Περσίας maniacs

Eτσι μου φανηκαν οι μαυρουλες...Εννο οι κρεμ-μπλε δεν ειναι ετσι...εχει ζευγαρωσει 2 διαφορετικες γατες?:hmm:
Καλημέρα!
Η μαμά είναι κόκκινη και ο πατέρας ιμαλαίων μπλε, που είχε πατέρα μπλε πέρση :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
Η μαμά είναι κόκκινη και ο πατέρας ιμαλαίων μπλε, που είχε πατέρα μπλε πέρση :)
Τωρα εξηγειται...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι έγινε χθες?? Το... ξενυχτήσατε??
Βρήκες τζάκι??
Εγώ έχω βολευτεί με το Προκάτ τζακάκι μου με το πυρότουβλο..είναι σίγουρο... Τα ωραιότερα είναι βέβαια τα χτιστά από τεχνίτες καλούς σαν των γονιών μου... αλλά αν πέσεις σε ατζαμή... την πάτησες...

τι έγινε χθες?? Το... ξενυχτήσατε??
Βρήκες τζάκι??
Εγώ έχω βολευτεί με το Προκάτ τζακάκι μου με το πυρότουβλο..είναι σίγουρο... Τα ωραιότερα είναι βέβαια τα χτιστά από τεχνίτες καλούς σαν των γονιών μου... αλλά αν πέσεις σε ατζαμή... την πάτησες...
Μπα...δεν βρηκα,εστειλα μερικα e-mail...θα δειξει...Δεν ταιριαζει στο δικο μου σπιτι το πυροτουβλο...ειναι πιο παραδωσιακο..:hmm::)

Μπα...δεν βρηκα,εστειλα μερικα e-mail...θα δειξει...Δεν ταιριαζει στο δικο μου σπιτι το πυροτουβλο...ειναι πιο παραδωσιακο..:hmm::)
εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα:hmm::lol:
πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ...:)

εννοείς η εξωτερική διακόσμηση με πυρότουβλο ε?...κάτσε το πυρότουβλο είναι παραδοσιακό ή το σπίτι σου? Μπερδεύτηκα:hmm::lol:
πάντως αν το σπίτι σου είναι παραδοσιακό.. βάλε επένδυση πέτρας... εμένα μου αρέσει πολύ...:)
Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλο:blink:οποτε ειμαι για μαντεμενιο ...:lol::lol::lol:

Το σπιτι ειναι πετρινο..,γι`αυτο ειπα οτι δεν ταιριαζει τζακι με πυροτουβλο:blink:οποτε ειμαι για μαντεμενιο ...:lol::lol::lol:
το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? :hmm:

Γεια σου Χριστινακι.:)
Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα?
Όχι καλέ:lol:. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε:mad:.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει.;)
Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω.:happy::)
:hello:
Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα!:P :lol::lol::lol::lol::lol:

το πέτρινο τζάκι δεν σου αρέσει τότε? :hmm:
Nαι μ`αρεσει αλλα για το μεσα συζηταγαμε...
Όχι καλέ:lol:. Εμένα έτσι κι αλλιώς γάτα δε μου παίρνουνε:mad:.Αυτής της κυρίας είναι και τα έφερε να τα τα'ι'ζει.;)
Απλά είχε πολύ δουλειά και μου τα έδωσε να τα προσέχω.:happy::)
:hello:
Υ.Γ. :Νωρίς το θυμήθηκα!:P :lol::lol::lol::lol::lol:
Καλιω αργα παρα....:lol:;)

Γεια σας περσακια!
Τι κανουν τα φουντωτα μωρα σας;Εενα εινα ξαπλωμενα και κουλουριασμενα τα γαϊδουρια στο κρεβατι και δε μπορω να σκαρφαλωσω να κρεμασω κατι φωτακια που πηρα...:(

Oλο αυριο και αυριο ελεγα και ειχαμε καταντησει να μην εχουμε τι να φορεσουμε...Τωρα επιτελους τελειωσα...Κατεβασα ολα τα μακρυμανικα και χειμωνιατικα :up::up::up:

Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση)

Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή..

Τα νέα σας;

Καλημερίζω το κόσμο... εγώ, ο άτακτος γατούλης μου και η άκρως συναχωμένη γάτα μου βαίνουμε καλώς.... (μόνο που δεν μου κάθονται για πρωινή περιποίηση)

Τελικά ο πρίνς έγινε κάτοικος κρεβατιού και η ρέινα γυροφέρνει τα κομωδίνα για αρχή..

Τα νέα σας;
Ειναι καλα η Ρεινα?Πως τι βλεπεις?

Καλημέρα μακρυμαλούσες κοπελιές!:)

δεν μπορώ να τα δω από δω...;)
Ααααααααααα.....
χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!!

Ααααααααααα.....
χανεις παντως...εγω εμεινα κοκκαλο...Αυτη γατα ΜΙΛΑΕΙ κανονικα!!!!!!
Καλημέρα καλημέρα παιδάκια....Ζοριτσα είναι καταπληκτικά τα βιντεάκια. Είχα ξαναβρεί κι άλλα στο παρελθόν κ δεν μπορούσα να τα βάλω εδω. Τέλεια η γατούλα. Τι κάνετε?? Ο Μάρκος καλά?

Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ?????
Κοιμόμαστε???
Μάρκος παρόν????
Prince & Reina????
Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back