Περσίας maniacs

μμμ μου είπε σε δεκαπέντε μέρες να τους ξανα βάλω αμπουλιτσα στα αυτιά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω,η ωτιτιδα ειναι δυσκολη υποθεση...Κι εμεις τελειωσαμε το μπουκαλακι με τις σταγονες μας και τωρα που πηγαμε για στειρωση μου ειπε οτι μεσα μεσα εχει καποια καταλοιπα και θα παρουμε κι αλλες...Αφου δεν ειναι τιποτα σημαντικο,παλι καλα.Μωρε στενοχωρηθηκα με τη Ρέινα,κι εγω επειδη μας ειχε πει η γιατρος απο μικρος απο τις πατουσες του οτι ο Σειριος θα γινοταν μεγαλος,ειχα μονιμως το αγχος αν θα αναπτυχθει σωστα.Κριμα,παλι καλα που ειναι υγυης.Ειναι κουκλα με τη φροντιδα σου,αλλα φανταζεσαι να ειχε και την πληρη της αναπτυξη;
Ωστε ετσι ο ζηλιαρρογατος ο Πρινς ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια φουρνιά περσικών μωρών...πρόκειται για 4 κούκλες που γεννήθηκαν 7 Σεπτέμβρη και είναι 2 κρεμ - μπλε, και 2 μαυρούλες με κόκκινο:)
εδώ είναι μαζεμένες... θα τις βάλω και μια μια:)

Συνημμένα

• CIMG1542.JPG
    CIMG1542.JPG
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 20
  • CIMG1547.JPG
    CIMG1547.JPG
    47 KB · Εμφανίσεις: 24
  • CIMG1548.JPG
    CIMG1548.JPG
    42,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • CIMG1549.JPG
    CIMG1549.JPG
    43,8 KB · Εμφανίσεις: 25
ελπίζω να μην χρειαστεί σιρόπι η ρέινα. Να την πιάσει η ένεση.

Είναι ζηλιάρης ο πρίνς (το ήξερα καιρό) αλλά και η ρέινα είναι #@#@#$#% (λογοκρισία). στο αμάξι που ο πρίνς ήταν ξαπλωμένος στο παταράκι πήγαινε και πήδαγε πάνω του και τον ενοχλούσε.

μμμ μου είπε αν κοπεί η όρεξή της να έχω το νού μου, αλλά μόλις άδειασε το μπώλ του πρίνς η κυρία....

οι μαυρούλες:)

Συνημμένα

• CIMG1543.JPG
    CIMG1543.JPG
    37,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • CIMG1552.JPG
    CIMG1552.JPG
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • CIMG1553.JPG
    CIMG1553.JPG
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 29
ελπίζω να μην χρειαστεί σιρόπι η ρέινα. Να την πιάσει η ένεση.

Είναι ζηλιάρης ο πρίνς (το ήξερα καιρό) αλλά και η ρέινα είναι #@#@#$#% (λογοκρισία). στο αμάξι που ο πρίνς ήταν ξαπλωμένος στο παταράκι πήγαινε και πήδαγε πάνω του και τον ενοχλούσε.

μμμ μου είπε αν κοπεί η όρεξή της να έχω το νού μου, αλλά μόλις άδειασε το μπώλ του πρίνς η κυρία....
γρήγορη ανάρρωση Σταυρούλα μου...:)

Τα μπλε,τα μπλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Γιουλη!

και οι 2 κρεμ μπλε!:)

Συνημμένα

• CIMG1545.JPG
    CIMG1545.JPG
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 29
  • CIMG1546.JPG
    CIMG1546.JPG
    37,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • CIMG1554.JPG
    CIMG1554.JPG
    38,6 KB · Εμφανίσεις: 28
Τα μπλε,τα μπλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Γιουλη!
Από όλες ξεχώρισα αυτήν:)Θα γίνει πολύ ωραία γάτα:up:και είναι μπλεεεεεεε - κρεμ...:lol::lol:

Συνημμένα

• CIMG1551.JPG
    CIMG1551.JPG
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 29
Τι ομορφουλα...Πωλειται;Υπαρχει σε καποιο σαιτ;

Τι ομορφουλα...Πωλειται;Υπαρχει σε καποιο σαιτ;
τις έχει ένας φίλος μου...έχουν και pedigree, οι ενδιαφερόμενοι θα δουν και τους γονείς... και η τιμή δεν είναι κατά τη γνώμη μου εξωφρενική... αλλά πάλι αυτό είναι σχετικό....:hmm:

Α νομιζα οτι υπηρχαν και καπου αλλου σαν εκεινα που ειχες βαλει την προηγουμενη φορα.

