moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #3.921 28-10-08 15:52 Μια χαρα!Τι κανει ο Αγιοβασιλιατικος Μαρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η zorica έγραψε: #3.922 28-10-08 15:59 ετοιμαζομαι να μπω στη μαχι μαζι του...εχει κανει κομπους κατω στα πισω ποδια(στις κλειδωσεις)και δεν με αφηνει να τον ακουμπησω εκει...δεν ξερω τι να κανω πια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #3.923 28-10-08 16:12 Ωχ...Σιλικονη δε βοηθαει;Μια φιλη μου που εχει ημιαιμο περσικο μου ειπε οτι κανει πολυ καλη δουλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η zorica έγραψε: #3.924 28-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ...Σιλικονη δε βοηθαει;Μια φιλη μου που εχει ημιαιμο περσικο μου ειπε οτι κανει πολυ καλη δουλεια. Click για ανάπτυξη... Ειναι εντελως μπαλα εκει...θα των κανω μπανιο το βραδυ και θα δοκημασω με σιλικονη...θα του βαλω και μαλακτικη και οτι γινει...Τωρα τον χτενισα και με δαγκωσε μολις φτασαμε στα πισω ποδια...μου εκανε καλη γκρατζουνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #3.925 28-10-08 17:07 Μωρε θα τον ποναει τον καημενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #3.926 28-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ! Ευχαριστω!!! Μα δεν γινεται να μη πονεσει ουτε λιγακι!!!Με την αραιη του τα κανω αλλα οταν ειναι κομπος δεν μπορεις να μη του τα τραβιξεις λιγο...και κραταω και το δερμα να μη πονεσειτι θα γινει...να του τα κοβω? Click για ανάπτυξη... Ακου Ζορίτσα, αν είναι τόσο μεγάλοι οι κόμποι, κόψε τους με μικρό ψαλιδάκι σιγά σιγά. Και επίσης, μπορείς με λίγο ταλκ να του ξεμπερδεύεις το τρίχωμα πού κ πού. Βοηθάει αν έχει ψιλομπερδέματα. Οσο για τη σιλικόνη, δεν ξέρω, μήπως του λαδώσει το τρίχωμα, και μήπως τον βλαψει όταν γλείφεται.. Εχω επιφυλαξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου γατοσυμπεθερα,ποτε θα μπει επιτελους και η μικρη γατοσυμπεθερα να δουμε τι κανει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω αγαπητή μου!!! Ειναι με το αμόρε σήμερα όλη μέρα (από χθες μάλλον) και την έχουμε χάσει. Μάλλον την έχει τυφλώσει ο έρως!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ετοιμαζομαι να μπω στη μαχι μαζι του...εχει κανει κομπους κατω στα πισω ποδια(στις κλειδωσεις)και δεν με αφηνει να τον ακουμπησω εκει...δεν ξερω τι να κανω πια.. Click για ανάπτυξη... Κόψε τους κόμπους απαλά με ψαλιδάκι όπως είπα κ πιο πάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #3.927 28-10-08 20:11 να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η staman2 έγραψε: #3.928 28-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Σωστά και καλλίτερα με στρογγυλεμένο ψαλιδάκι στην ακρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #3.929 28-10-08 21:05 Αγαπημενη μου παρεούλα και ιδιαίτερα Μαρκούλη μου που μαλλον τώρα έκανες ήδη μπάνιο κι είσαι καθαρούλης και αφρατούλης!!!! Σας αφιερώνω ακόμη κάποιες φωτογραφίες που με τράβηξε η μαμά μου η κακιά στο μπαλκόνι, όπου μου απαγορεύει να βγαινω γιατί λεει την κοψοχολιάζω κι είμαι ακροβάτισσα. Τι κάνω η κακομοίρα? Να τα περσινά Χριστούγεννα, μια νύχτα με βροχή και αερα πολύ, βγήκα να κάνω πιπί μου, κ μετά από κανένα δεκάλεπτο που με έψαξε δεν με εβρισκε, γιατί ήθελα να ανεβω στο περβαζι του κάγκελου, και να κάνω ακροβατικά κ όταν με΄φώναξε ερχόμουν από το πλάι του μπαλκονιού (γιατί είναι και μακρύ,) ανεμίζοντας τα μαλλιά μου και μέσα στη βροχή παίρνοντας με ο άνεμος. Κι εμένα που μου αρέσει να κυλιέμαι στο μπαλκόνι.... Μα μου ετοιμάζει τώρα λέει μια κατασκευή, που όμοιά της δεν υπάρχει... Και θα βγαίνω αφοβα!!! Με αγάπη, Νάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PICT1224.jpg 235,9 KB · Εμφανίσεις: 29 PICT1225.jpg 214,3 KB · Εμφανίσεις: 25 PICT1227.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Μαρία Γάτσιου: #3.930 28-10-08 21:13 Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #3.931 28-10-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Click για ανάπτυξη... Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.932 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.933 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Είναι 2 μηνών περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #3.934 28-10-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια χαρα!Τι κανει ο Αγιοβασιλιατικος Μαρκο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 15:59 Η zorica έγραψε: #3.922 28-10-08 15:59 ετοιμαζομαι να μπω στη μαχι μαζι του...εχει κανει κομπους κατω στα πισω ποδια(στις κλειδωσεις)και δεν με αφηνει να τον ακουμπησω εκει...