Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μαρία Γάτσιου: #4.681 07-11-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εινα μεσα στη μυτουλα Σλιθ...πως θα του βαλει πετσετουλα μεσα στη μυτη!!!??? Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι μέσα είναι στην ακρούλα φαίνονται αλλά είναι σκληρά και δεν βγαίνουν δεν είναι και τίποτα τρομερό 2 μαύρες κουκιδίτσες αλλά θέλω να το βγάλω μην μαζέψει και άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #4.682 07-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ νομιζα ότι είναι απέξω όπως πιανουν κ τα δικά μου. Ναι μέσα στην μυτη κ μετά θα την τραβήξει από το ένα ρουθούνι στο άλλο όπως κάνουν στα παιδικά Click για ανάπτυξη... Ααααααα μπορει να ειναι και απ`εξω και εγω να μην καταλαβα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #4.683 07-11-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν είναι μέσα είναι στην ακρούλα φαίνονται αλλά είναι σκληρά και δεν βγαίνουν δεν είναι και τίποτα τρομερό 2 μαύρες κουκιδίτσες αλλά θέλω να το βγάλω μην μαζέψει και άλλο Click για ανάπτυξη... δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:03 Η Μαρία Γάτσιου: #4.684 07-11-08 00:03 Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #4.685 07-11-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.686 07-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια... Click για ανάπτυξη... δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η zorica έγραψε: #4.687 07-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Click για ανάπτυξη... οχι ...ειναι ολα σε παραταξη διπλα διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #4.688 07-11-08 00:13 Τώρα καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #4.689 07-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τώρα καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #4.690 07-11-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Click για ανάπτυξη... ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #4.691 07-11-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Click για ανάπτυξη... ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η elvenstar: #4.692 07-11-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Click για ανάπτυξη... ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... ζούληξε το από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.693 07-11-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ζούληξε το από μένα Click για ανάπτυξη... δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.694 07-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εινα μεσα στη μυτουλα Σλιθ...πως θα του βαλει πετσετουλα μεσα στη μυτη!!!??? Click για ανάπτυξη... όχι δεν είναι μέσα είναι στην ακρούλα φαίνονται αλλά είναι σκληρά και δεν βγαίνουν δεν είναι και τίποτα τρομερό 2 μαύρες κουκιδίτσες αλλά θέλω να το βγάλω μην μαζέψει και άλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:01 Η zorica έγραψε: #4.682 07-11-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ νομιζα ότι είναι απέξω όπως πιανουν κ τα δικά μου. Ναι μέσα στην μυτη κ μετά θα την τραβήξει από το ένα ρουθούνι στο άλλο όπως κάνουν στα παιδικά Click για ανάπτυξη... Ααααααα μπορει να ειναι και απ`εξω και εγω να μην καταλαβα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #4.683 07-11-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν είναι μέσα είναι στην ακρούλα φαίνονται αλλά είναι σκληρά και δεν βγαίνουν δεν είναι και τίποτα τρομερό 2 μαύρες κουκιδίτσες αλλά θέλω να το βγάλω μην μαζέψει και άλλο Click για ανάπτυξη... δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:03 Η Μαρία Γάτσιου: #4.684 07-11-08 00:03 Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #4.685 07-11-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.686 07-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια... Click για ανάπτυξη... δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η zorica έγραψε: #4.687 07-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Click για ανάπτυξη... οχι ...ειναι ολα σε παραταξη διπλα διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #4.688 07-11-08 00:13 Τώρα καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #4.689 07-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τώρα καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #4.690 07-11-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Click για ανάπτυξη... ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #4.691 07-11-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Click για ανάπτυξη... ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η elvenstar: #4.692 07-11-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Click για ανάπτυξη... ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... ζούληξε το από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.693 07-11-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ζούληξε το από μένα Click για ανάπτυξη... δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.694 07-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ νομιζα ότι είναι απέξω όπως πιανουν κ τα δικά μου. Ναι μέσα στην μυτη κ μετά θα την τραβήξει από το ένα ρουθούνι στο άλλο όπως κάνουν στα παιδικά Click για ανάπτυξη... Ααααααα μπορει να ειναι και απ`εξω και εγω να μην καταλαβα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:03 Η zorica έγραψε: #4.683 07-11-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν είναι μέσα είναι στην ακρούλα φαίνονται αλλά είναι σκληρά και δεν βγαίνουν δεν είναι και τίποτα τρομερό 2 μαύρες κουκιδίτσες αλλά θέλω να το βγάλω μην μαζέψει και άλλο Click για ανάπτυξη... δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:03 Η Μαρία Γάτσιου: #4.684 07-11-08 00:03 Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #4.685 07-11-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.686 07-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια... Click για ανάπτυξη... δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η zorica έγραψε: #4.687 07-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Click για ανάπτυξη... οχι ...ειναι ολα σε παραταξη διπλα διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #4.688 07-11-08 00:13 Τώρα καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #4.689 07-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τώρα καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #4.690 07-11-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Click για ανάπτυξη... ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #4.691 07-11-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Click για ανάπτυξη... ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η elvenstar: #4.692 07-11-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Click για ανάπτυξη... ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... ζούληξε το από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.693 07-11-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ζούληξε το από μένα Click για ανάπτυξη... δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.694 07-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν είναι μέσα είναι στην ακρούλα φαίνονται αλλά είναι σκληρά και δεν βγαίνουν δεν είναι και τίποτα τρομερό 2 μαύρες κουκιδίτσες αλλά θέλω να το βγάλω μην μαζέψει και άλλο Click για ανάπτυξη... δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:03 Η Μαρία Γάτσιου: #4.684 07-11-08 00:03 Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #4.685 07-11-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.686 07-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια... Click για ανάπτυξη... δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η zorica έγραψε: #4.687 07-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Click για ανάπτυξη... οχι ...ειναι ολα σε παραταξη διπλα διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #4.688 07-11-08 00:13 Τώρα καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #4.689 07-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τώρα καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #4.690 07-11-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Click για ανάπτυξη... ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #4.691 07-11-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Click για ανάπτυξη... ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η elvenstar: #4.692 07-11-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Click για ανάπτυξη... ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... ζούληξε το από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.693 07-11-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ζούληξε το από μένα Click για ανάπτυξη... δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.694 07-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #4.685 07-11-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.686 07-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια... Click για ανάπτυξη... δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η zorica έγραψε: #4.687 07-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Click για ανάπτυξη... οχι ...