ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.861 01-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eτσι μου φανηκαν οι μαυρουλες...Εννο οι κρεμ-μπλε δεν ειναι ετσι...εχει ζευγαρωσει 2 διαφορετικες γατες? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Η μαμά είναι κόκκινη και ο πατέρας ιμαλαίων μπλε, που είχε πατέρα μπλε πέρση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 09:35 Η zorica έγραψε: #2.862 01-10-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Η μαμά είναι κόκκινη και ο πατέρας ιμαλαίων μπλε, που είχε πατέρα μπλε πέρση Click για ανάπτυξη... Τωρα εξηγειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.863 01-10-08 09:40 τι έγινε χθες?? Το... ξενυχτήσατε?? Βρήκες τζάκι?? Εγώ έχω βολευτεί με το Προκάτ τζακάκι μου με το πυρότουβλο..είναι σίγουρο... Τα ωραιότερα είναι βέβαια τα χτιστά από τεχνίτες καλούς σαν των γονιών μου... αλλά αν πέσεις σε ατζαμή... την πάτησες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η zorica έγραψε: #2.864 01-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι έγινε χθες?? Το... ξενυχτήσατε?? Βρήκες τζάκι?? Εγώ έχω βολευτεί με το Προκάτ τζακάκι μου με το πυρότουβλο..είναι σίγουρο... Τα ωραιότερα είναι βέβαια τα χτιστά από τεχνίτες καλούς σαν των γονιών μου... αλλά αν πέσεις σε ατζαμή... την πάτησες... Click για ανάπτυξη... Μπα...δεν βρηκα,εστειλα μερικα e-mail...θα δειξει...Δεν ταιριαζει στο δικο μου σπιτι το πυροτουβλο...ειναι πιο παραδωσιακο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.865 01-10-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπα...δεν βρηκα,εστειλα μερικα e-mail...θα δειξει...Δεν ταιριαζει στο δικο μου σπιτι το πυροτουβλο...ειναι πιο παραδωσιακο.. Click για ανάπτυξη... εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 12:06 Η zorica έγραψε: #2.866 01-10-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ... Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.867 01-10-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Click για ανάπτυξη... το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η bunny έγραψε: #2.868 01-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #2.869 01-10-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Click για ανάπτυξη... Nαι μ`αρεσει αλλα για το μεσα συζηταγαμε... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Click για ανάπτυξη... Καλιω αργα παρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.870 01-10-08 20:43 Γεια σας περσακια! Τι κανουν τα φουντωτα μωρα σας;Εενα εινα ξαπλωμενα και κουλουριασμενα τα γαϊδουρια στο κρεβατι και δε μπορω να σκαρφαλωσω να κρεμασω κατι φωτακια που πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 00:28 Η zorica έγραψε: #2.871 02-10-08 00:28 Oλο αυριο και αυριο ελεγα και ειχαμε καταντησει να μην εχουμε τι να φορεσουμε...Τωρα επιτελους τελειωσα...Κατεβασα ολα τα μακρυμανικα και χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 07:09 Η prince έγραψε: #2.872 02-10-08 07:09 Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:37 Η zorica έγραψε: #2.873 02-10-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Click για ανάπτυξη... Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:57 Η zorica έγραψε: #2.874 02-10-08 08:57 Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eτσι μου φανηκαν οι μαυρουλες...Εννο οι κρεμ-μπλε δεν ειναι ετσι...εχει ζευγαρωσει 2 διαφορετικες γατες? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Η μαμά είναι κόκκινη και ο πατέρας ιμαλαίων μπλε, που είχε πατέρα μπλε πέρση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 09:35 Η zorica έγραψε: #2.862 01-10-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Η μαμά είναι κόκκινη και ο πατέρας ιμαλαίων μπλε, που είχε πατέρα μπλε πέρση Click για ανάπτυξη... Τωρα εξηγειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.863 01-10-08 09:40 τι έγινε χθες?? Το... ξενυχτήσατε?? Βρήκες τζάκι?? Εγώ έχω βολευτεί με το Προκάτ τζακάκι μου με το πυρότουβλο..είναι σίγουρο... Τα ωραιότερα είναι βέβαια τα χτιστά από τεχνίτες καλούς σαν των γονιών μου... αλλά αν πέσεις σε ατζαμή... την πάτησες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η zorica έγραψε: #2.864 01-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι έγινε χθες?? Το... ξενυχτήσατε?? Βρήκες τζάκι?? Εγώ έχω βολευτεί με το Προκάτ τζακάκι μου με το πυρότουβλο..είναι σίγουρο... Τα ωραιότερα είναι βέβαια τα χτιστά από τεχνίτες καλούς σαν των γονιών μου... αλλά αν πέσεις σε ατζαμή... την πάτησες... Click για ανάπτυξη... Μπα...δεν βρηκα,εστειλα μερικα e-mail...θα δειξει...Δεν ταιριαζει στο δικο μου σπιτι το πυροτουβλο...ειναι πιο παραδωσιακο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.865 01-10-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπα...δεν βρηκα,εστειλα μερικα e-mail...