zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:37 Η zorica έγραψε: #4.441 03-11-08 23:37 Αντε ,αντε να ακουσω προτασεις να πεφτουν βροχη...αλλιως τσιμουδια... Εγω δεν θελω να γινω προτευουσιανα...βαρεθηκα,γι`αυτο...σας χαριζω(σχεδον...)την ιδεα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η aalyah έγραψε: #4.442 03-11-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Click για ανάπτυξη... Ααααα Σαλόνικα! Αθήνα δεν μπορώ να κατέβω! Εξαρταται.....τα κέρδη! Αν δεν ξέρω τι κέρδη θα βγάλω πως να ξέρω πόσα θα σου δώσω? Να σου παρω ένα περσάκι δώρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η zorica έγραψε: #4.443 03-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα Σαλόνικα! Αθήνα δεν μπορώ να κατέβω! Εξαρταται.....τα κέρδη! Αν δεν ξέρω τι κέρδη θα βγάλω πως να ξέρω πόσα θα σου δώσω? Να σου παρω ένα περσάκι δώρο? Click για ανάπτυξη... Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zorica έγραψε: #4.444 03-11-08 23:45 Κατ`αρχην κατι τετοιο δεν υπαρχει στην Ελλαδα...αρα ειναι πρωτοποριακο αρα ειναι κερδοφορο αρα αξιζει τον κοπο...δεν ακουω προτασεις...και η δημοπρασια σε λιγο κλεινει...μη κοιτατε που τωρα εχω κεφια...και θελω να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η aalyah έγραψε: #4.445 03-11-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #4.446 03-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η staman2 έγραψε: #4.447 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ακριβώς !!! Μην ξαναπείς γιατί.... παπαλα γατουλης!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑ πως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι μου. Μας τρέλαναν πια. Κοιτάνε πώς να βουτήξουν τα ξένα γατιά. Δεν οργανώνουμε κι εμείς από την άλλη αντίθετο μέτωπο??? Και τότε να δουμε με τον μαφιοζάκο αρχηγό αν θα τους μείνει τρίχα γατίσια!!! χε χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Σωστά το λέει το κορίτσι. Δεν ντρέπεσαι τουλάχιστον λιγάκι που χαλβαδιάζεις τα ξένα γατιά??? Τόσα έχεις χρυσή μου!!! Εχεις κ το πικατσουλίνι που κάνει για 3 του στυλ Πέρση και Μπατ!!!! Αυτό που το πάς?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Κακιά κακιά Νικολέτα!!!!Πειραχτήρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η elvenstar: #4.448 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #4.449 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Έλενα το έχω αναλάβει ήδη. Και μιας και έχεις εσύ λατρεία τον Φιντέλ θα πάρεις εσύ Φιντέλ και εγώ Ραίσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #4.450 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Click για ανάπτυξη... Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η aalyah έγραψε: #4.451 03-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Μια φορά είπα και εγώ να κάνω κάτι νόμιμο (να αγοράσω αντι να απαγάγω) και μου την λενε! Καλαααααααααα.....να το θυμάστε αυτό όταν θ'αρχίσουν να εξαφανίζονται τα γατιά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η zorica έγραψε: #4.452 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η aalyah έγραψε: #4.453 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Click για ανάπτυξη... Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #4.454 03-11-08 23:55 Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε ,αντε να ακουσω προτασεις να πεφτουν βροχη...αλλιως τσιμουδια... Εγω δεν θελω να γινω προτευουσιανα...βαρεθηκα,γι`αυτο...σας χαριζω(σχεδον...)την ιδεα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η aalyah έγραψε: #4.442 03-11-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Click για ανάπτυξη... Ααααα Σαλόνικα! Αθήνα δεν μπορώ να κατέβω! Εξαρταται.....τα κέρδη! Αν δεν ξέρω τι κέρδη θα βγάλω πως να ξέρω πόσα θα σου δώσω? Να σου παρω ένα περσάκι δώρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η zorica έγραψε: #4.443 03-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα Σαλόνικα! Αθήνα δεν μπορώ να κατέβω! Εξαρταται.....τα κέρδη! Αν δεν ξέρω τι κέρδη θα βγάλω πως να ξέρω πόσα θα σου δώσω? Να σου παρω ένα περσάκι δώρο? Click για ανάπτυξη... Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zorica έγραψε: #4.444 03-11-08 23:45 Κατ`αρχην κατι τετοιο δεν υπαρχει στην Ελλαδα...αρα ειναι πρωτοποριακο αρα ειναι κερδοφορο αρα αξιζει τον κοπο...δεν ακουω προτασεις...και η δημοπρασια σε λιγο κλεινει...μη κοιτατε που τωρα εχω κεφια...