πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Ο πυρροθριξ: #4.281 03-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #4.282 03-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... Ίσως φοβάται την απόρριψη από το κοινό του Τι να πεις αυτοί οι καλλιτέχνες έχουν πολλές ιδιοτροπίες. Δανάη πότε καταφθάνουν τα μωρά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:35 Ο πυρροθριξ: #4.283 03-11-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως φοβάται την απόρριψη από το κοινό του Τι να πεις αυτοί οι καλλιτέχνες έχουν πολλές ιδιοτροπίες. Δανάη πότε καταφθάνουν τα μωρά σας; Click για ανάπτυξη... χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:59 Η elvenstar: #4.284 03-11-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Click για ανάπτυξη... Οπότε από σήμερα έχετε καινούριες φατσούλες στο Κλαμπ και καινούριες φωτογραφίες Να σας ζήσουν τα νέα μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #4.285 03-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οπότε από σήμερα έχετε καινούριες φατσούλες στο Κλαμπ και καινούριες φωτογραφίες Να σας ζήσουν τα νέα μέλη Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η elvenstar: #4.286 03-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η zorica έγραψε: #4.287 03-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο πυρροθριξ: #4.288 03-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Click για ανάπτυξη... ειναι η Σεμελη choc tabby point και o Ιων choc point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η elvenstar: #4.289 03-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η zorica έγραψε: #4.290 03-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Click για ανάπτυξη... Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η elvenstar: #4.291 03-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Click για ανάπτυξη... Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η zorica έγραψε: #4.292 03-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Click για ανάπτυξη... Ειμαστε λιγο μακρια για να παρουμε σβαρνα τους δρομουςοποτε τη δευτερη λυση νομιζω πως μας κανει καλυτερα...αν και υπαρχει και τριτη...να τα βλεπουμε απλα απο δω και να χορτενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #4.293 03-11-08 13:37 Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η elvenstar: #4.294 03-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και για αυτο εχω μια μικρηηηηηη αμφιβολια,αμα μουγκανιζε η αγελαδα ισως ειχε μια ελπιδα να την ξεχωρισει... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:05 Η elvenstar: #4.282 03-11-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... Ίσως φοβάται την απόρριψη από το κοινό του Τι να πεις αυτοί οι καλλιτέχνες έχουν πολλές ιδιοτροπίες. Δανάη πότε καταφθάνουν τα μωρά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:35 Ο πυρροθριξ: #4.283 03-11-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως φοβάται την απόρριψη από το κοινό του Τι να πεις αυτοί οι καλλιτέχνες έχουν πολλές ιδιοτροπίες. Δανάη πότε καταφθάνουν τα μωρά σας; Click για ανάπτυξη... χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:59 Η elvenstar: #4.284 03-11-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Click για ανάπτυξη... Οπότε από σήμερα έχετε καινούριες φατσούλες στο Κλαμπ και καινούριες φωτογραφίες Να σας ζήσουν τα νέα μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #4.285 03-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οπότε από σήμερα έχετε καινούριες φατσούλες στο Κλαμπ και καινούριες φωτογραφίες Να σας ζήσουν τα νέα μέλη Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η elvenstar: #4.286 03-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η zorica έγραψε: #4.287 03-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο πυρροθριξ: #4.288 03-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Click για ανάπτυξη... ειναι η Σεμελη choc tabby point και o Ιων choc point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η elvenstar: #4.289 03-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η zorica έγραψε: #4.290 03-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Click για ανάπτυξη... Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η elvenstar: #4.291 03-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Click για ανάπτυξη... Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η zorica έγραψε: #4.292 03-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Click για ανάπτυξη... Ειμαστε λιγο μακρια για να παρουμε σβαρνα τους δρομουςοποτε τη δευτερη λυση νομιζω πως μας κανει καλυτερα...αν και υπαρχει και τριτη...να τα βλεπουμε απλα απο δω και να χορτενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #4.293 03-11-08 13:37 Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η elvenstar: #4.294 03-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και το δικο μου ονειρο...