Περσίας maniacs

Γεια σας κοπελιές...βλέπω κεφάκια έχουμε σήμερα:)πάντος μια που εκφράζουμε τις επιθυμίες μας να πω και εγώ τη δικιά μου..εγώ θέλω τη Νάλα:inlove::inlove:το έχω ερωτευτεί αυτό το κουκλί,για αγοράκια δεν θα σας ενοχλήσω,μοιράστε τα με την ησυχία σας:lol::lol:μου φτάνει και μου περισεύει ο μικρός(τι μικρός έχει γίνει άλλος τόσος σε 4 μέρες..!!),έχει βαλθεί να μου καταστρέψει το σπίτι,ποιος μου έλεγε οτι τα περσάκια είναι ήρεμα;;;;:lol::lol:
Γιατι ειναι ζουζουνι?:up:

Σχετικά με περσάκια εγώ δεν ξέρω. Δεν είμαι γνώστης. Αλλά για την Νάλα αγαπητή θα πρέπει να συνεννοηθείτε με την Ζορίτσα διοτι την διεκδικεί αυτη! Εγώ πάλι ένα ραισάκι, τον Μορφέα της Γιούλης και ένα σοκολατάκι που μάλλον θα ζητιανέψω απο την Δώρα θέλω. Ψιλά πράγματα δηλαδή! :P
Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς...:hmm::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα...:(
εγω ειπα οτι αφηνω τον Σειριο και θα σου παρω μονο τη Μοιρα:D

Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζεται φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα:D Το ονομα του γατου μου είναι
Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο !:up:
https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html

Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα:D Το ονομα του γατου μου είναι
Ευχαριστουμε...παντως σου απαντησα ηδη...:cool::lol:
Και στα γιαπονεζικα ειμαι η Ζιμοσικιμικα:D

εγω ειπα οτι αφηνω τον Σειριο και θα σου παρω μονο τη Μοιρα:D
Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα!:mad:

Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς...:hmm::lol:

Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!!

Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! :lol::lol::lol:

Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!!

ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδί:lol::lol:δεν τον χορταίνω!

Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα!:mad:

Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! :D

Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα:D Το ονομα του γατου μου είναι
Ζηλιάρη...:Pεγώ βρήκα αυτό το όνομα πες τουλάχιστον ένα ευχαριστώ στη νονά του παιδιού:rolleyes:

Δεν ερχεται βοηθεια απο πουθενα καλη μου...ειναι αποφασισμενο...:lol:
Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!!
ετσι μπραβο!!!

Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! :lol::lol::lol:

Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!!
και εγω,και εγω...
ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδί:lol::lol:δεν τον χορταίνω!
:up::up::up:

Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα:D:P

Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα:D:P
καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε

Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! :D
Αααααα...τοτε θα το σκεφτω...:hmm:;)
Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω:P:lol:

Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!!:hmm::hmm:
Για συνέλθετε!!!;)
Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!!:)
Μετά έπομαι εγώ.:P:P Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα.:hmm:
Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα...:lol::lol:
Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή:( Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.:hmm:Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα:P:P
Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά.:)
Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά.
Τα λέμε το βραδυ:lol::lol::lol:

Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά.:)
Τα λέμε το βραδυ:lol::lol::lol:
Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου:redface::lol:

Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!!:hmm:
Για συνέλθετε!!!;)
Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!!:)
Μετά έπομαι εγώ.:PΚαθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα.:hmm:
Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα...:lol:
Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή:( Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.:hmm:Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα:P
Τα λέμε το βραδυ:lol:
Καλα μωρε μην απειλεις!!!
Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑ:lol::lol::lol:πως κανεις ετσι για ενα γατακι:lol::lol::lol:τοσα εχεις πια...:lol::lol:

Καλα μωρε μην απειλεις!!!
Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑ:lol::lol::lol:πως κανεις ετσι για ενα γατακι:lol::lol::lol:τοσα εχεις πια...:lol::lol:
έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος...:lol::lol:

Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back