Περσίας maniacs

Α εγώ είμαι παιδί του ύπνου. Απο πάντα! Έτσι και μ'αφήσεις στο κρεβάτι είμαι ικανή να μην σηκωθώ ακόμα και όταν πιαστώ! Τεμπέλα απο γεννησιμιού μου παιδί μου :P

Πρέπει να πάω να ξεβαφτώ και να κοιμηθώ! Και αντί να κάνω αυτό ήρθα κατευθείαν στον υπολογιστή να τσεκάρω το mycat. Εγώ κολημένη??? Όχι καλέ γιατί το λες αυτο! :P:lol::lol:
Εεεεεεεε κακομοιρα:lol::lol::lol:πες μας κατι καινουριο γιατι και εμεις τα εχουμε αυτα τα χαλια:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εεεεεεεε κακομοιρα:lol::lol::lol:πες μας κατι καινουριο γιατι και εμεις τα εχουμε αυτα τα χαλια:lol::lol::lol:

Ααααχχχχ.....με βλέπω να παθαίνω οξύ στερητικό σύνδρομο μόλις έρθω ελλάδα γιατί δεν θα έχω ιντερνετ....Θα παίρνω τηλέφωνο άλλα μέλη του Mycat και θα λέω "πείτε μου τι νέα έχετε!! Δεν μπορώ θέλω την δόση μουυυυυυυυυυυυυ" :lol::lol::lol:

Πλάκα πλάκα δεν ξέρω τι θα κάνω τόσους μήνες χωρίς ιντερνετ! :/:

Αχ γιατί να πρέπει να παω σπίτι των γονιών μου και να μην μπορώ να πάω κατευθείαν στο δικό μου σπιτάκι? :/:

Καταραμένοι ενοικιαστές που θ'αργήσουν ν'αδειάσουν το σπίτι μου και καταραμένα οικονομικά που δεν μου επιτρέπουν έτσι κι αλλιώς να μείνω στην αρχή μόνη μου. Στο καλό. Σχεδόν 30 χρονών γαιδάρα ζω απο τα 19 μόνη μου και τώρα θα πάω να μείνω πάλι με τους δικούς μου. Δεν θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααχχχχ.....με βλέπω να παθαίνω οξύ στερητικό σύνδρομο μόλις έρθω ελλάδα γιατί δεν θα έχω ιντερνετ....Θα παίρνω τηλέφωνο άλλα μέλη του Mycat και θα λέω "πείτε μου τι νέα έχετε!! Δεν μπορώ θέλω την δόση μουυυυυυυυυυυυυ" :lol::lol::lol:

Αχ γιατί να πρέπει να παω σπίτι των γονιών μου και να μην μπορώ να πάω κατευθείαν στο δικό μου σπιτάκι? :/:

Καταραμένοι ενοικιαστές που θ'αργήσουν ν'αδειάσουν το σπίτι μου και καταραμένα οικονομικά που δεν μου επιτρέπουν έτσι κι αλλιώς να μείνω στην αρχή μόνη μου. Στο καλό. Σχεδόν 30 χρονών γαιδάρα ζω απο τα 19 μόνη μου και τώρα θα πάω να μείνω πάλι με τους δικούς μου. Δεν θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :cry::cry:
Βρε μη στενοχωριεσε...δες το αλλιως...δες το θετικα...;)
Θα εχεις παντα συδερωμενα και πλυμμενα και μαγειρεμενα και καθαρισμενα!!!
Θα πηγαινεις για καφε στο ιντερνετ καφε και θα τα λεμε παλι.
Και στο μεταξυ ολα θα φτιαξουνε:up::lol:

Βρε μη στενοχωριεσε...δες το αλλιως...δες το θετικα...;)
Θα εχεις παντα συδερωμενα και πλυμμενα και μαγειρεμενα και καθαρισμενα!!!
Θα πηγαινεις για καφε στο ιντερνετ καφε και θα τα λεμε παλι.
Και στο μεταξυ ολα θα φτιαξουνε:up::lol:

Α ναι! Ουφ τα είχα ξεχάσει τα ιντερνετ καφέ! :P

Καλά όσο για τα σιδερωμένα και μαγειρεμένα....είναι λίγο σχετικό. Οταν είμαι σπίτι συνήθως μαγειρέυω εγώ και πλένω εγώ και καθαρίζω εγώ. Να την ξεκουράζω λίγο την μητέρα μου γιατί τα κάνει όλα μόνη της τώρα που δεν είμαι εκει. Πριν και που έμενα μόνη ελλάδα πάλι την βοηθούσα. Ναι το σιδέρωμα όντως το κάνει αυτή γιατί εγώ και το σιδερωμα δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις!! :lol:

