο πουλακι μας την ώρα που το κατεβάσαμε για να το περιποιηθούμε. Και να τα ντοκουμέντα... Click για ανάπτυξη... Το πουλακι μου...η καρδια του πρεπει να πηγε στη κουλουρη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και σας αφιερώνουμε και μερικές φωτό σπέσιαλ της Λούσης της λιχούδας. Λοιπόν η Λούση πίνοντας καφεδάκι... Η Λούση αθλήτρια... και η Λούση μούρη... Και επιπλέον ΚΑΙ δικαστική αντιπρόσωπος της γατοπαρέας. Click για ανάπτυξη... Τωρα μαλιστα...συμπληρωσαμε ολη την διατροφικη αλυσιδα...και γνωρισαμε ολη την οικογενεια Kαλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Raisa έγραψε: #2.823 30-09-08 09:56 Καλημέρα στα περσάκια μας!!! Αναστασία μου, ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....και σε χρίζουμε επίσημο εκπρόσωπο της μικρής. Όσο για την Λούσι , τι να πω, την ερωτεύτηκα και μάλλον με ερωτεύτηκε και εκείνη, είναι σκέτη γλύκα!! Φιλάκια πολλά στα φατσουλίνια σας....είναι όλα υπέροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.824 30-09-08 10:08 Kαλημέρα! Αναστασία τέλειες οι φωτό! Καλά η Νάλα είναι απλά απίστευτη! Αυτή μοιάζει σαν λούτρινη καλέ... και να μην λιμπίζεται το πουλάκι!! Τρομερό! οσο για τη Λούση...πανέμορφη με το κασκετάκι της!! Ανυπομονώ να τα γνωρίσω όλα από κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #2.825 30-09-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηταν μεγάλη μου τιμή και χαρά χθες να φιλοξενήσω για ελάχιστες δυστηχώς ώρες...2 τόσο γλυκές κοπέλες... τη τσαχπίνα Θεσσαλονικιά Νικολέτα και τη καλοσυνάτη χαμογελαστή Αναστασία... ήταν ένα πραγματικά ζεστό βράδυ... όπου πραγματικά νοιώθαμε οικία κι ας βρισκόμασταν για πρώτη φορά!! Το μόνο μου απωθημένο είναι ότι δεν κατάφερα να "αγγίξω" ένα βρετανάκι... κάτι που θα το ήθελα πολύ...αλλά τουλάχιστον οργανώνω επισκεψούλα για τα θεικά μωρά της Αναστασίας... Αναστασούλα σύντομα θα οργανώσουμε άλλη μια τέτοια ζεστή βραδιά με αναμένο τζάκι και να μας λες τις πανέμορφες γατοσκυλοιστορίες σου!! Νικολέτα μου (που παρόλη τη κούρασή σου χθες το χαμόγελο δεν έσβησε απ'τα χείλη σου) καλό σου ταξείδι!! Κι εύχομαι γρήγορα καλή αντάμωση!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου, η χαρά ήταν δική μου!!! Το ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά....υπήρχε χημεία βλέπεις! Σ΄ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες το σπίτι σου, και τι σπίτι!!! Ένοιωσα σαν να σε γνωρίζω χρόνια....κρίμα μόνο που ήταν για λίγο και δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα υπάρξει συνέχεια!!!! Φιλάκια πολλά στα πανέμορφα γατόνια σου και στον υπέροχο γιο σου!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.826 30-09-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου, η χαρά ήταν δική μου!!! Το ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά....υπήρχε χημεία βλέπεις! Σ΄ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες το σπίτι σου, και τι σπίτι!!! Ένοιωσα σαν να σε γνωρίζω χρόνια....κρίμα μόνο που ήταν για λίγο και δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα υπάρξει συνέχεια!!!! Φιλάκια πολλά στα πανέμορφα γατόνια σου και στον υπέροχο γιο σου!:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Σου έστειλα pm μόλις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η staman2 έγραψε: #2.827 30-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στα περσάκια μας!!! Αναστασία μου, ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....και σε χρίζουμε επίσημο εκπρόσωπο της μικρής. Όσο για την Λούσι , τι να πω, την ερωτεύτηκα και μάλλον με ερωτεύτηκε και εκείνη, είναι σκέτη γλύκα!! Φιλάκια πολλά στα φατσουλίνια σας....είναι όλα υπέροχα! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου καλημέρα κ σ΄εσάς. Τι κάνετε με τα υπέροχα μπλε μωράκια σας???? Φιλάκια πολλά και θα σας κρατώ ενήμερους για το μωρό σας το Αθηναϊκό πλέον! Και ναι η Λούση σ΄ερωτεύτηκε όπως κ την Σταυρούλα. Η κακομοίρα έχει τη φήμη της λιχούδας κι ανυπάκοης αλλά είναι πολύ τρυφερή δεν βρίσκεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.828 30-09-08 16:57 Καλησπέρα. έχω πρόβλημα με τη ρέινα μου και ο κτηνίατρός μου δεν απαντάει στο σταθερό (και δεν ξέρω κατά πόσο είναι άμεση ανάγκη να τον ενοχλήσω στο κινητό). Το πρωί που έφυγα η ρέινα μου ήταν μια χαρά. ανέπνεε κανονικά. Γύρισα σπίτι πριν λίγο και άκουσα τη ρέινα να αναπνέει με δυσκολία. σαν να έχει νερό η μύτη της. ΕΠιπλέον μου φτερνίστηκε αρκετές φορές. Τρώει όμως κανονικά. γουργουρίζει και ρίχνει φάπες στον πρίνς (κρίνοντας από τα γκρί/μπλε τσουλουφια που βρήκα στο σφουγγαρισμένο μου πάτωμα) Αναπνέει όμως με σνιφ σνίιιιιιιιιιφ... Είναι πολύ πλακουτσωτή η μύτη της. για αυτό ανησυχώ. Τι με συμβουλέυεται; να τον ενοχλήσω στο κινητό ή να περιμένω να ανοίξει στις 6 ο κτηνίατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η moukelis έγραψε: #2.829 30-09-08 17:01 Τι να σου πω...Δεν νομιζω να παθει τιποτα μεσα σε μια ωρα.Δεν της καθαριζεις λιγο τη μυτουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η prince έγραψε: #2.830 30-09-08 17:02 δεν έχει τίποτε να βγάλω γμτ. την τσεκάρισα.. αλλά αναπνέει λές και έχει ένα τόνο νερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #2.831 30-09-08 17:05 Αυτο δεν ακουγεται καλο...