να μαθει ο Μαρκο να παιζει... αλλα φοβαται ο βλ@%@#... Click για ανάπτυξη... Ίσως φοβάται την απόρριψη από το κοινό του Τι να πεις αυτοί οι καλλιτέχνες έχουν πολλές ιδιοτροπίες. Δανάη πότε καταφθάνουν τα μωρά σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:35 Ο πυρροθριξ: #4.283 03-11-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως φοβάται την απόρριψη από το κοινό του Τι να πεις αυτοί οι καλλιτέχνες έχουν πολλές ιδιοτροπίες. Δανάη πότε καταφθάνουν τα μωρά σας; Click για ανάπτυξη... χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:59 Η elvenstar: #4.284 03-11-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Click για ανάπτυξη... Οπότε από σήμερα έχετε καινούριες φατσούλες στο Κλαμπ και καινούριες φωτογραφίες Να σας ζήσουν τα νέα μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #4.285 03-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οπότε από σήμερα έχετε καινούριες φατσούλες στο Κλαμπ και καινούριες φωτογραφίες Να σας ζήσουν τα νέα μέλη Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η elvenstar: #4.286 03-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η zorica έγραψε: #4.287 03-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο πυρροθριξ: #4.288 03-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Click για ανάπτυξη... ειναι η Σεμελη choc tabby point και o Ιων choc point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η elvenstar: #4.289 03-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η zorica έγραψε: #4.290 03-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Click για ανάπτυξη... Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η elvenstar: #4.291 03-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Click για ανάπτυξη... Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η zorica έγραψε: #4.292 03-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Click για ανάπτυξη... Ειμαστε λιγο μακρια για να παρουμε σβαρνα τους δρομουςοποτε τη δευτερη λυση νομιζω πως μας κανει καλυτερα...αν και υπαρχει και τριτη...να τα βλεπουμε απλα απο δω και να χορτενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #4.293 03-11-08 13:37 Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η elvenstar: #4.294 03-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως φοβάται την απόρριψη από το κοινό του Τι να πεις αυτοί οι καλλιτέχνες έχουν πολλές ιδιοτροπίες. Δανάη πότε καταφθάνουν τα μωρά σας; Click για ανάπτυξη... χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 12:59 Η elvenstar: #4.284 03-11-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Click για ανάπτυξη... Οπότε από σήμερα έχετε καινούριες φατσούλες στο Κλαμπ και καινούριες φωτογραφίες Να σας ζήσουν τα νέα μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #4.285 03-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οπότε από σήμερα έχετε καινούριες φατσούλες στο Κλαμπ και καινούριες φωτογραφίες Να σας ζήσουν τα νέα μέλη Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η elvenstar: #4.286 03-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η zorica έγραψε: #4.287 03-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο πυρροθριξ: #4.288 03-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Click για ανάπτυξη... ειναι η Σεμελη choc tabby point και o Ιων choc point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η elvenstar: #4.289 03-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η zorica έγραψε: #4.290 03-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Click για ανάπτυξη... Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η elvenstar: #4.291 03-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Click για ανάπτυξη... Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η zorica έγραψε: #4.292 03-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Click για ανάπτυξη... Ειμαστε λιγο μακρια για να παρουμε σβαρνα τους δρομουςοποτε τη δευτερη λυση νομιζω πως μας κανει καλυτερα...αν και υπαρχει και τριτη...να τα βλεπουμε απλα απο δω και να χορτενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #4.293 03-11-08 13:37 Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η elvenstar: #4.294 03-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Click για ανάπτυξη... Οπότε από σήμερα έχετε καινούριες φατσούλες στο Κλαμπ και καινούριες φωτογραφίες Να σας ζήσουν τα νέα μέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #4.285 03-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οπότε από σήμερα έχετε καινούριες φατσούλες στο Κλαμπ και καινούριες φωτογραφίες Να σας ζήσουν τα νέα μέλη Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η elvenstar: #4.286 03-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η zorica έγραψε: #4.287 03-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο πυρροθριξ: #4.288 03-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Click για ανάπτυξη... ειναι η Σεμελη choc tabby point και o Ιων choc point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η elvenstar: #4.289 03-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η zorica έγραψε: #4.290 03-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Click για ανάπτυξη... Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η elvenstar: #4.291 03-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Click για ανάπτυξη... Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η zorica έγραψε: #4.292 03-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Click για ανάπτυξη... Ειμαστε λιγο μακρια για να παρουμε σβαρνα τους δρομουςοποτε τη δευτερη λυση νομιζω πως μας κανει καλυτερα...αν και υπαρχει και τριτη...να τα βλεπουμε απλα απο δω και να χορτενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #4.293 03-11-08 13:37 Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η elvenstar: #4.294 03-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οπότε από σήμερα έχετε καινούριες φατσούλες στο Κλαμπ και καινούριες φωτογραφίες Να σας ζήσουν τα νέα μέλη Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:17 Η elvenstar: #4.286 03-11-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η zorica έγραψε: #4.287 03-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο πυρροθριξ: #4.288 03-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Click για ανάπτυξη... ειναι η Σεμελη choc tabby point και o Ιων choc point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η elvenstar: #4.289 03-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η zorica έγραψε: #4.290 03-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Click για ανάπτυξη... Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η elvenstar: #4.291 03-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Click για ανάπτυξη... Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η zorica έγραψε: #4.292 03-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Click για ανάπτυξη... Ειμαστε λιγο μακρια για να παρουμε σβαρνα τους δρομουςοποτε τη δευτερη λυση νομιζω πως μας κανει καλυτερα...αν και υπαρχει και τριτη...να τα βλεπουμε απλα απο δω και να χορτενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #4.293 03-11-08 13:37 Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η elvenstar: #4.294 03-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Η zorica έγραψε: #4.287 03-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο πυρροθριξ: #4.288 03-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Click για ανάπτυξη... ειναι η Σεμελη choc tabby point και o Ιων choc point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η elvenstar: #4.289 03-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η zorica έγραψε: #4.290 03-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Click για ανάπτυξη... Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η elvenstar: #4.291 03-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Click για ανάπτυξη... Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η zorica έγραψε: #4.292 03-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Click για ανάπτυξη... Ειμαστε λιγο μακρια για να παρουμε σβαρνα τους δρομουςοποτε τη δευτερη λυση νομιζω πως μας κανει καλυτερα...αν και υπαρχει και τριτη...να τα βλεπουμε απλα απο δω και να χορτενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #4.293 03-11-08 13:37 Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η elvenstar: #4.294 03-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: χθες!!!!τα πηραν Γιουλη και η Βασια!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστουμε!!!! ειναι η Σεμελη η πρωτη,της Γιουλης και ο Ιωνας(του οποιου ειμαι η νονα) ο δευτερος!! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο πυρροθριξ: #4.288 03-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Click για ανάπτυξη... ειναι η Σεμελη choc tabby point και o Ιων choc point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η elvenstar: #4.289 03-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η zorica έγραψε: #4.290 03-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Click για ανάπτυξη... Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η elvenstar: #4.291 03-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Click για ανάπτυξη... Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η zorica έγραψε: #4.292 03-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Click για ανάπτυξη... Ειμαστε λιγο μακρια για να παρουμε σβαρνα τους δρομουςοποτε τη δευτερη λυση νομιζω πως μας κανει καλυτερα...αν και υπαρχει και τριτη...να τα βλεπουμε απλα απο δω και να χορτενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #4.293 03-11-08 13:37 Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η elvenstar: #4.294 03-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και τα δυο ειναι καταπληκτικά μωρά blue point είναι; Είναι πολύ μεγαλόσωμα τα Βιρμανάκια τελικά Click για ανάπτυξη... ειναι η Σεμελη choc tabby point και o Ιων choc point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:24 Η elvenstar: #4.289 03-11-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η zorica έγραψε: #4.290 03-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Click για ανάπτυξη... Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η elvenstar: #4.291 03-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Click για ανάπτυξη... Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η zorica έγραψε: #4.292 03-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Click για ανάπτυξη... Ειμαστε λιγο μακρια για να παρουμε σβαρνα τους δρομουςοποτε τη δευτερη λυση νομιζω πως μας κανει καλυτερα...