και θελω να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η aalyah έγραψε: #4.445 03-11-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #4.446 03-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η staman2 έγραψε: #4.447 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ακριβώς !!! Μην ξαναπείς γιατί.... παπαλα γατουλης!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑ πως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι μου. Μας τρέλαναν πια. Κοιτάνε πώς να βουτήξουν τα ξένα γατιά. Δεν οργανώνουμε κι εμείς από την άλλη αντίθετο μέτωπο??? Και τότε να δουμε με τον μαφιοζάκο αρχηγό αν θα τους μείνει τρίχα γατίσια!!! χε χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Σωστά το λέει το κορίτσι. Δεν ντρέπεσαι τουλάχιστον λιγάκι που χαλβαδιάζεις τα ξένα γατιά??? Τόσα έχεις χρυσή μου!!! Εχεις κ το πικατσουλίνι που κάνει για 3 του στυλ Πέρση και Μπατ!!!! Αυτό που το πάς?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Κακιά κακιά Νικολέτα!!!!Πειραχτήρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η elvenstar: #4.448 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #4.449 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Έλενα το έχω αναλάβει ήδη. Και μιας και έχεις εσύ λατρεία τον Φιντέλ θα πάρεις εσύ Φιντέλ και εγώ Ραίσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #4.450 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Click για ανάπτυξη... Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η aalyah έγραψε: #4.451 03-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Μια φορά είπα και εγώ να κάνω κάτι νόμιμο (να αγοράσω αντι να απαγάγω) και μου την λενε! Καλαααααααααα.....να το θυμάστε αυτό όταν θ'αρχίσουν να εξαφανίζονται τα γατιά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η zorica έγραψε: #4.452 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η aalyah έγραψε: #4.453 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Click για ανάπτυξη... Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #4.454 03-11-08 23:55 Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποσα δινεις να σου πω τι επειχειρηση θα στησεις με σιγουρα λεφτα? Αθηνα ομως...αντε και Σαλονικα...μπορει... Click για ανάπτυξη... Ααααα Σαλόνικα! Αθήνα δεν μπορώ να κατέβω! Εξαρταται.....τα κέρδη! Αν δεν ξέρω τι κέρδη θα βγάλω πως να ξέρω πόσα θα σου δώσω? Να σου παρω ένα περσάκι δώρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η zorica έγραψε: #4.443 03-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα Σαλόνικα! Αθήνα δεν μπορώ να κατέβω! Εξαρταται.....τα κέρδη! Αν δεν ξέρω τι κέρδη θα βγάλω πως να ξέρω πόσα θα σου δώσω? Να σου παρω ένα περσάκι δώρο? Click για ανάπτυξη... Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zorica έγραψε: #4.444 03-11-08 23:45 Κατ`αρχην κατι τετοιο δεν υπαρχει στην Ελλαδα...αρα ειναι πρωτοποριακο αρα ειναι κερδοφορο αρα αξιζει τον κοπο...δεν ακουω προτασεις...και η δημοπρασια σε λιγο κλεινει...μη κοιτατε που τωρα εχω κεφια...και θελω να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η aalyah έγραψε: #4.445 03-11-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #4.446 03-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η staman2 έγραψε: #4.447 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ακριβώς !!! Μην ξαναπείς γιατί.... παπαλα γατουλης!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑ πως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι μου. Μας τρέλαναν πια. Κοιτάνε πώς να βουτήξουν τα ξένα γατιά. Δεν οργανώνουμε κι εμείς από την άλλη αντίθετο μέτωπο??? Και τότε να δουμε με τον μαφιοζάκο αρχηγό αν θα τους μείνει τρίχα γατίσια!!! χε χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Σωστά το λέει το κορίτσι. Δεν ντρέπεσαι τουλάχιστον λιγάκι που χαλβαδιάζεις τα ξένα γατιά??? Τόσα έχεις χρυσή μου!!! Εχεις κ το πικατσουλίνι που κάνει για 3 του στυλ Πέρση και Μπατ!!!! Αυτό που το πάς?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Κακιά κακιά Νικολέτα!!!!Πειραχτήρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η elvenstar: #4.448 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #4.449 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Έλενα το έχω αναλάβει ήδη. Και μιας και έχεις εσύ λατρεία τον Φιντέλ θα πάρεις εσύ Φιντέλ και εγώ Ραίσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #4.450 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Click για ανάπτυξη... Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η aalyah έγραψε: #4.451 03-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Μια φορά είπα και εγώ να κάνω κάτι νόμιμο (να αγοράσω αντι να απαγάγω) και μου την λενε! Καλαααααααααα.....