Περσίας maniacs

Σ΄ευχαριστώ Ζορίτσα μου. Μου την έφτιαξε η Δώρα. Δεν είναι όμορφη?
Εφτιαξε κ της Γιούλης.
Λοιπόν τα γατούνια μου είναι πολύ καλά κ έχουν εγκλιματιστεί πλήρως. Εκτός του Τίμυ που έριξε το συνηθισμένο ξερατό στον νεοφερμένο χθες που ήρθε η Γιούλη επίσκεψη. Ε δεν κρατήθηκε το μωρό μου. Θα σας βάλω κ φωτογραφίες να τον δείτε που χασμουριέται με ένα τεράστιο στόμα με τις δοντάρες του. Πριν λίγο είχαμε και την βραδινή μας beaute του Πέρση το χτένισμα, τα ματακια καθάρισμα, τη Νάλα χτένισμα κ .. τον Σεβάχ. Ο τίμυ την γλίτωσε χε χε . Η Λούση έκανε τον διαιτητή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι πραγματικά ειναι τέλεια, μόνο που έριξες την καημένη την Λούσυ:(
Τώρα που το λές το σκέφτηκα αλλά εδώ είναι γατοφόρουμ. Να την βάλω προσεχώς? Τι λετε?
:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ΄ευχαριστώ Ζορίτσα μου. Μου την έφτιαξε η Δώρα. Δεν είναι όμορφη?
Εφτιαξε κ της Γιούλης.
Λοιπόν τα γατούνια μου είναι πολύ καλά κ έχουν εγκλιματιστεί πλήρως. Εκτός του Τίμυ που έριξε το συνηθισμένο ξερατό στον νεοφερμένο χθες που ήρθε η Γιούλη επίσκεψη. Ε δεν κρατήθηκε το μωρό μου. Θα σας βάλω κ φωτογραφίες να τον δείτε που χασμουριέται με ένα τεράστιο στόμα με τις δοντάρες του. Πριν λίγο είχαμε και την βραδινή μας beaute του Πέρση το χτένισμα, τα ματακια καθάρισμα, τη Νάλα χτένισμα κ .. τον Σεβάχ. Ο τίμυ την γλίτωσε χε χε . Η Λούση έκανε τον διαιτητή
Κατσε γιατι εχω μεινει λιγο πισω...ο Τιμι ειναι...?
:blink:

Τώρα που το λές το σκέφτηκα αλλά εδώ είναι γατοφόρουμ. Να την βάλω προσεχώς? Τι λετε?
:/:
Γιατί βρε σιγά τι θα κάνει το καημένο από την φωτογραφία θα επιτεθεί στα γατιά εγώ λέω να την βάλεις είναι μελος της οικογένειας

Τι λες αγαπητή μου Έλενα. Σε ΔΟΥΛΕΥΑΝ??? Και γιατί παρακαλώ? Εχασα λίγο χρόνο να ενημερωθώ κ να διαβάσω. Μήπως επειδή κούρεψες τα μωρα σου???:mad:

Τι λες αγαπητή μου Έλενα. Σε ΔΟΥΛΕΥΑΝ??? Και γιατί παρακαλώ? Εχασα λίγο χρόνο να ενημερωθώ κ να διαβάσω. Μήπως επειδή κούρεψες τα μωρα σου???:mad:
Ναι....:lol::lol::lol:
αλλα να σου πω,μονη της το ειπε...και ετσι αρχισε η κουβεντα:lol::lol::lol:

Γιατί βρε σιγά τι θα κάνει το καημένο από την φωτογραφία θα επιτεθεί στα γατιά εγώ λέω να την βάλεις είναι μελος της οικογένειας
Σωστά και μάλιστα είναι κ κυρία με τα γατιά. Τα λατρεύει κ τα σέβεται η κακκομοιρα.:up:

Κατσε γιατι εχω μεινει λιγο πισω...ο Τιμι ειναι...?
:blink:
Ο Τίμυ ή αλλιώς "Τίμοθυ" είναι ο πρώτος ο κεραμιδούλης μας. Ο άρχοντας της γατοοικογένειας βρε...:lol:

