Περσίας maniacs

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 20
Εννοείς τα 2 περσάκια τα μπλε που τα δίνουν και τα δύο μαζί; Και η Sublime περιμένει γατάκια
Θα εχει βρει ακρι γιατι δεν ξανα ειδα να λεει τπτ.απο τοτε...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοείς αυτή με τα δύο μαύρα μπλε περσάκια; Σίγουρα θα βρήκε γιατί ήταν θεικά γατιά, έτσι ονειρεύομαι κ εγώ το καινούριο μου γατάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμ βέβαια εδώ είμαι βρε..!!!:D

Ετσι έχει κ πλάκα σαν την πεταλουδίτσα τσουπ από εδώ τσουπ από κει:lol::lol:
Α ετσι ....:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    1,3 KB · Εμφανίσεις: 23
εννοείς αυτή με τα δύο μαύρα μπλε περσάκια; Σίγουρα θα βρήκε γιατί ήταν θεικά γατιά, έτσι ονειρεύομαι κ εγώ το καινούριο μου γατάκι
Ναι μωρε...ειχε το τηλεφωνο και ετσι...;)

Αυτο και στην ηληκια που ησουν...πρεπει να δυσκολευτηκες πολυ...:hmm:

Τελικα δεν μετακομίσαμε. Τελευταια στιγμη του αλλάξαν του πατέρα μου θέση και τον πήγαν με προαγωγη σε άλλο τμημα αλλα μειναμε εκει που ημασταν. Αλλα εγω ειχα παθει την ψυχρολουσια και αρνιόμουν να βγω απο το σπιτι. Είχαμε αρχίσει να πακετάρουμε κιόλας και είχα αρρωστήσει. Μετα ηρέμησα αλλα ενα καταλοιπο στο θέμα αλλαγης μου εχει μεινει. Ειμαι λιγο ανώμαλη σ'αυτο. Ειμαι ικανη να μην δέχομαι την αλλαγη με τιποτα και ειμαι ικανη αν κάνω αλλαγη να την κανω ριζικα (οπως οταν μια μερα παρατησα τα παντα και ηρθα αγγλια :P)

Η sublime δήλωσε στο θεμα της οτι αποφασισε να τα δωσει χωριστα γιατι τα ζητουσαν πολλοι χωριστα και κανεις δεν μπορουσε να τα παρει μαζι. Αλλα δεν ξέρω αν ειχαμε αλλες εξελιξεις.

Τελικα δεν μετακομίσαμε. Τελευταια στιγμη του αλλάξαν του πατέρα μου θέση και τον πήγαν με προαγωγη σε άλλο τμημα αλλα μειναμε εκει που ημασταν. Αλλα εγω ειχα παθει την ψυχρολουσια και αρνιόμουν να βγω απο το σπιτι. Είχαμε αρχίσει να πακετάρουμε κιόλας και είχα αρρωστήσει. Μετα ηρέμησα αλλα ενα καταλοιπο στο θέμα αλλαγης μου εχει μεινει. Ειμαι λιγο ανώμαλη σ'αυτο. Ειμαι ικανη να μην δέχομαι την αλλαγη με τιποτα και ειμαι ικανη αν κάνω αλλαγη να την κανω ριζικα (οπως οταν μια μερα παρατησα τα παντα και ηρθα αγγλια :P)

Η sublime δήλωσε στο θεμα της οτι αποφασισε να τα δωσει χωριστα γιατι τα ζητουσαν πολλοι χωριστα και κανεις δεν μπορουσε να τα παρει μαζι. Αλλα δεν ξέρω αν ειχαμε αλλες εξελιξεις.
Ελλα ,και εισαι απο τοτε εκει?Ποσα χρονια εισαι?Εκει εννοω...