θα δειξει...Δεν ταιριαζει στο δικο μου σπιτι το πυροτουβλο...ειναι πιο παραδωσιακο.. Click για ανάπτυξη... εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 12:06 Η zorica έγραψε: #2.866 01-10-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ... Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.867 01-10-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Click για ανάπτυξη... το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η bunny έγραψε: #2.868 01-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #2.869 01-10-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Click για ανάπτυξη... Nαι μ`αρεσει αλλα για το μεσα συζηταγαμε... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Click για ανάπτυξη... Καλιω αργα παρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.870 01-10-08 20:43 Γεια σας περσακια! Τι κανουν τα φουντωτα μωρα σας;Εενα εινα ξαπλωμενα και κουλουριασμενα τα γαϊδουρια στο κρεβατι και δε μπορω να σκαρφαλωσω να κρεμασω κατι φωτακια που πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 00:28 Η zorica έγραψε: #2.871 02-10-08 00:28 Oλο αυριο και αυριο ελεγα και ειχαμε καταντησει να μην εχουμε τι να φορεσουμε...Τωρα επιτελους τελειωσα...Κατεβασα ολα τα μακρυμανικα και χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 07:09 Η prince έγραψε: #2.872 02-10-08 07:09 Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:37 Η zorica έγραψε: #2.873 02-10-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Click για ανάπτυξη... Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:57 Η zorica έγραψε: #2.874 02-10-08 08:57 Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Η μαμά είναι κόκκινη και ο πατέρας ιμαλαίων μπλε, που είχε πατέρα μπλε πέρση Click για ανάπτυξη... Τωρα εξηγειται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.863 01-10-08 09:40 τι έγινε χθες?? Το... ξενυχτήσατε?? Βρήκες τζάκι?? Εγώ έχω βολευτεί με το Προκάτ τζακάκι μου με το πυρότουβλο..είναι σίγουρο... Τα ωραιότερα είναι βέβαια τα χτιστά από τεχνίτες καλούς σαν των γονιών μου... αλλά αν πέσεις σε ατζαμή... την πάτησες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η zorica έγραψε: #2.864 01-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι έγινε χθες?? Το... ξενυχτήσατε?? Βρήκες τζάκι?? Εγώ έχω βολευτεί με το Προκάτ τζακάκι μου με το πυρότουβλο..είναι σίγουρο... Τα ωραιότερα είναι βέβαια τα χτιστά από τεχνίτες καλούς σαν των γονιών μου... αλλά αν πέσεις σε ατζαμή... την πάτησες... Click για ανάπτυξη... Μπα...δεν βρηκα,εστειλα μερικα e-mail...θα δειξει...Δεν ταιριαζει στο δικο μου σπιτι το πυροτουβλο...ειναι πιο παραδωσιακο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.865 01-10-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπα...δεν βρηκα,εστειλα μερικα e-mail...θα δειξει...Δεν ταιριαζει στο δικο μου σπιτι το πυροτουβλο...ειναι πιο παραδωσιακο.. Click για ανάπτυξη... εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 12:06 Η zorica έγραψε: #2.866 01-10-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ... Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.867 01-10-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Click για ανάπτυξη... το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η bunny έγραψε: #2.868 01-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #2.869 01-10-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Click για ανάπτυξη... Nαι μ`αρεσει αλλα για το μεσα συζηταγαμε... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Click για ανάπτυξη... Καλιω αργα παρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.870 01-10-08 20:43 Γεια σας περσακια! Τι κανουν τα φουντωτα μωρα σας;Εενα εινα ξαπλωμενα και κουλουριασμενα τα γαϊδουρια στο κρεβατι και δε μπορω να σκαρφαλωσω να κρεμασω κατι φωτακια που πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 00:28 Η zorica έγραψε: #2.871 02-10-08 00:28 Oλο αυριο και αυριο ελεγα και ειχαμε καταντησει να μην εχουμε τι να φορεσουμε...Τωρα επιτελους τελειωσα...Κατεβασα ολα τα μακρυμανικα και χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 07:09 Η prince έγραψε: #2.872 02-10-08 07:09 Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:37 Η zorica έγραψε: #2.873 02-10-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Click για ανάπτυξη... Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:57 Η zorica έγραψε: #2.874 02-10-08 08:57 Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι έγινε χθες?? Το... ξενυχτήσατε?? Βρήκες τζάκι?? Εγώ έχω βολευτεί με το Προκάτ τζακάκι μου με το πυρότουβλο..είναι σίγουρο... Τα ωραιότερα είναι βέβαια τα χτιστά από τεχνίτες καλούς σαν των γονιών μου... αλλά αν πέσεις σε ατζαμή... την πάτησες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η zorica έγραψε: #2.864 01-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι έγινε χθες?? Το... ξενυχτήσατε?? Βρήκες τζάκι?? Εγώ έχω βολευτεί με το Προκάτ τζακάκι μου με το πυρότουβλο..