Περσίας maniacs

Ειδες διαφορα?δεν μιλαγα τσαμπα ετσι?:up:
όχι βέβαια..και εγώ έτσι το ήθελα αλλά δεν μου γινόταν τόσες μέρες είχα μπερδευτεί με τα links..:redface:αλλά τελικά δούλεψαν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχεις καλυτερες φωτο του Φοιβου?Τι χρωμα ακριβως ειναι?Δεν μπορω να τον δω καλα:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τη Δευτέρα θα τον πάω και για το πρώτο του εμβόλιο,ελπίζω να μην είναι τραυματική εμπειρία,στην μεγάλη δεν αρέσει καθόλου η επίσκεψη στον κτηνίατρο και με το που βλέπει τη γατοφόρο εξαφανίζεται...

Τη Δευτέρα θα τον πάω και για το πρώτο του εμβόλιο,ελπίζω να μην είναι τραυματική εμπειρία,στην μεγάλη δεν αρέσει καθόλου η επίσκεψη στον κτηνίατρο και με το που βλέπει τη γατοφόρο εξαφανίζεται...
Δεν θα καταλαβει τιποτα...:up:Αντε με το καλο...να εμβολιαστειτε:D

Εχεις καλυτερες φωτο του Φοιβου?Τι χρωμα ακριβως ειναι?Δεν μπορω να τον δω καλα:(
Είναι ολόλευκος με ένα μπεζ τουφάκι στο κεφάλι,τα μάτια του είναι λαδί,Δεν φαίνεται καλά γτ δεν είναι σε φυσικό φως οι φωτογραφίες:( θα βάλω όμως σύντομα καλύτερες,τώρα ειδικά που δεν έχουμε και κακαδάκια κούκλοι γίναμε

Είναι ολόλευκος με ένα μπεζ τουφάκι στο κεφάλι,τα μάτια του είναι λαδί,Δεν φαίνεται καλά γτ δεν είναι σε φυσικό φως οι φωτογραφίες:( θα βάλω όμως σύντομα καλύτερες,τώρα ειδικά που δεν έχουμε και κακαδάκια κούκλοι γίναμε
ΛΕΥΚΟΣ!!!???
Εγω για κοκκινο τον εβλεπα...απλα ηθελα να βαλεις μια μεγαλυτερη για να τον δω καλυτερα...δεν περιμενα να ειναι λευκος!!!
Να ετσι ας πουμε μια μεγαλη...
IMG_1117.JPG

ΛΕΥΚΟΣ!!!???
Εγω για κοκκινο τον εβλεπα...απλα ηθελα να βαλεις μια μεγαλυτερη για να τον δω καλυτερα...δεν περιμενα να ειναι λευκος!!!
Να ετσι ας πουμε μια μεγαλη...
IMG_1117.JPG
πώς βάζεις έτσι την εικόνα;Γιατί πάω στο συνδετηράκι,με περιορίζει στο μέγεθος και αυτές που έχω ξαναβάλει εδώ σε προηγούμενες σελίδες μου λέει τις έχεις ξαναβάλει και δεν τις βγάζει...

άλλαξα το avatar,μήπως και φανεί το χρώμα του...άκου κόκκινος:lol::lol:

πώς βάζεις έτσι την εικόνα;Γιατί πάω στο συνδετηράκι,με περιορίζει στο μέγεθος και αυτές που έχω ξαναβάλει εδώ σε προηγούμενες σελίδες μου λέει τις έχεις ξαναβάλει και δεν τις βγάζει...
Αυτος ηταν ενας τροπος και σου τον ειπα επειδι ειναι οπιο ευκολος αλλα τωρα νομιζω μπορεις να κανεις και αλλιως...πας στην εικονιτσα που εχει κατω στη σειρα που λεει εισαγωγη εικονα κανεις copy paste και εισαι ετοιμη...:)

άλλαξα το avatar,μήπως και φανεί το χρώμα του...άκου κόκκινος:lol::lol:
Πω πω...φιλεναδα αλλο γατι νομιζα πως ειχες:lol::lol::lol:
Καλα εκανες που το αλλαξες το αβαταρ!!!:lol:
Τουλαχιστον απο `κει θα το βλεπουμε το ομορφο μουσουδακι σου:up:

ζητάει URL...μάλλον είμαι σε λάθος μέρος:redface:

Πω πω...φιλεναδα αλλο γατι νομιζα πως ειχες:lol::lol::lol:
Καλα εκανες που το αλλαξες το αβαταρ!!!:lol:
Τουλαχιστον απο `κει θα το βλεπουμε το ομορφο μουσουδακι σου:up:
Καλε ασπροι άσπροι είμαστε...λες να το νομίζουν και οι υπόλοιποι οτι είναι κόκκινος;:lol::lol:

Λοιπόν επειδή ο μικρός έχει αρχίσει και γκρινιάζει,θέλει να κοιμηθούμε,πάμε για νανάκια..και θα δείξουμε αύριο πόσο όμορφοι είμαστε:) Καλό βράδυ και ευχαριστώ για τη βοήθεια...

εγώ έίμαι φαν πέρση....:)

χτες ο ιδιοκτήτης στην κόρινθο είδε τον Πάρη του γιω΄ργου.... Μας είπε "ζωντανό είναι αυτό το πράγμα;" "ναι" του λέμε.... "τεράστιο είναι,

Άκου να πει τη γατούλα "πράμα"! Ήμαρτον!

:inlove::inlove::inlove::inlove:
Aχ, αχ, αχ! Αυτά τα πρώτα με τρελαίνουν ! σαν τσιντσιλά είναι! πω,πω!

:inlove::inlove::inlove::inlove:
Aχ, αχ, αχ! Αυτά τα πρώτα με τρελαίνουν ! σαν τσιντσιλά είναι! πω,πω!
ολα ειναι ομορφα...

καλημέρα σας...Αναστασία που συχνάζεις πιο πολύ?:hmm:με προσκάλεσες αλλα δεν ξέρω που είσαι!:D

καλημέρα σας...Αναστασία που συχνάζεις πιο πολύ?:hmm:με προσκάλεσες αλλα δεν ξέρω που είσαι!:D
Καλημερα...Ενας θεος ξερει που βοσκει παλι...:lol:με τοσα διαφορετικα γατακια...παει παντου...:lol:
Να σου πω Βασακο,δες ενα θεμα με ενα Περσακι της Υασμιν να δεις τα συμπτωματα ...τι θα μπορουσε να ειναι?:hmm::(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back