Περσίας maniacs

πολυ ωραιο το Φοιβος!!!!καλα θα ζησεις στιγμες απειρου καλλους με μια γατα,ποσο μαλλον με ενα γατακι!!!!:lol::lol::lol:
Το πιο αστείο περιστατικό ήταν χθες καλά θα το πω σύντομα αλλά αλλιώς να το ζεις!Λοιπόν,βράδυ κατά τις 22.00 και πάει ο μικρός στην τουαλέτα του..συνήθως τον αφήνω να τα σκεπάσει και μετά κατευθείαν τα μαζεύω αλλά επειδή είναι λίγο ατσούμπαλος και τα πατάει και επίσης είναι και μανιακός με την καθαριότητα τα σκάβει κανένα 10 λεπτο... είπα να τον βγάλω πριν τα θάψει.Ε δεν φαντάζεστε..!!:lol::lol:Να τον κρατάει το αγόρι μου και αυτός να κοπανιέται να φύγει να πάει στην άμμο να την καθαρίσει!Και εγώ να τον βλεπω έτσι και να έχω πέσει κάτω από τα γέλια και να μην μπορώ να καθαρίσω και να μου φωνάζει ο φίλος μου ''Γρήγορα μάζεψέ τα δεν μπορώ να τον κρατήσω θα μου φύγει κάνει σαν τρελό...''και αφού τα μάζεψα και τον αφήααμε μπαίνει μέσα τα επιθεωρεί και με κοιτάει με ένα ύφος όλο θυμό και μου κάνει νιαουυυ:lol::lol:και άρχισε να σκάβει την καθαρή άμμο,ήθελε να έχει την τελευταία κουβέντα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ νοικοκύρης βγήκε ο μικρός, τώρα για να επανέλθω στα εμβόλια που λέγατε παραπάνω δεν πιστεύω ότι θα έμπαινε ζήτημα κ ειδικά από γιατρό να μην κάνει κανείς τα εμβόλια. Τώρα όσ' αναφορά τους θανάτους, το πιο πιθανό κατά τη γνώμη μου είναι ότι επειδή έχουν ημ. λήξης ο συγκεκριμένος γιατρός που ίσως δεν θα έχει κ πολλούς ασθενείς δεν φρόντισε να πετάξει τα ληγμένα. Γι αυτό θέλει προσοχή στην επιλογή γιατρού κ όχι του εμβολίου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πιο αστείο περιστατικό ήταν χθες καλά θα το πω σύντομα αλλά αλλιώς να το ζεις!Λοιπόν,βράδυ κατά τις 22.00 και πάει ο μικρός στην τουαλέτα του..συνήθως τον αφήνω να τα σκεπάσει και μετά κατευθείαν τα μαζεύω αλλά επειδή είναι λίγο ατσούμπαλος και τα πατάει και επίσης είναι και μανιακός με την καθαριότητα τα σκάβει κανένα 10 λεπτο... είπα να τον βγάλω πριν τα θάψει.Ε δεν φαντάζεστε..!!:lol::lol:Να τον κρατάει το αγόρι μου και αυτός να κοπανιέται να φύγει να πάει στην άμμο να την καθαρίσει!Και εγώ να τον βλεπω έτσι και να έχω πέσει κάτω από τα γέλια και να μην μπορώ να καθαρίσω και να μου φωνάζει ο φίλος μου ''Γρήγορα μάζεψέ τα δεν μπορώ να τον κρατήσω θα μου φύγει κάνει σαν τρελό...''και αφού τα μάζεψα και τον αφήααμε μπαίνει μέσα τα επιθεωρεί και με κοιτάει με ένα ύφος όλο θυμό και μου κάνει νιαουυυ:lol::lol:και άρχισε να σκάβει την καθαρή άμμο,ήθελε να έχει την τελευταία κουβέντα:P
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Η ψυχούλα μου, θέλει να είναι καθαρός μωρέ!!!