Ουφ μωρέ οκ δεν είναι και τόσο χάλια απλά θα πάθουν έναν παροξυσμό και δεν θα ξεκολάνε επειδή λείπω 6 χρόνια!! Η μάνα μου να φανταστείς έχει σκάσει τόσο πολύ περιμένοντας να γυρίσω τώρα που έχει πάθει μια μίνυ κατάθλιψη και παρόλο που της λεω "συνελθε σ'ενα μήνα εκεί θα είμαι" αυτή δεν ξεκολάει. Ε φαντάσου τι έχει να γίνει όταν πρωτοπάω.... Θα κολήσουν πάνω μου και δεν θα ξεκολάνε. Τα ξέρω τα χαμπέρια τους γιατί τα ίδια κάναν και στις καλοκαιρινές διακοπες τόσα χρόνια που περνούσα γύρω στους 2,5 μήνες ελλάδα. :/:

Ουφ να μην τα σκέφτομαι γιατί θ'αλλαξω γνώμη και θα μείνω αγγλία!! :P (πλακα κάνω φτου φτου μακριά απο μας)

Τι κάνει ο Μάρκος? Να φανταστώ οτι βρίσκεται στο ογδοο όνειρο? ;)

Α ναι! Ουφ τα είχα ξεχάσει τα ιντερνετ καφέ! :P

Καλά όσο για τα σιδερωμένα και μαγειρεμένα....είναι λίγο σχετικό. Οταν είμαι σπίτι συνήθως μαγειρέυω εγώ και πλένω εγώ και καθαρίζω εγώ. Να την ξεκουράζω λίγο την μητέρα μου γιατί τα κάνει όλα μόνη της τώρα που δεν είμαι εκει. Πριν και που έμενα μόνη ελλάδα πάλι την βοηθούσα. Ναι το σιδέρωμα όντως το κάνει αυτή γιατί εγώ και το σιδερωμα δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις!! :lol:

Ουφ μωρέ οκ δεν είναι και τόσο χάλια απλά θα πάθουν έναν παροξυσμό και δεν θα ξεκολάνε επειδή λείπω 6 χρόνια!! Η μάνα μου να φανταστείς έχει σκάσει τόσο πολύ περιμένοντας να γυρίσω τώρα που έχει πάθει μια μίνυ κατάθλιψη και παρόλο που της λεω "συνελθε σ'ενα μήνα εκεί θα είμαι" αυτή δεν ξεκολάει. Ε φαντάσου τι έχει να γίνει όταν πρωτοπάω.... Θα κολήσουν πάνω μου και δεν θα ξεκολάνε. Τα ξέρω τα χαμπέρια τους γιατί τα ίδια κάναν και στις καλοκαιρινές διακοπες τόσα χρόνια που περνούσα γύρω στους 2,5 μήνες ελλάδα. :/:

Ουφ να μην τα σκέφτομαι γιατί θ'αλλαξω γνώμη και θα μείνω αγγλία!! :P (πλακα κάνω φτου φτου μακριά απο μας)

Τι κάνει ο Μάρκος? Να φανταστώ οτι βρίσκεται στο ογδοο όνειρο? ;)
Ετσι ειναι οι μαναδες...και η δικη μου ετσι κανει μολις με βλεπει...ασε...αλλα τωρα που χω και εγω 2 κοριτσακια ολο και πιο πολυ την καταλαβαινω...ετσι θα κανουμε και εμεις οταν φυγουν οι κορες μας:down::lol:
Ο Μαρκο κανει νανι και παω και εγω να του κανω παρεα τωρα...δεν παει αλλο:lol:

Ετσι ειναι οι μαναδες...και η δικη μου ετσι κανει μολις με βλεπει...ασε...αλλα τωρα που χω και εγω 2 κοριτσακια ολο και πιο πολυ την καταλαβαινω...ετσι θα κανουμε και εμεις οταν φυγουν οι κορες μας:down::lol:

Πω πω λες να καταλήξουμε και εμείς έτσι? Ντροπή!! :P

Άντε καλό σου νάνι και σε σένα και στον Μάρκο! Πάω και εγώ σιγά σιγά γιατί σε λίγο θα κάνει το κεφάλι μου ένα ΓΚΝΤΟΥΠ πάνω στο γραφείο (όταν πλέον θα έχω λιποθυμήσει απο την κούραση) που θ'ακουστεί ως εκεί πέρα. :P