Πηγαινε την και πες μας νεα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η prince έγραψε: #2.832 30-09-08 17:07 θα την πάω στάνταρ. μιλάμε τρελάθηκα. ούτως ή άλλως θα πήγαινα μία από αυτές τις μέρες και τον πρίνς για το μηνιαίο του τσέκ. οπότε θα τα πάω και τα δύο... ειλικρινά το μόνο που με συγκρατεί κάπως είναι ότι έφαγε με τη συνιθισμένη της όρεξη. και από το δικό της μπωλ και από του πρίνς. και τα γκρί ποντικί ελεφαντί τσουλούφια στο πάτωμα. (άρα παίζανε νωρίτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.833 30-09-08 17:09 Αμα εχει ορεξη καλο ειναι.Με ανησυχησες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η prince έγραψε: #2.834 30-09-08 17:12 εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδάκια γεια.!!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και τα γατούνια ακόμη καλλίτερα. Σας βάζω δυο φωτο από την άφιξη της μικρής γκριζούλας στο νέο της σπίτι μερικά λεπτά αφού την πήγαμε. Στρώθηκε μπροστά στην μπαλκονόπορτα και... ιδού τα ντοκουμέντα. Απίστευτο μωρο. Ολο χουρχουρισμα κ ηρεμία. Με τρελαίνει αυτη η συμπεριφορά των Βρετανικών γιατί μου θυμίζει ακριβώς το περσικό γατί σε ταμπεραμέντο κ χαρακτηρα. Πού να τα δείτε κ να περπατούν, Εχουν το βαρύ περπάτημα των περσικών κ αυτό μου αρέσει ακόμα πιο πολύ. Καμαρώστε την γκριζούλα. (θα της δώσουν νέο όνομα αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμα) Οταν το μαθω θα σας το ανακοινώσω Συνημμένα Thumbnails Click για ανάπτυξη... Αχουυυυυυυυυ....κουκλα!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά χθες το πρωί η Νάλα αποφάσισε να κάνει παρεούλα στο πουλακι μας την ώρα που το κατεβάσαμε για να το περιποιηθούμε. Και να τα ντοκουμέντα... Click για ανάπτυξη... Το πουλακι μου...η καρδια του πρεπει να πηγε στη κουλουρη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και σας αφιερώνουμε και μερικές φωτό σπέσιαλ της Λούσης της λιχούδας. Λοιπόν η Λούση πίνοντας καφεδάκι... Η Λούση αθλήτρια... και η Λούση μούρη... Και επιπλέον ΚΑΙ δικαστική αντιπρόσωπος της γατοπαρέας. Click για ανάπτυξη... Τωρα μαλιστα...συμπληρωσαμε ολη την διατροφικη αλυσιδα...και γνωρισαμε ολη την οικογενεια Kαλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Η Raisa έγραψε: #2.823 30-09-08 09:56 Καλημέρα στα περσάκια μας!!! Αναστασία μου, ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....και σε χρίζουμε επίσημο εκπρόσωπο της μικρής. Όσο για την Λούσι , τι να πω, την ερωτεύτηκα και μάλλον με ερωτεύτηκε και εκείνη, είναι σκέτη γλύκα!! Φιλάκια πολλά στα φατσουλίνια σας....είναι όλα υπέροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.824 30-09-08 10:08 Kαλημέρα! Αναστασία τέλειες οι φωτό! Καλά η Νάλα είναι απλά απίστευτη! Αυτή μοιάζει σαν λούτρινη καλέ... και να μην λιμπίζεται το πουλάκι!! Τρομερό! οσο για τη Λούση...πανέμορφη με το κασκετάκι της!! Ανυπομονώ να τα γνωρίσω όλα από κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #2.825 30-09-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηταν μεγάλη μου τιμή και χαρά χθες να φιλοξενήσω για ελάχιστες δυστηχώς ώρες...2 τόσο γλυκές κοπέλες... τη τσαχπίνα Θεσσαλονικιά Νικολέτα και τη καλοσυνάτη χαμογελαστή Αναστασία... ήταν ένα πραγματικά ζεστό βράδυ... όπου πραγματικά νοιώθαμε οικία κι ας βρισκόμασταν για πρώτη φορά!! Το μόνο μου απωθημένο είναι ότι δεν κατάφερα να "αγγίξω" ένα βρετανάκι... κάτι που θα το ήθελα πολύ...αλλά τουλάχιστον οργανώνω επισκεψούλα για τα θεικά μωρά της Αναστασίας... Αναστασούλα σύντομα θα οργανώσουμε άλλη μια τέτοια ζεστή βραδιά με αναμένο τζάκι και να μας λες τις πανέμορφες γατοσκυλοιστορίες σου!! Νικολέτα μου (που παρόλη τη κούρασή σου χθες το χαμόγελο δεν έσβησε απ'τα χείλη σου) καλό σου ταξείδι!! Κι εύχομαι γρήγορα καλή αντάμωση!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου, η χαρά ήταν δική μου!!! Το ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά....υπήρχε χημεία βλέπεις! Σ΄ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες το σπίτι σου, και τι σπίτι!!! Ένοιωσα σαν να σε γνωρίζω χρόνια....κρίμα μόνο που ήταν για λίγο και δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα υπάρξει συνέχεια!!!! Φιλάκια πολλά στα πανέμορφα γατόνια σου και στον υπέροχο γιο σου!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.826 30-09-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου, η χαρά ήταν δική μου!!! Το ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά....υπήρχε χημεία βλέπεις! Σ΄ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες το σπίτι σου, και τι σπίτι!!! Ένοιωσα σαν να σε γνωρίζω χρόνια....κρίμα μόνο που ήταν για λίγο και δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα υπάρξει συνέχεια!!!! Φιλάκια πολλά στα πανέμορφα γατόνια σου και στον υπέροχο γιο σου!:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Σου έστειλα pm μόλις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η staman2 έγραψε: #2.827 30-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στα περσάκια μας!!! Αναστασία μου, ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....