ο συγκεκριμένος γιατρός που ίσως δεν θα έχει κ πολλούς ασθενείς δεν φρόντισε να πετάξει τα ληγμένα. Γι αυτό θέλει προσοχή στην επιλογή γιατρού κ όχι του εμβολίου.

Αυτό είχε σκεφτεί κι η φίλη μου γι'αυτό και άλλαξε γιατρό και δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το καινούργιο γατάκι.

Μαρία, φοβερό το περιστατικό με την άμμο:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
τα ιδια μου κανει ο μικρος!δεν με αφηνει να του καθαρισω την αμμο!!!νομιζει οτι αυτος το κανει καλυτερα...

Είδα στο θέμα με τα ονόματα ένα όνομα που μου άρεσε πολύ και τώρα νιώθω άσχημα θα την πειράξει τη νονά του να αντικαταστήσω το Χιονούλη με το Φοίβος
Πολύ ωραίο το Φοίβος:).

τραγικο δεν ειναι αλλα αν δεν χρειαζεται γιατι να τα κανει?δεν ξερω δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο τους χωρις λογο. Αλλωστε σπανια οι κτηνιατροι σου λενε να μην κανεις εμβολια.;)
Κοιτα και αποπαρασιτωση λενε αν δεν το βγαζεις εξω να μην του κανεις συχνα γιατι δεν κολλαει απο καπου αν δεν εχεις φυτα,αλλα τη θεωρω απολυτως απαραιτητη.Παντως εγω δεν ειδα καμια επιβαρυνση στον προηγουμενο γατο μου,και θα τα κανω κανονικα και στα δυο μου γιατι ποτε δεν ξερεις.Στον Μελανωρα που βγαινει εξω το εχεις κανει Δαναη;:hmm:

δεν νομίζω να είναι εμβολιασμένοι οι γονείς:(πάντος θα του κάνω μόνο το 4πλο δεν το ρισκαρω να μου πάθει κάτι
Και φυσικά δεν νομίζω να σου πάθει τίποτα. Ολοι μας έχουμε κάνει τα εμβολια στα γατάκια μας. Ειναι πολύ τραβηγμένο να πεθανουν από τα εμβόλια!!:hmm:

Να κάνω μια ερώτηση;Είδα στο θέμα με τα ονόματα ένα όνομα που μου άρεσε πολύ και τώρα νιώθω άσχημα θα την πειράξει τη νονά του να αντικαταστήσω το Χιονούλη με το Φοίβος;Νομίζω του πάει γάντι του μωρούΕίναι νωρίς ακόμα 2 μέρες τον έχω δεν νομίζω να το έμαθε κιόλας:)...θα τον φωνάζουμε χαιδευτικά Χιονούλη.Τι λέτε;Δεν είναι πιο ωραίο;
Γιατι καλέ να την πειράξει τη νονά του??? Η νονά χαίρεται πάντα με τις όμορφες επιλογές για το βαφτηστήρι της!! Αλλωστε θα έχει και δύο ονοματα. Τα περισσοτερα γατάκια μας έχουν από δύο. Δεν βρίσκεις??? Για παράδειγμα εγώ τον Περσούλη μου όταν τον βλέπω να κινείται προς το φαγητό κ να εκτοπίζει σχεδόν τη Νάλα για να φάει, του λέω: Που πάς Οβελίξ μου πάλι??? χε χε χε. Μην του το πείτε όμως κ στενοχωρηθεί!!!:lol::lol::lol:

Να είδες, το λεει κι η νονά του!:rolleyes:

εγώ στον πρίνσ μου έχω πολλά... πριν πρίν, βελέτζα, φλοκάτη κλπ :)