Όνειρα γλυκά! :up:

Πω πω λες να καταλήξουμε και εμείς έτσι? Ντροπή!! :P

Άντε καλό σου νάνι και σε σένα και στον Μάρκο! Πάω και εγώ σιγά σιγά γιατί σε λίγο θα κάνει το κεφάλι μου ένα ΓΚΝΤΟΥΠ πάνω στο γραφείο (όταν πλέον θα έχω λιποθυμήσει απο την κούραση) που θ'ακουστεί ως εκεί πέρα. :P

Όνειρα γλυκά! :up:
Καπως ετσι σιγουρα θα καταληξουμε:lol::lol::lol:
Αντε καληνυχτα...

Μπορείς πάντα να βάλεις ασύρματη dsl ρώτα σε κοσμοτέ βονταφον κλπ... μπορεί εξάλλου οι γονείς σου να έχουν καμία οντελεκομς σταθερή οπότε την κάνεις με ένα τηλ και dsl
σκέψου το

Καλημερα...
JB18_585.jpg

kittens4.jpg

persian.jpg
DSCN6463.jpg

Persian_Kittens-MaxiandRocky.jpg

από εκέινα τα τέσσερα γατούνια θέλω το τέεεεεεεεεεεερμα δεξιά!!

από εκέινα τα τέσσερα γατούνια θέλω το τέεεεεεεεεεεερμα δεξιά!!
και εμενα εκεινο μου γιαλισε....:lol:

ει... κάτω τα χερια εγώ το είδα πρώτη :Ρ

Καλημερα περσακια!
Θένια εγώ έχω ασύρματη στην Κάλυμνο,με 30 ευρώ το μήνα 5 giga.Ουτε καλώδια ούτε τίποτα με ενα stick Μόνο,χωρίς εγκατάσταση.Το βάζεις κι έχεις Internet.Kαι οι ταχυτητες ειναι 3G.

Καλημερα περσακια!
Θένια εγώ έχω ασύρματη στην Κάλυμνο,με 30 ευρώ το μήνα 5 giga.Ουτε καλώδια ούτε τίποτα με ενα stick Μόνο,χωρίς εγκατάσταση.Το βάζεις κι έχεις Internet.Kαι οι ταχυτητες ειναι 3G.
Kαλο αυτο...:hmm:Με πια εταιρια?

Εγω διαλεξα vodafone γιατί όταν το πήρα έδινε τους πρώτους δυο μηνες με τα ιδια χρηματα απεριοριστη χρηση.Οι αλλες εταιριες εχουν το πλεονεκτημα επιλογης διαφορετικου προγραμματος καθε μηνα(π.χ. αν ξερεις οτι τον Ιανουαριο δεν θα το χρησιμοποιησεις πηγαινεις σε πιο φτηνό),αλλά δεν μου έδιναν δωρεάν μήνες και έτσι διάλεξα αυτή.Τα 5 μου φτάνουν και με το παραπάνω για περιήγηση,συνηθως περισσευουν κιολας,απλά δεν κατεβάζω.Αν θες να έχεις απεριόριστο,κοστίζει 50 ευρω το μήνα και κανεις ο,τι θες.Α και στο vodafone τοτε έδιναν δώρο κι ένα iPod ή έναν σκληρο δισκο δωρο.

Ευχαριστουμε,η αφιερωση βρηκε κατευθειαν στοχο στην καρδια μας...:inlove::inlove:
Ναι κατευθείαν στην καρδιά μας!!!:up:

Δειτε κατι ομορφιες...
20308082240.jpg

PersianCat.jpg

b154833086.jpg
Τι ομορφιές είναι αυτές Ζορίτσα!!! Ευχαριστούμε!! Καλημερουδια ή μαλλον καλησπερούδια!:D

Η Ζορίτσα επέμενε να σας βάλω κι εγώ μια φωτο του Πέρση μου...Στη συγκεκριμένη φαίνεται το ψώνιο που κονόμησε από τότε που έμαθε ότι είναι επισήμως περσικο,με τετοιο υφος μας κοιταει...
PB081489.jpg
Τελειος απλά τέλειος. Τον είδα και στο νήμα του. τον καμάρωσα!!