δεν ξερω τι να κανω πια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #3.923 28-10-08 16:12 Ωχ...Σιλικονη δε βοηθαει;Μια φιλη μου που εχει ημιαιμο περσικο μου ειπε οτι κανει πολυ καλη δουλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η zorica έγραψε: #3.924 28-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ...Σιλικονη δε βοηθαει;Μια φιλη μου που εχει ημιαιμο περσικο μου ειπε οτι κανει πολυ καλη δουλεια. Click για ανάπτυξη... Ειναι εντελως μπαλα εκει...θα των κανω μπανιο το βραδυ και θα δοκημασω με σιλικονη...θα του βαλω και μαλακτικη και οτι γινει...Τωρα τον χτενισα και με δαγκωσε μολις φτασαμε στα πισω ποδια...μου εκανε καλη γκρατζουνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #3.925 28-10-08 17:07 Μωρε θα τον ποναει τον καημενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #3.926 28-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ! Ευχαριστω!!! Μα δεν γινεται να μη πονεσει ουτε λιγακι!!!Με την αραιη του τα κανω αλλα οταν ειναι κομπος δεν μπορεις να μη του τα τραβιξεις λιγο...και κραταω και το δερμα να μη πονεσειτι θα γινει...να του τα κοβω? Click για ανάπτυξη... Ακου Ζορίτσα, αν είναι τόσο μεγάλοι οι κόμποι, κόψε τους με μικρό ψαλιδάκι σιγά σιγά. Και επίσης, μπορείς με λίγο ταλκ να του ξεμπερδεύεις το τρίχωμα πού κ πού. Βοηθάει αν έχει ψιλομπερδέματα. Οσο για τη σιλικόνη, δεν ξέρω, μήπως του λαδώσει το τρίχωμα, και μήπως τον βλαψει όταν γλείφεται.. Εχω επιφυλαξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου γατοσυμπεθερα,ποτε θα μπει επιτελους και η μικρη γατοσυμπεθερα να δουμε τι κανει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω αγαπητή μου!!! Ειναι με το αμόρε σήμερα όλη μέρα (από χθες μάλλον) και την έχουμε χάσει. Μάλλον την έχει τυφλώσει ο έρως!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ετοιμαζομαι να μπω στη μαχι μαζι του...εχει κανει κομπους κατω στα πισω ποδια(στις κλειδωσεις)και δεν με αφηνει να τον ακουμπησω εκει...δεν ξερω τι να κανω πια.. Click για ανάπτυξη... Κόψε τους κόμπους απαλά με ψαλιδάκι όπως είπα κ πιο πάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #3.927 28-10-08 20:11 να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η staman2 έγραψε: #3.928 28-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Σωστά και καλλίτερα με στρογγυλεμένο ψαλιδάκι στην ακρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #3.929 28-10-08 21:05 Αγαπημενη μου παρεούλα και ιδιαίτερα Μαρκούλη μου που μαλλον τώρα έκανες ήδη μπάνιο κι είσαι καθαρούλης και αφρατούλης!!!! Σας αφιερώνω ακόμη κάποιες φωτογραφίες που με τράβηξε η μαμά μου η κακιά στο μπαλκόνι, όπου μου απαγορεύει να βγαινω γιατί λεει την κοψοχολιάζω κι είμαι ακροβάτισσα. Τι κάνω η κακομοίρα? Να τα περσινά Χριστούγεννα, μια νύχτα με βροχή και αερα πολύ, βγήκα να κάνω πιπί μου, κ μετά από κανένα δεκάλεπτο που με έψαξε δεν με εβρισκε, γιατί ήθελα να ανεβω στο περβαζι του κάγκελου, και να κάνω ακροβατικά κ όταν με΄φώναξε ερχόμουν από το πλάι του μπαλκονιού (γιατί είναι και μακρύ,) ανεμίζοντας τα μαλλιά μου και μέσα στη βροχή παίρνοντας με ο άνεμος. Κι εμένα που μου αρέσει να κυλιέμαι στο μπαλκόνι.... Μα μου ετοιμάζει τώρα λέει μια κατασκευή, που όμοιά της δεν υπάρχει... Και θα βγαίνω αφοβα!!! Με αγάπη, Νάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PICT1224.jpg 235,9 KB · Εμφανίσεις: 29 PICT1225.jpg 214,3 KB · Εμφανίσεις: 25 PICT1227.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Μαρία Γάτσιου: #3.930 28-10-08 21:13 Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #3.931 28-10-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Click για ανάπτυξη... Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.932 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.933 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Είναι 2 μηνών περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #3.934 28-10-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ετοιμαζομαι να μπω στη μαχι μαζι του...εχει κανει κομπους κατω στα πισω ποδια(στις κλειδωσεις)και δεν με αφηνει να τον ακουμπησω εκει...δεν ξερω τι να κανω πια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:12 Η moukelis έγραψε: #3.923 28-10-08 16:12 Ωχ...Σιλικονη δε βοηθαει;Μια φιλη μου που εχει ημιαιμο περσικο μου ειπε οτι κανει πολυ καλη δουλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η zorica έγραψε: #3.924 28-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ...Σιλικονη δε βοηθαει;Μια φιλη μου που εχει ημιαιμο περσικο μου ειπε οτι κανει πολυ καλη δουλεια. Click για ανάπτυξη... Ειναι εντελως μπαλα εκει...