να το θυμάστε αυτό όταν θ'αρχίσουν να εξαφανίζονται τα γατιά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η zorica έγραψε: #4.452 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η aalyah έγραψε: #4.453 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Click για ανάπτυξη... Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #4.454 03-11-08 23:55 Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ααααα Σαλόνικα! Αθήνα δεν μπορώ να κατέβω! Εξαρταται.....τα κέρδη! Αν δεν ξέρω τι κέρδη θα βγάλω πως να ξέρω πόσα θα σου δώσω? Να σου παρω ένα περσάκι δώρο? Click για ανάπτυξη... Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η zorica έγραψε: #4.444 03-11-08 23:45 Κατ`αρχην κατι τετοιο δεν υπαρχει στην Ελλαδα...αρα ειναι πρωτοποριακο αρα ειναι κερδοφορο αρα αξιζει τον κοπο...δεν ακουω προτασεις...και η δημοπρασια σε λιγο κλεινει...μη κοιτατε που τωρα εχω κεφια...και θελω να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η aalyah έγραψε: #4.445 03-11-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #4.446 03-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η staman2 έγραψε: #4.447 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ακριβώς !!! Μην ξαναπείς γιατί.... παπαλα γατουλης!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑ πως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι μου. Μας τρέλαναν πια. Κοιτάνε πώς να βουτήξουν τα ξένα γατιά. Δεν οργανώνουμε κι εμείς από την άλλη αντίθετο μέτωπο??? Και τότε να δουμε με τον μαφιοζάκο αρχηγό αν θα τους μείνει τρίχα γατίσια!!! χε χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Σωστά το λέει το κορίτσι. Δεν ντρέπεσαι τουλάχιστον λιγάκι που χαλβαδιάζεις τα ξένα γατιά??? Τόσα έχεις χρυσή μου!!! Εχεις κ το πικατσουλίνι που κάνει για 3 του στυλ Πέρση και Μπατ!!!! Αυτό που το πάς?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Κακιά κακιά Νικολέτα!!!!Πειραχτήρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η elvenstar: #4.448 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #4.449 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Έλενα το έχω αναλάβει ήδη. Και μιας και έχεις εσύ λατρεία τον Φιντέλ θα πάρεις εσύ Φιντέλ και εγώ Ραίσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #4.450 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Click για ανάπτυξη... Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η aalyah έγραψε: #4.451 03-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Μια φορά είπα και εγώ να κάνω κάτι νόμιμο (να αγοράσω αντι να απαγάγω) και μου την λενε! Καλαααααααααα.....να το θυμάστε αυτό όταν θ'αρχίσουν να εξαφανίζονται τα γατιά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η zorica έγραψε: #4.452 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η aalyah έγραψε: #4.453 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Click για ανάπτυξη... Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #4.454 03-11-08 23:55 Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατ`αρχην κατι τετοιο δεν υπαρχει στην Ελλαδα...αρα ειναι πρωτοποριακο αρα ειναι κερδοφορο αρα αξιζει τον κοπο...δεν ακουω προτασεις...και η δημοπρασια σε λιγο κλεινει...μη κοιτατε που τωρα εχω κεφια...και θελω να το πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:45 Η aalyah έγραψε: #4.445 03-11-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #4.446 03-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η staman2 έγραψε: #4.447 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ακριβώς !!! Μην ξαναπείς γιατί.... παπαλα γατουλης!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑ πως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι μου. Μας τρέλαναν πια. Κοιτάνε πώς να βουτήξουν τα ξένα γατιά. Δεν οργανώνουμε κι εμείς από την άλλη αντίθετο μέτωπο??? Και τότε να δουμε με τον μαφιοζάκο αρχηγό αν θα τους μείνει τρίχα γατίσια!!! χε χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Σωστά το λέει το κορίτσι. Δεν ντρέπεσαι τουλάχιστον λιγάκι που χαλβαδιάζεις τα ξένα γατιά??? Τόσα έχεις χρυσή μου!!! Εχεις κ το πικατσουλίνι που κάνει για 3 του στυλ Πέρση και Μπατ!!!! Αυτό που το πάς?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Κακιά κακιά Νικολέτα!!!!Πειραχτήρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η elvenstar: #4.448 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #4.449 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Έλενα το έχω αναλάβει ήδη. Και μιας και έχεις εσύ λατρεία τον Φιντέλ θα πάρεις εσύ Φιντέλ και εγώ Ραίσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #4.450 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Click για ανάπτυξη... Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η aalyah έγραψε: #4.451 03-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Μια φορά είπα και εγώ να κάνω κάτι νόμιμο (να αγοράσω αντι να απαγάγω) και μου την λενε! Καλαααααααααα.....να το θυμάστε αυτό όταν θ'αρχίσουν να εξαφανίζονται τα γατιά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η zorica έγραψε: #4.452 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η aalyah έγραψε: #4.453 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Click για ανάπτυξη... Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #4.454 03-11-08 23:55 Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #4.446 03-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η staman2 έγραψε: #4.447 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ακριβώς !!! Μην ξαναπείς γιατί.... παπαλα γατουλης!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑ πως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι μου. Μας τρέλαναν πια. Κοιτάνε πώς να βουτήξουν τα ξένα γατιά. Δεν οργανώνουμε κι εμείς από την άλλη αντίθετο μέτωπο??? Και τότε να δουμε με τον μαφιοζάκο αρχηγό αν θα τους μείνει τρίχα γατίσια!!! χε χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Σωστά το λέει το κορίτσι. Δεν ντρέπεσαι τουλάχιστον λιγάκι που χαλβαδιάζεις τα ξένα γατιά??? Τόσα έχεις χρυσή μου!!! Εχεις κ το πικατσουλίνι που κάνει για 3 του στυλ Πέρση και Μπατ!!!! Αυτό που το πάς?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Κακιά κακιά Νικολέτα!!!!Πειραχτήρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η elvenstar: #4.448 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #4.449 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Έλενα το έχω αναλάβει ήδη. Και μιας και έχεις εσύ λατρεία τον Φιντέλ θα πάρεις εσύ Φιντέλ και εγώ Ραίσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #4.450 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Click για ανάπτυξη... Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η aalyah έγραψε: #4.451 03-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Μια φορά είπα και εγώ να κάνω κάτι νόμιμο (να αγοράσω αντι να απαγάγω) και μου την λενε! Καλαααααααααα.....να το θυμάστε αυτό όταν θ'αρχίσουν να εξαφανίζονται τα γατιά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η zorica έγραψε: #4.452 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η aalyah έγραψε: #4.453 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Click για ανάπτυξη... Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #4.454 03-11-08 23:55 Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η staman2 έγραψε: #4.447 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ακριβώς !!! Μην ξαναπείς γιατί.... παπαλα γατουλης!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑ πως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι μου. Μας τρέλαναν πια. Κοιτάνε πώς να βουτήξουν τα ξένα γατιά. Δεν οργανώνουμε κι εμείς από την άλλη αντίθετο μέτωπο??? Και τότε να δουμε με τον μαφιοζάκο αρχηγό αν θα τους μείνει τρίχα γατίσια!!! χε χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Σωστά το λέει το κορίτσι. Δεν ντρέπεσαι τουλάχιστον λιγάκι που χαλβαδιάζεις τα ξένα γατιά??? Τόσα έχεις χρυσή μου!!! Εχεις κ το πικατσουλίνι που κάνει για 3 του στυλ Πέρση και Μπατ!!!! Αυτό που το πάς?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Κακιά κακιά Νικολέτα!!!!Πειραχτήρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η elvenstar: #4.448 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #4.449 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Έλενα το έχω αναλάβει ήδη. Και μιας και έχεις εσύ λατρεία τον Φιντέλ θα πάρεις εσύ Φιντέλ και εγώ Ραίσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #4.450 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Click για ανάπτυξη... Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η aalyah έγραψε: #4.451 03-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Μια φορά είπα και εγώ να κάνω κάτι νόμιμο (να αγοράσω αντι να απαγάγω) και μου την λενε! Καλαααααααααα.....να το θυμάστε αυτό όταν θ'αρχίσουν να εξαφανίζονται τα γατιά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η zorica έγραψε: #4.452 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η aalyah έγραψε: #4.453 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Click για ανάπτυξη... Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #4.454 03-11-08 23:55 Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά δεν ξαναλέω τίποτα,μην μου πειράξεις το μωρό μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Ακριβώς !!! Μην ξαναπείς γιατί.... παπαλα γατουλης!!! Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλα μωρε μην απειλεις!!! Ειπαμε να σου παρουμε τη Ναλα μονο οχι και ΟΛΑ πως κανεις ετσι για ενα γατακιτοσα εχεις πια... Click για ανάπτυξη... Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια εγω ειμαι με το μερος σου!Ρομπεν των Γατιων! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Δωράκι μου. Μας τρέλαναν πια. Κοιτάνε πώς να βουτήξουν τα ξένα γατιά. Δεν οργανώνουμε κι εμείς από την άλλη αντίθετο μέτωπο??? Και τότε να δουμε με τον μαφιοζάκο αρχηγό αν θα τους μείνει τρίχα γατίσια!!! χε χε χε Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε Ελενα,εσυ δεν ντρεπεσαι τουλαχιστον λιγακι; Click για ανάπτυξη... Σωστά το λέει το κορίτσι. Δεν ντρέπεσαι τουλάχιστον λιγάκι που χαλβαδιάζεις τα ξένα γατιά??? Τόσα έχεις χρυσή μου!!! Εχεις κ το πικατσουλίνι που κάνει για 3 του στυλ Πέρση και Μπατ!!!! Αυτό που το πάς?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Beautifuuuuuuullllll!!!!! Για να σταματήσουν οι συνωμοσίες και οι απαγωγές παρακαλώ.....ο καθένας τα δικά.... και εγώ όλων σας!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Περίμενε μόνο λίγο να ξαναβγάλουν μαλλιά αλλιώς θα τρομάξεις! (Σλιθ δεν κρατήθηκα) Click για ανάπτυξη... Κακιά κακιά Νικολέτα!!!!Πειραχτήρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η elvenstar: #4.448 03-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #4.449 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Έλενα το έχω αναλάβει ήδη. Και μιας και έχεις εσύ λατρεία τον Φιντέλ θα πάρεις εσύ Φιντέλ και εγώ Ραίσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #4.450 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Click για ανάπτυξη... Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η aalyah έγραψε: #4.451 03-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Μια φορά είπα και εγώ να κάνω κάτι νόμιμο (να αγοράσω αντι να απαγάγω) και μου την λενε! Καλαααααααααα.....να το θυμάστε αυτό όταν θ'αρχίσουν να εξαφανίζονται τα γατιά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η zorica έγραψε: #4.452 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η aalyah έγραψε: #4.453 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Click για ανάπτυξη... Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #4.454 03-11-08 23:55 Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Περσακι το κλευω και μονη μουΑντε μην τσιγγουνευεσαι... Click για ανάπτυξη... Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #4.449 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Έλενα το έχω αναλάβει ήδη. Και μιας και έχεις εσύ λατρεία τον Φιντέλ θα πάρεις εσύ Φιντέλ και εγώ Ραίσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #4.450 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Click για ανάπτυξη... Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η aalyah έγραψε: #4.451 03-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Μια φορά είπα και εγώ να κάνω κάτι νόμιμο (να αγοράσω αντι να απαγάγω) και μου την λενε! Καλαααααααααα.....να το θυμάστε αυτό όταν θ'αρχίσουν να εξαφανίζονται τα γατιά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η zorica έγραψε: #4.452 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η aalyah έγραψε: #4.453 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Click για ανάπτυξη... Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #4.454 03-11-08 23:55 Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το είδα κακιά γι αυτό τα δικά σου θα τα αρπάξω πρώτα πρώτα Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Έλενα το έχω αναλάβει ήδη. Και μιας και έχεις εσύ λατρεία τον Φιντέλ θα πάρεις εσύ Φιντέλ και εγώ Ραίσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η zorica έγραψε: #4.450 03-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Click για ανάπτυξη... Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η aalyah έγραψε: #4.451 03-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Μια φορά είπα και εγώ να κάνω κάτι νόμιμο (να αγοράσω αντι να απαγάγω) και μου την λενε! Καλαααααααααα.....