είναι σίγουρο... Τα ωραιότερα είναι βέβαια τα χτιστά από τεχνίτες καλούς σαν των γονιών μου... αλλά αν πέσεις σε ατζαμή... την πάτησες... Click για ανάπτυξη... Μπα...δεν βρηκα,εστειλα μερικα e-mail...θα δειξει...Δεν ταιριαζει στο δικο μου σπιτι το πυροτουβλο...ειναι πιο παραδωσιακο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.865 01-10-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπα...δεν βρηκα,εστειλα μερικα e-mail...θα δειξει...Δεν ταιριαζει στο δικο μου σπιτι το πυροτουβλο...ειναι πιο παραδωσιακο.. Click για ανάπτυξη... εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 12:06 Η zorica έγραψε: #2.866 01-10-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ... Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.867 01-10-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Click για ανάπτυξη... το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η bunny έγραψε: #2.868 01-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #2.869 01-10-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Click για ανάπτυξη... Nαι μ`αρεσει αλλα για το μεσα συζηταγαμε... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Click για ανάπτυξη... Καλιω αργα παρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.870 01-10-08 20:43 Γεια σας περσακια! Τι κανουν τα φουντωτα μωρα σας;Εενα εινα ξαπλωμενα και κουλουριασμενα τα γαϊδουρια στο κρεβατι και δε μπορω να σκαρφαλωσω να κρεμασω κατι φωτακια που πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 00:28 Η zorica έγραψε: #2.871 02-10-08 00:28 Oλο αυριο και αυριο ελεγα και ειχαμε καταντησει να μην εχουμε τι να φορεσουμε...Τωρα επιτελους τελειωσα...Κατεβασα ολα τα μακρυμανικα και χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 07:09 Η prince έγραψε: #2.872 02-10-08 07:09 Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:37 Η zorica έγραψε: #2.873 02-10-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Click για ανάπτυξη... Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:57 Η zorica έγραψε: #2.874 02-10-08 08:57 Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι έγινε χθες?? Το... ξενυχτήσατε?? Βρήκες τζάκι?? Εγώ έχω βολευτεί με το Προκάτ τζακάκι μου με το πυρότουβλο..είναι σίγουρο... Τα ωραιότερα είναι βέβαια τα χτιστά από τεχνίτες καλούς σαν των γονιών μου... αλλά αν πέσεις σε ατζαμή... την πάτησες... Click για ανάπτυξη... Μπα...δεν βρηκα,εστειλα μερικα e-mail...θα δειξει...Δεν ταιριαζει στο δικο μου σπιτι το πυροτουβλο...ειναι πιο παραδωσιακο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.865 01-10-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπα...δεν βρηκα,εστειλα μερικα e-mail...θα δειξει...Δεν ταιριαζει στο δικο μου σπιτι το πυροτουβλο...ειναι πιο παραδωσιακο.. Click για ανάπτυξη... εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 12:06 Η zorica έγραψε: #2.866 01-10-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ... Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.867 01-10-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Click για ανάπτυξη... το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η bunny έγραψε: #2.868 01-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #2.869 01-10-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Click για ανάπτυξη... Nαι μ`αρεσει αλλα για το μεσα συζηταγαμε... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Click για ανάπτυξη... Καλιω αργα παρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.870 01-10-08 20:43 Γεια σας περσακια! Τι κανουν τα φουντωτα μωρα σας;Εενα εινα ξαπλωμενα και κουλουριασμενα τα γαϊδουρια στο κρεβατι και δε μπορω να σκαρφαλωσω να κρεμασω κατι φωτακια που πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 00:28 Η zorica έγραψε: #2.871 02-10-08 00:28 Oλο αυριο και αυριο ελεγα και ειχαμε καταντησει να μην εχουμε τι να φορεσουμε...Τωρα επιτελους τελειωσα...Κατεβασα ολα τα μακρυμανικα και χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 07:09 Η prince έγραψε: #2.872 02-10-08 07:09 Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:37 Η zorica έγραψε: #2.873 02-10-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Click για ανάπτυξη... Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:57 Η zorica έγραψε: #2.874 02-10-08 08:57 Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μπα...δεν βρηκα,εστειλα μερικα e-mail...θα δειξει...Δεν ταιριαζει στο δικο μου σπιτι το πυροτουβλο...ειναι πιο παραδωσιακο.. Click για ανάπτυξη... εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 12:06 Η zorica έγραψε: #2.866 01-10-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ... Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.867 01-10-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Click για ανάπτυξη... το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η bunny έγραψε: #2.868 01-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #2.869 01-10-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Click για ανάπτυξη... Nαι μ`αρεσει αλλα για το μεσα συζηταγαμε... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Click για ανάπτυξη... Καλιω αργα παρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.870 01-10-08 20:43 Γεια σας περσακια! Τι κανουν τα φουντωτα μωρα σας;Εενα εινα ξαπλωμενα και κουλουριασμενα τα γαϊδουρια στο κρεβατι και δε μπορω να σκαρφαλωσω να κρεμασω κατι φωτακια που πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 00:28 Η zorica έγραψε: #2.871 02-10-08 00:28 Oλο αυριο και αυριο ελεγα και ειχαμε καταντησει να μην εχουμε τι να φορεσουμε...Τωρα επιτελους τελειωσα...Κατεβασα ολα τα μακρυμανικα και χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 07:09 Η prince έγραψε: #2.872 02-10-08 07:09 Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:37 Η zorica έγραψε: #2.873 02-10-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Click για ανάπτυξη... Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:57 Η zorica έγραψε: #2.874 02-10-08 08:57 Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ... Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.867 01-10-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Click για ανάπτυξη... το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η bunny έγραψε: #2.868 01-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #2.869 01-10-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Click για ανάπτυξη... Nαι μ`αρεσει αλλα για το μεσα συζηταγαμε... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Click για ανάπτυξη... Καλιω αργα παρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.870 01-10-08 20:43 Γεια σας περσακια! Τι κανουν τα φουντωτα μωρα σας;Εενα εινα ξαπλωμενα και κουλουριασμενα τα γαϊδουρια στο κρεβατι και δε μπορω να σκαρφαλωσω να κρεμασω κατι φωτακια που πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 00:28 Η zorica έγραψε: #2.871 02-10-08 00:28 Oλο αυριο και αυριο ελεγα και ειχαμε καταντησει να μην εχουμε τι να φορεσουμε...Τωρα επιτελους τελειωσα...Κατεβασα ολα τα μακρυμανικα και χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 07:09 Η prince έγραψε: #2.872 02-10-08 07:09 Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:37 Η zorica έγραψε: #2.873 02-10-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Click για ανάπτυξη... Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:57 Η zorica έγραψε: #2.874 02-10-08 08:57 Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλοοποτε ειμαι για μαντεμενιο ... Click για ανάπτυξη... το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 13:01 Η bunny έγραψε: #2.868 01-10-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #2.869 01-10-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Click για ανάπτυξη... Nαι μ`αρεσει αλλα για το μεσα συζηταγαμε... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Click για ανάπτυξη... Καλιω αργα παρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.870 01-10-08 20:43 Γεια σας περσακια! Τι κανουν τα φουντωτα μωρα σας;Εενα εινα ξαπλωμενα και κουλουριασμενα τα γαϊδουρια στο κρεβατι και δε μπορω να σκαρφαλωσω να κρεμασω κατι φωτακια που πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 00:28 Η zorica έγραψε: #2.871 02-10-08 00:28 Oλο αυριο και αυριο ελεγα και ειχαμε καταντησει να μην εχουμε τι να φορεσουμε...Τωρα επιτελους τελειωσα...Κατεβασα ολα τα μακρυμανικα και χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 07:09 Η prince έγραψε: #2.872 02-10-08 07:09 Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:37 Η zorica έγραψε: #2.873 02-10-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Click για ανάπτυξη... Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:57 Η zorica έγραψε: #2.874 02-10-08 08:57 Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:40 Η zorica έγραψε: #2.869 01-10-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Click για ανάπτυξη... Nαι μ`αρεσει αλλα για το μεσα συζηταγαμε... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Click για ανάπτυξη... Καλιω αργα παρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.870 01-10-08 20:43 Γεια σας περσακια! Τι κανουν τα φουντωτα μωρα σας;Εενα εινα ξαπλωμενα και κουλουριασμενα τα γαϊδουρια στο κρεβατι και δε μπορω να σκαρφαλωσω να κρεμασω κατι φωτακια που πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 00:28 Η zorica έγραψε: #2.871 02-10-08 00:28 Oλο αυριο και αυριο ελεγα και ειχαμε καταντησει να μην εχουμε τι να φορεσουμε...