Αυτο λεω και εγω ...αν ειχα μεσα στο σπιτι σκυλακι θα το εβαζα σιγουρα!!!;):D

Ναι ναι γι αυτό:mad: και ενώ η κυρία Ζορίτσα είπε στην αρχή οτι δεν θα γελάσει μετά άρχισε να γελάει πριν ακόμα τις βάλω φαντάσου και η κυρία Νικολέτα μαζί

Ναι....:lol::lol::lol:
αλλα να σου πω,μονη της το ειπε...και ετσι αρχισε η κουβεντα:lol::lol::lol:
Δηλαδή τι είπε η καημενη?? Πως χάρηκε που τα κούρεψε κ είναι τώρα σαν σφινξ? Αναγκαστηκε η καημενη γιατί είχαν τόσους κόμπους που δεν γινόταν αλλιώς. ΔΕΝ θα ξανασυμβεί όμως. χε χε χε. Μην την πειράζετε!!!:up::lol::rolleyes:

Σωστά και μάλιστα είναι κ κυρία με τα γατιά. Τα λατρεύει κ τα σέβεται η κακκομοιρα.:up:

Ο Τίμυ ή αλλιώς "Τίμοθυ" είναι ο πρώτος ο κεραμιδούλης μας. Ο άρχοντας της γατοοικογένειας βρε...:lol:
Επειδι δεν τον ειχες στις φωτο τον εχασα βλεπεις.Τωρα αυτο ειναι τελειο αλλα να βαλεις και τη Λουση:up:;)

Εγω πάντως δεν γέλασα. Τώρα αν δω περσίας αλα σφυνξ δεν ξέρω τι μπορει να παθω. Αλλα προς το παρόν κυρια!

Δηλαδή τι είπε η καημενη?? Πως χάρηκε που τα κούρεψε κ είναι τώρα σαν σφινξ? Αναγκαστηκε η καημενη γιατί είχαν τόσους κόμπους που δεν γινόταν αλλιώς. ΔΕΝ θα ξανασυμβεί όμως. χε χε χε. Μην την πειράζετε!!!:up::lol::rolleyes:
Εγω???...:lol::lol::lol:

Ναι ναι γι αυτό:mad: και ενώ η κυρία Ζορίτσα είπε στην αρχή οτι δεν θα γελάσει μετά άρχισε να γελάει πριν ακόμα τις βάλω φαντάσου και η κυρία Νικολέτα μαζί
Τι έβαλες και φωτογραφίες και δεν τις είδα?:redface:

Αυτο λεω και εγω ...αν ειχα μεσα στο σπιτι σκυλακι θα το εβαζα σιγουρα!!!;):D
Τότε θα προσπαθήσω να την βάλω. Δηλ θα παρακαλέσω πάλι τη Δώρα γιατί εγώ ντεν ξερει από αυτά...:lol:

Εγω πάντως δεν γέλασα. Τώρα αν δω περσίας αλα σφυνξ δεν ξέρω τι μπορει να παθω. Αλλα προς το παρόν κυρια!
Ορίστε κ παρέσυραν κ αυτό το αθώο μικρό κορίτσι κ γελάει κ αυτό:mad::mad::mad::mad:
Αλήθεια Ζορίτσα σκέφτεσαι ακόμα να πάρεις σκυλάκι; Η άλλαξες γνώμη;

Ετσι εγινε???:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:

έλεος λίγες ώρες έλειψα και γράψατε 10 σελιδες... που να είχα να μπώ από το πρωί δηλαδή...

Ορίστε κ παρέσυραν κ αυτό το αθώο μικρό κορίτσι κ γελάει κ αυτό:mad::mad::mad::mad:
Αλήθεια Ζορίτσα σκέφτεσαι ακόμα να πάρεις σκυλάκι; Η άλλαξες γνώμη;
Εγω εμπλεξα ...και πανε ΟΛΑ μου τα σχεδια τωρα:redface::redface::(

Εγω εμπλεξα ...και πανε ΟΛΑ μου τα σχεδια τωρα:redface::redface::(
Δηλαδή πως έμπλεξες; από θέμα δουλειάς

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back