zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:51 Η zorica έγραψε: #4.401 03-11-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Click για ανάπτυξη... Mη με βαζεις ξανα στον πειρασμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η zorica έγραψε: #4.402 03-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Click για ανάπτυξη... Εχουμε ξεφυγει λιγακι...για πες μας λιγο για το μωρακι σου...να το γνωρισουμε καλα πρωτα και μετα...ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:38 Η zorica έγραψε: #4.403 03-11-08 18:38 Kαι που εξαφανιστηκατε ολοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:45 Η elvenstar: #4.404 03-11-08 18:45 Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:48 Η zorica έγραψε: #4.405 03-11-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Click για ανάπτυξη... χα,χα,χα πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η elvenstar: #4.406 03-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: χα,χα,χα πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ? Click για ανάπτυξη... Όλα!!!!!! Και τον Μάρκο εδω που τα λέμε απο μικρό ζουζουνάκι τον είχα στο μάτι, αλλά την απαγωγή του θα την καταστρώσω με άλλο άτομο για μη ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:22 Η aalyah έγραψε: #4.407 03-11-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:44 Η elvenstar: #4.408 03-11-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #4.409 03-11-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Click για ανάπτυξη... Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η moukelis έγραψε: #4.410 03-11-08 20:21 Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η elvenstar: #4.411 03-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Click για ανάπτυξη... Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η aalyah έγραψε: #4.412 03-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η elvenstar: #4.413 03-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η aalyah έγραψε: #4.414 03-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Click για ανάπτυξη... Mη με βαζεις ξανα στον πειρασμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:58 Η zorica έγραψε: #4.402 03-11-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Click για ανάπτυξη... Εχουμε ξεφυγει λιγακι...για πες μας λιγο για το μωρακι σου...να το γνωρισουμε καλα πρωτα και μετα...ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:38 Η zorica έγραψε: #4.403 03-11-08 18:38 Kαι που εξαφανιστηκατε ολοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:45 Η elvenstar: #4.404 03-11-08 18:45 Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:48 Η zorica έγραψε: #4.405 03-11-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Click για ανάπτυξη... χα,χα,χα πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η elvenstar: #4.406 03-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: χα,χα,χα πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ? Click για ανάπτυξη... Όλα!!!!!! Και τον Μάρκο εδω που τα λέμε απο μικρό ζουζουνάκι τον είχα στο μάτι, αλλά την απαγωγή του θα την καταστρώσω με άλλο άτομο για μη ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:22 Η aalyah έγραψε: #4.407 03-11-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:44 Η elvenstar: #4.408 03-11-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #4.409 03-11-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Click για ανάπτυξη... Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η moukelis έγραψε: #4.410 03-11-08 20:21 Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η elvenstar: #4.411 03-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Click για ανάπτυξη... Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η aalyah έγραψε: #4.412 03-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η elvenstar: #4.413 03-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η aalyah έγραψε: #4.414 03-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Click για ανάπτυξη... Εχουμε ξεφυγει λιγακι...για πες μας λιγο για το μωρακι σου...να το γνωρισουμε καλα πρωτα και μετα...ξερεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:38 Η zorica έγραψε: #4.403 03-11-08 18:38 Kαι που εξαφανιστηκατε ολοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:45 Η elvenstar: #4.404 03-11-08 18:45 Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:48 Η zorica έγραψε: #4.405 03-11-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Click για ανάπτυξη... χα,χα,χα πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η elvenstar: #4.406 03-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: χα,χα,χα πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ? Click για ανάπτυξη... Όλα!!!!!! Και τον Μάρκο εδω που τα λέμε απο μικρό ζουζουνάκι τον είχα στο μάτι, αλλά την απαγωγή του θα την καταστρώσω με άλλο άτομο για μη ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:22 Η aalyah έγραψε: #4.407 03-11-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:44 Η elvenstar: #4.408 03-11-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #4.409 03-11-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Click για ανάπτυξη... Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η moukelis έγραψε: #4.410 03-11-08 20:21 Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η elvenstar: #4.411 03-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Click για ανάπτυξη... Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η aalyah έγραψε: #4.412 03-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η elvenstar: #4.413 03-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η aalyah έγραψε: #4.414 03-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαι που εξαφανιστηκατε ολοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:45 Η elvenstar: #4.404 03-11-08 18:45 Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:48 Η zorica έγραψε: #4.405 03-11-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Click για ανάπτυξη... χα,χα,χα πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η elvenstar: #4.406 03-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: χα,χα,χα πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ? Click για ανάπτυξη... Όλα!!!!!! Και τον Μάρκο εδω που τα λέμε απο μικρό ζουζουνάκι τον είχα στο μάτι, αλλά την απαγωγή του θα την καταστρώσω με άλλο άτομο για μη ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:22 Η aalyah έγραψε: #4.407 03-11-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:44 Η elvenstar: #4.408 03-11-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #4.409 03-11-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Click για ανάπτυξη... Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η moukelis έγραψε: #4.410 03-11-08 20:21 Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η elvenstar: #4.411 03-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Click για ανάπτυξη... Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η aalyah έγραψε: #4.412 03-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η elvenstar: #4.413 03-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η aalyah έγραψε: #4.414 03-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:48 Η zorica έγραψε: #4.405 03-11-08 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Click για ανάπτυξη... χα,χα,χα πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η elvenstar: #4.406 03-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: χα,χα,χα πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ? Click για ανάπτυξη... Όλα!!!!!! Και τον Μάρκο εδω που τα λέμε απο μικρό ζουζουνάκι τον είχα στο μάτι, αλλά την απαγωγή του θα την καταστρώσω με άλλο άτομο για μη ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:22 Η aalyah έγραψε: #4.407 03-11-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:44 Η elvenstar: #4.408 03-11-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #4.409 03-11-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Click για ανάπτυξη... Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η moukelis έγραψε: #4.410 03-11-08 20:21 Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η elvenstar: #4.411 03-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Click για ανάπτυξη... Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η aalyah έγραψε: #4.412 03-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η elvenstar: #4.413 03-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η aalyah έγραψε: #4.414 03-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Click για ανάπτυξη... χα,χα,χα πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 18:58 Η elvenstar: #4.406 03-11-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: χα,χα,χα πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ? Click για ανάπτυξη... Όλα!!!!!! Και τον Μάρκο εδω που τα λέμε απο μικρό ζουζουνάκι τον είχα στο μάτι, αλλά την απαγωγή του θα την καταστρώσω με άλλο άτομο για μη ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:22 Η aalyah έγραψε: #4.407 03-11-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:44 Η elvenstar: #4.408 03-11-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #4.409 03-11-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Click για ανάπτυξη... Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η moukelis έγραψε: #4.410 03-11-08 20:21 Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η elvenstar: #4.411 03-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Click για ανάπτυξη... Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η aalyah έγραψε: #4.412 03-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η elvenstar: #4.413 03-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η aalyah έγραψε: #4.414 03-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: χα,χα,χα πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ? Click για ανάπτυξη... Όλα!!!!!! Και τον Μάρκο εδω που τα λέμε απο μικρό ζουζουνάκι τον είχα στο μάτι, αλλά την απαγωγή του θα την καταστρώσω με άλλο άτομο για μη ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:22 Η aalyah έγραψε: #4.407 03-11-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:44 Η elvenstar: #4.408 03-11-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #4.409 03-11-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Click για ανάπτυξη... Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η moukelis έγραψε: #4.410 03-11-08 20:21 Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η elvenstar: #4.411 03-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Click για ανάπτυξη... Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η aalyah έγραψε: #4.412 03-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η elvenstar: #4.413 03-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η aalyah έγραψε: #4.414 03-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 19:44 Η elvenstar: #4.408 03-11-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #4.409 03-11-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Click για ανάπτυξη... Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η moukelis έγραψε: #4.410 03-11-08 20:21 Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η elvenstar: #4.411 03-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Click για ανάπτυξη... Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η aalyah έγραψε: #4.412 03-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η elvenstar: #4.413 03-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η aalyah έγραψε: #4.414 03-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #4.409 03-11-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Click για ανάπτυξη... Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η moukelis έγραψε: #4.410 03-11-08 20:21 Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η elvenstar: #4.411 03-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Click για ανάπτυξη... Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η aalyah έγραψε: #4.412 03-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η elvenstar: #4.413 03-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η aalyah έγραψε: #4.414 03-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία (γαμώτο μας είδε) Click για ανάπτυξη... Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η moukelis έγραψε: #4.410 03-11-08 20:21 Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η elvenstar: #4.411 03-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Click για ανάπτυξη... Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η aalyah έγραψε: #4.412 03-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η elvenstar: #4.413 03-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η aalyah έγραψε: #4.414 03-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η elvenstar: #4.411 03-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Click για ανάπτυξη... Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η aalyah έγραψε: #4.412 03-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η elvenstar: #4.413 03-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η aalyah έγραψε: #4.414 03-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! Click για ανάπτυξη... Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Η aalyah έγραψε: #4.412 03-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η elvenstar: #4.413 03-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η aalyah έγραψε: #4.414 03-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; Click για ανάπτυξη... Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η elvenstar: #4.413 03-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η aalyah έγραψε: #4.414 03-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χμμμμ... Να σε προσέχω εσένα δηλαδη.... Click για ανάπτυξη... Πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η aalyah έγραψε: #4.414 03-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAIRH1 Νεοφερμένο μέλος Η MAIRH1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η MAIRH1 έγραψε: #4.415 03-11-08 22:30 Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η elvenstar: #4.416 03-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! Click για ανάπτυξη... Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η aalyah έγραψε: #4.417 03-11-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου??? Και το σοκολατάκι μου?????????? Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η elvenstar: #4.418 03-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MAIRH: Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια? Click για ανάπτυξη... Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ δικαιούμαι! Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #4.419 03-11-08 22:47 Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:49 Η aalyah έγραψε: #4.420 03-11-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.