ειναι ολα σε παραταξη διπλα διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #4.688 07-11-08 00:13 Τώρα καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #4.689 07-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τώρα καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #4.690 07-11-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Click για ανάπτυξη... ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #4.691 07-11-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Click για ανάπτυξη... ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η elvenstar: #4.692 07-11-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Click για ανάπτυξη... ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... ζούληξε το από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.693 07-11-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ζούληξε το από μένα Click για ανάπτυξη... δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.694 07-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.686 07-11-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια... Click για ανάπτυξη... δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η zorica έγραψε: #4.687 07-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Click για ανάπτυξη... οχι ...ειναι ολα σε παραταξη διπλα διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #4.688 07-11-08 00:13 Τώρα καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #4.689 07-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τώρα καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #4.690 07-11-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Click για ανάπτυξη... ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #4.691 07-11-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Click για ανάπτυξη... ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η elvenstar: #4.692 07-11-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Click για ανάπτυξη... ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... ζούληξε το από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.693 07-11-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ζούληξε το από μένα Click για ανάπτυξη... δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.694 07-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια... Click για ανάπτυξη... δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:12 Η zorica έγραψε: #4.687 07-11-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Click για ανάπτυξη... οχι ...ειναι ολα σε παραταξη διπλα διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #4.688 07-11-08 00:13 Τώρα καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #4.689 07-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τώρα καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #4.690 07-11-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Click για ανάπτυξη... ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #4.691 07-11-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Click για ανάπτυξη... ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η elvenstar: #4.692 07-11-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Click για ανάπτυξη... ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... ζούληξε το από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.693 07-11-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ζούληξε το από μένα Click για ανάπτυξη... δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.694 07-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν φαίνεται από κάτω;;Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω Click για ανάπτυξη... οχι ...ειναι ολα σε παραταξη διπλα διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:13 Η Μαρία Γάτσιου: #4.688 07-11-08 00:13 Τώρα καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #4.689 07-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τώρα καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #4.690 07-11-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Click για ανάπτυξη... ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #4.691 07-11-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Click για ανάπτυξη... ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η elvenstar: #4.692 07-11-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Click για ανάπτυξη... ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... ζούληξε το από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.693 07-11-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ζούληξε το από μένα Click για ανάπτυξη... δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.694 07-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #4.689 07-11-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τώρα καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #4.690 07-11-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Click για ανάπτυξη... ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #4.691 07-11-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Click για ανάπτυξη... ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η elvenstar: #4.692 07-11-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Click για ανάπτυξη... ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... ζούληξε το από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.693 07-11-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ζούληξε το από μένα Click για ανάπτυξη... δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.694 07-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Τώρα καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #4.690 07-11-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Click για ανάπτυξη... ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #4.691 07-11-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Click για ανάπτυξη... ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η elvenstar: #4.692 07-11-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Click για ανάπτυξη... ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... ζούληξε το από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.693 07-11-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ζούληξε το από μένα Click για ανάπτυξη... δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.694 07-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!! Click για ανάπτυξη... ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #4.691 07-11-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Click για ανάπτυξη... ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η elvenstar: #4.692 07-11-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Click για ανάπτυξη... ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... ζούληξε το από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.693 07-11-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ζούληξε το από μένα Click για ανάπτυξη... δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.694 07-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar Click για ανάπτυξη... ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η elvenstar: #4.692 07-11-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Click για ανάπτυξη... ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... ζούληξε το από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.693 07-11-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ζούληξε το από μένα Click για ανάπτυξη... δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.694 07-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: δικιο ειχες Ελενα... εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε και του τα εκοψα Click για ανάπτυξη... ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχίαΤου τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του Click για ανάπτυξη... ζούληξε το από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:23 Η Μαρία Γάτσιου: #4.693 07-11-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ζούληξε το από μένα Click για ανάπτυξη... δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.694 07-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ζούληξε το από μένα Click για ανάπτυξη... δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μαρία Γάτσιου: #4.694 07-11-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ... Click για ανάπτυξη... θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #4.695 07-11-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:31 Η elvenstar: #4.696 07-11-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Click για ανάπτυξη... οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:33 Η zorica έγραψε: #4.697 07-11-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα Click για ανάπτυξη... Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:46 Η Μαρία Γάτσιου: #4.698 07-11-08 00:46 Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #4.699 07-11-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 233 234 235 236 237 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 235 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα; Click για ανάπτυξη... ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:49 Η Μαρία Γάτσιου: #4.700 07-11-08 00:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!! Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!! Click για ανάπτυξη... επιτέλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.