να το θυμάστε αυτό όταν θ'αρχίσουν να εξαφανίζονται τα γατιά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η zorica έγραψε: #4.452 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η aalyah έγραψε: #4.453 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Click για ανάπτυξη... Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #4.454 03-11-08 23:55 Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ να στ'αγοράσω!! Όχι να στο κλέψω!! Κατευθείαν εσύ!! Δεν ξέρω εξαρτάται! Μιλάμε για πολλά κέρδη?? Το 10% του κέρδους των 6 πρώτων μηνων?? Σου κάνει? Αν δεν ειναι πολλά τα κέρδη (αρα μικρό και το ποσοστο) δεν θα φταίω εγώ αλλά η ιδέα σου Click για ανάπτυξη... Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η aalyah έγραψε: #4.451 03-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Μια φορά είπα και εγώ να κάνω κάτι νόμιμο (να αγοράσω αντι να απαγάγω) και μου την λενε! Καλαααααααααα.....να το θυμάστε αυτό όταν θ'αρχίσουν να εξαφανίζονται τα γατιά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η zorica έγραψε: #4.452 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η aalyah έγραψε: #4.453 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Click για ανάπτυξη... Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #4.454 03-11-08 23:55 Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Μια φορά είπα και εγώ να κάνω κάτι νόμιμο (να αγοράσω αντι να απαγάγω) και μου την λενε! Καλαααααααααα.....να το θυμάστε αυτό όταν θ'αρχίσουν να εξαφανίζονται τα γατιά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η zorica έγραψε: #4.452 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η aalyah έγραψε: #4.453 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Click για ανάπτυξη... Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #4.454 03-11-08 23:55 Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε καλά σου λέει μην την προσβάλεις ακού θα της το αγοράσεις, για ποια την πέρασες; Click για ανάπτυξη... Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η aalyah έγραψε: #4.453 03-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Click για ανάπτυξη... Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #4.454 03-11-08 23:55 Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες ε?...Εγω πιστευω πως δεν κανω λαθος...μεχρι τωρα εχω αποδειχτει επιχειριματικο δαιμονιο και αυτο που σκεφτομαι ειναι και ακομα καινουριο εδω στο greece Click για ανάπτυξη... Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η zorica έγραψε: #4.454 03-11-08 23:55 Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εεε κι εγώ ένα θέλω να σου κλέψω τον Μάρκο... πώς κανεις έτσι βρε?? Ενα θα είναι το κλεψιμέικο!!! Ναι αλλα εγω μετα μενω αγατη εννο εσυ εχεις ...μπολικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η zorica έγραψε: #4.455 03-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λέγοντας έχεις αποδειχτεί επιχειρηματικό δαιμόνιο.....έχεις κάνει πράξη κάποια επιχείρηση η απλά κατεβάζεις καλές ιδέες? Γιατί απο την ιδέα στην πράξη και απο την πράξη στο ουσιαστικό κέρδος.....απέχουμε πολύ!! Click για ανάπτυξη... Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η elvenstar: #4.456 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aaααααα ηρθες την σωστη ωρα...για ξυλοσου... Click για ανάπτυξη... Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η aalyah έγραψε: #4.457 04-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι εχω σκεφτει εχει υλοποηθει απο καποιους...και δεν εχω κανει λαθος...και στα δικα μου μεχρι τωρα...Η καλη ιδεα ειναι η μιση δουλια... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #4.458 04-11-08 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ε ωραία τότε. Εκανα την προσφορά μου. 10% των κερδων των πρώτων 6 μηνών! Κάνει η όχι? Click για ανάπτυξη... Σωστη σε βρησκω Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εντάξει ξήλωσα τις μπιζάμες μου κ ήταν κ εξόδου Γιατί να ξηλωθώ όμως τι έχεις να προτείνεις ; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδες...δουλια φιλεναδα...δουλια...μια ιδεα για δουλιτσα εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η elvenstar: #4.459 04-11-08 00:06 Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #4.460 04-11-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια κάτι άσχετο μπήκατε στο θέμα αστυνομία ζώων για να υπογράψετε; Click για ανάπτυξη... Οχι..δεν το προσεξα καν...θα παω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.