Περσίας maniacs

καλημερα σας...:) μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι :):) χαχαχαχ
Καλημέρα κοπελιά και καλώς ήρθες!!!
Συγχαρητηρια για τον νέο σου γατούλη. Θα τον λατρέψεις σίγουρα μέρα με τη μέρα, ακόμη περισσότερο και θα δεις οτι είναι σκέτος έρωτας....:redface:
Τα περσικά γατιά θέλουν καθημερινή κ εντατική φροντίδα σε πολλούς τομείς: χτενισμα γούνας, ματάκια, μπάνιο κάθε τοσο οπωσδήποτε..:D
Για ό,τι θελήσεις είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε μην διστάσεις να μας ρωτήσεις και για το παραμικρό. Είμαστε καλή παρεούλα θα δεις....:up:
Σε καλωσορίζουμε κι εμείς με την σειρά μας
Τίμυ, Πέρσης, Νάλα, Σεβάχ και... Λούση.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα σας...:) μολις απεκτησα ενα γατουλι περσικο και τον λατρευω μερα με τη μερα και περισσοτερο.το ονομα που του εδωσα σουκρε,τωρα κοιμαται εδω στα ποδια μου και τον χαζευω.θελω να ευχαριστησω και ηλεκτρονικα την χριστινουλλα που μου τον χαρισε.θελω να ρωτισω αν μπορω να του καθαρισω απο μονη μου τα ματακια του....μεσα στη βδομαδα θα παμε για πρωτη φορα κτηνιατρο.θα γινουμε κουκλοι ... θα μας ζηλευουν ολοι :):) χαχαχαχ

Ναι μπορείς να του καθαρίζεις τα ματάκια. Καλό θα είναι να τα καθαρίζεις με ένα καθαρό πανάκι στεγνό που θα παίρνει τα δάκρυα, καθώς κ με ένα υγρό ειδικό για τα ματάκια τους που δεν ενοχλεί. Εγώ παίρνω της εταιρίας Iv san bernard σε ένα ροζ μπουκάλι, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Βρέχω το βαμβακάκι κ προσέχω να μην αφήσω υπολείματα βαμβακιού στα μάτια. Καλλίτερα είναι να βρέχεις βέβαια το πανάκι με τη λοσιον. Δες τι σε βολεύει. Και το βαμβάκι αν προσέχεις είναι καλό. Η Σταυρούλα παίρνει ένα άλλο κ είναι ευχαριστημένη κι αυτή. Μπορείς να την ρωτήσεις.
Αυτο που θα πρέπει να επιμείνεις από τωρα που είναι μικρος ο Σουκρέ (Ζαχαρωτός σημαίνει έ?) είναι απαραιτήτως το βούρτσισμα κι ας είναι μικρός. Για να μην έχεις αργότερα προβλημα.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κοπελιά και καλώς ήρθες!!!
Συγχαρητηρια για τον νέο σου γατούλη. Θα τον λατρέψεις σίγουρα μέρα με τη μέρα, ακόμη περισσότερο και θα δεις οτι είναι σκέτος έρωτας....:redface:
Τα περσικά γατιά θέλουν καθημερινή κ εντατική φροντίδα σε πολλούς τομείς: χτενισμα γούνας, ματάκια, μπάνιο κάθε τοσο οπωσδήποτε..:D
Για ό,τι θελήσεις είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε μην διστάσεις να μας ρωτήσεις και για το παραμικρό. Είμαστε καλή παρεούλα θα δεις....:up:
Σε καλωσορίζουμε κι εμείς με την σειρά μας
Τίμυ, Πέρσης, Νάλα, Σεβάχ και... Λούση.:rolleyes:
Αναστασάκο... δεν βάζεις και μια φωτό της Λουση στο τέλος στην υπογραφή σου? καλά σε foruμ για γάτες είμαστε αλλά βρε παιδί μου δεν είπαμε ότι είναι σκυλόγατο κι αυτό? :lol:

καλημερα σε ολους!!!!
καλωσηρθες!!!θα παθεις πλακα με τη γατα!!!ειναι υπεροχοι συντροφοι!!!