40 λεπτά το πετ σοπ; άργησα να έρθω γιατί ο κτηνίατρός μου είναι εκτός αθηνών. 110 χλμ μακρυά ο κτηνίατρος αλλά είναι καλός.

Για να δούμε κατά βάση μου είπε ότι στην περίπτωση περσικού καλό είναι που ανησύχισα. Η ρέινα ρουθουνίζει ακόμη περίεργα σαν να αναπνέει οξυγόνο με νερό με δυσκολία. αλλά όχι τόσο έντονα όσο πρίν. Το καλό είναι ότι δεν έχει ακροαστικά. τπτ. δεν έχει πυρετό. αλλά ρουθουνίζει και φτερνίζεται. Το πιθανότερο είναι να κρύωσε που κοιμάται στο πλακάκι είπε ο γιατρός. της έκανε μια ενεση χμ δεν θυμάμαι πώς το είπε. να περιμένω δύο τρείς μέρες λέει να πιάσει η ένεση και αν επιμένει το ρουθούνισμα το περίεργο και το φτέρνισμα μου έγραψε να πάω σε κτηνιατρικό φαρμακείο να πάρω synolux oral σε συρόπι. (μου είπε ότι είναι ίδια σύνθεση με την ένεση) και να της κάνω δέκα μέρες θεραπέία. (αν βαριέμαι να πάω εκει μου είπε να της δώσω οκμεντίν)

Κατά τα άλλα δεν πήρε γραμμάριο (βέβαια με τόσο μαλλί που βγάλαμε...) πλέον όμως φαίνεται υγιέστατο το γατάκι μου. Λάμπει η τρίχα του και ψιλοφούντωσε. Είπε ότι είχε προδιαγραφές να γίνει μεγάλη γατούλα αλλά δεν τράφικε σωστά (έχει μεγάλες πατούσες η ρέινα). Τα ματάκια του πλέον δεν έχουν ερεθισμούς. Τα δοντάκια μας δεν έχουν ίχνος κιτρινίλας ή πέτρας και τα ούλα υγιέστατα...

Και τα δύο έχουν ωτίτιδα... Δεν ξέρει ομως αν ο πρίνς απλώς δεν είχε γίνει καλά και κόλλησε και τη ρέινα ή το ανάποδο. Οπότε καθαρισμός αυτιών και στα δύο και αμπουλίτσα μέσα έξω.

15 μέρες θεραπεία φτού και από την αρχή για ωτίτιδα και στα δύο με otimax.

Ο πρίνς μου έχασε 100 γρ. είναι 4.800 πια... και ο γιατρός λέει ότι και πάλι χοντρός είναι. Και υγιέστατος. Αλλά όταν επιχείρησε ο γιατρός να δεί δόντια και ούλα ο πρίνς τον δάγκωσε.... Μου συνέστησε έξτρα θεραπεία χαϊδέματος για τον πρινς γιατί κοίταγε στεναχωρημένος τη ρέινα. ΜΟυ λέει ο γιατρός "ζηλεύει ε;... θα συνηθίσει. όταν δεν είσαι μπροστά θα νιώθει καλά, για σένα το κάνει αυτό."
Oυχχχχχχχχχ...καλα.Τωρα η ωτιτιδα απο τι προερχεται?
Μια φουρνιά περσικών μωρών...πρόκειται για 4 κούκλες που γεννήθηκαν 7 Σεπτέμβρη και είναι 2 κρεμ - μπλε, και 2 μαυρούλες με κόκκινο:)
εδώ είναι μαζεμένες... θα τις βάλω και μια μια:)
Πω,πω πω ...

και οι 2 κρεμ μπλε!:)
Καλε Γιουλη!!!Τι ειναι αυτες ...σωστες καλονες...Ο Μιχαλης εχει και peki face?Νομισα πως οι γατες του ειναι μονο doll face και Ιμαλαϊων...:up:

Oυχχχχχχχχχ...καλα.Τωρα η ωτιτιδα απο τι προερχεται?

Πω,πω πω ...

Καλε Γιουλη!!!Τι ειναι αυτες ...σωστες καλονες...Ο Μιχαλης εχει και peki face?Νομισα πως οι γατες του ειναι μονο doll face και Ιμαλαϊων...:up:

πέκι είναι αυτές? ιδέα δεν εχω...:hmm::hmm:είναι οι στουμπωτούλες δηλ? σαν τον Πέρση της Αναστασίας?:hmm:

Γιουληηηη. Τι γατάκια είναι αυτά? Τι όνειρο?? Τα μπλε τα μπλε είναι τέλεια. Για μπλε περσική θηλυκια πήγαινα... μετά τον Πέρση και πήρα τη Νάλα. Τι μου κάνεις? ενέσεις ξεσηκωμού? Θα καταντήσω να τους διώξω όλους από εδώ μέσα κ να γεμίσω το σπίτι με γάτες:)

Συμπεθερα μαζεψου,γιατι το ξερω απο τωρα οτι αμα δεις και τα μωρα κι απο αυτα θα θες ενα,και θα βγεις απο το σπιτι!

