sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 11:10 Η sublime έγραψε: #3.161 16-10-08 11:10 Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.162 16-10-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν!!!! μπράβο!!!Να είναι γερά και τυχερά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #3.163 16-10-08 12:16 Να σου ζησουν Αννα!Περιμενουμε να τα δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:23 Η sublime έγραψε: #3.164 16-10-08 12:23 Να 'στε καλα! Σας ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.165 16-10-08 14:04 Καλημέρα μαλλιαρόγατα και μή (και αντίστοιχοι γατογονείς) όμορφη μέρα σήμερα Sublime να σου ζήσουν τα γατούνάκια της βανίλιας σου Περιμένουμε φωτό... να βάλεις να τα θαυμάζουμε να ζηλεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #3.166 16-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζἠσουν τα μωράκια. Σίγουρα θα είναι κουκλάκια και ΤΕΛΕΙΑ όπως κ η μανούλα τους. Τις προάλλες χάζευα το σάιτ σου. Εχεις φανταστικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η Raisa έγραψε: #3.167 16-10-08 15:15 Να σας ζήσουν τα μωρούλια Αννα μου....φαντάζομαι χαρά που σας έδωσε!!! Περιμένουμε φωτογραφίες των Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #3.168 16-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Ααααα να σου ζησουν τα μωρα!!! Και ναι θέλουμε φωτο όσο γινεται συντομοτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #3.169 17-10-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εννοώ τα 4 γατάκια που απλά εβαλε σε φωτογραφία η ΓΙούλη νομίζω στο θεμα μας εδω αν δεν κάνω λάθος. Θα τα βρω που θα πάει. Ηταν πανέμορφα και ήταν ενός φίλου της. Υπέροχα ήταν κ εμένα με σκλάβωσαν τα δυο κρεμ μπλε. Αλλά κ τα μαυράκια ήταν θεϊκά. Καληνύχτα Ζορίτσα. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα γατακια που λες ειναι του Μιχαλη Αρχική Δημοσίευση από aalyah: 6 χρόνια αλλά σύντομα ελπίζω να εχω επιστρέψει οριστικα ελλαδα. Click για ανάπτυξη... Ειναι εδω πιο ωραιο το κλιμα οπως και να το κανουμε Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Αννα ...βαλε μας φωτο να χαζεψουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η elvenstar: #3.170 17-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να ευχηθώ και από δω να σου ζήσουν και να είναι υγιή και καλότυχα. Περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες των μωρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kaos-whiteusagi08.gif 2,3 KB · Εμφανίσεις: 34 prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η prince έγραψε: #3.171 17-10-08 13:07 καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #3.172 17-10-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Click για ανάπτυξη... Λες να το κάνουν επιτηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η prince έγραψε: #3.173 17-10-08 13:46 επίτηδες το κάνουν. Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η elvenstar: #3.174 17-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.162 16-10-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν!!!! μπράβο!!!Να είναι γερά και τυχερά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #3.163 16-10-08 12:16 Να σου ζησουν Αννα!Περιμενουμε να τα δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:23 Η sublime έγραψε: #3.164 16-10-08 12:23 Να 'στε καλα! Σας ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.165 16-10-08 14:04 Καλημέρα μαλλιαρόγατα και μή (και αντίστοιχοι γατογονείς) όμορφη μέρα σήμερα Sublime να σου ζήσουν τα γατούνάκια της βανίλιας σου Περιμένουμε φωτό... να βάλεις να τα θαυμάζουμε να ζηλεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #3.166 16-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζἠσουν τα μωράκια. Σίγουρα θα είναι κουκλάκια και ΤΕΛΕΙΑ όπως κ η μανούλα τους. Τις προάλλες χάζευα το σάιτ σου. Εχεις φανταστικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η Raisa έγραψε: #3.167 16-10-08 15:15 Να σας ζήσουν τα μωρούλια Αννα μου....φαντάζομαι χαρά που σας έδωσε!!! Περιμένουμε φωτογραφίες των Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #3.168 16-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Ααααα να σου ζησουν τα μωρα!!! Και ναι θέλουμε φωτο όσο γινεται συντομοτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #3.169 17-10-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εννοώ τα 4 γατάκια που απλά εβαλε σε φωτογραφία η ΓΙούλη νομίζω στο θεμα μας εδω αν δεν κάνω λάθος. Θα τα βρω που θα πάει. Ηταν πανέμορφα και ήταν ενός φίλου της. Υπέροχα ήταν κ εμένα με σκλάβωσαν τα δυο κρεμ μπλε. Αλλά κ τα μαυράκια ήταν θεϊκά. Καληνύχτα Ζορίτσα. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα γατακια που λες ειναι του Μιχαλη Αρχική Δημοσίευση από aalyah: 6 χρόνια αλλά σύντομα ελπίζω να εχω επιστρέψει οριστικα ελλαδα. Click για ανάπτυξη... Ειναι εδω πιο ωραιο το κλιμα οπως και να το κανουμε Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Αννα ...βαλε μας φωτο να χαζεψουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η elvenstar: #3.170 17-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να ευχηθώ και από δω να σου ζήσουν και να είναι υγιή και καλότυχα. Περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες των μωρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kaos-whiteusagi08.gif 2,3 KB · Εμφανίσεις: 34 prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η prince έγραψε: #3.171 17-10-08 13:07 καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #3.172 17-10-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Click για ανάπτυξη... Λες να το κάνουν επιτηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η prince έγραψε: #3.173 17-10-08 13:46 επίτηδες το κάνουν. Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η elvenstar: #3.174 17-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν!!!! μπράβο!!!Να είναι γερά και τυχερά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #3.163 16-10-08 12:16 Να σου ζησουν Αννα!Περιμενουμε να τα δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:23 Η sublime έγραψε: #3.164 16-10-08 12:23 Να 'στε καλα! Σας ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.165 16-10-08 14:04 Καλημέρα μαλλιαρόγατα και μή (και αντίστοιχοι γατογονείς) όμορφη μέρα σήμερα Sublime να σου ζήσουν τα γατούνάκια της βανίλιας σου Περιμένουμε φωτό... να βάλεις να τα θαυμάζουμε να ζηλεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #3.166 16-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζἠσουν τα μωράκια. Σίγουρα θα είναι κουκλάκια και ΤΕΛΕΙΑ όπως κ η μανούλα τους. Τις προάλλες χάζευα το σάιτ σου. Εχεις φανταστικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η Raisa έγραψε: #3.167 16-10-08 15:15 Να σας ζήσουν τα μωρούλια Αννα μου....φαντάζομαι χαρά που σας έδωσε!!! Περιμένουμε φωτογραφίες των Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #3.168 16-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Ααααα να σου ζησουν τα μωρα!!! Και ναι θέλουμε φωτο όσο γινεται συντομοτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #3.169 17-10-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εννοώ τα 4 γατάκια που απλά εβαλε σε φωτογραφία η ΓΙούλη νομίζω στο θεμα μας εδω αν δεν κάνω λάθος. Θα τα βρω που θα πάει. Ηταν πανέμορφα και ήταν ενός φίλου της. Υπέροχα ήταν κ εμένα με σκλάβωσαν τα δυο κρεμ μπλε. Αλλά κ τα μαυράκια ήταν θεϊκά. Καληνύχτα Ζορίτσα. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα γατακια που λες ειναι του Μιχαλη Αρχική Δημοσίευση από aalyah: 6 χρόνια αλλά σύντομα ελπίζω να εχω επιστρέψει οριστικα ελλαδα. Click για ανάπτυξη... Ειναι εδω πιο ωραιο το κλιμα οπως και να το κανουμε Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Αννα ...βαλε μας φωτο να χαζεψουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η elvenstar: #3.170 17-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να ευχηθώ και από δω να σου ζήσουν και να είναι υγιή και καλότυχα. Περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες των μωρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kaos-whiteusagi08.gif 2,3 KB · Εμφανίσεις: 34 prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η prince έγραψε: #3.171 17-10-08 13:07 καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #3.172 17-10-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Click για ανάπτυξη... Λες να το κάνουν επιτηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η prince έγραψε: #3.173 17-10-08 13:46 επίτηδες το κάνουν. Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η elvenstar: #3.174 17-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σου ζησουν Αννα!Περιμενουμε να τα δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 12:23 Η sublime έγραψε: #3.164 16-10-08 12:23 Να 'στε καλα! Σας ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.165 16-10-08 14:04 Καλημέρα μαλλιαρόγατα και μή (και αντίστοιχοι γατογονείς) όμορφη μέρα σήμερα Sublime να σου ζήσουν τα γατούνάκια της βανίλιας σου Περιμένουμε φωτό... να βάλεις να τα θαυμάζουμε να ζηλεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #3.166 16-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζἠσουν τα μωράκια. Σίγουρα θα είναι κουκλάκια και ΤΕΛΕΙΑ όπως κ η μανούλα τους. Τις προάλλες χάζευα το σάιτ σου. Εχεις φανταστικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η Raisa έγραψε: #3.167 16-10-08 15:15 Να σας ζήσουν τα μωρούλια Αννα μου....