Ελενα ειδα που εγραψες στους birman οτι μου κατεβαζεις την ταινια!!!!σ'ευχαριστω πααααρα πολυ για τον κοπο!!!!επιφυλασσομαι!!!:kiss::kiss::kiss:

σας ευχαριστω ολους... Σούκρε (μεταφραζετε σαν ζαχαρατος ναι, αλλα τον εχω βγαλει ετσι απο το prisson brake που ειμαι ερωτευμενη με τον σουκρε τον μελαχρινουλι αν βλεπετε αυτη τη σειρα,αν δεν την βλεπετε να αρχισετε να την ενοικιαζετε γιατι ειναι τελεια...:)ειναι πολυ φρονιμο το καλο μου ευχομαι να παραμεινει ετσι.χεχε ναι το ξερω πρεπει να μεγαλωσουμε να γινουμε αντρακλες και να ειμαστε κουκλοι..τον εκανα και μπανιο αλλα δεν καθετε να του κτενισω τη κοιλια του και τα μουστακια του ολο λερωμενα ειναι.τρωει συνεχεια δεν τον προλαβενω...χαχαχαχ

Τον έκανες ήδη μπάνιο; Επέζησες (εμείς έχουμε σύραξη με τη ρέινα για το μπάνιο και με τον πρινς για το σεσουάρ);

μπράβο μπράβο. Σημείωσε την ημερομηνία και κάνε τον μετά από ένα μήνα πάλι.

Να προμηθευτείς μωρομάντηλα. Λερώνονται πολύ σε αυτήν την ηλικία....

Το χτένισμα να το ξεκινάς από την ΄κοιλιά όσο είανι ήρεμο...

Α! και ποτέ μην τον πίασεις την ώρα που θέλει να παίξει για χτένισμα.... Δεν θα καταφέρεςι (ε΄χω πείρα)

οταν τον ειδα βρεγμενο ειχα παθει μια φρικη αλλα την ξεπερασα οταν στεγνωσε το μωρο μου [πρωτη φορα βλεπω βρεγμενο περσικο χαχα... ειναι δυσκολο αλλα θα πρεπει να μαθει απο μικρο να κανει μπανιο αλιως θα με πεδεψει πολυ και αποτι διαβασα απο τις συζητησεις σας ειναι τρελλα τρελλα τα γατιαααα :) πολυ χαιρομαι που τουλαχιστον θα συμπασχουμε χαχα

Δεν είναι κανένας κόπος μονό που πάει κάπως αργά το κατέβασμα κ θα περιμένεις λίγες μέρες.
Να καλωσορίσω κ εγώ την νέα φίλη και να της πω ότι την ζηλεύω πολύ γιατί κ εγώ λιγουρευόμουν τα μπλε μωρά. Να σου ζήσει κ να τον χαίρεσαι, πραγματικά τα περσικά είναι τα τελειότερα γατάκια (σσσσ να μη μας ακούσουν οι Βιρμανομάνες)περιμένουμε κ φωτογραφίες πολλές. Όσο για το καθάρισμα των ματιών θα πρέπει να το συνηθίσεις να το κάνεις κάθε μέρα κ ίσως περισσότερο από μία φορές, ειδικά όταν τρέχουν ή παίζουν τα ματάκια γεμίζουν δάκρυα κ αν δεν τα καθαρίσεις κολλάνε στην γούνα τους, εκτός από το πανάκι που σου είπε η Αναστασία, άλλη λύση είναι να πάρεις από το φαρμακείο γάζες κ να τα καθαρίζεις με αυτές κ με φυσιολογικό ορό, επίσης άλλη λύση είναι τα πατς που χρησιμοποιούμε για να ξεβαφόμαστε

σας ευχαριστω ολους... Σούκρε (μεταφραζετε σαν ζαχαρατος ναι, αλλα τον εχω βγαλει ετσι απο το prisson brake που ειμαι ερωτευμενη με τον σουκρε τον μελαχρινουλι αν βλεπετε αυτη τη σειρα,αν δεν την βλεπετε να αρχισετε να την ενοικιαζετε γιατι ειναι τελεια...:)ειναι πολυ φρονιμο το καλο μου ευχομαι να παραμεινει ετσι.χεχε ναι το ξερω πρεπει να μεγαλωσουμε να γινουμε αντρακλες και να ειμαστε κουκλοι..τον εκανα και μπανιο αλλα δεν καθετε να του κτενισω τη κοιλια του και τα μουστακια του ολο λερωμενα ειναι.τρωει συνεχεια δεν τον προλαβενω...χαχαχαχ
O Σουκρε ειναι κουκλος!!!:up::up::up:

Σταυρουλα ο Παρης ειναι θαυμα και χαρμα οφθαλμων!!!