θα των κανω μπανιο το βραδυ και θα δοκημασω με σιλικονη...θα του βαλω και μαλακτικη και οτι γινει...Τωρα τον χτενισα και με δαγκωσε μολις φτασαμε στα πισω ποδια...μου εκανε καλη γκρατζουνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #3.925 28-10-08 17:07 Μωρε θα τον ποναει τον καημενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #3.926 28-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ! Ευχαριστω!!! Μα δεν γινεται να μη πονεσει ουτε λιγακι!!!Με την αραιη του τα κανω αλλα οταν ειναι κομπος δεν μπορεις να μη του τα τραβιξεις λιγο...και κραταω και το δερμα να μη πονεσειτι θα γινει...να του τα κοβω? Click για ανάπτυξη... Ακου Ζορίτσα, αν είναι τόσο μεγάλοι οι κόμποι, κόψε τους με μικρό ψαλιδάκι σιγά σιγά. Και επίσης, μπορείς με λίγο ταλκ να του ξεμπερδεύεις το τρίχωμα πού κ πού. Βοηθάει αν έχει ψιλομπερδέματα. Οσο για τη σιλικόνη, δεν ξέρω, μήπως του λαδώσει το τρίχωμα, και μήπως τον βλαψει όταν γλείφεται.. Εχω επιφυλαξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου γατοσυμπεθερα,ποτε θα μπει επιτελους και η μικρη γατοσυμπεθερα να δουμε τι κανει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω αγαπητή μου!!! Ειναι με το αμόρε σήμερα όλη μέρα (από χθες μάλλον) και την έχουμε χάσει. Μάλλον την έχει τυφλώσει ο έρως!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ετοιμαζομαι να μπω στη μαχι μαζι του...εχει κανει κομπους κατω στα πισω ποδια(στις κλειδωσεις)και δεν με αφηνει να τον ακουμπησω εκει...δεν ξερω τι να κανω πια.. Click για ανάπτυξη... Κόψε τους κόμπους απαλά με ψαλιδάκι όπως είπα κ πιο πάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #3.927 28-10-08 20:11 να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η staman2 έγραψε: #3.928 28-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Σωστά και καλλίτερα με στρογγυλεμένο ψαλιδάκι στην ακρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #3.929 28-10-08 21:05 Αγαπημενη μου παρεούλα και ιδιαίτερα Μαρκούλη μου που μαλλον τώρα έκανες ήδη μπάνιο κι είσαι καθαρούλης και αφρατούλης!!!! Σας αφιερώνω ακόμη κάποιες φωτογραφίες που με τράβηξε η μαμά μου η κακιά στο μπαλκόνι, όπου μου απαγορεύει να βγαινω γιατί λεει την κοψοχολιάζω κι είμαι ακροβάτισσα. Τι κάνω η κακομοίρα? Να τα περσινά Χριστούγεννα, μια νύχτα με βροχή και αερα πολύ, βγήκα να κάνω πιπί μου, κ μετά από κανένα δεκάλεπτο που με έψαξε δεν με εβρισκε, γιατί ήθελα να ανεβω στο περβαζι του κάγκελου, και να κάνω ακροβατικά κ όταν με΄φώναξε ερχόμουν από το πλάι του μπαλκονιού (γιατί είναι και μακρύ,) ανεμίζοντας τα μαλλιά μου και μέσα στη βροχή παίρνοντας με ο άνεμος. Κι εμένα που μου αρέσει να κυλιέμαι στο μπαλκόνι.... Μα μου ετοιμάζει τώρα λέει μια κατασκευή, που όμοιά της δεν υπάρχει... Και θα βγαίνω αφοβα!!! Με αγάπη, Νάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PICT1224.jpg 235,9 KB · Εμφανίσεις: 29 PICT1225.jpg 214,3 KB · Εμφανίσεις: 25 PICT1227.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Μαρία Γάτσιου: #3.930 28-10-08 21:13 Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #3.931 28-10-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Click για ανάπτυξη... Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.932 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.933 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Είναι 2 μηνών περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #3.934 28-10-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχ...Σιλικονη δε βοηθαει;Μια φιλη μου που εχει ημιαιμο περσικο μου ειπε οτι κανει πολυ καλη δουλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 16:44 Η zorica έγραψε: #3.924 28-10-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ...Σιλικονη δε βοηθαει;Μια φιλη μου που εχει ημιαιμο περσικο μου ειπε οτι κανει πολυ καλη δουλεια. Click για ανάπτυξη... Ειναι εντελως μπαλα εκει...θα των κανω μπανιο το βραδυ και θα δοκημασω με σιλικονη...θα του βαλω και μαλακτικη και οτι γινει...Τωρα τον χτενισα και με δαγκωσε μολις φτασαμε στα πισω ποδια...μου εκανε καλη γκρατζουνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #3.925 28-10-08 17:07 Μωρε θα τον ποναει τον καημενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #3.926 28-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ! Ευχαριστω!!! Μα δεν γινεται να μη πονεσει ουτε λιγακι!!!Με την αραιη του τα κανω αλλα οταν ειναι κομπος δεν μπορεις να μη του τα τραβιξεις λιγο...και κραταω και το δερμα να μη πονεσειτι θα γινει...