elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:11 Η elvenstar: #3.501 23-10-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτή είναι Ιμαλαίων. Έχουν χρωματισμούς σαν τις σιαμ. Click για ανάπτυξη... Βρε μαζί το είπαμε λες να τσακωθούμε αυτό το θέλω κ εγώ. Που το βρήκες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η Μαρία Γάτσιου: #3.502 23-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κοταξε 500-600 ειναι μία λογική τιμή ειδικά αν έχει κ χαρτιά η γατούλα, διαφορετικά μετά πας σε γέννες από ιδιώτη το οποίο πρέπει να το ψάξεις πάρα πολύ γιατί συνήθως ειναι ημίαιμα κ τα πουλάνε για περσικά. Όχι ότι κ αυτά τα γατάκια δεν είναι όμορφα, αλλά γιατί σ αυτή την περίπτωση να δώσεις πχ 300 ευρώ για ένα ημίαιμο γατάκι κ να μην πάρεις ένα κεραμυδογατάκι κ να σώσεις κ μια ψυχούλα από το δρόμο; Γι αυτό θέλει ψάξιμο, κατα καιρούς μπαινουν πολλές αγγελίες κοιτα κ αυτή που σου είπε η Δανάη κ ζήτα της φωτογραφία, αλλά υπάρχει κ μία ακόμα κοπέλα που πουλούσε κάτι περσικά που ειναι κ ντολφέις (κ δεν ήταν ακριβά γιατί ειναι ιδιώτης) δεν ξέρω όμως αν τα έσωσε γιατί χθες της ειχαν μεινει 2 Click για ανάπτυξη... της έχω στείλει πμ και ακόμα περιμένω απάντηση,μπορεί και να τα έδωσεπάντος θα συνεχίσω το ψάξιμο η αλήθεια είναι οτι οι αγγελίες είναι πάρα πολλές δεν το περίμενα και δεν ξέρω απο που να πρωτοξεκινήσω,έχω πάρει κάποια τηλέφωνα μέχρι τώρα αλλά δεν βιάζομαι γιατί πρόκειται για ένα μωράκι που θα έχω ελπίζω για πολλά πολλά χρόνια και δεν πρέπει να επιλέξω επιπόλαια,θα κοιτάξω και στις αγγελίες για τα ημίαιμα δεν με πειράζει αν δεν είναι καθαρόαιμο απλά θα προτιμούσα ένα περσικό γατάκι και αυτό ψάχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #3.503 23-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε μαζί το είπαμε λες να τσακωθούμε αυτό το θέλω κ εγώ. Που το βρήκες;;;; Click για ανάπτυξη... Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η aalyah έγραψε: #3.504 23-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε μαζί το είπαμε λες να τσακωθούμε αυτό το θέλω κ εγώ. Που το βρήκες;;;; Click για ανάπτυξη... Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε! Αυτό το βρήκα στο άσχετο εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η aalyah έγραψε: #3.505 23-10-08 15:18 Ουάου!!! Δειτε εδω! https://www.lorettocattery.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η elvenstar: #3.506 23-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουάου!!! Δειτε εδω! https://www.lorettocattery.net/ Click για ανάπτυξη... Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η aalyah έγραψε: #3.507 23-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Ναι! Μισό μήπως αν το κάνω έτσι. Δες εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Η elvenstar: #3.508 23-10-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του Click για ανάπτυξη... Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Μαρία Γάτσιου: #3.509 23-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ την βλέπω κανονικά πάντος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.510 23-10-08 15:36 Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.511 23-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η Μαρία Γάτσιου: #3.512 23-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Click για ανάπτυξη... Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.513 23-10-08 15:47 ....τέλειο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η elvenstar: #3.514 23-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτή είναι Ιμαλαίων. Έχουν χρωματισμούς σαν τις σιαμ. Click για ανάπτυξη... Βρε μαζί το είπαμε λες να τσακωθούμε αυτό το θέλω κ εγώ. Που το βρήκες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η Μαρία Γάτσιου: #3.502 23-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κοταξε 500-600 ειναι μία λογική τιμή ειδικά αν έχει κ χαρτιά η γατούλα, διαφορετικά μετά πας σε γέννες από ιδιώτη το οποίο πρέπει να το ψάξεις πάρα πολύ γιατί συνήθως ειναι ημίαιμα κ τα πουλάνε για περσικά. Όχι ότι κ αυτά τα γατάκια δεν είναι όμορφα, αλλά γιατί σ αυτή την περίπτωση να δώσεις πχ 300 ευρώ για ένα ημίαιμο γατάκι κ να μην πάρεις ένα κεραμυδογατάκι κ να σώσεις κ μια ψυχούλα από το δρόμο; Γι αυτό θέλει ψάξιμο, κατα καιρούς μπαινουν πολλές αγγελίες κοιτα κ αυτή που σου είπε η Δανάη κ ζήτα της φωτογραφία, αλλά υπάρχει κ μία ακόμα κοπέλα που πουλούσε κάτι περσικά που ειναι κ ντολφέις (κ δεν ήταν ακριβά γιατί ειναι ιδιώτης) δεν ξέρω όμως αν τα έσωσε γιατί χθες της ειχαν μεινει 2 Click για ανάπτυξη... της έχω στείλει πμ και ακόμα περιμένω απάντηση,μπορεί και να τα έδωσεπάντος θα συνεχίσω το ψάξιμο η αλήθεια είναι οτι οι αγγελίες είναι πάρα πολλές δεν το περίμενα και δεν ξέρω απο που να πρωτοξεκινήσω,έχω πάρει κάποια τηλέφωνα μέχρι τώρα αλλά δεν βιάζομαι γιατί πρόκειται για ένα μωράκι που θα έχω ελπίζω για πολλά πολλά χρόνια και δεν πρέπει να επιλέξω επιπόλαια,θα κοιτάξω και στις αγγελίες για τα ημίαιμα δεν με πειράζει αν δεν είναι καθαρόαιμο απλά θα προτιμούσα ένα περσικό γατάκι και αυτό ψάχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #3.503 23-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε μαζί το είπαμε λες να τσακωθούμε αυτό το θέλω κ εγώ. Που το βρήκες;;;; Click για ανάπτυξη... Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η aalyah έγραψε: #3.504 23-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε μαζί το είπαμε λες να τσακωθούμε αυτό το θέλω κ εγώ. Που το βρήκες;;;; Click για ανάπτυξη... Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε! Αυτό το βρήκα στο άσχετο εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η aalyah έγραψε: #3.505 23-10-08 15:18 Ουάου!!! Δειτε εδω! https://www.lorettocattery.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η elvenstar: #3.506 23-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουάου!!! Δειτε εδω! https://www.lorettocattery.net/ Click για ανάπτυξη... Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η aalyah έγραψε: #3.507 23-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Ναι! Μισό μήπως αν το κάνω έτσι. Δες εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Η elvenstar: #3.508 23-10-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του Click για ανάπτυξη... Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Μαρία Γάτσιου: #3.509 23-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ την βλέπω κανονικά πάντος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.510 23-10-08 15:36 Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.511 23-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η Μαρία Γάτσιου: #3.512 23-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Click για ανάπτυξη... Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.513 23-10-08 15:47 ....τέλειο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η elvenstar: #3.514 23-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: κοταξε 500-600 ειναι μία λογική τιμή ειδικά αν έχει κ χαρτιά η γατούλα, διαφορετικά μετά πας σε γέννες από ιδιώτη το οποίο πρέπει να το ψάξεις πάρα πολύ γιατί συνήθως ειναι ημίαιμα κ τα πουλάνε για περσικά. Όχι ότι κ αυτά τα γατάκια δεν είναι όμορφα, αλλά γιατί σ αυτή την περίπτωση να δώσεις πχ 300 ευρώ για ένα ημίαιμο γατάκι κ να μην πάρεις ένα κεραμυδογατάκι κ να σώσεις κ μια ψυχούλα από το δρόμο; Γι αυτό θέλει ψάξιμο, κατα καιρούς μπαινουν πολλές αγγελίες κοιτα κ αυτή που σου είπε η Δανάη κ ζήτα της φωτογραφία, αλλά υπάρχει κ μία ακόμα κοπέλα που πουλούσε κάτι περσικά που ειναι κ ντολφέις (κ δεν ήταν ακριβά γιατί ειναι ιδιώτης) δεν ξέρω όμως αν τα έσωσε γιατί χθες της ειχαν μεινει 2 Click για ανάπτυξη... της έχω στείλει πμ και ακόμα περιμένω απάντηση,μπορεί και να τα έδωσεπάντος θα συνεχίσω το ψάξιμο η αλήθεια είναι οτι οι αγγελίες είναι πάρα πολλές δεν το περίμενα και δεν ξέρω απο που να πρωτοξεκινήσω,έχω πάρει κάποια τηλέφωνα μέχρι τώρα αλλά δεν βιάζομαι γιατί πρόκειται για ένα μωράκι που θα έχω ελπίζω για πολλά πολλά χρόνια και δεν πρέπει να επιλέξω επιπόλαια,θα κοιτάξω και στις αγγελίες για τα ημίαιμα δεν με πειράζει αν δεν είναι καθαρόαιμο απλά θα προτιμούσα ένα περσικό γατάκι και αυτό ψάχνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #3.503 23-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε μαζί το είπαμε λες να τσακωθούμε αυτό το θέλω κ εγώ. Που το βρήκες;;;; Click για ανάπτυξη... Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η aalyah έγραψε: #3.504 23-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε μαζί το είπαμε λες να τσακωθούμε αυτό το θέλω κ εγώ. Που το βρήκες;;;; Click για ανάπτυξη... Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε! Αυτό το βρήκα στο άσχετο εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η aalyah έγραψε: #3.505 23-10-08 15:18 Ουάου!!! Δειτε εδω! https://www.lorettocattery.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η elvenstar: #3.506 23-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουάου!!! Δειτε εδω! https://www.lorettocattery.net/ Click για ανάπτυξη... Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η aalyah έγραψε: #3.507 23-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Ναι! Μισό μήπως αν το κάνω έτσι. Δες εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Η elvenstar: #3.508 23-10-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του Click για ανάπτυξη... Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Μαρία Γάτσιου: #3.509 23-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ την βλέπω κανονικά πάντος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.510 23-10-08 15:36 Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.511 23-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η Μαρία Γάτσιου: #3.512 23-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Click για ανάπτυξη... Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.513 23-10-08 15:47 ....τέλειο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η elvenstar: #3.514 23-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε μαζί το είπαμε λες να τσακωθούμε αυτό το θέλω κ εγώ. Που το βρήκες;;;; Click για ανάπτυξη... Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:17 Η aalyah έγραψε: #3.504 23-10-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε μαζί το είπαμε λες να τσακωθούμε αυτό το θέλω κ εγώ. Που το βρήκες;;;; Click για ανάπτυξη... Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε! Αυτό το βρήκα στο άσχετο εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η aalyah έγραψε: #3.505 23-10-08 15:18 Ουάου!!! Δειτε εδω! https://www.lorettocattery.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η elvenstar: #3.506 23-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουάου!!! Δειτε εδω! https://www.lorettocattery.net/ Click για ανάπτυξη... Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η aalyah έγραψε: #3.507 23-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Ναι! Μισό μήπως αν το κάνω έτσι. Δες εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Η elvenstar: #3.508 23-10-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του Click για ανάπτυξη... Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Μαρία Γάτσιου: #3.509 23-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ την βλέπω κανονικά πάντος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.510 23-10-08 15:36 Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.511 23-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η Μαρία Γάτσιου: #3.512 23-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Click για ανάπτυξη... Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.513 23-10-08 15:47 ....τέλειο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η elvenstar: #3.514 23-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε μαζί το είπαμε λες να τσακωθούμε αυτό το θέλω κ εγώ. Που το βρήκες;;;; Click για ανάπτυξη... Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε! Αυτό το βρήκα στο άσχετο εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η aalyah έγραψε: #3.505 23-10-08 15:18 Ουάου!!! Δειτε εδω! https://www.lorettocattery.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η elvenstar: #3.506 23-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουάου!!! Δειτε εδω! https://www.lorettocattery.net/ Click για ανάπτυξη... Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η aalyah έγραψε: #3.507 23-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Ναι! Μισό μήπως αν το κάνω έτσι. Δες εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Η elvenstar: #3.508 23-10-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του Click για ανάπτυξη... Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Μαρία Γάτσιου: #3.509 23-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ την βλέπω κανονικά πάντος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.510 23-10-08 15:36 Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.511 23-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η Μαρία Γάτσιου: #3.512 23-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Click για ανάπτυξη... Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.513 23-10-08 15:47 ....τέλειο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η elvenstar: #3.514 23-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουάου!!! Δειτε εδω! https://www.lorettocattery.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η elvenstar: #3.506 23-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουάου!!! Δειτε εδω! https://www.lorettocattery.net/ Click για ανάπτυξη... Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η aalyah έγραψε: #3.507 23-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Ναι! Μισό μήπως αν το κάνω έτσι. Δες εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Η elvenstar: #3.508 23-10-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του Click για ανάπτυξη... Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Μαρία Γάτσιου: #3.509 23-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ την βλέπω κανονικά πάντος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.510 23-10-08 15:36 Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.511 23-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η Μαρία Γάτσιου: #3.512 23-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Click για ανάπτυξη... Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.513 23-10-08 15:47 ....τέλειο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η elvenstar: #3.514 23-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ουάου!!! Δειτε εδω! https://www.lorettocattery.net/ Click για ανάπτυξη... Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:21 Η aalyah έγραψε: #3.507 23-10-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Ναι! Μισό μήπως αν το κάνω έτσι. Δες εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Η elvenstar: #3.508 23-10-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του Click για ανάπτυξη... Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Μαρία Γάτσιου: #3.509 23-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ την βλέπω κανονικά πάντος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.510 23-10-08 15:36 Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.511 23-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η Μαρία Γάτσιου: #3.512 23-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Click για ανάπτυξη... Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.513 23-10-08 15:47 ....τέλειο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η elvenstar: #3.514 23-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν μου την ανοίγει τη σελίδα, γιατί; Εσύ την βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Ναι! Μισό μήπως αν το κάνω έτσι. Δες εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Η elvenstar: #3.508 23-10-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του Click για ανάπτυξη... Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Μαρία Γάτσιου: #3.509 23-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ την βλέπω κανονικά πάντος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.510 23-10-08 15:36 Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.511 23-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η Μαρία Γάτσιου: #3.512 23-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Click για ανάπτυξη... Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.513 23-10-08 15:47 ....τέλειο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η elvenstar: #3.514 23-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά νιώθω πολύ υποχρεωμένη από εχτές με βοηθάτε συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω...ελπίζω να έχω σύντομα το μωράκι μου και να σας ανταμείψω με πολλές πολλές φωτογραφίες του Click για ανάπτυξη... Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμείς καλέ γιατί να τσακωθούμε!! Μόνο αν ποτε τύχει να συναντηθούμε και δεν μ'αφήσεις να κάνω μυτίτσες με τα γατουλίνια σου εκέι θα τσακωθούμε! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Μαρία Γάτσιου: #3.509 23-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ την βλέπω κανονικά πάντος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.510 23-10-08 15:36 Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.511 23-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η Μαρία Γάτσιου: #3.512 23-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Click για ανάπτυξη... Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.513 23-10-08 15:47 ....τέλειο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η elvenstar: #3.514 23-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Εγώ την βλέπω κανονικά πάντος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.510 23-10-08 15:36 Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.511 23-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η Μαρία Γάτσιου: #3.512 23-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Click για ανάπτυξη... Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.513 23-10-08 15:47 ....τέλειο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η elvenstar: #3.514 23-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η elvenstar: #3.511 23-10-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η Μαρία Γάτσιου: #3.512 23-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Click για ανάπτυξη... Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.513 23-10-08 15:47 ....τέλειο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η elvenstar: #3.514 23-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Η Μαρία Γάτσιου: #3.512 23-10-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Click για ανάπτυξη... Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.513 23-10-08 15:47 ....τέλειο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η elvenstar: #3.514 23-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βουτηξέτο αμεσως γιατί θα σου το πάρουν, πάντως κ το λιλά πρέπει να είναι όμοφο Click για ανάπτυξη... Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.513 23-10-08 15:47 ....τέλειο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η elvenstar: #3.514 23-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
....τέλειο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η elvenstar: #3.514 23-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι ωραίο είναι είναι η αδερφούλα του αλλά βρήκε ήδη μαμά ενώ ο μικρούλης ακόμα περιμένει...εμένα μάλλον! Click για ανάπτυξη... Μωρε και τι κάθεσαι ακόμα αφού σε περιμένει το παιδί; Δεν σε παιρνει από θέμα κόστους; Η έχεις άλλες ενστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η prince έγραψε: #3.515 23-10-08 16:44 ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η aalyah έγραψε: #3.516 23-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βρε σιγά την υποχρέωση, άλλωστε κ εμεις γι αυτό το κάνουμε για να βλέπουμε μετά πολλές φωτογραφίες από τα καινούρια μωρά του φόρουμ Εγώ θα σ αφήσω, αυτά δεν ξέρω αν θα σ αφήσουν Ούτε από το google δεν την ανοίγει ίσως κάνει ανακαίνιση η σελίδα Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:47 Η elvenstar: #3.517 23-10-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: ναι είναι τέλειο.. το μεσαίο γατί εντομεταξύ έιναι μουτρομένο... κακιά πεθερά Click για ανάπτυξη... το μεσαίο γατί πρέπει να είναι συγγενείς του Πέρση μοιάζουν πάρα πολύ. Δεν είναι κακιά πεθερά βρε είναι ο ινσπεκτορ κ ειναι καπως καχύποπτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:48 Η aalyah έγραψε: #3.518 23-10-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αυτό το ζωγραφιστό κουκλάκι πως σας φαίνεται;Είναι αγοράκι το δίνει μια κοπέλα από το φόρουμ τα αδερφάκια του δώθηκαν ήδη και μου το δίνει και 150-200 ευρώ,δεν έχει pedigree αλλά δεν με πειράζει,πείτε μου μια γνώμη και εσείς Click για ανάπτυξη... Καλέ τσάκωτο!!! Τι περιμένεις? Θα στο πάρει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:50 Η elvenstar: #3.519 23-10-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μωρέ θα μάφήσουν...Θα τα ξεγελάσω με λιχουδιές! Δεν έχω ιδέα γιατι. Εμένα μου την ανοίγει κανονικα. Click για ανάπτυξη... έπεσες στην περίπτωση εκτός από κροκέτες δεν τρώνε τπτ άλλο έτσι τα μεγάλωσε η εκτροφέας τώρα το άνοιξε κ σε μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η prince έγραψε: #3.520 23-10-08 16:51 θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θα πάρει κροκέτες λοιπον... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.