αν και υπαρχει και τριτη...να τα βλεπουμε απλα απο δω και να χορτενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #4.293 03-11-08 13:37 Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η elvenstar: #4.294 03-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι ομορφα!!! Να σας ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η zorica έγραψε: #4.290 03-11-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Click για ανάπτυξη... Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η elvenstar: #4.291 03-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Click για ανάπτυξη... Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η zorica έγραψε: #4.292 03-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Click για ανάπτυξη... Ειμαστε λιγο μακρια για να παρουμε σβαρνα τους δρομουςοποτε τη δευτερη λυση νομιζω πως μας κανει καλυτερα...αν και υπαρχει και τριτη...να τα βλεπουμε απλα απο δω και να χορτενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #4.293 03-11-08 13:37 Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η elvenstar: #4.294 03-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είδες Ζορίτσα σαν χιονόμπαλες είναι, τώρα τελευταία όλοι πέρνουν ωραία μωρά δεν ξέρω αν το προσεξες Click για ανάπτυξη... Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η elvenstar: #4.291 03-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Click για ανάπτυξη... Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η zorica έγραψε: #4.292 03-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Click για ανάπτυξη... Ειμαστε λιγο μακρια για να παρουμε σβαρνα τους δρομουςοποτε τη δευτερη λυση νομιζω πως μας κανει καλυτερα...αν και υπαρχει και τριτη...να τα βλεπουμε απλα απο δω και να χορτενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #4.293 03-11-08 13:37 Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η elvenstar: #4.294 03-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειδα και εγω...τα ζηλευω ολα...πρεπει κατι να γινει Click για ανάπτυξη... Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η zorica έγραψε: #4.292 03-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Click για ανάπτυξη... Ειμαστε λιγο μακρια για να παρουμε σβαρνα τους δρομουςοποτε τη δευτερη λυση νομιζω πως μας κανει καλυτερα...αν και υπαρχει και τριτη...να τα βλεπουμε απλα απο δω και να χορτενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #4.293 03-11-08 13:37 Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η elvenstar: #4.294 03-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δύο λύσεις υπάρχουν ή που θα πάρουμε τους δρόμους κ θα πάμε να χαϊδεύουμε ένα ένα τα μωρά να μας φύγει το άχτι, ή που θα πάρουμε κ εμείς να ζηλεύουν άλλοι μετά Click για ανάπτυξη... Ειμαστε λιγο μακρια για να παρουμε σβαρνα τους δρομουςοποτε τη δευτερη λυση νομιζω πως μας κανει καλυτερα...αν και υπαρχει και τριτη...να τα βλεπουμε απλα απο δω και να χορτενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:37 Η aalyah έγραψε: #4.293 03-11-08 13:37 Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η elvenstar: #4.294 03-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η elvenstar: #4.294 03-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η zorica έγραψε: #4.295 03-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #4.296 03-11-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Ο πυρροθριξ: #4.297 03-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ η πιο εύκολη λύση! Απαγωγή! Αν θέλετε βοηθάω κιόλας να καταστρωθεί το σχέδιο. Εχω γίνει πλέον μανούλα με τόσα που έχω καταστρώσει για να απαγάγω όλα τα γατούνια απο το φορουμ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:49 Η aalyah έγραψε: #4.298 03-11-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! Ωραία είσαι ο άνθρωπός μας. Θα σε στείλουμε για επικίνδυνες αποστολές. Οπότε γράψε παραγγελίες κ ξεκινάμε Click για ανάπτυξη... 'Εχω μπλοκάκι και στυλό. Ακούω! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σε καταλαβαινω απολυτακαι εγω καποτε ειχα σχεδιαγια μερικα,μερικα Click για ανάπτυξη... Μόνο για μερικά? Καλά είσαι. Εγώ για όλα!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Μη τα λες ετσι δημοσια...εισαι πρωτη στη λιστα μου Click για ανάπτυξη... (εγω ειμαι ο ανθρωπος σου. Πες μου τι θέλεις και το κανονίζουμε μόνο σιγα σιγα μην μας ακούσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η zorica έγραψε: #4.299 03-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις?!!! Παρε γατι και θα σου πω εγω...αμα ερθω βολτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η aalyah έγραψε: #4.300 03-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πισω και σας εφαγα!!!!! βεβαια αν κρινω εκ του αποτελεσματος μαλλον δεν αποτελειτε κινδυνο!!! Click για ανάπτυξη... Μπορείς να μπεις και εσυ στο κόλπο! Το μόνο που χρειάζεται είναι εχεμύθεια (να μείνει μεταξύ μας μην το μάθουν οι άλλοι και έχουμε μπελάδες) και μετά να δώσεις παραγγελία ποια γατούνια θέλεις να βρεθουν ε.....εντελώς τυχαία σπίτι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.