να του τα κοβω? Click για ανάπτυξη... Ακου Ζορίτσα, αν είναι τόσο μεγάλοι οι κόμποι, κόψε τους με μικρό ψαλιδάκι σιγά σιγά. Και επίσης, μπορείς με λίγο ταλκ να του ξεμπερδεύεις το τρίχωμα πού κ πού. Βοηθάει αν έχει ψιλομπερδέματα. Οσο για τη σιλικόνη, δεν ξέρω, μήπως του λαδώσει το τρίχωμα, και μήπως τον βλαψει όταν γλείφεται.. Εχω επιφυλαξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου γατοσυμπεθερα,ποτε θα μπει επιτελους και η μικρη γατοσυμπεθερα να δουμε τι κανει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω αγαπητή μου!!! Ειναι με το αμόρε σήμερα όλη μέρα (από χθες μάλλον) και την έχουμε χάσει. Μάλλον την έχει τυφλώσει ο έρως!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ετοιμαζομαι να μπω στη μαχι μαζι του...εχει κανει κομπους κατω στα πισω ποδια(στις κλειδωσεις)και δεν με αφηνει να τον ακουμπησω εκει...δεν ξερω τι να κανω πια.. Click για ανάπτυξη... Κόψε τους κόμπους απαλά με ψαλιδάκι όπως είπα κ πιο πάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #3.927 28-10-08 20:11 να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η staman2 έγραψε: #3.928 28-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Σωστά και καλλίτερα με στρογγυλεμένο ψαλιδάκι στην ακρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #3.929 28-10-08 21:05 Αγαπημενη μου παρεούλα και ιδιαίτερα Μαρκούλη μου που μαλλον τώρα έκανες ήδη μπάνιο κι είσαι καθαρούλης και αφρατούλης!!!! Σας αφιερώνω ακόμη κάποιες φωτογραφίες που με τράβηξε η μαμά μου η κακιά στο μπαλκόνι, όπου μου απαγορεύει να βγαινω γιατί λεει την κοψοχολιάζω κι είμαι ακροβάτισσα. Τι κάνω η κακομοίρα? Να τα περσινά Χριστούγεννα, μια νύχτα με βροχή και αερα πολύ, βγήκα να κάνω πιπί μου, κ μετά από κανένα δεκάλεπτο που με έψαξε δεν με εβρισκε, γιατί ήθελα να ανεβω στο περβαζι του κάγκελου, και να κάνω ακροβατικά κ όταν με΄φώναξε ερχόμουν από το πλάι του μπαλκονιού (γιατί είναι και μακρύ,) ανεμίζοντας τα μαλλιά μου και μέσα στη βροχή παίρνοντας με ο άνεμος. Κι εμένα που μου αρέσει να κυλιέμαι στο μπαλκόνι.... Μα μου ετοιμάζει τώρα λέει μια κατασκευή, που όμοιά της δεν υπάρχει... Και θα βγαίνω αφοβα!!! Με αγάπη, Νάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PICT1224.jpg 235,9 KB · Εμφανίσεις: 29 PICT1225.jpg 214,3 KB · Εμφανίσεις: 25 PICT1227.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Μαρία Γάτσιου: #3.930 28-10-08 21:13 Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #3.931 28-10-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Click για ανάπτυξη... Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.932 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.933 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Είναι 2 μηνών περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #3.934 28-10-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωχ...Σιλικονη δε βοηθαει;Μια φιλη μου που εχει ημιαιμο περσικο μου ειπε οτι κανει πολυ καλη δουλεια. Click για ανάπτυξη... Ειναι εντελως μπαλα εκει...θα των κανω μπανιο το βραδυ και θα δοκημασω με σιλικονη...θα του βαλω και μαλακτικη και οτι γινει...Τωρα τον χτενισα και με δαγκωσε μολις φτασαμε στα πισω ποδια...μου εκανε καλη γκρατζουνια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 17:07 Η moukelis έγραψε: #3.925 28-10-08 17:07 Μωρε θα τον ποναει τον καημενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #3.926 28-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ! Ευχαριστω!!! Μα δεν γινεται να μη πονεσει ουτε λιγακι!!!Με την αραιη του τα κανω αλλα οταν ειναι κομπος δεν μπορεις να μη του τα τραβιξεις λιγο...και κραταω και το δερμα να μη πονεσειτι θα γινει...να του τα κοβω? Click για ανάπτυξη... Ακου Ζορίτσα, αν είναι τόσο μεγάλοι οι κόμποι, κόψε τους με μικρό ψαλιδάκι σιγά σιγά. Και επίσης, μπορείς με λίγο ταλκ να του ξεμπερδεύεις το τρίχωμα πού κ πού. Βοηθάει αν έχει ψιλομπερδέματα. Οσο για τη σιλικόνη, δεν ξέρω, μήπως του λαδώσει το τρίχωμα, και μήπως τον βλαψει όταν γλείφεται.. Εχω επιφυλαξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου γατοσυμπεθερα,ποτε θα μπει επιτελους και η μικρη γατοσυμπεθερα να δουμε τι κανει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω αγαπητή μου!!! Ειναι με το αμόρε σήμερα όλη μέρα (από χθες μάλλον) και την έχουμε χάσει. Μάλλον την έχει τυφλώσει ο έρως!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ετοιμαζομαι να μπω στη μαχι μαζι του...εχει κανει κομπους κατω στα πισω ποδια(στις κλειδωσεις)και δεν με αφηνει να τον ακουμπησω εκει...