zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Η zorica έγραψε: #4.381 03-11-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας κοπελιές...βλέπω κεφάκια έχουμε σήμεραπάντος μια που εκφράζουμε τις επιθυμίες μας να πω και εγώ τη δικιά μου..εγώ θέλω τη Νάλατο έχω ερωτευτεί αυτό το κουκλί,για αγοράκια δεν θα σας ενοχλήσω,μοιράστε τα με την ησυχία σαςμου φτάνει και μου περισεύει ο μικρός(τι μικρός έχει γίνει άλλος τόσος σε 4 μέρες..!!),έχει βαλθεί να μου καταστρέψει το σπίτι,ποιος μου έλεγε οτι τα περσάκια είναι ήρεμα;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατι ειναι ζουζουνι? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σχετικά με περσάκια εγώ δεν ξέρω. Δεν είμαι γνώστης. Αλλά για την Νάλα αγαπητή θα πρέπει να συνεννοηθείτε με την Ζορίτσα διοτι την διεκδικεί αυτη! Εγώ πάλι ένα ραισάκι, τον Μορφέα της Γιούλης και ένα σοκολατάκι που μάλλον θα ζητιανέψω απο την Δώρα θέλω. Ψιλά πράγματα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Η moukelis έγραψε: #4.382 03-11-08 16:17 Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η zorica έγραψε: #4.383 03-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Click για ανάπτυξη... εγω ειπα οτι αφηνω τον Σειριο και θα σου παρω μονο τη Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Ο Kostis85 έγραψε: #4.384 03-11-08 16:21 Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζεται φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #4.385 03-11-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε...παντως σου απαντησα ηδη... Και στα γιαπονεζικα ειμαι η Ζιμοσικιμικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #4.386 03-11-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: εγω ειπα οτι αφηνω τον Σειριο και θα σου παρω μονο τη Μοιρα Click για ανάπτυξη... Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η aalyah έγραψε: #4.387 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Click για ανάπτυξη... Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Μαρία Γάτσιου: #4.388 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:27 Η aalyah έγραψε: #4.389 03-11-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.390 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ζηλιάρη...εγώ βρήκα αυτό το όνομα πες τουλάχιστον ένα ευχαριστώ στη νονά του παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η zorica έγραψε: #4.391 03-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Δεν ερχεται βοηθεια απο πουθενα καλη μου...ειναι αποφασισμενο... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! ετσι μπραβο!!! Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... και εγω,και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο Kostis85 έγραψε: #4.392 03-11-08 16:33 Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.393 03-11-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η zorica έγραψε: #4.394 03-11-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας κοπελιές...βλέπω κεφάκια έχουμε σήμεραπάντος μια που εκφράζουμε τις επιθυμίες μας να πω και εγώ τη δικιά μου..εγώ θέλω τη Νάλατο έχω ερωτευτεί αυτό το κουκλί,για αγοράκια δεν θα σας ενοχλήσω,μοιράστε τα με την ησυχία σαςμου φτάνει και μου περισεύει ο μικρός(τι μικρός έχει γίνει άλλος τόσος σε 4 μέρες..!!),έχει βαλθεί να μου καταστρέψει το σπίτι,ποιος μου έλεγε οτι τα περσάκια είναι ήρεμα;;;; Click για ανάπτυξη... Γιατι ειναι ζουζουνι? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σχετικά με περσάκια εγώ δεν ξέρω. Δεν είμαι γνώστης. Αλλά για την Νάλα αγαπητή θα πρέπει να συνεννοηθείτε με την Ζορίτσα διοτι την διεκδικεί αυτη! Εγώ πάλι ένα ραισάκι, τον Μορφέα της Γιούλης και ένα σοκολατάκι που μάλλον θα ζητιανέψω απο την Δώρα θέλω. Ψιλά πράγματα δηλαδή! Click για ανάπτυξη... Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:17 Η moukelis έγραψε: #4.382 03-11-08 16:17 Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η zorica έγραψε: #4.383 03-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Click για ανάπτυξη... εγω ειπα οτι αφηνω τον Σειριο και θα σου παρω μονο τη Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Ο Kostis85 έγραψε: #4.384 03-11-08 16:21 Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζεται φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #4.385 03-11-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε...παντως σου απαντησα ηδη... Και στα γιαπονεζικα ειμαι η Ζιμοσικιμικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #4.386 03-11-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: εγω ειπα οτι αφηνω τον Σειριο και θα σου παρω μονο τη Μοιρα Click για ανάπτυξη... Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η aalyah έγραψε: #4.387 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Click για ανάπτυξη... Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Μαρία Γάτσιου: #4.388 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:27 Η aalyah έγραψε: #4.389 03-11-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.390 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ζηλιάρη...εγώ βρήκα αυτό το όνομα πες τουλάχιστον ένα ευχαριστώ στη νονά του παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η zorica έγραψε: #4.391 03-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Δεν ερχεται βοηθεια απο πουθενα καλη μου...ειναι αποφασισμενο... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! ετσι μπραβο!!! Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... και εγω,και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο Kostis85 έγραψε: #4.392 03-11-08 16:33 Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.393 03-11-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η zorica έγραψε: #4.394 03-11-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η zorica έγραψε: #4.383 03-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Click για ανάπτυξη... εγω ειπα οτι αφηνω τον Σειριο και θα σου παρω μονο τη Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Ο Kostis85 έγραψε: #4.384 03-11-08 16:21 Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζεται φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #4.385 03-11-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε...παντως σου απαντησα ηδη... Και στα γιαπονεζικα ειμαι η Ζιμοσικιμικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #4.386 03-11-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: εγω ειπα οτι αφηνω τον Σειριο και θα σου παρω μονο τη Μοιρα Click για ανάπτυξη... Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η aalyah έγραψε: #4.387 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Click για ανάπτυξη... Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Μαρία Γάτσιου: #4.388 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:27 Η aalyah έγραψε: #4.389 03-11-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.390 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ζηλιάρη...εγώ βρήκα αυτό το όνομα πες τουλάχιστον ένα ευχαριστώ στη νονά του παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η zorica έγραψε: #4.391 03-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Δεν ερχεται βοηθεια απο πουθενα καλη μου...ειναι αποφασισμενο... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! ετσι μπραβο!!! Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... και εγω,και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο Kostis85 έγραψε: #4.392 03-11-08 16:33 Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.393 03-11-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η zorica έγραψε: #4.394 03-11-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Click για ανάπτυξη... εγω ειπα οτι αφηνω τον Σειριο και θα σου παρω μονο τη Μοιρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Ο Kostis85 έγραψε: #4.384 03-11-08 16:21 Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζεται φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #4.385 03-11-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε...παντως σου απαντησα ηδη... Και στα γιαπονεζικα ειμαι η Ζιμοσικιμικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #4.386 03-11-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: εγω ειπα οτι αφηνω τον Σειριο και θα σου παρω μονο τη Μοιρα Click για ανάπτυξη... Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η aalyah έγραψε: #4.387 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Click για ανάπτυξη... Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Μαρία Γάτσιου: #4.388 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:27 Η aalyah έγραψε: #4.389 03-11-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.390 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ζηλιάρη...εγώ βρήκα αυτό το όνομα πες τουλάχιστον ένα ευχαριστώ στη νονά του παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η zorica έγραψε: #4.391 03-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Δεν ερχεται βοηθεια απο πουθενα καλη μου...ειναι αποφασισμενο... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! ετσι μπραβο!!! Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... και εγω,και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο Kostis85 έγραψε: #4.392 03-11-08 16:33 Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.393 03-11-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η zorica έγραψε: #4.394 03-11-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζεται φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η zorica έγραψε: #4.385 03-11-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε...παντως σου απαντησα ηδη... Και στα γιαπονεζικα ειμαι η Ζιμοσικιμικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #4.386 03-11-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: εγω ειπα οτι αφηνω τον Σειριο και θα σου παρω μονο τη Μοιρα Click για ανάπτυξη... Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η aalyah έγραψε: #4.387 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Click για ανάπτυξη... Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Μαρία Γάτσιου: #4.388 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:27 Η aalyah έγραψε: #4.389 03-11-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.390 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ζηλιάρη...εγώ βρήκα αυτό το όνομα πες τουλάχιστον ένα ευχαριστώ στη νονά του παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η zorica έγραψε: #4.391 03-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Δεν ερχεται βοηθεια απο πουθενα καλη μου...ειναι αποφασισμενο... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! ετσι μπραβο!!! Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... και εγω,και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο Kostis85 έγραψε: #4.392 03-11-08 16:33 Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.393 03-11-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η zorica έγραψε: #4.394 03-11-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε...παντως σου απαντησα ηδη... Και στα γιαπονεζικα ειμαι η Ζιμοσικιμικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η moukelis έγραψε: #4.386 03-11-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: εγω ειπα οτι αφηνω τον Σειριο και θα σου παρω μονο τη Μοιρα Click για ανάπτυξη... Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η aalyah έγραψε: #4.387 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Click για ανάπτυξη... Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Μαρία Γάτσιου: #4.388 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:27 Η aalyah έγραψε: #4.389 03-11-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.390 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ζηλιάρη...εγώ βρήκα αυτό το όνομα πες τουλάχιστον ένα ευχαριστώ στη νονά του παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η zorica έγραψε: #4.391 03-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Δεν ερχεται βοηθεια απο πουθενα καλη μου...ειναι αποφασισμενο... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! ετσι μπραβο!!! Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... και εγω,και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο Kostis85 έγραψε: #4.392 03-11-08 16:33 Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.393 03-11-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η zorica έγραψε: #4.394 03-11-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: εγω ειπα οτι αφηνω τον Σειριο και θα σου παρω μονο τη Μοιρα Click για ανάπτυξη... Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η aalyah έγραψε: #4.387 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Click για ανάπτυξη... Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Μαρία Γάτσιου: #4.388 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:27 Η aalyah έγραψε: #4.389 03-11-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.390 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ζηλιάρη...εγώ βρήκα αυτό το όνομα πες τουλάχιστον ένα ευχαριστώ στη νονά του παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η zorica έγραψε: #4.391 03-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Δεν ερχεται βοηθεια απο πουθενα καλη μου...ειναι αποφασισμενο... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! ετσι μπραβο!!! Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... και εγω,και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο Kostis85 έγραψε: #4.392 03-11-08 16:33 Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.393 03-11-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η zorica έγραψε: #4.394 03-11-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουφ,ευχαριστω κοριτσια που θα μου αφησετε τα γατονια μου...Θα μπορουσα να κανονισω μια κλεψια προκαταβολικα;Αν φερει η Νικολεττα ασημενια,θελω ενα... Click για ανάπτυξη... Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Μαρία Γάτσιου: #4.388 03-11-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:27 Η aalyah έγραψε: #4.389 03-11-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.390 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ζηλιάρη...εγώ βρήκα αυτό το όνομα πες τουλάχιστον ένα ευχαριστώ στη νονά του παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η zorica έγραψε: #4.391 03-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Δεν ερχεται βοηθεια απο πουθενα καλη μου...ειναι αποφασισμενο... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! ετσι μπραβο!!! Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... και εγω,και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο Kostis85 έγραψε: #4.392 03-11-08 16:33 Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.393 03-11-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η zorica έγραψε: #4.394 03-11-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι ειναι ζουζουνι? Καλε ακομα δεν χορτασες το καινουριο προσωπο και πας για αλλα?Τς,τς,τς... Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:27 Η aalyah έγραψε: #4.389 03-11-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.390 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ζηλιάρη...εγώ βρήκα αυτό το όνομα πες τουλάχιστον ένα ευχαριστώ στη νονά του παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η zorica έγραψε: #4.391 03-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Δεν ερχεται βοηθεια απο πουθενα καλη μου...ειναι αποφασισμενο... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! ετσι μπραβο!!! Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... και εγω,και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο Kostis85 έγραψε: #4.392 03-11-08 16:33 Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.393 03-11-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η zorica έγραψε: #4.394 03-11-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η Μαρία Γάτσιου: #4.390 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ζηλιάρη...εγώ βρήκα αυτό το όνομα πες τουλάχιστον ένα ευχαριστώ στη νονά του παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η zorica έγραψε: #4.391 03-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Δεν ερχεται βοηθεια απο πουθενα καλη μου...ειναι αποφασισμενο... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! ετσι μπραβο!!! Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... και εγω,και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο Kostis85 έγραψε: #4.392 03-11-08 16:33 Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.393 03-11-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η zorica έγραψε: #4.394 03-11-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Καλησπέρα ! αν θέλετε μπορώ βα σας δώσω ένα λινκ όπου μπορείτε να δείτε πως σχηματίζετε φωνητικά το όνομα σας η της γάτα σας στα γιαπωνέζικα Το ονομα του γατου μου είναι Shi-mo-rin-ku-mo = Ρομέο ! https://asynadak.pblogs.gr/2008/01/giaponezika-onomata.html Click για ανάπτυξη... Ζηλιάρη...εγώ βρήκα αυτό το όνομα πες τουλάχιστον ένα ευχαριστώ στη νονά του παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:29 Η zorica έγραψε: #4.391 03-11-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Δεν ερχεται βοηθεια απο πουθενα καλη μου...ειναι αποφασισμενο... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! ετσι μπραβο!!! Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... και εγω,και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο Kostis85 έγραψε: #4.392 03-11-08 16:33 Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.393 03-11-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η zorica έγραψε: #4.394 03-11-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η αρχιαπαγωγεας ομως μου ειπε οτι θα μου τα αφησει και τα δυο.Θενιαααααααααααα! Click για ανάπτυξη... Δεν ερχεται βοηθεια απο πουθενα καλη μου...ειναι αποφασισμενο... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ αυτό ήταν προκαθορισμένο! Τι? Θ'αφήσω την Ιριδα μόνη χωρίς αδερφάκια? Με τίποτα!!! ετσι μπραβο!!! Καλά Δώρα αν η Νικολεττα φέρει ασημένια να δω ποια θα τα πρωτοκλέψει!!! Έτσι και φέρει ασημένια θα πάθουμε ταράκουλο όλες μας και θα μπούμε στην σειρά!! Και εγω θέλω ασημένιο αν φέρει.....ειναι τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... και εγω,και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ποτέ δεν είναι αρκετά...και ναι είναι απίστευτο ζουζούνι,όλο παίζουμε και μόλις κουραστεί θέλει αγκαλίτσα και χαδάκια,πολύ αγκαλίτσας μου βγήκε το παιδίδεν τον χορταίνω! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis85 Νεοφερμένο μέλος Ο Kostis85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο Kostis85 έγραψε: #4.392 03-11-08 16:33 Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.393 03-11-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η zorica έγραψε: #4.394 03-11-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:35 Η Μαρία Γάτσιου: #4.393 03-11-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η zorica έγραψε: #4.394 03-11-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... καλά καλά....ευτυχώς που υπάρχουν και μάρτυρες εδώ!Να σου ζήσει ο μικρός όπως και να τον λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η zorica έγραψε: #4.394 03-11-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι ναι! Ζοριτσα η Δώρα απαλλασεται διότι ζει στην άλλη άκρη μόνη της και αν της πάρουμε τα παιδιά θα μαραζώσει. Καλέ αν θέλεις Μόιρα μην μασας! Σε λίγους μήνες θα κάνει η Μόιρα σοκολατάκια!!! Μπορεις να έχεις Μόιρα σε μικρογραφία πολύ σύντομα!! Click για ανάπτυξη... Αααααα...τοτε θα το σκεφτω... Αρχική Δημοσίευση από Kostis85: Λαθος κυρία μου ..νονά του παιδιου είναι μια myspace φίλη εξ ιταλίας εδώ και καιρό...και έχω και ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως Σιμο θα τον φωναζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η staman2 έγραψε: #4.395 03-11-08 16:37 Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ. Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η Μαρία Γάτσιου: #4.396 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:41 Η zorica έγραψε: #4.397 03-11-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν για συμμαζευτείτε όλοι σας!!!! Για συνέλθετε!!! Κατ΄αρχήν η μόνη σωστή κ σεμνή κοπέλα από την όλη συζήτηση είναι η Δανάη. Η οποία σεμνά σεμνά έβαλε τις φωτο της και δεν διεκδικεί κανένα μα κανένα γατάκι άλλης γατομαμάς κι άλλου γατομπαμπά!! Μετά έπομαι εγώ.Καθότι με προκαλέσατε κ με απειλήσατε με κλοπή των δικών μου γατουνίων, εεε και δεν θα κάτσω άπραγη. Θα σας θερίσω όλα τα γατάκια! Ο Μάρκο θα εξαφανιστεί προς Νάλα μερια΄αν συνεχίσει θρασύτατα έτσι η Ζορίτσα. Ο Μπατ απήχθη ήδη σε δευτερόλεπτα, καθότι είναι κ η 1η μου αδυναμία παρακαλώ, προς παρέα του ομοειδή του Πέρση μας. Αν συνεχίσει έτσι η Έλενα... Τήν Δώρα την συμπονώ γιατί δεν μίλησε η ταλαίπωρη για απαγωγή Αντιθέτως την απειλήσατε με απαγωγή του Σείριου κ της Μόιρας στη συνέχεια.Τώρα για την Σταυρούλα δεν θυμάμαι ακριβώς αν κι αυτή μίλησε πρώτη για απαγωγή ή την προκαλέσατε την κοπέλα απειλώντας την για τον Πρινσάκο!!! θα ψάξω το βράδυ γιατι τώρα φεύγω πάλι για δουλειά και θα ...σκεφτώ τι θα της απαγάγω -αν λέω αν- μίλησε για απογωγή των δικών μου , γιατί για τα δικά σας δεν με νοιάζει... χα χα χα Οσο για την Μαρία, ααα για να μαζευτεί, γιατι θα καταστρώσω απαγωγή στο πιτς φιτίλι του νέου μέλους της. Και θα ψάχνεται μετά. Αγαπητοί μου φίλοι σας φιλώ σταυρωτά γιατί ξαναφεύγω για δουλειά. Τα λέμε το βραδυ Click για ανάπτυξη... Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Μαρία Γάτσιου: #4.398 03-11-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑπως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η zorica έγραψε: #4.399 03-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 218 219 220 221 222 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 220 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έλα ντε...άμα είναι ιδιότροπος ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... ε...μα...αυτο λεω κ`γω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:48 Η moukelis έγραψε: #4.400 03-11-08 16:48 Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.