φαντάζομαι χαρά που σας έδωσε!!! Περιμένουμε φωτογραφίες των Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #3.168 16-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Ααααα να σου ζησουν τα μωρα!!! Και ναι θέλουμε φωτο όσο γινεται συντομοτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #3.169 17-10-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εννοώ τα 4 γατάκια που απλά εβαλε σε φωτογραφία η ΓΙούλη νομίζω στο θεμα μας εδω αν δεν κάνω λάθος. Θα τα βρω που θα πάει. Ηταν πανέμορφα και ήταν ενός φίλου της. Υπέροχα ήταν κ εμένα με σκλάβωσαν τα δυο κρεμ μπλε. Αλλά κ τα μαυράκια ήταν θεϊκά. Καληνύχτα Ζορίτσα. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα γατακια που λες ειναι του Μιχαλη Αρχική Δημοσίευση από aalyah: 6 χρόνια αλλά σύντομα ελπίζω να εχω επιστρέψει οριστικα ελλαδα. Click για ανάπτυξη... Ειναι εδω πιο ωραιο το κλιμα οπως και να το κανουμε Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Αννα ...βαλε μας φωτο να χαζεψουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η elvenstar: #3.170 17-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να ευχηθώ και από δω να σου ζήσουν και να είναι υγιή και καλότυχα. Περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες των μωρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kaos-whiteusagi08.gif 2,3 KB · Εμφανίσεις: 34 prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η prince έγραψε: #3.171 17-10-08 13:07 καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #3.172 17-10-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Click για ανάπτυξη... Λες να το κάνουν επιτηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η prince έγραψε: #3.173 17-10-08 13:46 επίτηδες το κάνουν. Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η elvenstar: #3.174 17-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να 'στε καλα! Σας ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.165 16-10-08 14:04 Καλημέρα μαλλιαρόγατα και μή (και αντίστοιχοι γατογονείς) όμορφη μέρα σήμερα Sublime να σου ζήσουν τα γατούνάκια της βανίλιας σου Περιμένουμε φωτό... να βάλεις να τα θαυμάζουμε να ζηλεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #3.166 16-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζἠσουν τα μωράκια. Σίγουρα θα είναι κουκλάκια και ΤΕΛΕΙΑ όπως κ η μανούλα τους. Τις προάλλες χάζευα το σάιτ σου. Εχεις φανταστικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η Raisa έγραψε: #3.167 16-10-08 15:15 Να σας ζήσουν τα μωρούλια Αννα μου....φαντάζομαι χαρά που σας έδωσε!!! Περιμένουμε φωτογραφίες των Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #3.168 16-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Ααααα να σου ζησουν τα μωρα!!! Και ναι θέλουμε φωτο όσο γινεται συντομοτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #3.169 17-10-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εννοώ τα 4 γατάκια που απλά εβαλε σε φωτογραφία η ΓΙούλη νομίζω στο θεμα μας εδω αν δεν κάνω λάθος. Θα τα βρω που θα πάει. Ηταν πανέμορφα και ήταν ενός φίλου της. Υπέροχα ήταν κ εμένα με σκλάβωσαν τα δυο κρεμ μπλε. Αλλά κ τα μαυράκια ήταν θεϊκά. Καληνύχτα Ζορίτσα. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα γατακια που λες ειναι του Μιχαλη Αρχική Δημοσίευση από aalyah: 6 χρόνια αλλά σύντομα ελπίζω να εχω επιστρέψει οριστικα ελλαδα. Click για ανάπτυξη... Ειναι εδω πιο ωραιο το κλιμα οπως και να το κανουμε Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Αννα ...βαλε μας φωτο να χαζεψουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η elvenstar: #3.170 17-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να ευχηθώ και από δω να σου ζήσουν και να είναι υγιή και καλότυχα. Περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες των μωρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kaos-whiteusagi08.gif 2,3 KB · Εμφανίσεις: 34 prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η prince έγραψε: #3.171 17-10-08 13:07 καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #3.172 17-10-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Click για ανάπτυξη... Λες να το κάνουν επιτηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η prince έγραψε: #3.173 17-10-08 13:46 επίτηδες το κάνουν. Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η elvenstar: #3.174 17-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα μαλλιαρόγατα και μή (και αντίστοιχοι γατογονείς) όμορφη μέρα σήμερα Sublime να σου ζήσουν τα γατούνάκια της βανίλιας σου Περιμένουμε φωτό... να βάλεις να τα θαυμάζουμε να ζηλεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #3.166 16-10-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζἠσουν τα μωράκια. Σίγουρα θα είναι κουκλάκια και ΤΕΛΕΙΑ όπως κ η μανούλα τους. Τις προάλλες χάζευα το σάιτ σου. Εχεις φανταστικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η Raisa έγραψε: #3.167 16-10-08 15:15 Να σας ζήσουν τα μωρούλια Αννα μου....φαντάζομαι χαρά που σας έδωσε!!! Περιμένουμε φωτογραφίες των Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #3.168 16-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Ααααα να σου ζησουν τα μωρα!!! Και ναι θέλουμε φωτο όσο γινεται συντομοτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #3.169 17-10-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εννοώ τα 4 γατάκια που απλά εβαλε σε φωτογραφία η ΓΙούλη νομίζω στο θεμα μας εδω αν δεν κάνω λάθος. Θα τα βρω που θα πάει. Ηταν πανέμορφα και ήταν ενός φίλου της. Υπέροχα ήταν κ εμένα με σκλάβωσαν τα δυο κρεμ μπλε. Αλλά κ τα μαυράκια ήταν θεϊκά. Καληνύχτα Ζορίτσα. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα γατακια που λες ειναι του Μιχαλη Αρχική Δημοσίευση από aalyah: 6 χρόνια αλλά σύντομα ελπίζω να εχω επιστρέψει οριστικα ελλαδα. Click για ανάπτυξη... Ειναι εδω πιο ωραιο το κλιμα οπως και να το κανουμε Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Αννα ...βαλε μας φωτο να χαζεψουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η elvenstar: #3.170 17-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να ευχηθώ και από δω να σου ζήσουν και να είναι υγιή και καλότυχα. Περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες των μωρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kaos-whiteusagi08.gif 2,3 KB · Εμφανίσεις: 34 prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η prince έγραψε: #3.171 17-10-08 13:07 καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #3.172 17-10-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Click για ανάπτυξη... Λες να το κάνουν επιτηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η prince έγραψε: #3.173 17-10-08 13:46 επίτηδες το κάνουν. Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η elvenstar: #3.174 17-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζἠσουν τα μωράκια. Σίγουρα θα είναι κουκλάκια και ΤΕΛΕΙΑ όπως κ η μανούλα τους. Τις προάλλες χάζευα το σάιτ σου. Εχεις φανταστικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η Raisa έγραψε: #3.167 16-10-08 15:15 Να σας ζήσουν τα μωρούλια Αννα μου....φαντάζομαι χαρά που σας έδωσε!!! Περιμένουμε φωτογραφίες των Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #3.168 16-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Ααααα να σου ζησουν τα μωρα!!! Και ναι θέλουμε φωτο όσο γινεται συντομοτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #3.169 17-10-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εννοώ τα 4 γατάκια που απλά εβαλε σε φωτογραφία η ΓΙούλη νομίζω στο θεμα μας εδω αν δεν κάνω λάθος. Θα τα βρω που θα πάει. Ηταν πανέμορφα και ήταν ενός φίλου της. Υπέροχα ήταν κ εμένα με σκλάβωσαν τα δυο κρεμ μπλε. Αλλά κ τα μαυράκια ήταν θεϊκά. Καληνύχτα Ζορίτσα. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα γατακια που λες ειναι του Μιχαλη Αρχική Δημοσίευση από aalyah: 6 χρόνια αλλά σύντομα ελπίζω να εχω επιστρέψει οριστικα ελλαδα. Click για ανάπτυξη... Ειναι εδω πιο ωραιο το κλιμα οπως και να το κανουμε Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Αννα ...βαλε μας φωτο να χαζεψουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η elvenstar: #3.170 17-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να ευχηθώ και από δω να σου ζήσουν και να είναι υγιή και καλότυχα. Περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες των μωρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kaos-whiteusagi08.gif 2,3 KB · Εμφανίσεις: 34 prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η prince έγραψε: #3.171 17-10-08 13:07 καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #3.172 17-10-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Click για ανάπτυξη... Λες να το κάνουν επιτηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η prince έγραψε: #3.173 17-10-08 13:46 επίτηδες το κάνουν. Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η elvenstar: #3.174 17-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σας ζήσουν τα μωρούλια Αννα μου....φαντάζομαι χαρά που σας έδωσε!!! Περιμένουμε φωτογραφίες των Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η aalyah έγραψε: #3.168 16-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Ααααα να σου ζησουν τα μωρα!!! Και ναι θέλουμε φωτο όσο γινεται συντομοτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #3.169 17-10-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εννοώ τα 4 γατάκια που απλά εβαλε σε φωτογραφία η ΓΙούλη νομίζω στο θεμα μας εδω αν δεν κάνω λάθος. Θα τα βρω που θα πάει. Ηταν πανέμορφα και ήταν ενός φίλου της. Υπέροχα ήταν κ εμένα με σκλάβωσαν τα δυο κρεμ μπλε. Αλλά κ τα μαυράκια ήταν θεϊκά. Καληνύχτα Ζορίτσα. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα γατακια που λες ειναι του Μιχαλη Αρχική Δημοσίευση από aalyah: 6 χρόνια αλλά σύντομα ελπίζω να εχω επιστρέψει οριστικα ελλαδα. Click για ανάπτυξη... Ειναι εδω πιο ωραιο το κλιμα οπως και να το κανουμε Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Αννα ...βαλε μας φωτο να χαζεψουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η elvenstar: #3.170 17-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να ευχηθώ και από δω να σου ζήσουν και να είναι υγιή και καλότυχα. Περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες των μωρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kaos-whiteusagi08.gif 2,3 KB · Εμφανίσεις: 34 prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η prince έγραψε: #3.171 17-10-08 13:07 καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #3.172 17-10-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Click για ανάπτυξη... Λες να το κάνουν επιτηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η prince έγραψε: #3.173 17-10-08 13:46 επίτηδες το κάνουν. Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η elvenstar: #3.174 17-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Ααααα να σου ζησουν τα μωρα!!! Και ναι θέλουμε φωτο όσο γινεται συντομοτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η zorica έγραψε: #3.169 17-10-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εννοώ τα 4 γατάκια που απλά εβαλε σε φωτογραφία η ΓΙούλη νομίζω στο θεμα μας εδω αν δεν κάνω λάθος. Θα τα βρω που θα πάει. Ηταν πανέμορφα και ήταν ενός φίλου της. Υπέροχα ήταν κ εμένα με σκλάβωσαν τα δυο κρεμ μπλε. Αλλά κ τα μαυράκια ήταν θεϊκά. Καληνύχτα Ζορίτσα. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα γατακια που λες ειναι του Μιχαλη Αρχική Δημοσίευση από aalyah: 6 χρόνια αλλά σύντομα ελπίζω να εχω επιστρέψει οριστικα ελλαδα. Click για ανάπτυξη... Ειναι εδω πιο ωραιο το κλιμα οπως και να το κανουμε Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Αννα ...βαλε μας φωτο να χαζεψουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η elvenstar: #3.170 17-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να ευχηθώ και από δω να σου ζήσουν και να είναι υγιή και καλότυχα. Περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες των μωρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kaos-whiteusagi08.gif 2,3 KB · Εμφανίσεις: 34 prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η prince έγραψε: #3.171 17-10-08 13:07 καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #3.172 17-10-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Click για ανάπτυξη... Λες να το κάνουν επιτηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η prince έγραψε: #3.173 17-10-08 13:46 επίτηδες το κάνουν. Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η elvenstar: #3.174 17-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εννοώ τα 4 γατάκια που απλά εβαλε σε φωτογραφία η ΓΙούλη νομίζω στο θεμα μας εδω αν δεν κάνω λάθος. Θα τα βρω που θα πάει. Ηταν πανέμορφα και ήταν ενός φίλου της. Υπέροχα ήταν κ εμένα με σκλάβωσαν τα δυο κρεμ μπλε. Αλλά κ τα μαυράκια ήταν θεϊκά. Καληνύχτα Ζορίτσα. Click για ανάπτυξη... Αυτα τα γατακια που λες ειναι του Μιχαλη Αρχική Δημοσίευση από aalyah: 6 χρόνια αλλά σύντομα ελπίζω να εχω επιστρέψει οριστικα ελλαδα. Click για ανάπτυξη... Ειναι εδω πιο ωραιο το κλιμα οπως και να το κανουμε Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να σου ζησουν Αννα ...