zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #3.101 16-10-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από prince: έλεος λίγες ώρες έλειψα και γράψατε 10 σελιδες... που να είχα να μπώ από το πρωί δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ειδες οταν εχουμε ορεξη και ειμαστε ολες εδω... και λετε πως δεν μπορουμεοτι ειμαστε σαν τα περσιας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #3.102 16-10-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή πως έμπλεξες; από θέμα δουλειάς Click για ανάπτυξη... Ναι...μπορει πολυ ευκολα να μετακομισουμε στο Ναυπλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:28 Η zorica έγραψε: #3.103 16-10-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω πάντως δεν γέλασα. Τώρα αν δω περσίας αλα σφυνξ δεν ξέρω τι μπορει να παθω. Αλλα προς το παρόν κυρια! Click για ανάπτυξη... Καλα...μονο εγω φταιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η staman2 έγραψε: #3.104 16-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με τιράς που σε τιράω; Click για ανάπτυξη... Καλα ΤΕΛΕΙΟΣ ο κούκλος σου ο Μπατουλίνος. Δωσε του πολλά φιλακια τωρα που είναι κουρεμένος στην κοιλίτσα. Γιατί αλλιώς με τις τριχες τις πολλες... δεν γίνεται το ξέρω από εμάς. Είναι ευκαιρία τώρα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τι ώρα πάτε για ύπνο; Θα έρθω να σας ξυρίσω τα γατιά και μετά θα τα βγάλω φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Ωραια καλα θα τους κάνεις. Εμένα όχι έεεε? Σ΄αγαπάω κ σε συμπονάω. Κάνε το σ΄αυτές τις κακούργες. Αρχική Δημοσίευση από prince: έλεος λίγες ώρες έλειψα και γράψατε 10 σελιδες... που να είχα να μπώ από το πρωί δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Σταυρούλα μου κ μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι κ έχω ξεραθεί. Διαβάζω στα ενδιάμεσα κ τα προηγούμενα. Εχει πολύ γελιο. Καλέ τόλμησαν κ γελούν με την Κάντυ κ τον Μπατ. Για φαντάσου. Η Ζορίτσα μάλιστα ειπε πως κ καραφλό να τον έβλεπε θα τον θυμόταν με μαλλιά. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω εμπλεξα ...και πανε ΟΛΑ μου τα σχεδια τωρα Click για ανάπτυξη... Κουραγιο φιλενάδα, θα έρθει η στιγμή που θα τα πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όλα. έτσι έγινε κ μ΄εμένα. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου κ κάνω αυτά που θέλω τώρα με τα ζωάκια μου.!!! Καθότι μεγάλωσαν τα παιδάκια μου!!!! χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #3.105 16-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι...μπορει πολυ ευκολα να μετακομισουμε στο Ναυπλιο... Click για ανάπτυξη... Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η staman2 έγραψε: #3.106 16-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω πάντως δεν γέλασα. Τώρα αν δω περσίας αλα σφυνξ δεν ξέρω τι μπορει να παθω. Αλλα προς το παρόν κυρια! Click για ανάπτυξη... Προσωπικα σου εύχομαι μαζί με το βρετανάκι που είναι το όνειρό σου, όταν το αποκτήσεις, να πάρεις κ ένα περσικό. Είναι ΕΡΩΤΑΣ τα περσικά. Προσωπικά... πάντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η zorica έγραψε: #3.107 16-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα ΤΕΛΕΙΟΣ ο κούκλος σου ο Μπατουλίνος. Δωσε του πολλά φιλακια τωρα που είναι κουρεμένος στην κοιλίτσα. Γιατί αλλιώς με τις τριχες τις πολλες... δεν γίνεται το ξέρω από εμάς. Είναι ευκαιρία τώρα Ωραια καλα θα τους κάνεις. Εμένα όχι έεεε? Σ΄αγαπάω κ σε συμπονάω. Κάνε το σ΄αυτές τις κακούργες. Ναι ναι Σταυρούλα μου κ μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι κ έχω ξεραθεί. Διαβάζω στα ενδιάμεσα κ τα προηγούμενα. Εχει πολύ γελιο. Καλέ τόλμησαν κ γελούν με την Κάντυ κ τον Μπατ. Για φαντάσου. Η Ζορίτσα μάλιστα ειπε πως κ καραφλό να τον έβλεπε θα τον θυμόταν με μαλλιά. Κουραγιο φιλενάδα, θα έρθει η στιγμή που θα τα πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όλα. έτσι έγινε κ μ΄εμένα. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου κ κάνω αυτά που θέλω τώρα με τα ζωάκια μου.!!! Καθότι μεγάλωσαν τα παιδάκια μου!!!! χε χε χε Click για ανάπτυξη... Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #3.108 16-10-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Click για ανάπτυξη... Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:35 Η elvenstar: #3.109 16-10-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η zorica έγραψε: #3.110 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Click για ανάπτυξη... Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #3.111 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η zorica έγραψε: #3.112 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Μα εγώ δεν γελάω Click για ανάπτυξη... Σταματα να το λες και να μου το θυμιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:40 Η staman2 έγραψε: #3.113 16-10-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η zorica έγραψε: #3.114 16-10-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: έλεος λίγες ώρες έλειψα και γράψατε 10 σελιδες... που να είχα να μπώ από το πρωί δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ειδες οταν εχουμε ορεξη και ειμαστε ολες εδω... και λετε πως δεν μπορουμεοτι ειμαστε σαν τα περσιας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #3.102 16-10-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή πως έμπλεξες; από θέμα δουλειάς Click για ανάπτυξη... Ναι...μπορει πολυ ευκολα να μετακομισουμε στο Ναυπλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:28 Η zorica έγραψε: #3.103 16-10-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω πάντως δεν γέλασα. Τώρα αν δω περσίας αλα σφυνξ δεν ξέρω τι μπορει να παθω. Αλλα προς το παρόν κυρια! Click για ανάπτυξη... Καλα...μονο εγω φταιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η staman2 έγραψε: #3.104 16-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με τιράς που σε τιράω; Click για ανάπτυξη... Καλα ΤΕΛΕΙΟΣ ο κούκλος σου ο Μπατουλίνος. Δωσε του πολλά φιλακια τωρα που είναι κουρεμένος στην κοιλίτσα. Γιατί αλλιώς με τις τριχες τις πολλες... δεν γίνεται το ξέρω από εμάς. Είναι ευκαιρία τώρα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τι ώρα πάτε για ύπνο; Θα έρθω να σας ξυρίσω τα γατιά και μετά θα τα βγάλω φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Ωραια καλα θα τους κάνεις. Εμένα όχι έεεε? Σ΄αγαπάω κ σε συμπονάω. Κάνε το σ΄αυτές τις κακούργες. Αρχική Δημοσίευση από prince: έλεος λίγες ώρες έλειψα και γράψατε 10 σελιδες... που να είχα να μπώ από το πρωί δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Σταυρούλα μου κ μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι κ έχω ξεραθεί. Διαβάζω στα ενδιάμεσα κ τα προηγούμενα. Εχει πολύ γελιο. Καλέ τόλμησαν κ γελούν με την Κάντυ κ τον Μπατ. Για φαντάσου. Η Ζορίτσα μάλιστα ειπε πως κ καραφλό να τον έβλεπε θα τον θυμόταν με μαλλιά. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω εμπλεξα ...και πανε ΟΛΑ μου τα σχεδια τωρα Click για ανάπτυξη... Κουραγιο φιλενάδα, θα έρθει η στιγμή που θα τα πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όλα. έτσι έγινε κ μ΄εμένα. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου κ κάνω αυτά που θέλω τώρα με τα ζωάκια μου.!!! Καθότι μεγάλωσαν τα παιδάκια μου!!!! χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #3.105 16-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι...μπορει πολυ ευκολα να μετακομισουμε στο Ναυπλιο... Click για ανάπτυξη... Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η staman2 έγραψε: #3.106 16-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω πάντως δεν γέλασα. Τώρα αν δω περσίας αλα σφυνξ δεν ξέρω τι μπορει να παθω. Αλλα προς το παρόν κυρια! Click για ανάπτυξη... Προσωπικα σου εύχομαι μαζί με το βρετανάκι που είναι το όνειρό σου, όταν το αποκτήσεις, να πάρεις κ ένα περσικό. Είναι ΕΡΩΤΑΣ τα περσικά. Προσωπικά... πάντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η zorica έγραψε: #3.107 16-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα ΤΕΛΕΙΟΣ ο κούκλος σου ο Μπατουλίνος. Δωσε του πολλά φιλακια τωρα που είναι κουρεμένος στην κοιλίτσα. Γιατί αλλιώς με τις τριχες τις πολλες... δεν γίνεται το ξέρω από εμάς. Είναι ευκαιρία τώρα Ωραια καλα θα τους κάνεις. Εμένα όχι έεεε? Σ΄αγαπάω κ σε συμπονάω. Κάνε το σ΄αυτές τις κακούργες. Ναι ναι Σταυρούλα μου κ μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι κ έχω ξεραθεί. Διαβάζω στα ενδιάμεσα κ τα προηγούμενα. Εχει πολύ γελιο. Καλέ τόλμησαν κ γελούν με την Κάντυ κ τον Μπατ. Για φαντάσου. Η Ζορίτσα μάλιστα ειπε πως κ καραφλό να τον έβλεπε θα τον θυμόταν με μαλλιά. Κουραγιο φιλενάδα, θα έρθει η στιγμή που θα τα πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όλα. έτσι έγινε κ μ΄εμένα. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου κ κάνω αυτά που θέλω τώρα με τα ζωάκια μου.!!! Καθότι μεγάλωσαν τα παιδάκια μου!!!! χε χε χε Click για ανάπτυξη... Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #3.108 16-10-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Click για ανάπτυξη... Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:35 Η elvenstar: #3.109 16-10-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η zorica έγραψε: #3.110 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Click για ανάπτυξη... Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #3.111 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η zorica έγραψε: #3.112 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Μα εγώ δεν γελάω Click για ανάπτυξη... Σταματα να το λες και να μου το θυμιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:40 Η staman2 έγραψε: #3.113 16-10-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η zorica έγραψε: #3.114 16-10-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή πως έμπλεξες; από θέμα δουλειάς Click για ανάπτυξη... Ναι...μπορει πολυ ευκολα να μετακομισουμε στο Ναυπλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:28 Η zorica έγραψε: #3.103 16-10-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω πάντως δεν γέλασα. Τώρα αν δω περσίας αλα σφυνξ δεν ξέρω τι μπορει να παθω. Αλλα προς το παρόν κυρια! Click για ανάπτυξη... Καλα...μονο εγω φταιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η staman2 έγραψε: #3.104 16-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με τιράς που σε τιράω; Click για ανάπτυξη... Καλα ΤΕΛΕΙΟΣ ο κούκλος σου ο Μπατουλίνος. Δωσε του πολλά φιλακια τωρα που είναι κουρεμένος στην κοιλίτσα. Γιατί αλλιώς με τις τριχες τις πολλες... δεν γίνεται το ξέρω από εμάς. Είναι ευκαιρία τώρα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τι ώρα πάτε για ύπνο; Θα έρθω να σας ξυρίσω τα γατιά και μετά θα τα βγάλω φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Ωραια καλα θα τους κάνεις. Εμένα όχι έεεε? Σ΄αγαπάω κ σε συμπονάω. Κάνε το σ΄αυτές τις κακούργες. Αρχική Δημοσίευση από prince: έλεος λίγες ώρες έλειψα και γράψατε 10 σελιδες... που να είχα να μπώ από το πρωί δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Σταυρούλα μου κ μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι κ έχω ξεραθεί. Διαβάζω στα ενδιάμεσα κ τα προηγούμενα. Εχει πολύ γελιο. Καλέ τόλμησαν κ γελούν με την Κάντυ κ τον Μπατ. Για φαντάσου. Η Ζορίτσα μάλιστα ειπε πως κ καραφλό να τον έβλεπε θα τον θυμόταν με μαλλιά. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω εμπλεξα ...και πανε ΟΛΑ μου τα σχεδια τωρα Click για ανάπτυξη... Κουραγιο φιλενάδα, θα έρθει η στιγμή που θα τα πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όλα. έτσι έγινε κ μ΄εμένα. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου κ κάνω αυτά που θέλω τώρα με τα ζωάκια μου.!!! Καθότι μεγάλωσαν τα παιδάκια μου!!!! χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #3.105 16-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι...μπορει πολυ ευκολα να μετακομισουμε στο Ναυπλιο... Click για ανάπτυξη... Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η staman2 έγραψε: #3.106 16-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω πάντως δεν γέλασα. Τώρα αν δω περσίας αλα σφυνξ δεν ξέρω τι μπορει να παθω. Αλλα προς το παρόν κυρια! Click για ανάπτυξη... Προσωπικα σου εύχομαι μαζί με το βρετανάκι που είναι το όνειρό σου, όταν το αποκτήσεις, να πάρεις κ ένα περσικό. Είναι ΕΡΩΤΑΣ τα περσικά. Προσωπικά... πάντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η zorica έγραψε: #3.107 16-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα ΤΕΛΕΙΟΣ ο κούκλος σου ο Μπατουλίνος. Δωσε του πολλά φιλακια τωρα που είναι κουρεμένος στην κοιλίτσα. Γιατί αλλιώς με τις τριχες τις πολλες... δεν γίνεται το ξέρω από εμάς. Είναι ευκαιρία τώρα Ωραια καλα θα τους κάνεις. Εμένα όχι έεεε? Σ΄αγαπάω κ σε συμπονάω. Κάνε το σ΄αυτές τις κακούργες. Ναι ναι Σταυρούλα μου κ μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι κ έχω ξεραθεί. Διαβάζω στα ενδιάμεσα κ τα προηγούμενα. Εχει πολύ γελιο. Καλέ τόλμησαν κ γελούν με την Κάντυ κ τον Μπατ. Για φαντάσου. Η Ζορίτσα μάλιστα ειπε πως κ καραφλό να τον έβλεπε θα τον θυμόταν με μαλλιά. Κουραγιο φιλενάδα, θα έρθει η στιγμή που θα τα πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όλα. έτσι έγινε κ μ΄εμένα. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου κ κάνω αυτά που θέλω τώρα με τα ζωάκια μου.!!! Καθότι μεγάλωσαν τα παιδάκια μου!!!! χε χε χε Click για ανάπτυξη... Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #3.108 16-10-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Click για ανάπτυξη... Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:35 Η elvenstar: #3.109 16-10-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η zorica έγραψε: #3.110 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Click για ανάπτυξη... Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #3.111 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η zorica έγραψε: #3.112 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Μα εγώ δεν γελάω Click για ανάπτυξη... Σταματα να το λες και να μου το θυμιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:40 Η staman2 έγραψε: #3.113 16-10-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η zorica έγραψε: #3.114 16-10-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω πάντως δεν γέλασα. Τώρα αν δω περσίας αλα σφυνξ δεν ξέρω τι μπορει να παθω. Αλλα προς το παρόν κυρια! Click για ανάπτυξη... Καλα...μονο εγω φταιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η staman2 έγραψε: #3.104 16-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με τιράς που σε τιράω; Click για ανάπτυξη... Καλα ΤΕΛΕΙΟΣ ο κούκλος σου ο Μπατουλίνος. Δωσε του πολλά φιλακια τωρα που είναι κουρεμένος στην κοιλίτσα. Γιατί αλλιώς με τις τριχες τις πολλες... δεν γίνεται το ξέρω από εμάς. Είναι ευκαιρία τώρα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τι ώρα πάτε για ύπνο; Θα έρθω να σας ξυρίσω τα γατιά και μετά θα τα βγάλω φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Ωραια καλα θα τους κάνεις. Εμένα όχι έεεε? Σ΄αγαπάω κ σε συμπονάω. Κάνε το σ΄αυτές τις κακούργες. Αρχική Δημοσίευση από prince: έλεος λίγες ώρες έλειψα και γράψατε 10 σελιδες... που να είχα να μπώ από το πρωί δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Σταυρούλα μου κ μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι κ έχω ξεραθεί. Διαβάζω στα ενδιάμεσα κ τα προηγούμενα. Εχει πολύ γελιο. Καλέ τόλμησαν κ γελούν με την Κάντυ κ τον Μπατ. Για φαντάσου. Η Ζορίτσα μάλιστα ειπε πως κ καραφλό να τον έβλεπε θα τον θυμόταν με μαλλιά. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω εμπλεξα ...και πανε ΟΛΑ μου τα σχεδια τωρα Click για ανάπτυξη... Κουραγιο φιλενάδα, θα έρθει η στιγμή που θα τα πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όλα. έτσι έγινε κ μ΄εμένα. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου κ κάνω αυτά που θέλω τώρα με τα ζωάκια μου.!!! Καθότι μεγάλωσαν τα παιδάκια μου!!!! χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #3.105 16-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι...μπορει πολυ ευκολα να μετακομισουμε στο Ναυπλιο... Click για ανάπτυξη... Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η staman2 έγραψε: #3.106 16-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω πάντως δεν γέλασα. Τώρα αν δω περσίας αλα σφυνξ δεν ξέρω τι μπορει να παθω. Αλλα προς το παρόν κυρια! Click για ανάπτυξη... Προσωπικα σου εύχομαι μαζί με το βρετανάκι που είναι το όνειρό σου, όταν το αποκτήσεις, να πάρεις κ ένα περσικό. Είναι ΕΡΩΤΑΣ τα περσικά. Προσωπικά... πάντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η zorica έγραψε: #3.107 16-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα ΤΕΛΕΙΟΣ ο κούκλος σου ο Μπατουλίνος. Δωσε του πολλά φιλακια τωρα που είναι κουρεμένος στην κοιλίτσα. Γιατί αλλιώς με τις τριχες τις πολλες... δεν γίνεται το ξέρω από εμάς. Είναι ευκαιρία τώρα Ωραια καλα θα τους κάνεις. Εμένα όχι έεεε? Σ΄αγαπάω κ σε συμπονάω. Κάνε το σ΄αυτές τις κακούργες. Ναι ναι Σταυρούλα μου κ μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι κ έχω ξεραθεί. Διαβάζω στα ενδιάμεσα κ τα προηγούμενα. Εχει πολύ γελιο. Καλέ τόλμησαν κ γελούν με την Κάντυ κ τον Μπατ. Για φαντάσου. Η Ζορίτσα μάλιστα ειπε πως κ καραφλό να τον έβλεπε θα τον θυμόταν με μαλλιά. Κουραγιο φιλενάδα, θα έρθει η στιγμή που θα τα πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όλα. έτσι έγινε κ μ΄εμένα. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου κ κάνω αυτά που θέλω τώρα με τα ζωάκια μου.!!! Καθότι μεγάλωσαν τα παιδάκια μου!!!! χε χε χε Click για ανάπτυξη... Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #3.108 16-10-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Click για ανάπτυξη... Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:35 Η elvenstar: #3.109 16-10-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η zorica έγραψε: #3.110 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Click για ανάπτυξη... Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #3.111 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η zorica έγραψε: #3.112 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Μα εγώ δεν γελάω Click για ανάπτυξη... Σταματα να το λες και να μου το θυμιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:40 Η staman2 έγραψε: #3.113 16-10-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η zorica έγραψε: #3.114 16-10-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με τιράς που σε τιράω; Click για ανάπτυξη... Καλα ΤΕΛΕΙΟΣ ο κούκλος σου ο Μπατουλίνος. Δωσε του πολλά φιλακια τωρα που είναι κουρεμένος στην κοιλίτσα. Γιατί αλλιώς με τις τριχες τις πολλες... δεν γίνεται το ξέρω από εμάς. Είναι ευκαιρία τώρα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν τι ώρα πάτε για ύπνο; Θα έρθω να σας ξυρίσω τα γατιά και μετά θα τα βγάλω φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Ωραια καλα θα τους κάνεις. Εμένα όχι έεεε? Σ΄αγαπάω κ σε συμπονάω. Κάνε το σ΄αυτές τις κακούργες. Αρχική Δημοσίευση από prince: έλεος λίγες ώρες έλειψα και γράψατε 10 σελιδες... που να είχα να μπώ από το πρωί δηλαδή... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Σταυρούλα μου κ μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι κ έχω ξεραθεί. Διαβάζω στα ενδιάμεσα κ τα προηγούμενα. Εχει πολύ γελιο. Καλέ τόλμησαν κ γελούν με την Κάντυ κ τον Μπατ. Για φαντάσου. Η Ζορίτσα μάλιστα ειπε πως κ καραφλό να τον έβλεπε θα τον θυμόταν με μαλλιά. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω εμπλεξα ...και πανε ΟΛΑ μου τα σχεδια τωρα Click για ανάπτυξη... Κουραγιο φιλενάδα, θα έρθει η στιγμή που θα τα πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όλα. έτσι έγινε κ μ΄εμένα. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου κ κάνω αυτά που θέλω τώρα με τα ζωάκια μου.!!! Καθότι μεγάλωσαν τα παιδάκια μου!!!! χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:30 Η elvenstar: #3.105 16-10-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι...μπορει πολυ ευκολα να μετακομισουμε στο Ναυπλιο... Click για ανάπτυξη... Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η staman2 έγραψε: #3.106 16-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω πάντως δεν γέλασα. Τώρα αν δω περσίας αλα σφυνξ δεν ξέρω τι μπορει να παθω. Αλλα προς το παρόν κυρια! Click για ανάπτυξη... Προσωπικα σου εύχομαι μαζί με το βρετανάκι που είναι το όνειρό σου, όταν το αποκτήσεις, να πάρεις κ ένα περσικό. Είναι ΕΡΩΤΑΣ τα περσικά. Προσωπικά... πάντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η zorica έγραψε: #3.107 16-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα ΤΕΛΕΙΟΣ ο κούκλος σου ο Μπατουλίνος. Δωσε του πολλά φιλακια τωρα που είναι κουρεμένος στην κοιλίτσα. Γιατί αλλιώς με τις τριχες τις πολλες... δεν γίνεται το ξέρω από εμάς. Είναι ευκαιρία τώρα Ωραια καλα θα τους κάνεις. Εμένα όχι έεεε? Σ΄αγαπάω κ σε συμπονάω. Κάνε το σ΄αυτές τις κακούργες. Ναι ναι Σταυρούλα μου κ μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι κ έχω ξεραθεί. Διαβάζω στα ενδιάμεσα κ τα προηγούμενα. Εχει πολύ γελιο. Καλέ τόλμησαν κ γελούν με την Κάντυ κ τον Μπατ. Για φαντάσου. Η Ζορίτσα μάλιστα ειπε πως κ καραφλό να τον έβλεπε θα τον θυμόταν με μαλλιά. Κουραγιο φιλενάδα, θα έρθει η στιγμή που θα τα πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όλα. έτσι έγινε κ μ΄εμένα. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου κ κάνω αυτά που θέλω τώρα με τα ζωάκια μου.!!! Καθότι μεγάλωσαν τα παιδάκια μου!!!! χε χε χε Click για ανάπτυξη... Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #3.108 16-10-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Click για ανάπτυξη... Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:35 Η elvenstar: #3.109 16-10-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η zorica έγραψε: #3.110 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Click για ανάπτυξη... Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #3.111 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η zorica έγραψε: #3.112 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Μα εγώ δεν γελάω Click για ανάπτυξη... Σταματα να το λες και να μου το θυμιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:40 Η staman2 έγραψε: #3.113 16-10-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η zorica έγραψε: #3.114 16-10-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι...μπορει πολυ ευκολα να μετακομισουμε στο Ναυπλιο... Click για ανάπτυξη... Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η staman2 έγραψε: #3.106 16-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω πάντως δεν γέλασα. Τώρα αν δω περσίας αλα σφυνξ δεν ξέρω τι μπορει να παθω. Αλλα προς το παρόν κυρια! Click για ανάπτυξη... Προσωπικα σου εύχομαι μαζί με το βρετανάκι που είναι το όνειρό σου, όταν το αποκτήσεις, να πάρεις κ ένα περσικό. Είναι ΕΡΩΤΑΣ τα περσικά. Προσωπικά... πάντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η zorica έγραψε: #3.107 16-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα ΤΕΛΕΙΟΣ ο κούκλος σου ο Μπατουλίνος. Δωσε του πολλά φιλακια τωρα που είναι κουρεμένος στην κοιλίτσα. Γιατί αλλιώς με τις τριχες τις πολλες... δεν γίνεται το ξέρω από εμάς. Είναι ευκαιρία τώρα Ωραια καλα θα τους κάνεις. Εμένα όχι έεεε? Σ΄αγαπάω κ σε συμπονάω. Κάνε το σ΄αυτές τις κακούργες. Ναι ναι Σταυρούλα μου κ μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι κ έχω ξεραθεί. Διαβάζω στα ενδιάμεσα κ τα προηγούμενα. Εχει πολύ γελιο. Καλέ τόλμησαν κ γελούν με την Κάντυ κ τον Μπατ. Για φαντάσου. Η Ζορίτσα μάλιστα ειπε πως κ καραφλό να τον έβλεπε θα τον θυμόταν με μαλλιά. Κουραγιο φιλενάδα, θα έρθει η στιγμή που θα τα πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όλα. έτσι έγινε κ μ΄εμένα. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου κ κάνω αυτά που θέλω τώρα με τα ζωάκια μου.!!! Καθότι μεγάλωσαν τα παιδάκια μου!!!! χε χε χε Click για ανάπτυξη... Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #3.108 16-10-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Click για ανάπτυξη... Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:35 Η elvenstar: #3.109 16-10-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η zorica έγραψε: #3.110 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Click για ανάπτυξη... Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #3.111 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η zorica έγραψε: #3.112 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Μα εγώ δεν γελάω Click για ανάπτυξη... Σταματα να το λες και να μου το θυμιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:40 Η staman2 έγραψε: #3.113 16-10-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η zorica έγραψε: #3.114 16-10-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω πάντως δεν γέλασα. Τώρα αν δω περσίας αλα σφυνξ δεν ξέρω τι μπορει να παθω. Αλλα προς το παρόν κυρια! Click για ανάπτυξη... Προσωπικα σου εύχομαι μαζί με το βρετανάκι που είναι το όνειρό σου, όταν το αποκτήσεις, να πάρεις κ ένα περσικό. Είναι ΕΡΩΤΑΣ τα περσικά. Προσωπικά... πάντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:32 Η zorica έγραψε: #3.107 16-10-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα ΤΕΛΕΙΟΣ ο κούκλος σου ο Μπατουλίνος. Δωσε του πολλά φιλακια τωρα που είναι κουρεμένος στην κοιλίτσα. Γιατί αλλιώς με τις τριχες τις πολλες... δεν γίνεται το ξέρω από εμάς. Είναι ευκαιρία τώρα Ωραια καλα θα τους κάνεις. Εμένα όχι έεεε? Σ΄αγαπάω κ σε συμπονάω. Κάνε το σ΄αυτές τις κακούργες. Ναι ναι Σταυρούλα μου κ μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι κ έχω ξεραθεί. Διαβάζω στα ενδιάμεσα κ τα προηγούμενα. Εχει πολύ γελιο. Καλέ τόλμησαν κ γελούν με την Κάντυ κ τον Μπατ. Για φαντάσου. Η Ζορίτσα μάλιστα ειπε πως κ καραφλό να τον έβλεπε θα τον θυμόταν με μαλλιά. Κουραγιο φιλενάδα, θα έρθει η στιγμή που θα τα πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όλα. έτσι έγινε κ μ΄εμένα. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου κ κάνω αυτά που θέλω τώρα με τα ζωάκια μου.!!! Καθότι μεγάλωσαν τα παιδάκια μου!!!! χε χε χε Click για ανάπτυξη... Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #3.108 16-10-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Click για ανάπτυξη... Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:35 Η elvenstar: #3.109 16-10-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η zorica έγραψε: #3.110 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Click για ανάπτυξη... Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #3.111 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η zorica έγραψε: #3.112 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Μα εγώ δεν γελάω Click για ανάπτυξη... Σταματα να το λες και να μου το θυμιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:40 Η staman2 έγραψε: #3.113 16-10-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η zorica έγραψε: #3.114 16-10-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλα ΤΕΛΕΙΟΣ ο κούκλος σου ο Μπατουλίνος. Δωσε του πολλά φιλακια τωρα που είναι κουρεμένος στην κοιλίτσα. Γιατί αλλιώς με τις τριχες τις πολλες... δεν γίνεται το ξέρω από εμάς. Είναι ευκαιρία τώρα Ωραια καλα θα τους κάνεις. Εμένα όχι έεεε? Σ΄αγαπάω κ σε συμπονάω. Κάνε το σ΄αυτές τις κακούργες. Ναι ναι Σταυρούλα μου κ μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι κ έχω ξεραθεί. Διαβάζω στα ενδιάμεσα κ τα προηγούμενα. Εχει πολύ γελιο. Καλέ τόλμησαν κ γελούν με την Κάντυ κ τον Μπατ. Για φαντάσου. Η Ζορίτσα μάλιστα ειπε πως κ καραφλό να τον έβλεπε θα τον θυμόταν με μαλλιά. Κουραγιο φιλενάδα, θα έρθει η στιγμή που θα τα πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου όλα. έτσι έγινε κ μ΄εμένα. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου κ κάνω αυτά που θέλω τώρα με τα ζωάκια μου.!!! Καθότι μεγάλωσαν τα παιδάκια μου!!!! χε χε χε Click για ανάπτυξη... Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #3.108 16-10-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Click για ανάπτυξη... Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:35 Η elvenstar: #3.109 16-10-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η zorica έγραψε: #3.110 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Click για ανάπτυξη... Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #3.111 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η zorica έγραψε: #3.112 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Μα εγώ δεν γελάω Click για ανάπτυξη... Σταματα να το λες και να μου το θυμιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:40 Η staman2 έγραψε: #3.113 16-10-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η zorica έγραψε: #3.114 16-10-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωχ! δεν πειράζει μωρε μπορεί να ειναι κ καλύτερα, εμένα μ αρέσουν οι αλλάγές να σου πω την αλήθεια Σταυρούλα ρώτα κ μένα που ήταν 10 σελίδες δούλεμα Click για ανάπτυξη... Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:35 Η elvenstar: #3.109 16-10-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η zorica έγραψε: #3.110 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Click για ανάπτυξη... Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #3.111 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η zorica έγραψε: #3.112 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Μα εγώ δεν γελάω Click για ανάπτυξη... Σταματα να το λες και να μου το θυμιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:40 Η staman2 έγραψε: #3.113 16-10-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η zorica έγραψε: #3.114 16-10-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΣΤΑΜΑΤΑ γιατι δεν σταματαω να γελαω!!!αμα δεν σταματησεις!!! Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν γελάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η zorica έγραψε: #3.110 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Click για ανάπτυξη... Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #3.111 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η zorica έγραψε: #3.112 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Μα εγώ δεν γελάω Click για ανάπτυξη... Σταματα να το λες και να μου το θυμιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:40 Η staman2 έγραψε: #3.113 16-10-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η zorica έγραψε: #3.114 16-10-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Click για ανάπτυξη... Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #3.111 16-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η zorica έγραψε: #3.112 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Μα εγώ δεν γελάω Click για ανάπτυξη... Σταματα να το λες και να μου το θυμιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:40 Η staman2 έγραψε: #3.113 16-10-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η zorica έγραψε: #3.114 16-10-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να περιμενω Τοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ... Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η zorica έγραψε: #3.112 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Μα εγώ δεν γελάω Click για ανάπτυξη... Σταματα να το λες και να μου το θυμιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:40 Η staman2 έγραψε: #3.113 16-10-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η zorica έγραψε: #3.114 16-10-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι τοοοοοσο πολύ αλλά μολις στρώσουν τα πράγματα κ δεις τι θα γίνει με την μετακόμιση κ το νεό σπίτι και τα βάλεις όλα στη σειρά να δεις ότι θα νιώσεις πιο έτοιμη κ εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα Μα εγώ δεν γελάω Click για ανάπτυξη... Σταματα να το λες και να μου το θυμιζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:40 Η staman2 έγραψε: #3.113 16-10-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η zorica έγραψε: #3.114 16-10-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:42 Η zorica έγραψε: #3.114 16-10-08 00:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι βρε δεν λέω να περιμένεις τόοοοοσοοοοο πολύ σαν εμενα. Δεν θα περιμένεις τόσο. Απλά για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου λέω. Και θα έρθει κ για σένα σύντομα πολύ, μόλις τακτοποιηθείς με τις υποχρεώσεις σου που λες.... Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα απολαμβάνω γιατί έτσι μου βγήκε βρε παιδί μου... νιώθω ελεύθερη γιατί όσο είχα τα παιδιά μικρά, ένιωθα πολύ κολλημενη επάνω τους κ τα χρεωνόμουν όλα κ εσωτερικά εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για μένα. Τώρα είναι αλλιώς. Πάντα για εμένα μιλάω. Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μ`αρεσουν οι αλλαγες οταν ειναι για καλυτερα... Σιγουρα τότε είναι καλά. Ολα να πάνε κατ΄ευχήν. Click για ανάπτυξη... Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η elvenstar: #3.115 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχει αρχισει ηδη μια βδομαδα να πηγαινω-ερχεται ο Παντελης και αμα τα παιδια δεν ειχαν ξεκινηση τα σχολεια θα βρησκαμε τωρα σπιτι ηδη...Αλα τωρα ετσι θα προσπαθησουμε φετος ετσι να τη βγαλουμε και του χρονου βλεπουμε... Click για ανάπτυξη... Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:43 Η zorica έγραψε: #3.116 16-10-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα. Θέμα δουλειάς του Παντελή? Σχετικά με την δουλειά που έχει τώρα? Μακάρι να είναι για το καλλίτερο. Είναι κοντά το Ναύπλιο με το μέρος που μένετε τώρα? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η zorica έγραψε: #3.117 16-10-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι λίγο δύσκολο και καλά κάνετε γιατι εγω θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κάθε 2 χρόνια αλλάζαμε σχολείο κ δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία για ένα παιδί τουλάχιστον να προετοιμαστούν ψυχολογικά για του χρόνου κ μετα κάνετε κ την αλλαγή κατοικίας κ τότε βλέπεις κ τι θα κάνεις κ με το σκυλάκι ή με ένα δεύτερο γατάκι Click για ανάπτυξη... Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η elvenstar: #3.118 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:51 Η aalyah έγραψε: #3.119 16-10-08 00:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις Click για ανάπτυξη... Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η zorica έγραψε: #3.120 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι το καταλαβαίνω γιατί σου λέω τα έχω περάσει κ δεν ειναι εύκολο για ένα παιδί, δεν νιώθει ασφάλεια όταν αλλάζει το περιβάλλον του, σου λέω εγώ από τοτε κουβαλάω διάφορα ψυχολογικά πρέπει να την προετοιμάσετε όλη τη χρονια σιγά σιγά για την αλλαγή γιατί ειναι δύσκολο Click για ανάπτυξη... Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.