και σε χρίζουμε επίσημο εκπρόσωπο της μικρής. Όσο για την Λούσι , τι να πω, την ερωτεύτηκα και μάλλον με ερωτεύτηκε και εκείνη, είναι σκέτη γλύκα!! Φιλάκια πολλά στα φατσουλίνια σας....είναι όλα υπέροχα! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου καλημέρα κ σ΄εσάς. Τι κάνετε με τα υπέροχα μπλε μωράκια σας???? Φιλάκια πολλά και θα σας κρατώ ενήμερους για το μωρό σας το Αθηναϊκό πλέον! Και ναι η Λούση σ΄ερωτεύτηκε όπως κ την Σταυρούλα. Η κακομοίρα έχει τη φήμη της λιχούδας κι ανυπάκοης αλλά είναι πολύ τρυφερή δεν βρίσκεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.828 30-09-08 16:57 Καλησπέρα. έχω πρόβλημα με τη ρέινα μου και ο κτηνίατρός μου δεν απαντάει στο σταθερό (και δεν ξέρω κατά πόσο είναι άμεση ανάγκη να τον ενοχλήσω στο κινητό). Το πρωί που έφυγα η ρέινα μου ήταν μια χαρά. ανέπνεε κανονικά. Γύρισα σπίτι πριν λίγο και άκουσα τη ρέινα να αναπνέει με δυσκολία. σαν να έχει νερό η μύτη της. ΕΠιπλέον μου φτερνίστηκε αρκετές φορές. Τρώει όμως κανονικά. γουργουρίζει και ρίχνει φάπες στον πρίνς (κρίνοντας από τα γκρί/μπλε τσουλουφια που βρήκα στο σφουγγαρισμένο μου πάτωμα) Αναπνέει όμως με σνιφ σνίιιιιιιιιιφ... Είναι πολύ πλακουτσωτή η μύτη της. για αυτό ανησυχώ. Τι με συμβουλέυεται; να τον ενοχλήσω στο κινητό ή να περιμένω να ανοίξει στις 6 ο κτηνίατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η moukelis έγραψε: #2.829 30-09-08 17:01 Τι να σου πω...Δεν νομιζω να παθει τιποτα μεσα σε μια ωρα.Δεν της καθαριζεις λιγο τη μυτουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η prince έγραψε: #2.830 30-09-08 17:02 δεν έχει τίποτε να βγάλω γμτ. την τσεκάρισα.. αλλά αναπνέει λές και έχει ένα τόνο νερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #2.831 30-09-08 17:05 Αυτο δεν ακουγεται καλο...Πηγαινε την και πες μας νεα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η prince έγραψε: #2.832 30-09-08 17:07 θα την πάω στάνταρ. μιλάμε τρελάθηκα. ούτως ή άλλως θα πήγαινα μία από αυτές τις μέρες και τον πρίνς για το μηνιαίο του τσέκ. οπότε θα τα πάω και τα δύο... ειλικρινά το μόνο που με συγκρατεί κάπως είναι ότι έφαγε με τη συνιθισμένη της όρεξη. και από το δικό της μπωλ και από του πρίνς. και τα γκρί ποντικί ελεφαντί τσουλούφια στο πάτωμα. (άρα παίζανε νωρίτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.833 30-09-08 17:09 Αμα εχει ορεξη καλο ειναι.Με ανησυχησες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η prince έγραψε: #2.834 30-09-08 17:12 εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα στα περσάκια μας!!! Αναστασία μου, ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....και σε χρίζουμε επίσημο εκπρόσωπο της μικρής. Όσο για την Λούσι , τι να πω, την ερωτεύτηκα και μάλλον με ερωτεύτηκε και εκείνη, είναι σκέτη γλύκα!! Φιλάκια πολλά στα φατσουλίνια σας....είναι όλα υπέροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.824 30-09-08 10:08 Kαλημέρα! Αναστασία τέλειες οι φωτό! Καλά η Νάλα είναι απλά απίστευτη! Αυτή μοιάζει σαν λούτρινη καλέ... και να μην λιμπίζεται το πουλάκι!! Τρομερό! οσο για τη Λούση...πανέμορφη με το κασκετάκι της!! Ανυπομονώ να τα γνωρίσω όλα από κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #2.825 30-09-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηταν μεγάλη μου τιμή και χαρά χθες να φιλοξενήσω για ελάχιστες δυστηχώς ώρες...2 τόσο γλυκές κοπέλες... τη τσαχπίνα Θεσσαλονικιά Νικολέτα και τη καλοσυνάτη χαμογελαστή Αναστασία... ήταν ένα πραγματικά ζεστό βράδυ... όπου πραγματικά νοιώθαμε οικία κι ας βρισκόμασταν για πρώτη φορά!! Το μόνο μου απωθημένο είναι ότι δεν κατάφερα να "αγγίξω" ένα βρετανάκι... κάτι που θα το ήθελα πολύ...αλλά τουλάχιστον οργανώνω επισκεψούλα για τα θεικά μωρά της Αναστασίας... Αναστασούλα σύντομα θα οργανώσουμε άλλη μια τέτοια ζεστή βραδιά με αναμένο τζάκι και να μας λες τις πανέμορφες γατοσκυλοιστορίες σου!! Νικολέτα μου (που παρόλη τη κούρασή σου χθες το χαμόγελο δεν έσβησε απ'τα χείλη σου) καλό σου ταξείδι!! Κι εύχομαι γρήγορα καλή αντάμωση!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου, η χαρά ήταν δική μου!!! Το ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά....υπήρχε χημεία βλέπεις! Σ΄ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες το σπίτι σου, και τι σπίτι!!! Ένοιωσα σαν να σε γνωρίζω χρόνια....κρίμα μόνο που ήταν για λίγο και δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα υπάρξει συνέχεια!!!! Φιλάκια πολλά στα πανέμορφα γατόνια σου και στον υπέροχο γιο σου!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.826 30-09-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου, η χαρά ήταν δική μου!!! Το ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά....υπήρχε χημεία βλέπεις! Σ΄ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες το σπίτι σου, και τι σπίτι!!! Ένοιωσα σαν να σε γνωρίζω χρόνια....