Περσίας maniacs

Καλημερα μαλλιαροι;Τι κανετε;
Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι:cool:...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! :P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι καλε,μην τα κακολογεις τα παιδια...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Περσάκια.
Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη:(.

Καλημέρα Περσάκια.
Εμείς δεν είμαστε καλά:cry:. Ο Σάντσο μας είναι πολύ άρρωστος και από χτες το βράδυ έχουμε φρικάρει οικογενειακώς. Κάνει συνέχεια τσισάκια και η γιατρός του βρήκε πολύ υψηλή κρεατινίνη:(.
Ποσο ειναι ο γατουλης Νεκταρινι;

Μόνο πεντέμιση χρονών:(.

Μόνο πεντέμιση χρονών:(.
Ε μην απογοητευεστε τοτε,θα ανταποκριθει ο οργανισμος του στη θεραπεια.:)

Ελπίζουμε, αλλά ακόμα ψαχνόμαστε με εξετάσεις, δεν έχεουμε εξακριβώσει από τι ακριβώς είναι, μόνο ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα νεφρά του. Και τα ποσοστά του είναι απελπιστικά.

Ενταξει,εσυ το ξερεις καλυτερα απο μας οτι και ζωα μεγααααααλα(τεραστια θα ελεγα) σε ηλικια τα πανε μια χαρα.:PΕιμαι σιγουρη οτι θα εντοπιστει το προβλημα και με διατροφη και αγωγη θα τα παει μια χαρα.

:lol::lol:
Να 'σαι καλά ρε Δωράκι με έκανες και γέλασα.

Καλημέρα!! :)
Zorica!! Καλά η υπογραφή σου είναι... τι να πω... ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! :up::inlove::inlove::inlove:
Έλενα δεν έχουμε ποτέ μιλήσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για σένα! Περαστικά σας!! :)
θα δεις το βραδυ και αλλα καινουρια Γιουλακο...τωρα δεν εχω χρονο,μπηκα στα κλεφτα για καννα τεταρτακι;)
καλημέρα...α βλέπω εσείς είστε στο βραδυνό chat πολύ, μήπως να έρχομαι κι εγώ με το κρασάκι μου, έτσι για ενα ποτάκι καλέ...:)
ελα,ελα...ολοι οι καλη χωρανε:D

Aστα Δώρα! Αυτοί είναι βραδινοί τύποι:cool:...τέτοια ώρα πρέπει να ροχαλίζουν! :P:lol:
ελα και εσυ...αλλα που να αντεξεις και την ημερα και τη νυχτα...:lol:

Καλημέρα Περσάκια.
κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...:/:ποτε θα εχεις τα νεα του?

κατι θα γινει...δεν πιστευω να ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...ελπιζω στα καλυτερα,να ανταποκρηθει στα φαρμακα και να πανε ολα κατ`ευχην...:/:ποτε θα εχεις τα νεα του?
Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή).
Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ:inlove:.

Ευχαριστώ για τις ευχές. Δευτέρα θα βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις, προς το παρόν έχουμε ξεκινήσει ειδική τροφή (ελπίζουμε να τη φάει δηλαδή).
Ο Μάρκος είναι τέλειος. Φοβερή η φωτογραφία όπως κάθεται στα ροζ:inlove:.
ευχαριστω:redface:
αντε δεν ειναι μακρια η Δευτερα...λιγη υπομονη μονο..
ανεβαζω μια φωτο και το βραδυ η συνεχεια;)
IMG_1017.JPG

λαθος λινκ αντεγραψα...
τωρα,τωρα
showimage.php
παλι δεν μηκε...δεν ξερω γιατι...:down:

Αυτό είναι σίγουρο. Κι εγώ πιστεύω πως αν θέλουμε κάτι πολύ, δεν μπορούν αυτά τα ζουζούνια να μας αντισταθούν. Ετσι κι εγώ κατάφερα να πάρω αγκαλιά και να χαϊδέψω τον ΠΡΙΝΣ και την ΡΕΪΝΑ. ναι καλά καταλάβατε τον Πρινς που η Σταυρούλα λέει πως είναι ιδιοτροπος
(μυστικό: οταν η Σταυρούλα κατέβηκε για λίγα λεπτά κάτω, ηταν προσηλωμένος στην πόρτα και την περίμενε μετά κραγμών, Τότε εγώ ταφού τον έβγαλα φωτογραφίς,τον πήρα αγκαλιά για 3η φορά γιατί τον έπιασα στον ύπνο που περίμενε τη μαμά του με αγωνία ο κουτσομπολης... χε χε χε).Και κάθισε!!:up:

σου είπα είναι μέχρι να σε συνηθισει....

Θα γίνει καλά μώρέ το μωρό σου μη στεναχωριέσαι. απλά θα ελέγχεται τη διατροφή του μετα.

Γιατί σας πιάνει λογοδιάρροια το βράδυ που κοιμάμαι;

Κανένα νέο από τη μαρία έχουμε;

Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ γιατί το Φεβρουάριο χάσαμε και την κεραμυδογατούλα τη Λίλη μας από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία δε λέω ήταν μεγάλη σε ηλικία (16 χρωνών) αλλά πλέον ακούμε νεφρά και παθαίνουμε πανικό.

Όχι ακόμα δεν έχω κανένα νέο αλλά μάλλον το απόγευμα θα πάω να δω τα γατάκια και να μιλήσω με τον κύριο που τα έχει,μου είπε οτι έχει ένα λιλά θηλυκο και ένα άσπρο αρσενικό δεν ξέρω ποιο θα υιοθετήσω γιατί από τη μία προτιμώ αγοράκι από την άλλη το λιλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα σε γατάκι....θα δούμε,μόλις έχω νεότερα θα σας τα πω με το ν και με το σ..:lol::lol:ελπίζω όλα να πάνε καλά,έχω πολύ άγχος

Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν....:P

Μαρια να προσέχεις γιατι οι ανταγωνιστες, καραδωκούν....:P
Ωχ με βρήκες εδώ...μπα δεν ανησυχώ...με περιμένει το μωράκι μου(γιος-κόρη δεν ξέρω:lol::lol:)εσύ βρήκες το γατάκι που έψαχνες;

Θα παω να πάρω και το λιλά και το άσπρο :lol: Δεν ξέρω ακόμα..μίλησα χθες με τον κύριο...Να σου πω θα σου 'ηταν εύκολο να μου δώσεις καποιο μσν για να πούμε μερικά πράγματα...?γιατι και γώ είναι πολύ πιθανό να πάρω ένα από τα δύο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back