elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η elvenstar: #3.281 20-10-08 00:19 [FONT=Arial, Helvetica] [/FONT] να ένα ακόμα να λιώσετε κ άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:22 Η zorica έγραψε: #3.282 20-10-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: [FONT=Arial, Helvetica] [/FONT] να ένα ακόμα να λιώσετε κ άλλο Click για ανάπτυξη... Ελενα τι ειναι τουτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:24 Η zorica έγραψε: #3.283 20-10-08 00:24 .... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Click για ανάπτυξη... Στελνω θετικες σκεψεις και πολυυυυυυυυ νεραϊδοσκονη για να γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:25 Η elvenstar: #3.284 20-10-08 00:25 Είσες ειναι σαν τσιντιλα αλλά εξτριμ απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!! και να φανταστείς ότι εμένα δεν μ πολυαρέσουν τα λευκά αλλα αυτο ειναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #3.285 20-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στελνω θετικες σκεψεις και πολυυυυυυυυ νεραϊδοσκονη για να γινει κατι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #3.286 20-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Click για ανάπτυξη... Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Click για ανάπτυξη... Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #3.287 20-10-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fairy_dust.jpg 11,5 KB · Εμφανίσεις: 22 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #3.288 20-10-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Click για ανάπτυξη... καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #3.289 20-10-08 01:21 Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #3.290 20-10-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... παιδια μ`αρεσει το ΠΙΚΑΤΣΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #3.291 20-10-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #3.292 20-10-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... αμα τις ανοιξεις με το προγραμμα ζωγραφικη,τιςμικρενεις στο πι και φι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η elvenstar: #3.293 20-10-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:32 Η zorica έγραψε: #3.294 20-10-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[FONT=Arial, Helvetica] [/FONT] να ένα ακόμα να λιώσετε κ άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:22 Η zorica έγραψε: #3.282 20-10-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: [FONT=Arial, Helvetica] [/FONT] να ένα ακόμα να λιώσετε κ άλλο Click για ανάπτυξη... Ελενα τι ειναι τουτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:24 Η zorica έγραψε: #3.283 20-10-08 00:24 .... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Click για ανάπτυξη... Στελνω θετικες σκεψεις και πολυυυυυυυυ νεραϊδοσκονη για να γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:25 Η elvenstar: #3.284 20-10-08 00:25 Είσες ειναι σαν τσιντιλα αλλά εξτριμ απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!! και να φανταστείς ότι εμένα δεν μ πολυαρέσουν τα λευκά αλλα αυτο ειναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #3.285 20-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στελνω θετικες σκεψεις και πολυυυυυυυυ νεραϊδοσκονη για να γινει κατι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #3.286 20-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Click για ανάπτυξη... Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Click για ανάπτυξη... Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #3.287 20-10-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fairy_dust.jpg 11,5 KB · Εμφανίσεις: 22 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #3.288 20-10-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Click για ανάπτυξη... καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #3.289 20-10-08 01:21 Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #3.290 20-10-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... παιδια μ`αρεσει το ΠΙΚΑΤΣΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #3.291 20-10-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #3.292 20-10-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... αμα τις ανοιξεις με το προγραμμα ζωγραφικη,τιςμικρενεις στο πι και φι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η elvenstar: #3.293 20-10-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:32 Η zorica έγραψε: #3.294 20-10-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: [FONT=Arial, Helvetica] [/FONT] να ένα ακόμα να λιώσετε κ άλλο Click για ανάπτυξη... Ελενα τι ειναι τουτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:24 Η zorica έγραψε: #3.283 20-10-08 00:24 .... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Click για ανάπτυξη... Στελνω θετικες σκεψεις και πολυυυυυυυυ νεραϊδοσκονη για να γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:25 Η elvenstar: #3.284 20-10-08 00:25 Είσες ειναι σαν τσιντιλα αλλά εξτριμ απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!! και να φανταστείς ότι εμένα δεν μ πολυαρέσουν τα λευκά αλλα αυτο ειναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #3.285 20-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στελνω θετικες σκεψεις και πολυυυυυυυυ νεραϊδοσκονη για να γινει κατι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #3.286 20-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Click για ανάπτυξη... Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Click για ανάπτυξη... Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #3.287 20-10-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fairy_dust.jpg 11,5 KB · Εμφανίσεις: 22 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #3.288 20-10-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Click για ανάπτυξη... καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #3.289 20-10-08 01:21 Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #3.290 20-10-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... παιδια μ`αρεσει το ΠΙΚΑΤΣΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #3.291 20-10-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #3.292 20-10-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... αμα τις ανοιξεις με το προγραμμα ζωγραφικη,τιςμικρενεις στο πι και φι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η elvenstar: #3.293 20-10-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:32 Η zorica έγραψε: #3.294 20-10-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
.... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Click για ανάπτυξη... Στελνω θετικες σκεψεις και πολυυυυυυυυ νεραϊδοσκονη για να γινει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:25 Η elvenstar: #3.284 20-10-08 00:25 Είσες ειναι σαν τσιντιλα αλλά εξτριμ απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!! και να φανταστείς ότι εμένα δεν μ πολυαρέσουν τα λευκά αλλα αυτο ειναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #3.285 20-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στελνω θετικες σκεψεις και πολυυυυυυυυ νεραϊδοσκονη για να γινει κατι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #3.286 20-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Click για ανάπτυξη... Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Click για ανάπτυξη... Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #3.287 20-10-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fairy_dust.jpg 11,5 KB · Εμφανίσεις: 22 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #3.288 20-10-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Click για ανάπτυξη... καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #3.289 20-10-08 01:21 Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #3.290 20-10-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... παιδια μ`αρεσει το ΠΙΚΑΤΣΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #3.291 20-10-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #3.292 20-10-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... αμα τις ανοιξεις με το προγραμμα ζωγραφικη,τιςμικρενεις στο πι και φι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η elvenstar: #3.293 20-10-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:32 Η zorica έγραψε: #3.294 20-10-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είσες ειναι σαν τσιντιλα αλλά εξτριμ απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!! και να φανταστείς ότι εμένα δεν μ πολυαρέσουν τα λευκά αλλα αυτο ειναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 00:38 Η elvenstar: #3.285 20-10-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στελνω θετικες σκεψεις και πολυυυυυυυυ νεραϊδοσκονη για να γινει κατι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #3.286 20-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Click για ανάπτυξη... Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Click για ανάπτυξη... Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #3.287 20-10-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fairy_dust.jpg 11,5 KB · Εμφανίσεις: 22 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #3.288 20-10-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Click για ανάπτυξη... καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #3.289 20-10-08 01:21 Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #3.290 20-10-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... παιδια μ`αρεσει το ΠΙΚΑΤΣΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #3.291 20-10-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #3.292 20-10-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... αμα τις ανοιξεις με το προγραμμα ζωγραφικη,τιςμικρενεις στο πι και φι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η elvenstar: #3.293 20-10-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:32 Η zorica έγραψε: #3.294 20-10-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Στελνω θετικες σκεψεις και πολυυυυυυυυ νεραϊδοσκονη για να γινει κατι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #3.286 20-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Click για ανάπτυξη... Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Click για ανάπτυξη... Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #3.287 20-10-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fairy_dust.jpg 11,5 KB · Εμφανίσεις: 22 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #3.288 20-10-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Click για ανάπτυξη... καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #3.289 20-10-08 01:21 Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #3.290 20-10-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... παιδια μ`αρεσει το ΠΙΚΑΤΣΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #3.291 20-10-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #3.292 20-10-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... αμα τις ανοιξεις με το προγραμμα ζωγραφικη,τιςμικρενεις στο πι και φι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η elvenstar: #3.293 20-10-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:32 Η zorica έγραψε: #3.294 20-10-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Kαλά, δίνω ρέστα! Είναι ασύληπτα τα γατούλια που παρουσιάζετε!!!! Τόσο όμορφα!!! Τι λέτε θα βρω εγώ το πορτοκαλούλι χνουδωτούλι που φαντάζομαι? Click για ανάπτυξη... Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Αρχική Δημοσίευση από zorica: πολυ του αρεσε η ταινια...ηταν ο αρχοντας των δαχτιλιδιων...πως να μη του αρεσει Click για ανάπτυξη... Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι είναι τέλεια τα γατάκια της από εκεί τον πήρες;;;; έχει καταπληκτικά γατουλινια τα χαζεύω πάντα όταν μπαίνω οι άλλες φωτογραφίες τις μικρής δεν είναι κ τοσο καλες Αναστασώ μου γιατί ειναι από τις πρωτες μερες που το ειχα βρει κ έχει τα χάλια του, θα προσπαθησω να ανεβάσω άλλες όμως Click για ανάπτυξη... Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν ξέρω προσπαθώ να μην το χάσει κ να μη γίνει μονιμή αυτή η κατάσταση αν κ ο γιατρός δεν έχει πολλές ελπίδες κ θεωρεί ότι μάλλον ειναι μονιμη η κατάσταση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:14 Η zorica έγραψε: #3.287 20-10-08 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα fairy_dust.jpg 11,5 KB · Εμφανίσεις: 22 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #3.288 20-10-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Click για ανάπτυξη... καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #3.289 20-10-08 01:21 Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #3.290 20-10-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... παιδια μ`αρεσει το ΠΙΚΑΤΣΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #3.291 20-10-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #3.292 20-10-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... αμα τις ανοιξεις με το προγραμμα ζωγραφικη,τιςμικρενεις στο πι και φι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η elvenstar: #3.293 20-10-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:32 Η zorica έγραψε: #3.294 20-10-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώωωωωω! με το ξοτικό στο σπίτι σου τι ανάγκη έχεις μπορεις να στέλνεις οση νεραιδοσκονη θέλεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:17 Η zorica έγραψε: #3.288 20-10-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Click για ανάπτυξη... καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #3.289 20-10-08 01:21 Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #3.290 20-10-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... παιδια μ`αρεσει το ΠΙΚΑΤΣΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #3.291 20-10-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #3.292 20-10-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... αμα τις ανοιξεις με το προγραμμα ζωγραφικη,τιςμικρενεις στο πι και φι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η elvenstar: #3.293 20-10-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:32 Η zorica έγραψε: #3.294 20-10-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και βέβαια θα το βρεις. φτάνει να έχεις υπομονή κ να ψάξεις!! Καλή τυχη σου εύχομαι. Να ψάξουμε όλες μαζί να το βρούμε. Θέλεις? Καλά είναι κούκλος Ζορίτσα!! Και πάνω απ΄όλα είναι κ εικαστικός τύπος. Αυτό πού το πάς!!!Καλά το τρίχωμά του είναι θεϊκό!! Φιλάκια στα μουστάκι σας!! Ναι βάλε μας νέες φωτο της μικρούλας γλυκούλας. Πώς την λες? Περαστικά μωρέ. να μην το χάσει εύχομαι το άλλο ματάκι! Τον Περσούλη μου θα τον δεις κ στο σάιτ της Νατάσσας αν ξαναμπείς. Μπες στις εκθέσεις κ θα τον δεις ως "jewelstone's dancing on the stars" είναι το επίσημο όνομά του. Με αυτό τον βράβευσαν στην έκθεση γιατι δεν του άλλαξα το όνομα στο πετιγκρι. Και αν μπεις στα shows μέσα κ δεις τις φωτογραφίες και στα ελληνικά θα δεις κ την βασιλική που τον κρατά ψηλά όταν βραβεύτηκε ως στειρωμένος καλλιτερος αρσενικός έκθεσης έως ενός έτους. Δες κ την φωτο που είναι μικρούλης επάνω σε ένα λουλουδάτο κάλυμα κ κοιτάζει επάνω. Ε αυτήν είδα στο σαιτ της κ τον ερωτεύτηκα στις 3 Ιανουαρίου του 2007. Και στις 5 Ιανουαρίου το μεσημέρι τον πήρα στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ξεχάσω Ελενα ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ηταν το όνειρό μου να αποκτήσω κάποτε ένα περσικό γατί. Και τον Πέρση τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Η Luna η αδελφή του βραβεύτηκε κι αυτή την ίδια μερα με τον Πέρση. Είναι η κάτασπρη γαλανή. Και τις δικές μου ευχές και του Περσούλη έχεις που είναι η αδυναμία σου. Βρε Ελενα τι κούκλος καλονός είναι