θα την πάω στάνταρ. μιλάμε τρελάθηκα. ούτως ή άλλως θα πήγαινα μία από αυτές τις μέρες και τον πρίνς για το μηνιαίο του τσέκ. οπότε θα τα πάω και τα δύο... ειλικρινά το μόνο που με συγκρατεί κάπως είναι ότι έφαγε με τη συνιθισμένη της όρεξη. και από το δικό της μπωλ και από του πρίνς. και τα γκρί ποντικί ελεφαντί τσουλούφια στο πάτωμα. (άρα παίζανε νωρίτερα)

Σταυρούλα μου τι λες!!! Τώρα μόλις είδα πως η Ρέινα έχει πρόβλημα. Μην ανησυχείς ίσως σου κρύωσε μετά το μπάνιο?? Καμια φορά φτερνίζονται για λίγες μέρες και επανέρχονται. Παρακολούθησε την όμως. Αφού έχει όρεξη το μωρούλι μάλλον δεν είναι ανησυχητικό. Θα σε πάρω τηλ. να μιλήσουμε Φιλησέ μου την.:)

Τόσες μέρες μετά το μπάνιο είναι παράλογο. ΤΟ πρωί όμως μου βγάινει στο μπαλκόνι. Στις 7 που ανοίγω. Ίσως εκεί κρύωσε. χμ πάω να την βάλω μέσα. Μόλις ανοίγω να αεριστεί το σπίτι βγαίνουν και οι δύο οι κουτσομπόλες στο μπαλκόνι.

Το καλό είναι ότι δεν είχε πυρετό ή ακροαστικά. Καμιά φορά η υπερβολική ανησυχία κάνει καλό στα ζωάκια μας. (έπρεπε να δεις το γιατρό όταν άκουσε την ρέινα να ρουθουνίζει μέσα από το πηγάδι :Ρ που προσπαθούσε να εξετάσει το δείγμα που έχει για μύτη...)

Πάντως μου συνέστησε έξτρα θεραπεία με αγκαλιές και χάδια για τον πρίνς. Να του μιλάω όσο πιο πολύ μπορώ και να τον χαϊδεύω συνέχεια. να μην τον μαλλώνω (δεν το έχω κάνει ακόμη) και να τους αφήσω να βρούν μόνοι τους τις ισσοροροπίες στο σπίτι.

πέκι είναι αυτές? ιδέα δεν εχω...:hmm::hmm:είναι οι στουμπωτούλες δηλ? σαν τον Πέρση της Αναστασίας?:hmm:
Eτσι μου φανηκαν οι μαυρουλες...Εννο οι κρεμ-μπλε δεν ειναι ετσι...εχει ζευγαρωσει 2 διαφορετικες γατες?:hmm:

Τόσες μέρες μετά το μπάνιο είναι παράλογο. ΤΟ πρωί όμως μου βγάινει στο μπαλκόνι. Στις 7 που ανοίγω. Ίσως εκεί κρύωσε. χμ πάω να την βάλω μέσα. Μόλις ανοίγω να αεριστεί το σπίτι βγαίνουν και οι δύο οι κουτσομπόλες στο μπαλκόνι.

Το καλό είναι ότι δεν είχε πυρετό ή ακροαστικά. Καμιά φορά η υπερβολική ανησυχία κάνει καλό στα ζωάκια μας. (έπρεπε να δεις το γιατρό όταν άκουσε την ρέινα να ρουθουνίζει μέσα από το πηγάδι :Ρ που προσπαθούσε να εξετάσει το δείγμα που έχει για μύτη...)

Πάντως μου συνέστησε έξτρα θεραπεία με αγκαλιές και χάδια για τον πρίνς. Να του μιλάω όσο πιο πολύ μπορώ και να τον χαϊδεύω συνέχεια. να μην τον μαλλώνω (δεν το έχω κάνει ακόμη) και να τους αφήσω να βρούν μόνοι τους τις ισσοροροπίες στο σπίτι.
Ετσι ειναι και τα παιδια...οταν ερχεται αλλο παιδι στο σπιτι,πρεπει να μαθουν μονα τους να ζουν μαζι...αντε ομως που ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυσκολο να τους αφησεις...και κανεις λαθη που μετα το ενα παντα τα εκμεταλλευεται.:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back