Περσίας maniacs

Αυτή είναι Ιμαλαίων. Έχουν χρωματισμούς σαν τις σιαμ.
Βρε μαζί το είπαμε λες να τσακωθούμε:lol::lol::lol:
αυτό το θέλω κ εγώ. Που το βρήκες;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοταξε 500-600 ειναι μία λογική τιμή ειδικά αν έχει κ χαρτιά η γατούλα, διαφορετικά μετά πας σε γέννες από ιδιώτη το οποίο πρέπει να το ψάξεις πάρα πολύ γιατί συνήθως ειναι ημίαιμα κ τα πουλάνε για περσικά. Όχι ότι κ αυτά τα γατάκια δεν είναι όμορφα, αλλά γιατί σ αυτή την περίπτωση να δώσεις πχ 300 ευρώ για ένα ημίαιμο γατάκι κ να μην πάρεις ένα κεραμυδογατάκι κ να σώσεις κ μια ψυχούλα από το δρόμο; Γι αυτό θέλει ψάξιμο, κατα καιρούς μπαινουν πολλές αγγελίες κοιτα κ αυτή που σου είπε η Δανάη κ ζήτα της φωτογραφία, αλλά υπάρχει κ μία ακόμα κοπέλα που πουλούσε κάτι περσικά που ειναι κ ντολφέις (κ δεν ήταν ακριβά γιατί ειναι ιδιώτης) δεν ξέρω όμως αν τα έσωσε γιατί χθες της ειχαν μεινει 2
της έχω στείλει πμ και ακόμα περιμένω απάντηση,μπορεί και να τα έδωσε:(πάντος θα συνεχίσω το ψάξιμο η αλήθεια είναι οτι οι αγγελίες είναι πάρα πολλές δεν το περίμενα και δεν ξέρω απο που να πρωτοξεκινήσω,έχω πάρει κάποια τηλέφωνα μέχρι τώρα αλλά δεν βιάζομαι γιατί πρόκειται για ένα μωράκι που θα έχω ελπίζω για πολλά πολλά χρόνια και δεν πρέπει να επιλέξω επιπόλαια,θα κοιτάξω και στις αγγελίες για τα ημίαιμα δεν με πειράζει αν δεν είναι καθαρόαιμο απλά θα προτιμούσα ένα περσικό γατάκι και αυτό ψάχνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του:baby:

Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε!:P
Αυτό το βρήκα στο άσχετο εδω

Ουάου!!!

Δειτε εδω!

https://www.lorettocattery.net/

Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις;

Ναι! Μισό μήπως αν το κάνω έτσι.

Δες εδω

Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του:baby:
Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ:lol:
Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε!:P
Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν:hmm:
Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα

Εγώ την βλέπω κανονικά πάντος...:)

moz-screenshot-1.jpg
G26168KIT.jpg
Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς

moz-screenshot-1.jpg
G26168KIT.jpg
Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς
Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο

Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο
:lol::lol:
Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον!

n1280900506157255344uy4.jpg
:lol::lol::lol::lol:....τέλειο;;

:lol::lol:
Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον!
Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις

ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά

Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ:lol:

Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν:hmm:

Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! :P

Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. :confused:

ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά
το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση:lol: μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος

moz-screenshot-1.jpg
G26168KIT.jpg

Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος.

Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! :P

Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. :confused:
έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας;)
LC-Index-800.gif

τώρα το άνοιξε κ σε μένα:up::up::up:

θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back