ο Μπατ στις φωτο που έχεις κάτω στην υπογραφή σου!!! Εμ πως να μην βραβευτεί αυτό το πλάσμα!!! Ειναι ακριβώς το τέλειο περσικό!! Φίλησε μου τον Click για ανάπτυξη... καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:21 Η elvenstar: #3.289 20-10-08 01:21 Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #3.290 20-10-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... παιδια μ`αρεσει το ΠΙΚΑΤΣΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #3.291 20-10-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #3.292 20-10-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... αμα τις ανοιξεις με το προγραμμα ζωγραφικη,τιςμικρενεις στο πι και φι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η elvenstar: #3.293 20-10-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:32 Η zorica έγραψε: #3.294 20-10-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:26 Η zorica έγραψε: #3.290 20-10-08 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... παιδια μ`αρεσει το ΠΙΚΑΤΣΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #3.291 20-10-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #3.292 20-10-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... αμα τις ανοιξεις με το προγραμμα ζωγραφικη,τιςμικρενεις στο πι και φι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η elvenstar: #3.293 20-10-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:32 Η zorica έγραψε: #3.294 20-10-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... παιδια μ`αρεσει το ΠΙΚΑΤΣΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:27 Η staman2 έγραψε: #3.291 20-10-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #3.292 20-10-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... αμα τις ανοιξεις με το προγραμμα ζωγραφικη,τιςμικρενεις στο πι και φι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η elvenstar: #3.293 20-10-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:32 Η zorica έγραψε: #3.294 20-10-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: καλα εισαι Αναστασια μου?Πως παει η γατοοικογενεια? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασία την μικρή την λεω Πικατσου γιατί ειναι μικρή κ πορτοκαλοκίτρινη σαν τον πίκατσου κ όλο τσαντίλες την ειδες την σελ. που σου έβλα για τις φατσούλες που ήθελες; Click για ανάπτυξη... Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #3.292 20-10-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... αμα τις ανοιξεις με το προγραμμα ζωγραφικη,τιςμικρενεις στο πι και φι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η elvenstar: #3.293 20-10-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:32 Η zorica έγραψε: #3.294 20-10-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... αμα τις ανοιξεις με το προγραμμα ζωγραφικη,τιςμικρενεις στο πι και φι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:30 Η elvenstar: #3.293 20-10-08 01:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:32 Η zorica έγραψε: #3.294 20-10-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά είμαι Ζορίτσα. Είστε όλοι καλά? Τα παιδιά σου?? Να μου φιλήσεις την οικογένεια. Πίκατσου, τέλειο όνομα. Είναι όλο τσαντίλες το μωρο? Και με την Κάντυ πώς τα πάει που είναι κι αυτή τσαντίλα?? Ναι προσπάθησα να την κατεβάσω τη σελίδα αλλά κολλάει κ δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τωρα εν τω μεταξύ προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες κ είναι μεγάλες. Ασε έχω ψιλοζαλιστεί. Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:32 Η zorica έγραψε: #3.294 20-10-08 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:49 Η elvenstar: #3.295 20-10-08 01:49 Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:54 Η zorica έγραψε: #3.296 20-10-08 01:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... μαλλον αυριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 01:57 Η elvenstar: #3.297 20-10-08 01:57 Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:51 Η staman2 έγραψε: #3.298 20-10-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω δεν τραβας τωρα καμια φωτο με μικρότερη ανάλυση για να μη καθεσαι κ κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία γιατί είναι κ αργά; Ασε χάλια τα πάνε δεν βρίσκονται ποτε στο ίδιο δωμάτιο γιατί μαλώνουν άσχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αναστασώ μου τι έγινε με τις φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! ναι ειναι αργά πία Καληνύχτα μαλλιαροί μου φίλοι (κ δεν θέλω κανένα σχολιο τρελό) Click για ανάπτυξη... Παιδάκια μου τώρα μόλις τέλειωσα. Μου βγήκε το λάδι αλλά τις άλλαξα μέγεθος κ τις ανέβασα στο γκάλερι αλλά πάρτε κ λίγες εδω της Νάλας κ του Πέρση κ έβαλα και στον Σεβάχ δικές του!!! Αυριο μωρέ βοηθήστε με να επιλέξω στο κινητο μικρότερη ανάλυση να βγαίνουν απ΄ευθείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:53 Η staman2 έγραψε: #3.299 20-10-08 02:53 Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναλίτα περιμένοντας τον Σεβάχ να κατέβει από την πολυκατοικία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 02:55 Η staman2 έγραψε: #3.300 20-10-08 02:55 Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάλα νυσταγμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.