ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.561 24-10-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα μαλλιαροι;Τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #3.562 24-10-08 11:07 Οχι καλε,μην τα κακολογεις τα παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η gatouni έγραψε: #3.563 24-10-08 11:14 Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η moukelis έγραψε: #3.564 24-10-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι ο γατουλης Νεκταρινι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η gatouni έγραψε: #3.565 24-10-08 11:19 Μόνο πεντέμιση χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #3.566 24-10-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Μόνο πεντέμιση χρονών. Click για ανάπτυξη... Ε μην απογοητευεστε τοτε,θα ανταποκριθει ο οργανισμος του στη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:25 Η gatouni έγραψε: #3.567 24-10-08 11:25 Ελπίζουμε, αλλά ακόμα ψαχνόμαστε με εξετάσεις, δεν έχεουμε εξακριβώσει από τι ακριβώς είναι, μόνο ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα νεφρά του. Και τα ποσοστά του είναι απελπιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #3.568 24-10-08 11:32 Ενταξει,εσυ το ξερεις καλυτερα απο μας οτι και ζωα μεγααααααλα(τεραστια θα ελεγα) σε ηλικια τα πανε μια χαρα.Ειμαι σιγουρη οτι θα εντοπιστει το προβλημα και με διατροφη και αγωγη θα τα παει μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #3.569 24-10-08 11:56 Να 'σαι καλά ρε Δωράκι με έκανες και γέλασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 12:59 Η zorica έγραψε: #3.570 24-10-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... θα δεις το βραδυ και αλλα καινουρια Γιουλακο...τωρα δεν εχω χρονο,μπηκα στα κλεφτα για καννα τεταρτακι Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... ελα,ελα...ολοι οι καλη χωρανε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! Click για ανάπτυξη... ελα και εσυ...αλλα που να αντεξεις και την ημερα και τη νυχτα... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #3.571 24-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #3.572 24-10-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αντε δεν ειναι μακρια η Δευτερα...λιγη υπομονη μονο.. ανεβαζω μια φωτο και το βραδυ η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:23 Η zorica έγραψε: #3.573 24-10-08 13:23 λαθος λινκ αντεγραψα... τωρα,τωρα παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η prince έγραψε: #3.574 24-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα μαλλιαροι;Τι κανετε; Click για ανάπτυξη... Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #3.562 24-10-08 11:07 Οχι καλε,μην τα κακολογεις τα παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η gatouni έγραψε: #3.563 24-10-08 11:14 Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η moukelis έγραψε: #3.564 24-10-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι ο γατουλης Νεκταρινι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η gatouni έγραψε: #3.565 24-10-08 11:19 Μόνο πεντέμιση χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #3.566 24-10-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Μόνο πεντέμιση χρονών. Click για ανάπτυξη... Ε μην απογοητευεστε τοτε,θα ανταποκριθει ο οργανισμος του στη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:25 Η gatouni έγραψε: #3.567 24-10-08 11:25 Ελπίζουμε, αλλά ακόμα ψαχνόμαστε με εξετάσεις, δεν έχεουμε εξακριβώσει από τι ακριβώς είναι, μόνο ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα νεφρά του. Και τα ποσοστά του είναι απελπιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #3.568 24-10-08 11:32 Ενταξει,εσυ το ξερεις καλυτερα απο μας οτι και ζωα μεγααααααλα(τεραστια θα ελεγα) σε ηλικια τα πανε μια χαρα.Ειμαι σιγουρη οτι θα εντοπιστει το προβλημα και με διατροφη και αγωγη θα τα παει μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #3.569 24-10-08 11:56 Να 'σαι καλά ρε Δωράκι με έκανες και γέλασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 12:59 Η zorica έγραψε: #3.570 24-10-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... θα δεις το βραδυ και αλλα καινουρια Γιουλακο...τωρα δεν εχω χρονο,μπηκα στα κλεφτα για καννα τεταρτακι Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... ελα,ελα...ολοι οι καλη χωρανε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! Click για ανάπτυξη... ελα και εσυ...αλλα που να αντεξεις και την ημερα και τη νυχτα... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #3.571 24-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #3.572 24-10-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αντε δεν ειναι μακρια η Δευτερα...λιγη υπομονη μονο.. ανεβαζω μια φωτο και το βραδυ η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:23 Η zorica έγραψε: #3.573 24-10-08 13:23 λαθος λινκ αντεγραψα... τωρα,τωρα παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η prince έγραψε: #3.574 24-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι καλε,μην τα κακολογεις τα παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η gatouni έγραψε: #3.563 24-10-08 11:14 Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η moukelis έγραψε: #3.564 24-10-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι ο γατουλης Νεκταρινι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η gatouni έγραψε: #3.565 24-10-08 11:19 Μόνο πεντέμιση χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #3.566 24-10-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Μόνο πεντέμιση χρονών. Click για ανάπτυξη... Ε μην απογοητευεστε τοτε,θα ανταποκριθει ο οργανισμος του στη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:25 Η gatouni έγραψε: #3.567 24-10-08 11:25 Ελπίζουμε, αλλά ακόμα ψαχνόμαστε με εξετάσεις, δεν έχεουμε εξακριβώσει από τι ακριβώς είναι, μόνο ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα νεφρά του. Και τα ποσοστά του είναι απελπιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #3.568 24-10-08 11:32 Ενταξει,εσυ το ξερεις καλυτερα απο μας οτι και ζωα μεγααααααλα(τεραστια θα ελεγα) σε ηλικια τα πανε μια χαρα.Ειμαι σιγουρη οτι θα εντοπιστει το προβλημα και με διατροφη και αγωγη θα τα παει μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #3.569 24-10-08 11:56 Να 'σαι καλά ρε Δωράκι με έκανες και γέλασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 12:59 Η zorica έγραψε: #3.570 24-10-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... θα δεις το βραδυ και αλλα καινουρια Γιουλακο...τωρα δεν εχω χρονο,μπηκα στα κλεφτα για καννα τεταρτακι Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... ελα,ελα...ολοι οι καλη χωρανε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! Click για ανάπτυξη... ελα και εσυ...αλλα που να αντεξεις και την ημερα και τη νυχτα... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #3.571 24-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #3.572 24-10-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αντε δεν ειναι μακρια η Δευτερα...λιγη υπομονη μονο.. ανεβαζω μια φωτο και το βραδυ η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:23 Η zorica έγραψε: #3.573 24-10-08 13:23 λαθος λινκ αντεγραψα... τωρα,τωρα παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η prince έγραψε: #3.574 24-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:15 Η moukelis έγραψε: #3.564 24-10-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι ο γατουλης Νεκταρινι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η gatouni έγραψε: #3.565 24-10-08 11:19 Μόνο πεντέμιση χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #3.566 24-10-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Μόνο πεντέμιση χρονών. Click για ανάπτυξη... Ε μην απογοητευεστε τοτε,θα ανταποκριθει ο οργανισμος του στη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:25 Η gatouni έγραψε: #3.567 24-10-08 11:25 Ελπίζουμε, αλλά ακόμα ψαχνόμαστε με εξετάσεις, δεν έχεουμε εξακριβώσει από τι ακριβώς είναι, μόνο ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα νεφρά του. Και τα ποσοστά του είναι απελπιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #3.568 24-10-08 11:32 Ενταξει,εσυ το ξερεις καλυτερα απο μας οτι και ζωα μεγααααααλα(τεραστια θα ελεγα) σε ηλικια τα πανε μια χαρα.Ειμαι σιγουρη οτι θα εντοπιστει το προβλημα και με διατροφη και αγωγη θα τα παει μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #3.569 24-10-08 11:56 Να 'σαι καλά ρε Δωράκι με έκανες και γέλασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 12:59 Η zorica έγραψε: #3.570 24-10-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... θα δεις το βραδυ και αλλα καινουρια Γιουλακο...τωρα δεν εχω χρονο,μπηκα στα κλεφτα για καννα τεταρτακι Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... ελα,ελα...ολοι οι καλη χωρανε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! Click για ανάπτυξη... ελα και εσυ...αλλα που να αντεξεις και την ημερα και τη νυχτα... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #3.571 24-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #3.572 24-10-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αντε δεν ειναι μακρια η Δευτερα...λιγη υπομονη μονο.. ανεβαζω μια φωτο και το βραδυ η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:23 Η zorica έγραψε: #3.573 24-10-08 13:23 λαθος λινκ αντεγραψα... τωρα,τωρα παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η prince έγραψε: #3.574 24-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... Ποσο ειναι ο γατουλης Νεκταρινι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η gatouni έγραψε: #3.565 24-10-08 11:19 Μόνο πεντέμιση χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #3.566 24-10-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Μόνο πεντέμιση χρονών. Click για ανάπτυξη... Ε μην απογοητευεστε τοτε,θα ανταποκριθει ο οργανισμος του στη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:25 Η gatouni έγραψε: #3.567 24-10-08 11:25 Ελπίζουμε, αλλά ακόμα ψαχνόμαστε με εξετάσεις, δεν έχεουμε εξακριβώσει από τι ακριβώς είναι, μόνο ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα νεφρά του. Και τα ποσοστά του είναι απελπιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #3.568 24-10-08 11:32 Ενταξει,εσυ το ξερεις καλυτερα απο μας οτι και ζωα μεγααααααλα(τεραστια θα ελεγα) σε ηλικια τα πανε μια χαρα.Ειμαι σιγουρη οτι θα εντοπιστει το προβλημα και με διατροφη και αγωγη θα τα παει μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #3.569 24-10-08 11:56 Να 'σαι καλά ρε Δωράκι με έκανες και γέλασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 12:59 Η zorica έγραψε: #3.570 24-10-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... θα δεις το βραδυ και αλλα καινουρια Γιουλακο...τωρα δεν εχω χρονο,μπηκα στα κλεφτα για καννα τεταρτακι Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... ελα,ελα...ολοι οι καλη χωρανε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! Click για ανάπτυξη... ελα και εσυ...αλλα που να αντεξεις και την ημερα και τη νυχτα... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #3.571 24-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #3.572 24-10-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αντε δεν ειναι μακρια η Δευτερα...λιγη υπομονη μονο.. ανεβαζω μια φωτο και το βραδυ η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:23 Η zorica έγραψε: #3.573 24-10-08 13:23 λαθος λινκ αντεγραψα... τωρα,τωρα παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η prince έγραψε: #3.574 24-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνο πεντέμιση χρονών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:22 Η moukelis έγραψε: #3.566 24-10-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Μόνο πεντέμιση χρονών. Click για ανάπτυξη... Ε μην απογοητευεστε τοτε,θα ανταποκριθει ο οργανισμος του στη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:25 Η gatouni έγραψε: #3.567 24-10-08 11:25 Ελπίζουμε, αλλά ακόμα ψαχνόμαστε με εξετάσεις, δεν έχεουμε εξακριβώσει από τι ακριβώς είναι, μόνο ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα νεφρά του. Και τα ποσοστά του είναι απελπιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #3.568 24-10-08 11:32 Ενταξει,εσυ το ξερεις καλυτερα απο μας οτι και ζωα μεγααααααλα(τεραστια θα ελεγα) σε ηλικια τα πανε μια χαρα.Ειμαι σιγουρη οτι θα εντοπιστει το προβλημα και με διατροφη και αγωγη θα τα παει μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #3.569 24-10-08 11:56 Να 'σαι καλά ρε Δωράκι με έκανες και γέλασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 12:59 Η zorica έγραψε: #3.570 24-10-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... θα δεις το βραδυ και αλλα καινουρια Γιουλακο...τωρα δεν εχω χρονο,μπηκα στα κλεφτα για καννα τεταρτακι Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... ελα,ελα...ολοι οι καλη χωρανε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! Click για ανάπτυξη... ελα και εσυ...αλλα που να αντεξεις και την ημερα και τη νυχτα... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #3.571 24-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #3.572 24-10-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αντε δεν ειναι μακρια η Δευτερα...