βαλε μας φωτο να χαζεψουμε τα μωρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η elvenstar: #3.170 17-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να ευχηθώ και από δω να σου ζήσουν και να είναι υγιή και καλότυχα. Περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες των μωρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kaos-whiteusagi08.gif 2,3 KB · Εμφανίσεις: 34 prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η prince έγραψε: #3.171 17-10-08 13:07 καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #3.172 17-10-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Click για ανάπτυξη... Λες να το κάνουν επιτηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η prince έγραψε: #3.173 17-10-08 13:46 επίτηδες το κάνουν. Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η elvenstar: #3.174 17-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα! Η Βανίλια μας σήμερα μας έκανε το υπέροχο δώρο των 3 μωρών! Αυτό τον καιρό αναβαθμίζω το site μου οπότε σε 1-2 εβδομάδες θα βάλω φωτογραφίες των μικρών! Όταν είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω. Click για ανάπτυξη... Να ευχηθώ και από δω να σου ζήσουν και να είναι υγιή και καλότυχα. Περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες των μωρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η prince έγραψε: #3.171 17-10-08 13:07 καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #3.172 17-10-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Click για ανάπτυξη... Λες να το κάνουν επιτηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η prince έγραψε: #3.173 17-10-08 13:46 επίτηδες το κάνουν. Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η elvenstar: #3.174 17-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #3.172 17-10-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Click για ανάπτυξη... Λες να το κάνουν επιτηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η prince έγραψε: #3.173 17-10-08 13:46 επίτηδες το κάνουν. Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η elvenstar: #3.174 17-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα περσάκια και περσομαμάδες περσομπαμπάδες και γενικά γατογονείς... Ησυχία σήμερα; όταν έχω χρόνο να διαβάσω δεν μιλάτε ... όταν λείπω μια ώρα απότο λαπ τοπ γραφεται δεκαπέντε σελίδες... Click για ανάπτυξη... Λες να το κάνουν επιτηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Η prince έγραψε: #3.173 17-10-08 13:46 επίτηδες το κάνουν. Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η elvenstar: #3.174 17-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
επίτηδες το κάνουν. Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η elvenstar: #3.174 17-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: επίτηδες το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Σλιθ η γάτα της υπογραφής σου τι χρώμα θεωρήται ότι είναι (εγώ από δώ βλέπω γκρί του πάγου) Click για ανάπτυξη... Είναι Silver Smoke Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:04 Η prince έγραψε: #3.175 17-10-08 14:04 κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:09 Η elvenstar: #3.176 17-10-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: κουκλα είναι. Αλήθεια πώς μπορεί κανείς να μάθει τις ονομασίες των χρωμάτων (πχ εγώ έβλεπα γκρι πάγου) υπάρχει λίνκ σχετικό; Click για ανάπτυξη... Εγώ το ψάχνω ξέρεις κάθε φορά που βλέπω σελίδα εκτροφέων κοιτάω τα χρώματα και τα καταγράφω κ έκανα μία λίστα μόνη μου τώρα θα κοιτάξω αν υπάρχει κάτι που να τα έχει μαζεμένα όλα (αν κ ειναι δύσκολο γιατί τα περσικά έχουν ΟΛΑ τα χρώματα) κ θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Η elvenstar: #3.177 17-10-08 14:14 Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρήκα αυτό προς το παρόν δεν έχει φωτογραφίες αλλά έχει περιγραφή του κάθε χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:15 Η prince έγραψε: #3.178 17-10-08 14:15 καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #3.179 17-10-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από prince: καταγράφεις και τις φωτό; (το συστημά σου έχει λογική εξέλ αρχείο κάνεις από ράτσα σε ράτσα η ονομασία των χρωμάτων αλλάζει; Click για ανάπτυξη... Κοιτα δεν υπάρχουν πάντα φωτό για να βάλω έχω όμως κρατήσει αρκετές δεν θα το έλεγα αρχείο απλά μου αρέσει να μαθαινω για τα χρώματα κ τι ακριβως γίνεται, έχω κ μία κάρτα για εκτροφείς αν θέλεις, δλδ. τι χρώμα βγαίνουν τα γατάκια από γονείς διαφορετικού χρώματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 14:28 Η prince έγραψε: #3.180 17-10-08 14:28 μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μπορεί να σου προβλέψει τα χρώματα; έχει λογική; έχει κάποιο τύπο που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Θα με ενδιέφερε αυτή σου η κάρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.