τη ρέινα πάλι τη λέω και κοντέσσα συχνά πυκνά και ρεινάτα

Καλημέρα...Θαυμάστε μας σε νέες πόζες:inlove::inlove:μεγαλώνει πολύ γρήγορα!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Kουκλος!!!:D
Ρώτησα κτηνίατρο και μου είπε να κάνουμε τα εμβόλιά του όταν πάει 2,5 μηνών καλύτερα...και κάτι άλλο που με προβλημάτισε,ο κύριος που μου το έδωσε μου είπε να μην το εμβολιάσω(καλά αυτό δεν πάιζει)γιατί λέει κάτι άλλα περσικά που είχε με το που εμβολιάστηκαν μετά από 3 μήνες πέθαναν:(...δεν είναι λίγο περίεργο αυτό;πρώτη φορά το ακούω:hmm:

ε τοτε νομιζω πως τα υπολοιπα εμβολια ειναι περιττα.Επιβαρυνουν και την γατα,δεν υπαρχει λογος να τα κανεις. Μονο το τετραπλο κανε. Οι γονεις ξερεις αν ηταν εμβολιασμενοι?

νομιζω πως αυτο που ελεγαν οι υπολοιποι πιο πανω (οτι πεθαινε δηλαδη το γατακι μετα το εμβολιο)οφειλοταν στο οτι μαλλον το γατακι ειχε την ιδια ασθενεια ηδη.Το εμβολιο αυτο κανει,βαζει μεσα την ασθενεια σε ελαφρια μορφη-ετσι ωστε ο οργανισμος να κανει αντισωματα.Αν ομως υπαρχει ηδη η ασθενεια και κανουμε και το εμβολιο υπ[αρχει περιπτωση να πεθανει η γατα.
Αυτο ηταν οτι σκεφτικα και εγω:hmm::(

Ωραιο ειναι!Και θα εχει ενα "επισημο" κι ενα χαϊδευτικο!:up:Αν οι γονεις του δεν ειναι εμβολιασμενοι,και μολις εκαναν εμβολια τα προηγουμενα μικρα πεθαιναν,μηπως ειναι φορεις καποιας αρρωστιας που μεταδιδουν στα μικρα;;)

Αυτο μ`αρεσει πολυυυυυυυυυυ...;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ περσάκια!!! Τί κάνετε όλοι σας???
Τα νέα γατουνια τί κάνουν??? Φιλήστε τα εκ μέρους μας!!!
Σε λίγο θα πάμε με την Σταυρούλα, στο εκτροφείο της Νεκταριας στη Σαλαμίνα.:D
Είναι ένας παράδεισος με υπέροχους γίγαντες καλοκάγαθους Μέιν κούν.:up: Θα σας φέρουμε νέα το βράδυ!!!
Φιλακια από Τίμυ, Πέρση, Νάλα, Σεβάχ, και Λούση:up:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ περσάκια!!! Τί κάνετε όλοι σας???
Τα νέα γατουνια τί κάνουν??? Φιλήστε τα εκ μέρους μας!!!
Σε λίγο θα πάμε με την Σταυρούλα, στο εκτροφείο της Νεκταριας στη Σαλαμίνα.:D
Είναι ένας παράδεισος με υπέροχους γίγαντες καλοκάγαθους Μέιν κούν.:up: Θα σας φέρουμε νέα το βράδυ!!!
Φιλακια από Τίμυ, Πέρση, Νάλα, Σεβάχ, και Λούση:up:
Θελουμε και φωτο ρεπορταζζζζζζζζζζζζζζζ:up:

Εδω να γελασετε με την καρδια σας...Ο Μαρκο κανει μπανιο:lol:
IMG_1100.JPG

και εδω...
IMG_1099.JPG

και εδω...
IMG_1096.JPG

Και εδω μετα το μπανιο χτενισμενος...
IMG_1102.JPG

IMG_1103.JPG
και εδω

και στο φουλ η ομορφια...;)
IMG_1109.JPG

:)μιλαμε ψωνιο!!!!!!

μουρλια γάτος...

αχ πρέπει απο βδομάδα να κάνω τη βρωμύλα μικρή μου και τον πριν πριν μου μπανάκι.....

και σεσουάρ!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back