Περσίας maniacs

Εινα μεσα στη μυτουλα Σλιθ...πως θα του βαλει πετσετουλα μεσα στη μυτη!!!???:lol::lol::lol:
όχι δεν είναι μέσα είναι στην ακρούλα φαίνονται αλλά είναι σκληρά και δεν βγαίνουν δεν είναι και τίποτα τρομερό 2 μαύρες κουκιδίτσες αλλά θέλω να το βγάλω μην μαζέψει και άλλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ νομιζα ότι είναι απέξω όπως πιανουν κ τα δικά μου.
Ναι μέσα στην μυτη κ μετά θα την τραβήξει από το ένα ρουθούνι στο άλλο όπως κάνουν στα παιδικά:lol:
Ααααααα μπορει να ειναι και απ`εξω και εγω να μην καταλαβα καλα...:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όχι δεν είναι μέσα είναι στην ακρούλα φαίνονται αλλά είναι σκληρά και δεν βγαίνουν δεν είναι και τίποτα τρομερό 2 μαύρες κουκιδίτσες αλλά θέλω να το βγάλω μην μαζέψει και άλλο
δικιο ειχες Ελενα...:lol:
εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε :down:και του τα εκοψα:down:

Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχία:lol::lol:Του τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του

Επιχείρηση κακαδάκια Φοίβου ολοκληρώθηκε με επιτυχία:lol::lol:Του τα έβγαλα με την πετσετούλα και λίγο νεράκι,καλά μου έχει θυμώσει απίστευτα τώρα και πήρε αγκαλιά και την πετσέτα για να βεβαιωθεί οτι δεν θα την ξαναχρησιμοποιήσω....τι γατί είναι αυτό;;Με έχει τρελάνει με τις γκριμάτσες του
:lol::lol::lol:
κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια...

:lol::lol::lol:
κοιτα δοκιμασε να μεγαλωσεις την φωτο στην υπογραφη σου για να παει ο δευτερος μετριτης κατω απο τον πρωτο...πιστευω θα ειναι πιο ωραια...

δεν φαίνεται από κάτω;;:(:(Εμένα από κάτω μου το βγάζει...θα το διορθώσω

Τώρα καλύτερα;

Τωρα ναι ειναι το ενα πανω και το αλλο κατω αλλα η φωτο εφυγε τελειως!!!:confused:
ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar:)

ναι την έβγαλα για να είναι ίδιοι οι χάρακες,θα τον βλέπετε στο avatar:)
ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ...;):D

δικιο ειχες Ελενα...:lol:
εμεις δεν εχουμε τετοια προβληματα...ο Μαρκο Δεν βγαζει ουτε δακρυα ουτε στη μυτουλα τιποτα...ουτε μαδαει...αλλα κομπους εκανε :down:και του τα εκοψα:down:
ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου:blink:
:lol::lol::lol: ζούληξε το από μένα

:lol::lol::lol: ζούληξε το από μένα
δεν κάνω και άλλη δουλειά...είναι γατί για ζούληγμα πραγματικά,έχει κλέψει καρδιές ο μικρούλης μου

ο.κ.αμα το θες ετσι...αλλα το αβαταρ ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα εννοω οτι εχεις διπλα πολυ χορο και για φωτο σαν τη δικη μου που θα τον βλεπουμε καλα...αλλα οπως θες εσυ...;):D
θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά...:redface:

ωχ κάνει κόμπους με τόσο μαλλούρα αν άρχισε τους κόμπους σώθηκες. Να τον χτενίζεις κάθε μέρα για να μην κάνει περισσότερους. όταν λες δεν μαδάει εννοείς καθόλου:blink:
Ναι καθολου δεν μαδαει ...οτι αφηνει στο βουρτσισμα αλλα του αφησα αχτενιστα τα πισω ποδια στις κλειδωσεις(δεν με αφηνει εκει με δαγκωνει)και επρεπε να του τα κοψω...

θα προσπαθήσω να βάλω και τα 2 μου παιδιά να φαίνονται απλά δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά...:redface:
Οταν θα εχεις χρονο,κανε μια προσπαθεια:)

οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα

οι χάρακες έχουν ένα μονο μέγεθος ή μπορείς κ να τους μικρύνει; Και μετά να βάλεις κ τις φωτογραφίες τους δίπλα
Οι χαρακες δεν αλλαζουν μεγεθος...μονο να βαλει φωτο διπλα...

Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα;

Κάτι κάναμε πιστεύω τώρα...πείτε μου οτι είναι ο ένας χάρακας κάτω από τον άλλο....η τσάμπα κόπο έκανα;
ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!!

Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!!

ουυυυυυυυυαααααααααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ!!!

Ειδες ομορφια τωρα!!!Μπραβο!!!

:):)επιτέλους...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back