κρίμα μόνο που ήταν για λίγο και δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα υπάρξει συνέχεια!!!! Φιλάκια πολλά στα πανέμορφα γατόνια σου και στον υπέροχο γιο σου!:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Σου έστειλα pm μόλις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η staman2 έγραψε: #2.827 30-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στα περσάκια μας!!! Αναστασία μου, ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....και σε χρίζουμε επίσημο εκπρόσωπο της μικρής. Όσο για την Λούσι , τι να πω, την ερωτεύτηκα και μάλλον με ερωτεύτηκε και εκείνη, είναι σκέτη γλύκα!! Φιλάκια πολλά στα φατσουλίνια σας....είναι όλα υπέροχα! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου καλημέρα κ σ΄εσάς. Τι κάνετε με τα υπέροχα μπλε μωράκια σας???? Φιλάκια πολλά και θα σας κρατώ ενήμερους για το μωρό σας το Αθηναϊκό πλέον! Και ναι η Λούση σ΄ερωτεύτηκε όπως κ την Σταυρούλα. Η κακομοίρα έχει τη φήμη της λιχούδας κι ανυπάκοης αλλά είναι πολύ τρυφερή δεν βρίσκεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.828 30-09-08 16:57 Καλησπέρα. έχω πρόβλημα με τη ρέινα μου και ο κτηνίατρός μου δεν απαντάει στο σταθερό (και δεν ξέρω κατά πόσο είναι άμεση ανάγκη να τον ενοχλήσω στο κινητό). Το πρωί που έφυγα η ρέινα μου ήταν μια χαρά. ανέπνεε κανονικά. Γύρισα σπίτι πριν λίγο και άκουσα τη ρέινα να αναπνέει με δυσκολία. σαν να έχει νερό η μύτη της. ΕΠιπλέον μου φτερνίστηκε αρκετές φορές. Τρώει όμως κανονικά. γουργουρίζει και ρίχνει φάπες στον πρίνς (κρίνοντας από τα γκρί/μπλε τσουλουφια που βρήκα στο σφουγγαρισμένο μου πάτωμα) Αναπνέει όμως με σνιφ σνίιιιιιιιιιφ... Είναι πολύ πλακουτσωτή η μύτη της. για αυτό ανησυχώ. Τι με συμβουλέυεται; να τον ενοχλήσω στο κινητό ή να περιμένω να ανοίξει στις 6 ο κτηνίατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η moukelis έγραψε: #2.829 30-09-08 17:01 Τι να σου πω...Δεν νομιζω να παθει τιποτα μεσα σε μια ωρα.Δεν της καθαριζεις λιγο τη μυτουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η prince έγραψε: #2.830 30-09-08 17:02 δεν έχει τίποτε να βγάλω γμτ. την τσεκάρισα.. αλλά αναπνέει λές και έχει ένα τόνο νερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #2.831 30-09-08 17:05 Αυτο δεν ακουγεται καλο...Πηγαινε την και πες μας νεα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η prince έγραψε: #2.832 30-09-08 17:07 θα την πάω στάνταρ. μιλάμε τρελάθηκα. ούτως ή άλλως θα πήγαινα μία από αυτές τις μέρες και τον πρίνς για το μηνιαίο του τσέκ. οπότε θα τα πάω και τα δύο... ειλικρινά το μόνο που με συγκρατεί κάπως είναι ότι έφαγε με τη συνιθισμένη της όρεξη. και από το δικό της μπωλ και από του πρίνς. και τα γκρί ποντικί ελεφαντί τσουλούφια στο πάτωμα. (άρα παίζανε νωρίτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.833 30-09-08 17:09 Αμα εχει ορεξη καλο ειναι.Με ανησυχησες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η prince έγραψε: #2.834 30-09-08 17:12 εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημέρα! Αναστασία τέλειες οι φωτό! Καλά η Νάλα είναι απλά απίστευτη! Αυτή μοιάζει σαν λούτρινη καλέ... και να μην λιμπίζεται το πουλάκι!! Τρομερό! οσο για τη Λούση...πανέμορφη με το κασκετάκι της!! Ανυπομονώ να τα γνωρίσω όλα από κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #2.825 30-09-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηταν μεγάλη μου τιμή και χαρά χθες να φιλοξενήσω για ελάχιστες δυστηχώς ώρες...2 τόσο γλυκές κοπέλες... τη τσαχπίνα Θεσσαλονικιά Νικολέτα και τη καλοσυνάτη χαμογελαστή Αναστασία... ήταν ένα πραγματικά ζεστό βράδυ... όπου πραγματικά νοιώθαμε οικία κι ας βρισκόμασταν για πρώτη φορά!! Το μόνο μου απωθημένο είναι ότι δεν κατάφερα να "αγγίξω" ένα βρετανάκι... κάτι που θα το ήθελα πολύ...αλλά τουλάχιστον οργανώνω επισκεψούλα για τα θεικά μωρά της Αναστασίας... Αναστασούλα σύντομα θα οργανώσουμε άλλη μια τέτοια ζεστή βραδιά με αναμένο τζάκι και να μας λες τις πανέμορφες γατοσκυλοιστορίες σου!! Νικολέτα μου (που παρόλη τη κούρασή σου χθες το χαμόγελο δεν έσβησε απ'τα χείλη σου) καλό σου ταξείδι!! Κι εύχομαι γρήγορα καλή αντάμωση!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου, η χαρά ήταν δική μου!!! Το ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά....υπήρχε χημεία βλέπεις! Σ΄ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες το σπίτι σου, και τι σπίτι!!! Ένοιωσα σαν να σε γνωρίζω χρόνια....κρίμα μόνο που ήταν για λίγο και δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα υπάρξει συνέχεια!!!! Φιλάκια πολλά στα πανέμορφα γατόνια σου και στον υπέροχο γιο σου!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.826 30-09-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου, η χαρά ήταν δική μου!!! Το ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά....υπήρχε χημεία βλέπεις! Σ΄ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες το σπίτι σου, και τι σπίτι!!! Ένοιωσα σαν να σε γνωρίζω χρόνια....κρίμα μόνο που ήταν για λίγο και δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα υπάρξει συνέχεια!!!! Φιλάκια πολλά στα πανέμορφα γατόνια σου και στον υπέροχο γιο σου!:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Σου έστειλα pm μόλις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η staman2 έγραψε: #2.827 30-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στα περσάκια μας!!! Αναστασία μου, ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....