δεν ξερω τι να κανω πια.. Click για ανάπτυξη... Κόψε τους κόμπους απαλά με ψαλιδάκι όπως είπα κ πιο πάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #3.927 28-10-08 20:11 να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η staman2 έγραψε: #3.928 28-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Σωστά και καλλίτερα με στρογγυλεμένο ψαλιδάκι στην ακρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #3.929 28-10-08 21:05 Αγαπημενη μου παρεούλα και ιδιαίτερα Μαρκούλη μου που μαλλον τώρα έκανες ήδη μπάνιο κι είσαι καθαρούλης και αφρατούλης!!!! Σας αφιερώνω ακόμη κάποιες φωτογραφίες που με τράβηξε η μαμά μου η κακιά στο μπαλκόνι, όπου μου απαγορεύει να βγαινω γιατί λεει την κοψοχολιάζω κι είμαι ακροβάτισσα. Τι κάνω η κακομοίρα? Να τα περσινά Χριστούγεννα, μια νύχτα με βροχή και αερα πολύ, βγήκα να κάνω πιπί μου, κ μετά από κανένα δεκάλεπτο που με έψαξε δεν με εβρισκε, γιατί ήθελα να ανεβω στο περβαζι του κάγκελου, και να κάνω ακροβατικά κ όταν με΄φώναξε ερχόμουν από το πλάι του μπαλκονιού (γιατί είναι και μακρύ,) ανεμίζοντας τα μαλλιά μου και μέσα στη βροχή παίρνοντας με ο άνεμος. Κι εμένα που μου αρέσει να κυλιέμαι στο μπαλκόνι.... Μα μου ετοιμάζει τώρα λέει μια κατασκευή, που όμοιά της δεν υπάρχει... Και θα βγαίνω αφοβα!!! Με αγάπη, Νάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PICT1224.jpg 235,9 KB · Εμφανίσεις: 29 PICT1225.jpg 214,3 KB · Εμφανίσεις: 25 PICT1227.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Μαρία Γάτσιου: #3.930 28-10-08 21:13 Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #3.931 28-10-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Click για ανάπτυξη... Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.932 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.933 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Είναι 2 μηνών περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #3.934 28-10-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μωρε θα τον ποναει τον καημενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 19:57 Η staman2 έγραψε: #3.926 28-10-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ! Ευχαριστω!!! Μα δεν γινεται να μη πονεσει ουτε λιγακι!!!Με την αραιη του τα κανω αλλα οταν ειναι κομπος δεν μπορεις να μη του τα τραβιξεις λιγο...και κραταω και το δερμα να μη πονεσειτι θα γινει...να του τα κοβω? Click για ανάπτυξη... Ακου Ζορίτσα, αν είναι τόσο μεγάλοι οι κόμποι, κόψε τους με μικρό ψαλιδάκι σιγά σιγά. Και επίσης, μπορείς με λίγο ταλκ να του ξεμπερδεύεις το τρίχωμα πού κ πού. Βοηθάει αν έχει ψιλομπερδέματα. Οσο για τη σιλικόνη, δεν ξέρω, μήπως του λαδώσει το τρίχωμα, και μήπως τον βλαψει όταν γλείφεται.. Εχω επιφυλαξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου γατοσυμπεθερα,ποτε θα μπει επιτελους και η μικρη γατοσυμπεθερα να δουμε τι κανει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω αγαπητή μου!!! Ειναι με το αμόρε σήμερα όλη μέρα (από χθες μάλλον) και την έχουμε χάσει. Μάλλον την έχει τυφλώσει ο έρως!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ετοιμαζομαι να μπω στη μαχι μαζι του...εχει κανει κομπους κατω στα πισω ποδια(στις κλειδωσεις)και δεν με αφηνει να τον ακουμπησω εκει...δεν ξερω τι να κανω πια.. Click για ανάπτυξη... Κόψε τους κόμπους απαλά με ψαλιδάκι όπως είπα κ πιο πάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #3.927 28-10-08 20:11 να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η staman2 έγραψε: #3.928 28-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Σωστά και καλλίτερα με στρογγυλεμένο ψαλιδάκι στην ακρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #3.929 28-10-08 21:05 Αγαπημενη μου παρεούλα και ιδιαίτερα Μαρκούλη μου που μαλλον τώρα έκανες ήδη μπάνιο κι είσαι καθαρούλης και αφρατούλης!!!! Σας αφιερώνω ακόμη κάποιες φωτογραφίες που με τράβηξε η μαμά μου η κακιά στο μπαλκόνι, όπου μου απαγορεύει να βγαινω γιατί λεει την κοψοχολιάζω κι είμαι ακροβάτισσα. Τι κάνω η κακομοίρα? Να τα περσινά Χριστούγεννα, μια νύχτα με βροχή και αερα πολύ, βγήκα να κάνω πιπί μου, κ μετά από κανένα δεκάλεπτο που με έψαξε δεν με εβρισκε, γιατί ήθελα να ανεβω στο περβαζι του κάγκελου, και να κάνω ακροβατικά κ όταν με΄φώναξε ερχόμουν από το πλάι του μπαλκονιού (γιατί είναι και μακρύ,) ανεμίζοντας τα μαλλιά μου και μέσα στη βροχή παίρνοντας με ο άνεμος. Κι εμένα που μου αρέσει να κυλιέμαι στο μπαλκόνι.... Μα μου ετοιμάζει τώρα λέει μια κατασκευή, που όμοιά της δεν υπάρχει... Και θα βγαίνω αφοβα!!! Με αγάπη, Νάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PICT1224.jpg 235,9 KB · Εμφανίσεις: 29 PICT1225.jpg 214,3 KB · Εμφανίσεις: 25 PICT1227.