Τωρα επιτελους τελειωσα...Κατεβασα ολα τα μακρυμανικα και χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 07:09 Η prince έγραψε: #2.872 02-10-08 07:09 Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:37 Η zorica έγραψε: #2.873 02-10-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Click για ανάπτυξη... Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:57 Η zorica έγραψε: #2.874 02-10-08 08:57 Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? Click για ανάπτυξη... Nαι μ`αρεσει αλλα για το μεσα συζηταγαμε... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι καλέ. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει. Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω. Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα! Click για ανάπτυξη... Καλιω αργα παρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:43 Η moukelis έγραψε: #2.870 01-10-08 20:43 Γεια σας περσακια! Τι κανουν τα φουντωτα μωρα σας;Εενα εινα ξαπλωμενα και κουλουριασμενα τα γαϊδουρια στο κρεβατι και δε μπορω να σκαρφαλωσω να κρεμασω κατι φωτακια που πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 00:28 Η zorica έγραψε: #2.871 02-10-08 00:28 Oλο αυριο και αυριο ελεγα και ειχαμε καταντησει να μην εχουμε τι να φορεσουμε...Τωρα επιτελους τελειωσα...Κατεβασα ολα τα μακρυμανικα και χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 07:09 Η prince έγραψε: #2.872 02-10-08 07:09 Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:37 Η zorica έγραψε: #2.873 02-10-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Click για ανάπτυξη... Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:57 Η zorica έγραψε: #2.874 02-10-08 08:57 Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας περσακια! Τι κανουν τα φουντωτα μωρα σας;Εενα εινα ξαπλωμενα και κουλουριασμενα τα γαϊδουρια στο κρεβατι και δε μπορω να σκαρφαλωσω να κρεμασω κατι φωτακια που πηρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 00:28 Η zorica έγραψε: #2.871 02-10-08 00:28 Oλο αυριο και αυριο ελεγα και ειχαμε καταντησει να μην εχουμε τι να φορεσουμε...Τωρα επιτελους τελειωσα...Κατεβασα ολα τα μακρυμανικα και χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 07:09 Η prince έγραψε: #2.872 02-10-08 07:09 Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:37 Η zorica έγραψε: #2.873 02-10-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Click για ανάπτυξη... Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:57 Η zorica έγραψε: #2.874 02-10-08 08:57 Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oλο αυριο και αυριο ελεγα και ειχαμε καταντησει να μην εχουμε τι να φορεσουμε...Τωρα επιτελους τελειωσα...Κατεβασα ολα τα μακρυμανικα και χειμωνιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 07:09 Η prince έγραψε: #2.872 02-10-08 07:09 Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:37 Η zorica έγραψε: #2.873 02-10-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Click για ανάπτυξη... Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:57 Η zorica έγραψε: #2.874 02-10-08 08:57 Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:37 Η zorica έγραψε: #2.873 02-10-08 08:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Click για ανάπτυξη... Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:57 Η zorica έγραψε: #2.874 02-10-08 08:57 Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση) Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή.. Τα νέα σας; Click για ανάπτυξη... Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 08:57 Η zorica έγραψε: #2.874 02-10-08 08:57 Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.875 02-10-08 09:26 Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.876 02-10-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πειτε μου τωρα τι λετε για ΑΥΤΗ την γατα!!! https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc https://www.youtube.com/watch?v=YdybQu7XEpM https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Click για ανάπτυξη... δεν μπορώ να τα δω από δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:28 Η zorica έγραψε: #2.877 02-10-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη Δεν ειδες τα βιντεακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 09:29 Η zorica έγραψε: #2.878 02-10-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν μπορώ να τα δω από δω... Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η staman2 έγραψε: #2.879 02-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ααααααααααα..... χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:04 Η staman2 έγραψε: #2.880 03-10-08 10:04 Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ????? Κοιμόμαστε??? Μάρκος παρόν???? Prince & Reina???? Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.