Περσίας maniacs

Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων!
Mη με βαζεις ξανα στον πειρασμο!!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου:redface::lol:
Εχουμε ξεφυγει λιγακι...για πες μας λιγο για το μωρακι σου...να το γνωρισουμε καλα πρωτα και μετα...ξερεις...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαι που εξαφανιστηκατε ολοι?:lol::cool:

Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας.

Σσσσσ! καμπερώθηκα μέχρι να να φύγουν όλοι κ τώρα που λείπουν μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά μας.
χα,χα,χα:lol::lol::lol:
πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ?

χα,χα,χα:lol::lol::lol:
πιο προτιμας απ`ολα στο φορουμ?
Όλα!!!!!!
Και τον Μάρκο εδω που τα λέμε απο μικρό ζουζουνάκι τον είχα στο μάτι, αλλά την απαγωγή του θα την καταστρώσω με άλλο άτομο για μη ξέρεις εσύ:/:

Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! :P

Νομίζετε.....σας βλέπω ε!! :P
Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία:P
(γαμώτο μας είδε)

Καλά εσύ δεν πειράζει που μας βλέπεις αφού είσαι στην τριανδρία:P
(γαμώτο μας είδε)

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! :D

Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι;:P

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ε έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω γατούνι να μου κλέψετε και δεν κινδυνέυω άρα δεν πειράζει που σας είδα. Οταν θα πάρω θα φροντίσω να τα εξοπλίσω με αντικλεπτικο (βλέπε πριν πριν) και δεν θα έχω κανένα φόβο! :D
Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά;)
Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι;:P
Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; :hmm:

Ένας καλός κοινωνικός απαλλοτριωτής βρίσκει τρόπο κ για τα αντικλεπτικά;)

Γιατί βρε να ντραπω τι έκανα;;; :hmm:

Χμμμμ...:hmm:

Να σε προσέχω εσένα δηλαδη....:mad::P

Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα

Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! :mad:

:)Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια?

Καλάααααα....καλάαααααααααααααααααααααα

Δεν θα γίνεις κάποια στιγμή Θεσσαλονικιά? Δεν θα την γλυτώσεις που θα πάει. Θα σου κλέψω και τον Μπατ και την Κάντυ!! :mad:
Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ:mad::mad::mad:

:)Είστε απίστευτοι δεν σας πιστεύω τι σας έπιασε με τις απαγωγές δεν σας φτάνουν τα δικά σας γατουλίνια?

Εγώ δικαιούμαι! Δεν έχω! Εχω προσωρινά μείνει άγατη...αλλά μόνο προσωρινά γιατί όπως βλέπεις διοργανώνω πολλες απαγωγές! :P

Και δε θα πάρεις κ εσύ εκείνη τη στρουμπουλή μπουμπού και κανένα Μοιροσοκολατάκι, θα σου τα κλέψω κ εγώ:mad::mad::mad:

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι την Ιριδα μου???:eek::eek:

Και το σοκολατάκι μου??????????:mad::mad:

Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! :mad::mad:

Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς:whistle::cool:
Εγώ δικαιούμαι!

Καλαααααααα κλέψτα! Μετά θα τα κλέψω πάλι πίσω και θα τα έχω όλα μαζί ΚΑΙ με τον Μπατ ΚΑΙ με την Κάντυ!!! Και δεν θα τολμήσεις να πάρεις και κάνα άλλο?? Θα στο κλέψω ΚΑΙ αυτό!!! Και μην νομίζεις οτι ξέχασα το πικατσουλίνι ε!!! Αυτό είναι σαν να έχει απηχθεί κιολας!!!! :mad::mad:
και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ :cool:

Beautifuuuuuuullllll!!!!!:cool: Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ:mad:.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! :P:lol::lol::lol:

Ε όχι τι λέμε τοση ώρα δεν μας φτάνουν θέλουμε κ του άλλου τα γατάκια κ τώρα που σε βλέπω θυμήθηκα κ το δικό σου κ ειναι κ τσέπης μια χαρά δε θα το καταλάβει κανείς:whistle::cool:

και εγώ θα τα ξανακλέψω πάλι πίσω κ θα σου αφαιρέσω κ τον ρουτερ :cool:

Και εγώ θα τα ξανακλέψω οοοοοοολα πίσω (μαζί και αυτά που έχεις κλεψει απο τους άλλους) και θα πάρω πίσω ΚΑΙ τον ρουτερ και θα σου κλέψω ΚΑΙ τον διάδρομο! Για να μάθεις! :mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back