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Μαρία Γάτσιου: #3.930 28-10-08 21:13 Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #3.931 28-10-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Click για ανάπτυξη... Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.932 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.933 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Είναι 2 μηνών περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #3.934 28-10-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: ! Ευχαριστω!!! Μα δεν γινεται να μη πονεσει ουτε λιγακι!!!Με την αραιη του τα κανω αλλα οταν ειναι κομπος δεν μπορεις να μη του τα τραβιξεις λιγο...και κραταω και το δερμα να μη πονεσειτι θα γινει...να του τα κοβω? Click για ανάπτυξη... Ακου Ζορίτσα, αν είναι τόσο μεγάλοι οι κόμποι, κόψε τους με μικρό ψαλιδάκι σιγά σιγά. Και επίσης, μπορείς με λίγο ταλκ να του ξεμπερδεύεις το τρίχωμα πού κ πού. Βοηθάει αν έχει ψιλομπερδέματα. Οσο για τη σιλικόνη, δεν ξέρω, μήπως του λαδώσει το τρίχωμα, και μήπως τον βλαψει όταν γλείφεται.. Εχω επιφυλαξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου γατοσυμπεθερα,ποτε θα μπει επιτελους και η μικρη γατοσυμπεθερα να δουμε τι κανει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω αγαπητή μου!!! Ειναι με το αμόρε σήμερα όλη μέρα (από χθες μάλλον) και την έχουμε χάσει. Μάλλον την έχει τυφλώσει ο έρως!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: ετοιμαζομαι να μπω στη μαχι μαζι του...εχει κανει κομπους κατω στα πισω ποδια(στις κλειδωσεις)και δεν με αφηνει να τον ακουμπησω εκει...δεν ξερω τι να κανω πια.. Click για ανάπτυξη... Κόψε τους κόμπους απαλά με ψαλιδάκι όπως είπα κ πιο πάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #3.927 28-10-08 20:11 να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η staman2 έγραψε: #3.928 28-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Σωστά και καλλίτερα με στρογγυλεμένο ψαλιδάκι στην ακρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #3.929 28-10-08 21:05 Αγαπημενη μου παρεούλα και ιδιαίτερα Μαρκούλη μου που μαλλον τώρα έκανες ήδη μπάνιο κι είσαι καθαρούλης και αφρατούλης!!!! Σας αφιερώνω ακόμη κάποιες φωτογραφίες που με τράβηξε η μαμά μου η κακιά στο μπαλκόνι, όπου μου απαγορεύει να βγαινω γιατί λεει την κοψοχολιάζω κι είμαι ακροβάτισσα. Τι κάνω η κακομοίρα? Να τα περσινά Χριστούγεννα, μια νύχτα με βροχή και αερα πολύ, βγήκα να κάνω πιπί μου, κ μετά από κανένα δεκάλεπτο που με έψαξε δεν με εβρισκε, γιατί ήθελα να ανεβω στο περβαζι του κάγκελου, και να κάνω ακροβατικά κ όταν με΄φώναξε ερχόμουν από το πλάι του μπαλκονιού (γιατί είναι και μακρύ,) ανεμίζοντας τα μαλλιά μου και μέσα στη βροχή παίρνοντας με ο άνεμος. Κι εμένα που μου αρέσει να κυλιέμαι στο μπαλκόνι.... Μα μου ετοιμάζει τώρα λέει μια κατασκευή, που όμοιά της δεν υπάρχει... Και θα βγαίνω αφοβα!!! Με αγάπη, Νάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PICT1224.jpg 235,9 KB · Εμφανίσεις: 29 PICT1225.jpg 214,3 KB · Εμφανίσεις: 25 PICT1227.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Μαρία Γάτσιου: #3.930 28-10-08 21:13 Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #3.931 28-10-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Click για ανάπτυξη... Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.932 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.933 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Είναι 2 μηνών περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #3.934 28-10-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 20:26 Η staman2 έγραψε: #3.928 28-10-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Σωστά και καλλίτερα με στρογγυλεμένο ψαλιδάκι στην ακρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #3.929 28-10-08 21:05 Αγαπημενη μου παρεούλα και ιδιαίτερα Μαρκούλη μου που μαλλον τώρα έκανες ήδη μπάνιο κι είσαι καθαρούλης και αφρατούλης!!!! Σας αφιερώνω ακόμη κάποιες φωτογραφίες που με τράβηξε η μαμά μου η κακιά στο μπαλκόνι, όπου μου απαγορεύει να βγαινω γιατί λεει την κοψοχολιάζω κι είμαι ακροβάτισσα. Τι κάνω η κακομοίρα? Να τα περσινά Χριστούγεννα, μια νύχτα με βροχή και αερα πολύ, βγήκα να κάνω πιπί μου, κ μετά από κανένα δεκάλεπτο που με έψαξε δεν με εβρισκε, γιατί ήθελα να ανεβω στο περβαζι του κάγκελου, και να κάνω ακροβατικά κ όταν με΄φώναξε ερχόμουν από το πλάι του μπαλκονιού (γιατί είναι και μακρύ,) ανεμίζοντας τα μαλλιά μου και μέσα στη βροχή παίρνοντας με ο άνεμος. Κι εμένα που μου αρέσει να κυλιέμαι στο μπαλκόνι.... Μα μου ετοιμάζει τώρα λέει μια κατασκευή, που όμοιά της δεν υπάρχει... Και θα βγαίνω αφοβα!!! Με αγάπη, Νάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PICT1224.jpg 235,9 KB · Εμφανίσεις: 29 PICT1225.jpg 214,3 KB · Εμφανίσεις: 25 PICT1227.