Περσίας maniacs

Μαρία είναι τέλειος!!! Κι εμενα αρκουδάκι μου θυμίζει :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 2333516100_891814c2c3.jpg
    2333516100_891814c2c3.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 12
Σλιθ ΠΑΛΙ εβαλες 2 Μπατ...:(:hmm:καποιο προβλημα θα υπαρχει...:|
Δεν ξέρω βρε παιδιά τι πρόβλημα υπάρχει συνέχεια με την υπογραφή μου εγώ βλέπω κανονικά τις δύο φωτογραφίες που έχω βάλει μια Μπατ μία Κάντυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω βρε παιδιά τι πρόβλημα υπάρχει συνέχεια με την υπογραφή μου εγώ βλέπω κανονικά τις δύο φωτογραφίες που έχω βάλει μια Μπατ μία Κάντυ
Ειναι παλι ξαπλα 2 φωτο ο Μπατ με την κουρτινα και ροζ απο κατω:/:
Να σου πω...δοκιμασε να τις χωρισεις τις φωτο...να μην ειναι κολλιμενες.Για να δουμε...

Καλε η Κάντυ ειναι αυτη κατω απο την κουρτινα.Σλιθ δυο Καντυ εχεις βαλει.

Καλε η Κάντυ ειναι αυτη κατω απο την κουρτινα.Σλιθ δυο Καντυ εχεις βαλει.
Μπορει να ειναι 2 Καντυ...δεν τα ξεχωριζω πια...:/:

Ναι αυτή είναι η Κάντυ αλλά εγώ βλέπω κ την άλλη φωτό δίπλα τι να πω; Τόσα διπλά που έχετε δει που να ξεχωρίσετε πια ποιος είναι :lol:

Δειτε κατι ομορφιες...
20308082240.jpg

PersianCat.jpg

b154833086.jpg

Τέλειαααα!:up::up: το άσπρο μοιάζει με τον Μάρκο όταν ήταν μικρός μόνο που είναι σε άλλο χρώμα. Ο άλλος ο από πάνω ο θυμωμένος έχει πολύ πλάκα
heart.gif
heart.gif

Η Ζορίτσα επέμενε να σας βάλω κι εγώ μια φωτο του Πέρση μου...Στη συγκεκριμένη φαίνεται το ψώνιο που κονόμησε από τότε που έμαθε ότι είναι επισήμως περσικο,με τετοιο υφος μας κοιταει...
PB081489.jpg

Τέλειαααα!:up::up: το άσπρο μοιάζει με τον Μάρκο όταν ήταν μικρός μόνο που είναι σε άλλο χρώμα. Ο άλλος ο από πάνω ο θυμωμένος έχει πολύ πλάκα
heart.gif
heart.gif
Ειδες?:)
Δεν μου λες δοκιμασες να χωρισεις τις φωτο στην υπογραφη σου?:hmm:

Η Ζορίτσα επέμενε να σας βάλω κι εγώ μια φωτο του Πέρση μου...Στη συγκεκριμένη φαίνεται το ψώνιο που κονόμησε από τότε που έμαθε ότι είναι επισήμως περσικο,με τετοιο υφος μας κοιταει...
PB081489.jpg
Αφου ειναι Περσης!!!:lol::lol::lol:
αν και εγω προσωπικα ειμαι φαν της Μοιρας:P:P:P:lol:

Της Μόιρας ε;Καλα,τα σημειωνει αυτα ο μαφιοζος Περσης... Μεγαλωσε το Μοιρακι μας...

Της Μόιρας ε;Καλα,τα σημειωνει αυτα ο μαφιοζος Περσης... Μεγαλωσε το Μοιρακι μας...
Ας τα σημειωσει...δεν κολονουμε...

Tι εγινε σημερα...ολοι ακομα να γυρισουνε απο τις βολτες?Η νανι?:lol::P

Tι εγινε σημερα...ολοι ακομα να γυρισουνε απο τις βολτες?Η νανι?:lol::P

Καλέ εσύ τι κάνεις ακόμα μέσα? Εγώ ήμουν δουλειά πάντως και μόλις γύρισα....:|

Καλέ εσύ τι κάνεις ακόμα μέσα? Εγώ ήμουν δουλειά πάντως και μόλις γύρισα....:|
Και εγω αλλου ημουν και τωρα γυρισα:P:)αλλα δεν εχω υπνο...:(

Και εγω αλλου ημουν και τωρα γυρισα:P:)αλλα δεν εχω υπνο...:(

Να σου δώσω λίγο απο τον δικό μου γιατί εγώ κουτουλάω! :P

Μας ξεθέωσαν πάλι στην δουλειά μην τους πω καμιά κουβέντα :mad:

Να σου δώσω λίγο απο τον δικό μου γιατί εγώ κουτουλάω! :P

Μας ξεθέωσαν πάλι στην δουλειά μην τους πω καμιά κουβέντα :mad:
Και εγω ειχα πολυ δουλια σημερα αλλα κοιμηθηκα το απογευμα 2 ωρες και τωρα...δεν μπορω να κοιμηθω...:/:

Και εγω ειχα πολυ δουλια σημερα αλλα κοιμηθηκα το απογευμα 2 ωρες και τωρα...δεν μπορω να κοιμηθω...:/:

Α εγώ είμαι παιδί του ύπνου. Απο πάντα! Έτσι και μ'αφήσεις στο κρεβάτι είμαι ικανή να μην σηκωθώ ακόμα και όταν πιαστώ! Τεμπέλα απο γεννησιμιού μου παιδί μου :P

Πρέπει να πάω να ξεβαφτώ και να κοιμηθώ! Και αντί να κάνω αυτό ήρθα κατευθείαν στον υπολογιστή να τσεκάρω το mycat. Εγώ κολημένη??? Όχι καλέ γιατί το λες αυτο! :P:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back