και σε χρίζουμε επίσημο εκπρόσωπο της μικρής. Όσο για την Λούσι , τι να πω, την ερωτεύτηκα και μάλλον με ερωτεύτηκε και εκείνη, είναι σκέτη γλύκα!! Φιλάκια πολλά στα φατσουλίνια σας....είναι όλα υπέροχα! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου καλημέρα κ σ΄εσάς. Τι κάνετε με τα υπέροχα μπλε μωράκια σας???? Φιλάκια πολλά και θα σας κρατώ ενήμερους για το μωρό σας το Αθηναϊκό πλέον! Και ναι η Λούση σ΄ερωτεύτηκε όπως κ την Σταυρούλα. Η κακομοίρα έχει τη φήμη της λιχούδας κι ανυπάκοης αλλά είναι πολύ τρυφερή δεν βρίσκεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.828 30-09-08 16:57 Καλησπέρα. έχω πρόβλημα με τη ρέινα μου και ο κτηνίατρός μου δεν απαντάει στο σταθερό (και δεν ξέρω κατά πόσο είναι άμεση ανάγκη να τον ενοχλήσω στο κινητό). Το πρωί που έφυγα η ρέινα μου ήταν μια χαρά. ανέπνεε κανονικά. Γύρισα σπίτι πριν λίγο και άκουσα τη ρέινα να αναπνέει με δυσκολία. σαν να έχει νερό η μύτη της. ΕΠιπλέον μου φτερνίστηκε αρκετές φορές. Τρώει όμως κανονικά. γουργουρίζει και ρίχνει φάπες στον πρίνς (κρίνοντας από τα γκρί/μπλε τσουλουφια που βρήκα στο σφουγγαρισμένο μου πάτωμα) Αναπνέει όμως με σνιφ σνίιιιιιιιιιφ... Είναι πολύ πλακουτσωτή η μύτη της. για αυτό ανησυχώ. Τι με συμβουλέυεται; να τον ενοχλήσω στο κινητό ή να περιμένω να ανοίξει στις 6 ο κτηνίατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η moukelis έγραψε: #2.829 30-09-08 17:01 Τι να σου πω...Δεν νομιζω να παθει τιποτα μεσα σε μια ωρα.Δεν της καθαριζεις λιγο τη μυτουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η prince έγραψε: #2.830 30-09-08 17:02 δεν έχει τίποτε να βγάλω γμτ. την τσεκάρισα.. αλλά αναπνέει λές και έχει ένα τόνο νερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #2.831 30-09-08 17:05 Αυτο δεν ακουγεται καλο...Πηγαινε την και πες μας νεα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η prince έγραψε: #2.832 30-09-08 17:07 θα την πάω στάνταρ. μιλάμε τρελάθηκα. ούτως ή άλλως θα πήγαινα μία από αυτές τις μέρες και τον πρίνς για το μηνιαίο του τσέκ. οπότε θα τα πάω και τα δύο... ειλικρινά το μόνο που με συγκρατεί κάπως είναι ότι έφαγε με τη συνιθισμένη της όρεξη. και από το δικό της μπωλ και από του πρίνς. και τα γκρί ποντικί ελεφαντί τσουλούφια στο πάτωμα. (άρα παίζανε νωρίτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.833 30-09-08 17:09 Αμα εχει ορεξη καλο ειναι.Με ανησυχησες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η prince έγραψε: #2.834 30-09-08 17:12 εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηταν μεγάλη μου τιμή και χαρά χθες να φιλοξενήσω για ελάχιστες δυστηχώς ώρες...2 τόσο γλυκές κοπέλες... τη τσαχπίνα Θεσσαλονικιά Νικολέτα και τη καλοσυνάτη χαμογελαστή Αναστασία... ήταν ένα πραγματικά ζεστό βράδυ... όπου πραγματικά νοιώθαμε οικία κι ας βρισκόμασταν για πρώτη φορά!! Το μόνο μου απωθημένο είναι ότι δεν κατάφερα να "αγγίξω" ένα βρετανάκι... κάτι που θα το ήθελα πολύ...αλλά τουλάχιστον οργανώνω επισκεψούλα για τα θεικά μωρά της Αναστασίας... Αναστασούλα σύντομα θα οργανώσουμε άλλη μια τέτοια ζεστή βραδιά με αναμένο τζάκι και να μας λες τις πανέμορφες γατοσκυλοιστορίες σου!! Νικολέτα μου (που παρόλη τη κούρασή σου χθες το χαμόγελο δεν έσβησε απ'τα χείλη σου) καλό σου ταξείδι!! Κι εύχομαι γρήγορα καλή αντάμωση!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου, η χαρά ήταν δική μου!!! Το ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά....υπήρχε χημεία βλέπεις! Σ΄ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες το σπίτι σου, και τι σπίτι!!! Ένοιωσα σαν να σε γνωρίζω χρόνια....κρίμα μόνο που ήταν για λίγο και δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα υπάρξει συνέχεια!!!! Φιλάκια πολλά στα πανέμορφα γατόνια σου και στον υπέροχο γιο σου!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.826 30-09-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου, η χαρά ήταν δική μου!!! Το ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά....υπήρχε χημεία βλέπεις! Σ΄ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες το σπίτι σου, και τι σπίτι!!! Ένοιωσα σαν να σε γνωρίζω χρόνια....κρίμα μόνο που ήταν για λίγο και δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα υπάρξει συνέχεια!!!! Φιλάκια πολλά στα πανέμορφα γατόνια σου και στον υπέροχο γιο σου!:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Σου έστειλα pm μόλις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η staman2 έγραψε: #2.827 30-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στα περσάκια μας!!! Αναστασία μου, ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....και σε χρίζουμε επίσημο εκπρόσωπο της μικρής. Όσο για την Λούσι , τι να πω, την ερωτεύτηκα και μάλλον με ερωτεύτηκε και εκείνη, είναι σκέτη γλύκα!! Φιλάκια πολλά στα φατσουλίνια σας....είναι όλα υπέροχα! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου καλημέρα κ σ΄εσάς. Τι κάνετε με τα υπέροχα μπλε μωράκια σας???? Φιλάκια πολλά και θα σας κρατώ ενήμερους για το μωρό σας το Αθηναϊκό πλέον! Και ναι η Λούση σ΄ερωτεύτηκε όπως κ την Σταυρούλα. Η κακομοίρα έχει τη φήμη της λιχούδας κι ανυπάκοης αλλά είναι πολύ τρυφερή δεν βρίσκεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.828 30-09-08 16:57 Καλησπέρα. έχω πρόβλημα με τη ρέινα μου και ο κτηνίατρός μου δεν απαντάει στο σταθερό (και δεν ξέρω κατά πόσο είναι άμεση ανάγκη να τον ενοχλήσω στο κινητό). Το πρωί που έφυγα η ρέινα μου ήταν μια χαρά. ανέπνεε κανονικά. Γύρισα σπίτι πριν λίγο και άκουσα τη ρέινα να αναπνέει με δυσκολία. σαν να έχει νερό η μύτη της. ΕΠιπλέον μου φτερνίστηκε αρκετές φορές. Τρώει όμως κανονικά. γουργουρίζει και ρίχνει φάπες στον πρίνς (κρίνοντας από τα γκρί/μπλε τσουλουφια που βρήκα στο σφουγγαρισμένο μου πάτωμα) Αναπνέει όμως με σνιφ σνίιιιιιιιιιφ... Είναι πολύ πλακουτσωτή η μύτη της. για αυτό ανησυχώ. Τι με συμβουλέυεται; να τον ενοχλήσω στο κινητό ή να περιμένω να ανοίξει στις 6 ο κτηνίατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η moukelis έγραψε: #2.829 30-09-08 17:01 Τι να σου πω...Δεν νομιζω να παθει τιποτα μεσα σε μια ωρα.Δεν της καθαριζεις λιγο τη μυτουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η prince έγραψε: #2.830 30-09-08 17:02 δεν έχει τίποτε να βγάλω γμτ. την τσεκάρισα.. αλλά αναπνέει λές και έχει ένα τόνο νερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #2.831 30-09-08 17:05 Αυτο δεν ακουγεται καλο...Πηγαινε την και πες μας νεα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η prince έγραψε: #2.832 30-09-08 17:07 θα την πάω στάνταρ. μιλάμε τρελάθηκα. ούτως ή άλλως θα πήγαινα μία από αυτές τις μέρες και τον πρίνς για το μηνιαίο του τσέκ. οπότε θα τα πάω και τα δύο... ειλικρινά το μόνο που με συγκρατεί κάπως είναι ότι έφαγε με τη συνιθισμένη της όρεξη. και από το δικό της μπωλ και από του πρίνς. και τα γκρί ποντικί ελεφαντί τσουλούφια στο πάτωμα. (άρα παίζανε νωρίτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.833 30-09-08 17:09 Αμα εχει ορεξη καλο ειναι.Με ανησυχησες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η prince έγραψε: #2.834 30-09-08 17:12 εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου, η χαρά ήταν δική μου!!! Το ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά....υπήρχε χημεία βλέπεις! Σ΄ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες το σπίτι σου, και τι σπίτι!!! Ένοιωσα σαν να σε γνωρίζω χρόνια....κρίμα μόνο που ήταν για λίγο και δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα υπάρξει συνέχεια!!!! Φιλάκια πολλά στα πανέμορφα γατόνια σου και στον υπέροχο γιο σου!:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Σου έστειλα pm μόλις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:07 Η staman2 έγραψε: #2.827 30-09-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στα περσάκια μας!!! Αναστασία μου, ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....και σε χρίζουμε επίσημο εκπρόσωπο της μικρής. Όσο για την Λούσι , τι να πω, την ερωτεύτηκα και μάλλον με ερωτεύτηκε και εκείνη, είναι σκέτη γλύκα!! Φιλάκια πολλά στα φατσουλίνια σας....είναι όλα υπέροχα! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου καλημέρα κ σ΄εσάς. Τι κάνετε με τα υπέροχα μπλε μωράκια σας???? Φιλάκια πολλά και θα σας κρατώ ενήμερους για το μωρό σας το Αθηναϊκό πλέον! Και ναι η Λούση σ΄ερωτεύτηκε όπως κ την Σταυρούλα. Η κακομοίρα έχει τη φήμη της λιχούδας κι ανυπάκοης αλλά είναι πολύ τρυφερή δεν βρίσκεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.828 30-09-08 16:57 Καλησπέρα. έχω πρόβλημα με τη ρέινα μου και ο κτηνίατρός μου δεν απαντάει στο σταθερό (και δεν ξέρω κατά πόσο είναι άμεση ανάγκη να τον ενοχλήσω στο κινητό). Το πρωί που έφυγα η ρέινα μου ήταν μια χαρά. ανέπνεε κανονικά. Γύρισα σπίτι πριν λίγο και άκουσα τη ρέινα να αναπνέει με δυσκολία. σαν να έχει νερό η μύτη της. ΕΠιπλέον μου φτερνίστηκε αρκετές φορές. Τρώει όμως κανονικά. γουργουρίζει και ρίχνει φάπες στον πρίνς (κρίνοντας από τα γκρί/μπλε τσουλουφια που βρήκα στο σφουγγαρισμένο μου πάτωμα) Αναπνέει όμως με σνιφ σνίιιιιιιιιιφ... Είναι πολύ πλακουτσωτή η μύτη της. για αυτό ανησυχώ. Τι με συμβουλέυεται; να τον ενοχλήσω στο κινητό ή να περιμένω να ανοίξει στις 6 ο κτηνίατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η moukelis έγραψε: #2.829 30-09-08 17:01 Τι να σου πω...Δεν νομιζω να παθει τιποτα μεσα σε μια ωρα.Δεν της καθαριζεις λιγο τη μυτουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η prince έγραψε: #2.830 30-09-08 17:02 δεν έχει τίποτε να βγάλω γμτ. την τσεκάρισα.. αλλά αναπνέει λές και έχει ένα τόνο νερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #2.831 30-09-08 17:05 Αυτο δεν ακουγεται καλο...Πηγαινε την και πες μας νεα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η prince έγραψε: #2.832 30-09-08 17:07 θα την πάω στάνταρ. μιλάμε τρελάθηκα. ούτως ή άλλως θα πήγαινα μία από αυτές τις μέρες και τον πρίνς για το μηνιαίο του τσέκ. οπότε θα τα πάω και τα δύο... ειλικρινά το μόνο που με συγκρατεί κάπως είναι ότι έφαγε με τη συνιθισμένη της όρεξη. και από το δικό της μπωλ και από του πρίνς. και τα γκρί ποντικί ελεφαντί τσουλούφια στο πάτωμα. (άρα παίζανε νωρίτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.833 30-09-08 17:09 Αμα εχει ορεξη καλο ειναι.