εγώ έίμαι φαν πέρση....
χτες ο ιδιοκτήτης στην κόρινθο είδε τον Πάρη του γιω΄ργου.... Μας είπε "ζωντανό είναι αυτό το πράγμα;" "ναι" του λέμε.... "τεράστιο είναι, τι το ταϊζετε;" "ειδική τροφή για περσικά" "Α! εντάξη" (τι μπορεί να το ταϊζαμε δηλαδή και έδειξε ανακουφισμένος; κουφώματα και μπαντζούρια
και μετά μας σάλταρε....
"Μπορείτε να μην κάνετε φασαρία στις 2 το πρωί" (ακόμη δεν έχουμε μετακομίσει!!!) "ενοχλείται ο γείτονας, δεν τα πάει καλά με παιδιά σκυλιά και συναφή ζώα" (μα δεν ήταν εκεί την ώρα που ενοχλήθηκε ο γείτονας) "αυτό το πράγμα" (γάτος) "δεν κουνιέται, έτσι; αρα δεν κάνει φασαρία.... Μην κατουρήσει στο μπαλκόνι του διπλανού σας παρακαλώ"....
τι να του πεις; ότι θα φροντίσουμε να κρατάμε τις 3 γάτες μας ακίνητες γιατί ο διπλανός είναι ανώμαλος; ότι δεν είναι μαθημένη να τα κανει στο μπαλκόνι; ότι δεν είχα όυτως η άλλως σκοπό να επιτρέψω στις γάτες μου να αλωνίζουν όλα τα μπαλκόνια;
από την ανακούφισή του μάλλον έχουν ποντίκια στην πολυκατοικία..... ευτιχώς με τα ζώα ο ίδιος δεν έχει προβλημα (έχουμε βάλει στο συμβόλαιο ότι ό,τι ζημιά γίνει θα την πληρώσουμε) αλλα ο διπλανός είναι ανώμαλος... και ο απέναντι στο βάθος αγριάνθρωπος μου φάνηκε!!! τι να πώ