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Μαρία Γάτσιου: #3.930 28-10-08 21:13 Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #3.931 28-10-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Click για ανάπτυξη... Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.932 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.933 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Είναι 2 μηνών περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #3.934 28-10-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να προσέχεις μόνο στο κόψιμο των κόμπων γιατι πολύ συχνά είναι πολύ κοντά στο δέρμα... Click για ανάπτυξη... Σωστά και καλλίτερα με στρογγυλεμένο ψαλιδάκι στην ακρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:05 Η staman2 έγραψε: #3.929 28-10-08 21:05 Αγαπημενη μου παρεούλα και ιδιαίτερα Μαρκούλη μου που μαλλον τώρα έκανες ήδη μπάνιο κι είσαι καθαρούλης και αφρατούλης!!!! Σας αφιερώνω ακόμη κάποιες φωτογραφίες που με τράβηξε η μαμά μου η κακιά στο μπαλκόνι, όπου μου απαγορεύει να βγαινω γιατί λεει την κοψοχολιάζω κι είμαι ακροβάτισσα. Τι κάνω η κακομοίρα? Να τα περσινά Χριστούγεννα, μια νύχτα με βροχή και αερα πολύ, βγήκα να κάνω πιπί μου, κ μετά από κανένα δεκάλεπτο που με έψαξε δεν με εβρισκε, γιατί ήθελα να ανεβω στο περβαζι του κάγκελου, και να κάνω ακροβατικά κ όταν με΄φώναξε ερχόμουν από το πλάι του μπαλκονιού (γιατί είναι και μακρύ,) ανεμίζοντας τα μαλλιά μου και μέσα στη βροχή παίρνοντας με ο άνεμος. Κι εμένα που μου αρέσει να κυλιέμαι στο μπαλκόνι.... Μα μου ετοιμάζει τώρα λέει μια κατασκευή, που όμοιά της δεν υπάρχει... Και θα βγαίνω αφοβα!!! Με αγάπη, Νάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PICT1224.jpg 235,9 KB · Εμφανίσεις: 29 PICT1225.jpg 214,3 KB · Εμφανίσεις: 25 PICT1227.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Μαρία Γάτσιου: #3.930 28-10-08 21:13 Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #3.931 28-10-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Click για ανάπτυξη... Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.932 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.933 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Είναι 2 μηνών περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #3.934 28-10-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπημενη μου παρεούλα και ιδιαίτερα Μαρκούλη μου που μαλλον τώρα έκανες ήδη μπάνιο κι είσαι καθαρούλης και αφρατούλης!!!! Σας αφιερώνω ακόμη κάποιες φωτογραφίες που με τράβηξε η μαμά μου η κακιά στο μπαλκόνι, όπου μου απαγορεύει να βγαινω γιατί λεει την κοψοχολιάζω κι είμαι ακροβάτισσα. Τι κάνω η κακομοίρα? Να τα περσινά Χριστούγεννα, μια νύχτα με βροχή και αερα πολύ, βγήκα να κάνω πιπί μου, κ μετά από κανένα δεκάλεπτο που με έψαξε δεν με εβρισκε, γιατί ήθελα να ανεβω στο περβαζι του κάγκελου, και να κάνω ακροβατικά κ όταν με΄φώναξε ερχόμουν από το πλάι του μπαλκονιού (γιατί είναι και μακρύ,) ανεμίζοντας τα μαλλιά μου και μέσα στη βροχή παίρνοντας με ο άνεμος. Κι εμένα που μου αρέσει να κυλιέμαι στο μπαλκόνι.... Μα μου ετοιμάζει τώρα λέει μια κατασκευή, που όμοιά της δεν υπάρχει... Και θα βγαίνω αφοβα!!! Με αγάπη, Νάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:13 Η Μαρία Γάτσιου: #3.930 28-10-08 21:13 Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #3.931 28-10-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Click για ανάπτυξη... Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.932 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.933 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Είναι 2 μηνών περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #3.934 28-10-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #3.931 28-10-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Click για ανάπτυξη... Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.932 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.933 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Είναι 2 μηνών περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #3.934 28-10-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας τι κάνετε;Μου λείψατε...έχασα πολλά επεισόδια βλέπω,αύριο τέτοια ώρα κατά 99% θα έχω εδώ το περσάκι μου είμαι πολύ χαρούμενη.