Με ανησυχησες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η prince έγραψε: #2.834 30-09-08 17:12 εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στα περσάκια μας!!! Αναστασία μου, ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....και σε χρίζουμε επίσημο εκπρόσωπο της μικρής. Όσο για την Λούσι , τι να πω, την ερωτεύτηκα και μάλλον με ερωτεύτηκε και εκείνη, είναι σκέτη γλύκα!! Φιλάκια πολλά στα φατσουλίνια σας....είναι όλα υπέροχα! Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου καλημέρα κ σ΄εσάς. Τι κάνετε με τα υπέροχα μπλε μωράκια σας???? Φιλάκια πολλά και θα σας κρατώ ενήμερους για το μωρό σας το Αθηναϊκό πλέον! Και ναι η Λούση σ΄ερωτεύτηκε όπως κ την Σταυρούλα. Η κακομοίρα έχει τη φήμη της λιχούδας κι ανυπάκοης αλλά είναι πολύ τρυφερή δεν βρίσκεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:57 Η prince έγραψε: #2.828 30-09-08 16:57 Καλησπέρα. έχω πρόβλημα με τη ρέινα μου και ο κτηνίατρός μου δεν απαντάει στο σταθερό (και δεν ξέρω κατά πόσο είναι άμεση ανάγκη να τον ενοχλήσω στο κινητό). Το πρωί που έφυγα η ρέινα μου ήταν μια χαρά. ανέπνεε κανονικά. Γύρισα σπίτι πριν λίγο και άκουσα τη ρέινα να αναπνέει με δυσκολία. σαν να έχει νερό η μύτη της. ΕΠιπλέον μου φτερνίστηκε αρκετές φορές. Τρώει όμως κανονικά. γουργουρίζει και ρίχνει φάπες στον πρίνς (κρίνοντας από τα γκρί/μπλε τσουλουφια που βρήκα στο σφουγγαρισμένο μου πάτωμα) Αναπνέει όμως με σνιφ σνίιιιιιιιιιφ... Είναι πολύ πλακουτσωτή η μύτη της. για αυτό ανησυχώ. Τι με συμβουλέυεται; να τον ενοχλήσω στο κινητό ή να περιμένω να ανοίξει στις 6 ο κτηνίατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η moukelis έγραψε: #2.829 30-09-08 17:01 Τι να σου πω...Δεν νομιζω να παθει τιποτα μεσα σε μια ωρα.Δεν της καθαριζεις λιγο τη μυτουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η prince έγραψε: #2.830 30-09-08 17:02 δεν έχει τίποτε να βγάλω γμτ. την τσεκάρισα.. αλλά αναπνέει λές και έχει ένα τόνο νερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #2.831 30-09-08 17:05 Αυτο δεν ακουγεται καλο...Πηγαινε την και πες μας νεα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η prince έγραψε: #2.832 30-09-08 17:07 θα την πάω στάνταρ. μιλάμε τρελάθηκα. ούτως ή άλλως θα πήγαινα μία από αυτές τις μέρες και τον πρίνς για το μηνιαίο του τσέκ. οπότε θα τα πάω και τα δύο... ειλικρινά το μόνο που με συγκρατεί κάπως είναι ότι έφαγε με τη συνιθισμένη της όρεξη. και από το δικό της μπωλ και από του πρίνς. και τα γκρί ποντικί ελεφαντί τσουλούφια στο πάτωμα. (άρα παίζανε νωρίτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.833 30-09-08 17:09 Αμα εχει ορεξη καλο ειναι.Με ανησυχησες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η prince έγραψε: #2.834 30-09-08 17:12 εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα. έχω πρόβλημα με τη ρέινα μου και ο κτηνίατρός μου δεν απαντάει στο σταθερό (και δεν ξέρω κατά πόσο είναι άμεση ανάγκη να τον ενοχλήσω στο κινητό). Το πρωί που έφυγα η ρέινα μου ήταν μια χαρά. ανέπνεε κανονικά. Γύρισα σπίτι πριν λίγο και άκουσα τη ρέινα να αναπνέει με δυσκολία. σαν να έχει νερό η μύτη της. ΕΠιπλέον μου φτερνίστηκε αρκετές φορές. Τρώει όμως κανονικά. γουργουρίζει και ρίχνει φάπες στον πρίνς (κρίνοντας από τα γκρί/μπλε τσουλουφια που βρήκα στο σφουγγαρισμένο μου πάτωμα) Αναπνέει όμως με σνιφ σνίιιιιιιιιιφ... Είναι πολύ πλακουτσωτή η μύτη της. για αυτό ανησυχώ. Τι με συμβουλέυεται; να τον ενοχλήσω στο κινητό ή να περιμένω να ανοίξει στις 6 ο κτηνίατρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η moukelis έγραψε: #2.829 30-09-08 17:01 Τι να σου πω...Δεν νομιζω να παθει τιποτα μεσα σε μια ωρα.Δεν της καθαριζεις λιγο τη μυτουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η prince έγραψε: #2.830 30-09-08 17:02 δεν έχει τίποτε να βγάλω γμτ. την τσεκάρισα.. αλλά αναπνέει λές και έχει ένα τόνο νερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #2.831 30-09-08 17:05 Αυτο δεν ακουγεται καλο...Πηγαινε την και πες μας νεα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η prince έγραψε: #2.832 30-09-08 17:07 θα την πάω στάνταρ. μιλάμε τρελάθηκα. ούτως ή άλλως θα πήγαινα μία από αυτές τις μέρες και τον πρίνς για το μηνιαίο του τσέκ. οπότε θα τα πάω και τα δύο... ειλικρινά το μόνο που με συγκρατεί κάπως είναι ότι έφαγε με τη συνιθισμένη της όρεξη. και από το δικό της μπωλ και από του πρίνς. και τα γκρί ποντικί ελεφαντί τσουλούφια στο πάτωμα. (άρα παίζανε νωρίτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.833 30-09-08 17:09 Αμα εχει ορεξη καλο ειναι.Με ανησυχησες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η prince έγραψε: #2.834 30-09-08 17:12 εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι να σου πω...Δεν νομιζω να παθει τιποτα μεσα σε μια ωρα.