Γεια σου Ζορίτσα, πως είστε ακόμα στο τρέξιμο;

Γειά σας,αισιοδοξώ σύντομα να μπώ στην όμορφη παρέα σας μιας και ψάχνω για περσικό γατάκι,έχω μια αδυναμία στα άσπρα και συγκεκριμένα αυτά που δεν έχουν πολύ πλακουτσωτή μουσούδα,νομίζω λέγονται doll face,αν κάνω λάθος διορθώστε με...Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε δίνοντάς μου πληροφορίες για το που θα βρώ,στις αγγελίες δεν διευκρινίζουν αν ανήκουν τα γατάκια σε αυτήν την κατηγορία,λέει απλά περσικά...αν έχει κάποια από εσάς και πρόκειται να γεννήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου,δεν ξέρω από που να ξεκινήσω,η γατούλα που έχω είναι κεραμιδόγατα και την βρήκα έξω μωρό δεν είχα ποτέ γατούλα ράτσας αλλα είδα τις φωτογραφίες των δικών σας και το αποφάσισα η επόμενή μου γατούλα θα ήθελα να είναι περσική.Συγνώμη αν σας ζάλισα...:redface:

ωραια τοτε,δεν ειναι μπλε ακριβος,εχει γκριζα κοιλιτσα και στο φως καφετογκριζομαβριζει αλλα ειναι θεικο...δεν εχω πιο γλυκια φατσουλα να κοιματε ετσι.θα τον βγαλω φωτο και θα τις βαλω να τον δειτε....:):)

persian%20from%20loretto.jpg

κάπως έτσι για να σας δώσω να καταλάβετε...

Γειά σας,αισιοδοξώ σύντομα να μπώ στην όμορφη παρέα σας μιας και ψάχνω για περσικό γατάκι,έχω μια αδυναμία στα άσπρα και συγκεκριμένα αυτά που δεν έχουν πολύ πλακουτσωτή μουσούδα,νομίζω λέγονται doll face,αν κάνω λάθος διορθώστε με...Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε δίνοντάς μου πληροφορίες για το που θα βρώ,στις αγγελίες δεν διευκρινίζουν αν ανήκουν τα γατάκια σε αυτήν την κατηγορία,λέει απλά περσικά...αν έχει κάποια από εσάς και πρόκειται να γεννήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου,δεν ξέρω από που να ξεκινήσω,η γατούλα που έχω είναι κεραμιδόγατα και την βρήκα έξω μωρό δεν είχα ποτέ γατούλα ράτσας αλλα είδα τις φωτογραφίες των δικών σας και το αποφάσισα η επόμενή μου γατούλα θα ήθελα να είναι περσική.Συγνώμη αν σας ζάλισα...:redface:

Καλως την...ειναι λατρια το κουκλι σου...η τετοιο θελεις να παρεις:up:?

ωραια τοτε,δεν ειναι μπλε ακριβος,εχει γκριζα κοιλιτσα και στο φως καφετογκριζομαβριζει αλλα ειναι θεικο...δεν εχω πιο γλυκια φατσουλα να κοιματε ετσι.θα τον βγαλω φωτο και θα τις βαλω να τον δειτε....:):)
Αντε ντε!!:up::up::up:

Καλως την...ειναι λατρια το κουκλι σου...η τετοιο θελεις να παρεις:up:?
Τέτοιο θέλω να πάρω απλά δεν ξέρω που να το ψάξω:(...

Γεια σου Ζορίτσα, πως είστε ακόμα στο τρέξιμο;
Συγνωμη βρε Ελενακι τωρα το ειδα το ποστ σου...:(
Ναι μωρε..τωρα ολοενα ετσι θα παει!!!:(:lol::confused:

Αυτό είναι τσιντσιλά Μαρία
Δεν πηράχει βρε Ζορίτσα μου με τόσα ποστ τι να πρωτοδεις κ εγώ βρίσκω μερικά μετά από καιρό κ κατά τύχη:lol: Καλό κουράγιο λοιπον σε όλη την οικογένεια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back