Ααααχχχχ.....με βλέπω να παθαίνω οξύ στερητικό σύνδρομο μόλις έρθω ελλάδα γιατί δεν θα έχω ιντερνετ....Θα παίρνω τηλέφωνο άλλα μέλη του Mycat και θα λέω "πείτε μου τι νέα έχετε!! Δεν μπορώ θέλω την δόση μουυυυυυυυυυυυυ"

Μπορείς να βάλεις αυτο που σου είπε η Δώρα Θένια μου. Νομίζω ειναι η καλίτερη λύση μέχρι να πας στο δικο σου σπίτι. Να έχεις ιντερνετ και στους γονείς σου. Κοίταξέ το:blink:

Ετσι ακριβώς θα κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ όταν φύγουν τα παιδιά μας από κοντά μας. Πιστέψτε με. Και εμένα δεν έχουν φύγει ακριβώς... ακόμη εδώ τα έχω... Αλλά μπαίνουν αλλα στη μέση που δεν μπορώ να σας τα εξηγήσω. Τα βιώνει ο καθείς μόνος του όταν έρθει στη θέση αυτή. Και τοτε ίσως ή μαλλον σιγουρα να θυμηθεί τους δικους του γονείς και σιγουρα θα τους δικαιολογήσει. Φιλάκια σαν μαμά το λέω τώρα!!:lol::|

Μια αφιερωση που μας ζητησε η συμπεθερα,χατηρια δε χαλαμε...Προ δεκαλεπτου ειναι η φωτο,κουραστηκε το καμαρι μου που κυνηγουσε ολα τα καλσον στο απλωμα,και ειπε να απλωσει την αριδα του...:PΑναστασια,ολος δικος σου!
PB091494.jpg

με πόσα μείον καλσόν είσαι;

εγώ χτες είχα αγκαλιά τον πάρη και κατόρθωσε και μου έσκισε δυχτιωτές κάλτσες.... μιλαμε αγριοκοίταγα τον γιώργο που υποσχέθηκε να μου τις αντικαταστήσει και μου πε να μην βάζω καλσόν με τις γάτες...

Καλημερα περσακια!

Αυτό είναι καλή ιδέα αλλά υπάρχουν 2 ψιλοπροβληματάκια.

Πρωτον δεν κατάλαβα αν επιβαρύνεται το σταθερο τηλ η οχι. Αν ναι δεν μπορω να το χρησιμοποιήσω. Ο πατέρας μου δυστυχώς βρίσκει το σταθερό απόλυτα άσκοπο έξοδο, και το ιντερνετ (επειδη στο μυαλό του συνδέεται με το σταθερο) ακόμα πιο άσκοπο. Αν δει φουσκωμένο λογαριασμό θα φρίξει.

Σόρρυ που ρωτάω απλά εγώ στην αγγλία έχω cable broadband το οποίο ναι μεν ειναι με καλωδιο αλλά δεν έχει καμια σχεση με σταθερο. Σταθερο στην αγγλια πχ δεν εχω. Επίσης έχω και wireless συνδεδεμένο με το μοντεμ για να έχω ιντερνετ και στο κομπιουτερ το....σταθερο που ειναι μπαστακωμενο στο γραφειο αλλα και στο λαπτοπ. Αλλα τετοιο στικάκι....δεν έχω και δεν ξερω τι ειναι.

Δευτερον και μάλλον κυριώτερον. Δυστυχως τα 30 ευρω για μένα ειναι πολλά. Θα έρθω ελλάδα σχεδόν χωρίς ευρώ στην τσέπη μου. Πρέπει να προσέξω παρα μα πάρα πολύ για να μην καταλήξω να με χαρτζιλικώνει ο πατέρας μου. Άρα 30 ευρω για ιντερνετ ειναι λίγο κάπως. Όταν πλέον θα έχω βρει δουλειά (που αποκλείεται να είναι απο την πρώτη μέρα) θα έχω πλέον μετακομίσει σπίτι μου άρα θα μπορώ να βάλω ιντερνετ.

Μέχρι τότε κανα γρήγορο μισάωρο σε κάνα ιντερνετ καφε και αν πηγαίνω σε κανα φιλαράκι που έχει ιντερνετ. :/: Τι να κάνω παιδια. Υπομονη.

Παρεπιπτόντως εμένα οι τιμές του ιντερνετ εκεί πέρα μου φαίνονται εξωφρενικές. Εγώ πληρώνω 18 λιρες (μεταφραση γυρω στα 22-23 ευρω) για 10G. Γιατί πια τόσο ακριβά εκει? Η αγγλία είναι πανάκριβη σχεδόν σε όλα αλλά στο ιντερνετ είναι χαλαρη.

Με κανενα,δε βγαζει νυχια ο Σειριος,του το εχουμε μαθει απο μωρο.Και να δοκιμασεις καλσον λυκρα με τις γατες,συνηθως επιζει περισσοτερο.:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back