Δεν της καθαριζεις λιγο τη μυτουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:02 Η prince έγραψε: #2.830 30-09-08 17:02 δεν έχει τίποτε να βγάλω γμτ. την τσεκάρισα.. αλλά αναπνέει λές και έχει ένα τόνο νερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #2.831 30-09-08 17:05 Αυτο δεν ακουγεται καλο...Πηγαινε την και πες μας νεα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η prince έγραψε: #2.832 30-09-08 17:07 θα την πάω στάνταρ. μιλάμε τρελάθηκα. ούτως ή άλλως θα πήγαινα μία από αυτές τις μέρες και τον πρίνς για το μηνιαίο του τσέκ. οπότε θα τα πάω και τα δύο... ειλικρινά το μόνο που με συγκρατεί κάπως είναι ότι έφαγε με τη συνιθισμένη της όρεξη. και από το δικό της μπωλ και από του πρίνς. και τα γκρί ποντικί ελεφαντί τσουλούφια στο πάτωμα. (άρα παίζανε νωρίτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.833 30-09-08 17:09 Αμα εχει ορεξη καλο ειναι.Με ανησυχησες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η prince έγραψε: #2.834 30-09-08 17:12 εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν έχει τίποτε να βγάλω γμτ. την τσεκάρισα.. αλλά αναπνέει λές και έχει ένα τόνο νερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #2.831 30-09-08 17:05 Αυτο δεν ακουγεται καλο...Πηγαινε την και πες μας νεα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η prince έγραψε: #2.832 30-09-08 17:07 θα την πάω στάνταρ. μιλάμε τρελάθηκα. ούτως ή άλλως θα πήγαινα μία από αυτές τις μέρες και τον πρίνς για το μηνιαίο του τσέκ. οπότε θα τα πάω και τα δύο... ειλικρινά το μόνο που με συγκρατεί κάπως είναι ότι έφαγε με τη συνιθισμένη της όρεξη. και από το δικό της μπωλ και από του πρίνς. και τα γκρί ποντικί ελεφαντί τσουλούφια στο πάτωμα. (άρα παίζανε νωρίτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.833 30-09-08 17:09 Αμα εχει ορεξη καλο ειναι.Με ανησυχησες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η prince έγραψε: #2.834 30-09-08 17:12 εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο δεν ακουγεται καλο...Πηγαινε την και πες μας νεα οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η prince έγραψε: #2.832 30-09-08 17:07 θα την πάω στάνταρ. μιλάμε τρελάθηκα. ούτως ή άλλως θα πήγαινα μία από αυτές τις μέρες και τον πρίνς για το μηνιαίο του τσέκ. οπότε θα τα πάω και τα δύο... ειλικρινά το μόνο που με συγκρατεί κάπως είναι ότι έφαγε με τη συνιθισμένη της όρεξη. και από το δικό της μπωλ και από του πρίνς. και τα γκρί ποντικί ελεφαντί τσουλούφια στο πάτωμα. (άρα παίζανε νωρίτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.833 30-09-08 17:09 Αμα εχει ορεξη καλο ειναι.Με ανησυχησες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η prince έγραψε: #2.834 30-09-08 17:12 εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα την πάω στάνταρ. μιλάμε τρελάθηκα. ούτως ή άλλως θα πήγαινα μία από αυτές τις μέρες και τον πρίνς για το μηνιαίο του τσέκ. οπότε θα τα πάω και τα δύο... ειλικρινά το μόνο που με συγκρατεί κάπως είναι ότι έφαγε με τη συνιθισμένη της όρεξη. και από το δικό της μπωλ και από του πρίνς. και τα γκρί ποντικί ελεφαντί τσουλούφια στο πάτωμα. (άρα παίζανε νωρίτερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η moukelis έγραψε: #2.833 30-09-08 17:09 Αμα εχει ορεξη καλο ειναι.Με ανησυχησες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η prince έγραψε: #2.834 30-09-08 17:12 εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αμα εχει ορεξη καλο ειναι.Με ανησυχησες τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:12 Η prince έγραψε: #2.834 30-09-08 17:12 εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:13 Η zorica έγραψε: #2.835 30-09-08 18:13 Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: εγώ να δεις πώς είμαι που την ακούω να αναπνέει έτσι. Click για ανάπτυξη... Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #2.836 30-09-08 18:15 Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Η zorica έγραψε: #2.837 30-09-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πηγες ε?Ελπιζω να μην ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Ζοριτσα!Πηγαινω στο πετ σοπ να παρω αμμο(40 λεπτα να παω,40 να ερθω)...Ελπιζω να εχει γυρισει εν τω μεταξυ η Σταυρουλα και να μην ειναι κατι σοβαρο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου.Τωρα ανησυχισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:55 Η Nehalennia: #2.838 30-09-08 19:55 Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίζω να είναι καλά η γατουλίνα Τώρα διάβασα το ποστ και ανυσύχισα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #2.839 30-09-08 21:19 Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 140 141 142 143 144 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 142 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τι εγινε ακομα να γυρισει η Σταυρουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η prince έγραψε: #2.840 30-09-08 21:58 40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός. Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν) Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα... Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω. 15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax. Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.