Εννοείται πως θα σας χρειαστώ για συμβουλές γιατί θα με πιάσει σίγουρα άγχος,λέτε να πάω να τον δω και να μην με συμπαθήσει;Η να το φέρω σπίτι και να του λείπει η μαμά του; Click για ανάπτυξη... Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.932 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.933 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Είναι 2 μηνών περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #3.934 28-10-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:36 Η Μαρία Γάτσιου: #3.933 28-10-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Είναι 2 μηνών περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #3.934 28-10-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό Μαράκι μου να παραλάβεις το μωράκι σου!!! Τιποτα από όσα φοβασαι δεν θα συμβεί. Θα προσαρμοστεί μια χαρά το μωρουλινι σου, θα σε λατρεψει, και θα περάσετε πολλά όμορφα χρόνια με αγάπη κ ευτυχία!!! Πόσο μηνών είναι? Εχεις πάρει την προικούλα του αν θυμάμαι καλά έεε? Click για ανάπτυξη... Είναι 2 μηνών περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:40 Η staman2 έγραψε: #3.934 28-10-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ευχαριστώ πολύΝαι έχω πάρει τα πάντα και παραπάνω απ'όσα 8α χρειαστεί μάλλον,το κρεβατάκι που του πήρα μάλλον για ροντβάιλερ θα είναι όχι για γατάκιμακάρι να πάνε όλα καλά του έχω φτιάξει ωραία το χώρο να νιώσει άνετα απλά ανησυχώ λίγο μήπως δεν του αρέσει που θα αφήσει ξαφνικά τη μανούλα του... Click για ανάπτυξη... Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:42 Η Μαρία Γάτσιου: #3.935 28-10-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πόσο είναι σε ηλικία?? 4 μηνών αν θυμάμαι καλά? Ακου. Θα του βάλεις για αρχή χουχουλιαστό χώρο, ίσως κ πάνω στο κρεβάτι σου. Όπου θέλει. Μην το αφήσεις σ΄ολοκληρο το σπίτι. Να αισθανθεί πρωτα ασφαλες στο δωμάτιο σου, να μυρίσει τις μυρωδιές σου κ μετά από καμια μέρα στο υπόλοιπο σπίτι. Βάλε του να μυρίζει κ να κοιμάται δίπλα ή επάνω ενα δικό σου ρουχο. Θα το βοηθήσει πολύ. Ζήτα αν θες κι από το σπιτάκι του το προηγούμενο κάποιο πανάκι για να έχει τη μυρωδιά της μαμας του κ να τη φέρει μαζί στο σπίτι σου. Και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Για ό,τι θες εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Με το καλό να το δεχθείς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ τι θα έκανα χωρίς τη βοήθειά σας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 21:47 Η Μαρία Γάτσιου: #3.936 28-10-08 21:47 Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι λίγο αρρωστούλα να πάρει,πρώτη φορά που θα με δει το μωρό μου και θα είμαι με κόκκινη μυτούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:10 Η Louiza26 έγραψε: #3.937 28-10-08 22:10 Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:18 Η Μαρία Γάτσιου: #3.938 28-10-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Με το καλό Μαρία Τι χρώμα θα πάρεις τελικά? Και θα είναι αγόρι ή κορίτσι? Εχεις σκεφτεί όνομα??? Click για ανάπτυξη... Το άσπρο σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να δω το λιλά κοριτσάκι και να το ερωττευτώ...το άσπρο το προτιμώ επειδή είναι αγοράκι,κορίτσι έχω ήδη και δεν τα πάει καλά με τα θηλυκά οπότε μην το ρισκάρω καλύτερα αν και θα είναι σε διαφορετικό χώρο αλλά και πάλι μπορεί να συναντηθούν...Όνομα δεν έχω σκεφτεί,βασικά έχω σκεφτεί πααααρα πολλά και δεν έχω καταλήξει ακόμα,μάλλον θα μου προτείνετε εσείς κανένα,το Leonardo είναι πολύ ''φλώρικο'';;Έτσι το χαρακτήρισε ο αδερφός μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:27 Η Louiza26 έγραψε: #3.939 28-10-08 22:27 Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 196 197 198 199 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 197 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #3.940 28-10-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Louiza26: Μεταξύ μας τώρα το Leonardo είναι όντως κάπως φλώρικο, ίσως επειδή θυμίζει Ντι Κάπριο και δεν τον πάω καθόλου..χεχεχε Και θα έλεγα να βρεις πιο μικρό ονομα για να το μάθει πιο εύκολα ο μικρούλης (ή η μικρούλα γιατί κι εγώ στο παρελθόν είχα ξεκινήσει για γατούλη και τελικά ερωτεύτηκα γατούλα). Και περαστικά σου κιόλας και θα περιμένουμε φωτογραφίες αύριο Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry: Απορρίπτεται το Leonardo...καλά άμα πάρω το κοριτσάκι έχω ένα σωρό ονόματα αλλά για το αγόρι δεν έχω έμπνευση θέλω βοήθεια..ευχαριστώ και για τα περαστικά ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.