λιγη υπομονη μονο.. ανεβαζω μια φωτο και το βραδυ η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:23 Η zorica έγραψε: #3.573 24-10-08 13:23 λαθος λινκ αντεγραψα... τωρα,τωρα παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η prince έγραψε: #3.574 24-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Μόνο πεντέμιση χρονών. Click για ανάπτυξη... Ε μην απογοητευεστε τοτε,θα ανταποκριθει ο οργανισμος του στη θεραπεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:25 Η gatouni έγραψε: #3.567 24-10-08 11:25 Ελπίζουμε, αλλά ακόμα ψαχνόμαστε με εξετάσεις, δεν έχεουμε εξακριβώσει από τι ακριβώς είναι, μόνο ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα νεφρά του. Και τα ποσοστά του είναι απελπιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #3.568 24-10-08 11:32 Ενταξει,εσυ το ξερεις καλυτερα απο μας οτι και ζωα μεγααααααλα(τεραστια θα ελεγα) σε ηλικια τα πανε μια χαρα.Ειμαι σιγουρη οτι θα εντοπιστει το προβλημα και με διατροφη και αγωγη θα τα παει μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #3.569 24-10-08 11:56 Να 'σαι καλά ρε Δωράκι με έκανες και γέλασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 12:59 Η zorica έγραψε: #3.570 24-10-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... θα δεις το βραδυ και αλλα καινουρια Γιουλακο...τωρα δεν εχω χρονο,μπηκα στα κλεφτα για καννα τεταρτακι Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... ελα,ελα...ολοι οι καλη χωρανε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! Click για ανάπτυξη... ελα και εσυ...αλλα που να αντεξεις και την ημερα και τη νυχτα... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #3.571 24-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #3.572 24-10-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αντε δεν ειναι μακρια η Δευτερα...λιγη υπομονη μονο.. ανεβαζω μια φωτο και το βραδυ η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:23 Η zorica έγραψε: #3.573 24-10-08 13:23 λαθος λινκ αντεγραψα... τωρα,τωρα παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η prince έγραψε: #3.574 24-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελπίζουμε, αλλά ακόμα ψαχνόμαστε με εξετάσεις, δεν έχεουμε εξακριβώσει από τι ακριβώς είναι, μόνο ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα νεφρά του. Και τα ποσοστά του είναι απελπιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:32 Η moukelis έγραψε: #3.568 24-10-08 11:32 Ενταξει,εσυ το ξερεις καλυτερα απο μας οτι και ζωα μεγααααααλα(τεραστια θα ελεγα) σε ηλικια τα πανε μια χαρα.Ειμαι σιγουρη οτι θα εντοπιστει το προβλημα και με διατροφη και αγωγη θα τα παει μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #3.569 24-10-08 11:56 Να 'σαι καλά ρε Δωράκι με έκανες και γέλασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 12:59 Η zorica έγραψε: #3.570 24-10-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... θα δεις το βραδυ και αλλα καινουρια Γιουλακο...τωρα δεν εχω χρονο,μπηκα στα κλεφτα για καννα τεταρτακι Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... ελα,ελα...ολοι οι καλη χωρανε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! Click για ανάπτυξη... ελα και εσυ...αλλα που να αντεξεις και την ημερα και τη νυχτα... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #3.571 24-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #3.572 24-10-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αντε δεν ειναι μακρια η Δευτερα...λιγη υπομονη μονο.. ανεβαζω μια φωτο και το βραδυ η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:23 Η zorica έγραψε: #3.573 24-10-08 13:23 λαθος λινκ αντεγραψα... τωρα,τωρα παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η prince έγραψε: #3.574 24-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενταξει,εσυ το ξερεις καλυτερα απο μας οτι και ζωα μεγααααααλα(τεραστια θα ελεγα) σε ηλικια τα πανε μια χαρα.Ειμαι σιγουρη οτι θα εντοπιστει το προβλημα και με διατροφη και αγωγη θα τα παει μια χαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #3.569 24-10-08 11:56 Να 'σαι καλά ρε Δωράκι με έκανες και γέλασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 12:59 Η zorica έγραψε: #3.570 24-10-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... θα δεις το βραδυ και αλλα καινουρια Γιουλακο...τωρα δεν εχω χρονο,μπηκα στα κλεφτα για καννα τεταρτακι Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... ελα,ελα...ολοι οι καλη χωρανε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! Click για ανάπτυξη... ελα και εσυ...αλλα που να αντεξεις και την ημερα και τη νυχτα... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #3.571 24-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #3.572 24-10-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αντε δεν ειναι μακρια η Δευτερα...