Η sublime είναι εκτροφέας περσικών δεν έχει γεννησει ακόμα η γατούλα της, αυτή με τα δύο μπλε είναι άλλη κοπέλα

Η sublime είναι εκτροφέας περσικών δεν έχει γεννησει ακόμα η γατούλα της, αυτή με τα δύο μπλε είναι άλλη κοπέλα
οχι,λεει για κατι αλλα κρεμ και αλλα χρωματα...:)

οχι,λεει για κατι αλλα κρεμ και αλλα χρωματα...:)
Ναι το κατάλαβα αλλά το λέω για μη γίνει συγχισει γιατί μπορεί να ενδιαφέρεται καποιος για τα γατάκια της Σαμπ γι αυτό το ξεκαθάρισα

Ναι το κατάλαβα αλλά το λέω για μη γίνει συγχισει γιατί μπορεί να ενδιαφέρεται καποιος για τα γατάκια της Σαμπ γι αυτό το ξεκαθάρισα
ο.κ.
εγω ειμαι για υπνο κοριτσια...τα λεμε παλι αυριο...:)

Συνημμένα

Εννοώ τα 4 γατάκια που απλά εβαλε σε φωτογραφία η ΓΙούλη νομίζω στο θεμα μας εδω αν δεν κάνω λάθος. Θα τα βρω που θα πάει. Ηταν πανέμορφα και ήταν ενός φίλου της. Υπέροχα ήταν κ εμένα με σκλάβωσαν τα δυο κρεμ μπλε. Αλλά κ τα μαυράκια ήταν θεϊκά.:P

ο.κ.
Καληνύχτα Ζορίτσα.

Και εγώ κλασικά θα βάλω μια ταινία μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Που πήγε πάλι η πεταλουδιτσα θα μας πει καληνύχτα;
Ζορίτσα

Ελενάκι απαντούσα σε έναν νεαρό που ζητούσε βρετανάκι κ μάλλον θα πάρει τον μπουμπούκο της Νικολέτας. Μακάρι γιατί θα μένει κοντά μου Φάληρο κ εγώ Ν. Σμύρνη κ θα μπορούμε να συναντησουμε τα γατάκια μας.:rolleyes::lol:

Εννοώ τα 4 γατάκια που απλά εβαλε σε φωτογραφία η ΓΙούλη νομίζω στο θεμα μας εδω αν δεν κάνω λάθος. Θα τα βρω που θα πάει. Ηταν πανέμορφα και ήταν ενός φίλου της. Υπέροχα ήταν κ εμένα με σκλάβωσαν τα δυο κρεμ μπλε. Αλλά κ τα μαυράκια ήταν θεϊκά.:P

.
άλλα ήταν τα δύο μπλε μαύρα κ άλλα τα γατάκια που έβαλε η Γιούλη;
Πήραν κ τον μπουμπούκο;;;

Ελλα ,και εισαι απο τοτε εκει?Ποσα χρονια εισαι?Εκει εννοω...

6 χρόνια αλλά σύντομα ελπίζω να εχω επιστρέψει οριστικα ελλαδα.

Παιδιά μπερδέυτικα λίγο με τα δυο μπλε περσάκια εγω. Δεν θυμάμαι ποιος την έβαλε την αγγελια αρα κακώς ανέφερα την sublime γιατι μάλλον δεν ήταν αυτη. Παντως η κοπέλα που έβαλε την αγγελια δήλωσε οτι τα γατάκια τα δινει ξεχωριστά τώρα και έχει ενα θηλυκο και ενα αρσενικο.

Πάω και εγω για ύπνο γι'αυτο σας καληνυχτω όλες.

Τα λεμε αυριο!! :hello::hello:

Καληνύχτα και από μένα

Συνημμένα

• 018.gif
    018.gif
    4,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • mini00120sk4.gif
    mini00120sk4.gif
    4,4 KB · Εμφανίσεις: 35
το email mou einai sweetmemoriesx@hotmail.com σας ευχαριστω..

Γεια σου και καλώς ήρθες!. Ειδα πως ψάχνεις για περσικό γατάκι. Εκτός από εκεί που σου είπαν τα κορίτσια, για κοίταξε κ εδώ στο θέμα μας στην σελίδα 144 όπου υπάρχουν οι φωτογραφίες 4 κουκλων κοριτσιών φρεσκογεννημένων. Δυο μπλε κρεμ και δυο μαύρων. Τις έχει βάλει η Γιούλη που γεννησε η γατούλα ενός φίλου της. Είναι πανέμορφες οι μικρούλες.:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back