λιγη υπομονη μονο.. ανεβαζω μια φωτο και το βραδυ η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:23 Η zorica έγραψε: #3.573 24-10-08 13:23 λαθος λινκ αντεγραψα... τωρα,τωρα παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η prince έγραψε: #3.574 24-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να 'σαι καλά ρε Δωράκι με έκανες και γέλασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 12:59 Η zorica έγραψε: #3.570 24-10-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... θα δεις το βραδυ και αλλα καινουρια Γιουλακο...τωρα δεν εχω χρονο,μπηκα στα κλεφτα για καννα τεταρτακι Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... ελα,ελα...ολοι οι καλη χωρανε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! Click για ανάπτυξη... ελα και εσυ...αλλα που να αντεξεις και την ημερα και τη νυχτα... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #3.571 24-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #3.572 24-10-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αντε δεν ειναι μακρια η Δευτερα...λιγη υπομονη μονο.. ανεβαζω μια φωτο και το βραδυ η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:23 Η zorica έγραψε: #3.573 24-10-08 13:23 λαθος λινκ αντεγραψα... τωρα,τωρα παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η prince έγραψε: #3.574 24-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα!! Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! Click για ανάπτυξη... θα δεις το βραδυ και αλλα καινουρια Γιουλακο...τωρα δεν εχω χρονο,μπηκα στα κλεφτα για καννα τεταρτακι Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ... Click για ανάπτυξη... ελα,ελα...ολοι οι καλη χωρανε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! Click για ανάπτυξη... ελα και εσυ...αλλα που να αντεξεις και την ημερα και τη νυχτα... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Περσάκια. Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη. Click για ανάπτυξη... κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #3.571 24-10-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #3.572 24-10-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αντε δεν ειναι μακρια η Δευτερα...λιγη υπομονη μονο.. ανεβαζω μια φωτο και το βραδυ η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:23 Η zorica έγραψε: #3.573 24-10-08 13:23 λαθος λινκ αντεγραψα... τωρα,τωρα παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η prince έγραψε: #3.574 24-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...ποτε θα εχεις τα νεα του? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:20 Η zorica έγραψε: #3.572 24-10-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αντε δεν ειναι μακρια η Δευτερα...λιγη υπομονη μονο.. ανεβαζω μια φωτο και το βραδυ η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:23 Η zorica έγραψε: #3.573 24-10-08 13:23 λαθος λινκ αντεγραψα... τωρα,τωρα παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η prince έγραψε: #3.574 24-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή). Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αντε δεν ειναι μακρια η Δευτερα...λιγη υπομονη μονο.. ανεβαζω μια φωτο και το βραδυ η συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:23 Η zorica έγραψε: #3.573 24-10-08 13:23 λαθος λινκ αντεγραψα... τωρα,τωρα παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η prince έγραψε: #3.574 24-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λαθος λινκ αντεγραψα... τωρα,τωρα παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η prince έγραψε: #3.574 24-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος (μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!! Click για ανάπτυξη... σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η prince έγραψε: #3.575 24-10-08 13:50 Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα. Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι; Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #3.576 24-10-08 14:02 Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.577 24-10-08 14:03 Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:07 Ο Kostis85 έγραψε: #3.578 24-10-08 14:07 Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:10 Η Μαρία Γάτσιου: #3.579 24-10-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν.... Click για ανάπτυξη... Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Kostis85 έγραψε: #3.580 24-10-08 14:14 Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.