Περσίας maniacs

διαβασα σε μια αγγελεία για περσικό Traditional doll face. Τι ακριβώς έχει η μύτη τουςκαι είναι traditional doll face; εχω δηλώσει την ασχετοσύνη μου πολλάκης... απλά απόρισα... Επίσης στην ίδια αγγελία ζητάγανε ιρανή νύφη... (κάπως έτσι) τι διασταύρωση είανι αυτή; γιατί μπερδευομαι και χαζεύω

Traditional doll face είναι τα περσικα που δεν έχουν πολύ πλακουτσωτή μύτη. Ιρανή δεν ξέρω τι εννοούσε :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτον τον γατουλη τον ειχε βρει στο δρομο Σταυρουλα,κι εγω απορησα,πως γινεται να ξερει αν ειναι doll face ή απλα διασταυρωση περσακι με κατι αλλο;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Traditional doll face είναι τα περσικα που δεν έχουν πολύ πλακουτσωτή μύτη. Ιρανή δεν ξέρω τι εννοούσε :hmm:
Ιρανή νύφη μάλλον εννοεί επίσης περσική γατούλα:lol::lol:

διαβασα σε μια αγγελεία για περσικό Traditional doll face. Τι ακριβώς έχει η μύτη τουςκαι είναι traditional doll face; εχω δηλώσει την ασχετοσύνη μου πολλάκης... απλά απόρισα... Επίσης στην ίδια αγγελία ζητάγανε ιρανή νύφη... (κάπως έτσι) τι διασταύρωση είανι αυτή; γιατί μπερδευομαι και χαζεύω
οχι πλακουτσωτη...μουριτσα
Ιραν ειναι παλια Περσια...:lol:

καταλαβα.... και αναρωτιώμουν... ευχαριστώ πολύ... καλημερα σας

Καλημέρα περσάκια!!!

Καλημέρα, καλημέρα!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από εμάς! :)

καλημερουδια και καλη εβδομαδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα και καλη εβδομαδα:)...

οι καλημέρες κι οι καλησπέρες σήμερα εδώ δίνουν και παίρνουν:P:lol::up:

αμέ αμέ...
καλημέρα γιούλη τι κάνουν τα μεγάλα γατιά σου και το θεικό μικρό;

αμέ αμέ...
καλημέρα γιούλη τι κάνουν τα μεγάλα γατιά σου και το θεικό μικρό;
μια χαρά είμαστε:)
Η Καλυψώ κι η Σεμέλη έχουν γίνει φιλενάδες... αλλά ο Μορφέας ακόμα την κρατά σε απόσταση...
Εσύ? Μετακόμισες ή κάνω λάθος?? :hmm:

χτες τελείωσε το βάψιμο. περνάμε πολύφωτα κουρτινες κλπ τώρα. έχω μεταφέρει το μισό μου ρουχισμό και τα μισά ειδη σπιτιου (τα καλά κρύσταλα ξέρεις πορσελάνες) ένα μέρος από τα βιβλία μου και τα πράγματά μου μέχρι στιγμής.

μένει να μεταφέρω τα υπόλοιπα κινητά πράγματα μέσα στις επόμενες δέκα μερες και μετά θα ενημερώσω γονείς και θα φέρω φορτηγό να πάρει τα βαριά. (σε μια νύχτα θα γίνει αυτό). περιμένω ακόμη δέκα μέρες μήπως και κατορθώσω και βρώ δουλειά πριν αφήσω αυτή που έχω. παραπάνω δεν νομίζω να περιμένω.

χτές κατέβασα τα γατούνια να μυρίσουν το χώρο (μύριζε παρήλες...) οσό είμασταν εγώ και οι γάτες μου αυτές αλλώνιζαν. μύρισαν όλο το σπίτι. Μόλις ήρθαν οι υπόλοιποι η ρέινα κρύφτηκε (πίσω από το μπιντέ στην τουαλέτα!!!!) ο πρίνς από την άλλη ήταν ή κολλημένος δίπλα στο γιώργο (που είναι η μεγάλη του αδυναμία γιατί τον δαγκώνει στο παιχνίδι) ή καρφωμένος πάνω μου.... τα μικρά τα απέφευγε...

Άσχετο! στις γάτες αρέσει η χλωρίνη; .... Απολύμανα τα συρτάρια της κουζίνας με χλωρίνη για να κολήσω ντύμα μέσα (άσε ήταν μέσα στη βρώμα) και τα άφηνα να στεγνώσουν .... Ε τον πρίνς δεν μπορούσα να τον ξεκολήσω από το ένα συρτάρι...μόλις στέγνωνε η χλωρίνη μέσα ο πρίνς... και κυλιόταν πέρα δώθε...τον έβγαζα από την κουζίνα ξανα απολύμανα το συρτάρι... περίμενα να στεγνώσει με το ντύμα στο χέρι και τσούπ... μέσα ο γάτος και γρουυυυγρουυυγρουυυυ και πέρα δώθε με την πλάτη...

τόσο πολύ τους αρέσει; εγώ με τη χλωρίνη είμαι για νοσοκομείο και ο πρίνς.... η καλύτερή του....

Μμμμ:hmm:....δεν έχω προσέξει αντιδράσεις...αλλά δεν τη πολυχρησιμοποιώ κιόλας...χρησιμοποιώ ένα άλλο αντιμικροβιακό του οποίου μου αρέσει πολύ η μυρωδιά... το Topine...
Ωστε έτσι τα μωρά...άντε καλή αρχή και καλές προσαρμογές σε όλους σας εύχομαι;):)

καλά έχουν να πέσουν πολλές φάπες... ήδη άρχισα την τσιρίδα άσε το γάτο ήσυχο (ευτιχώς τα έχω φοβήσει "άγριος γάτος δαγκώνει" βοήθησε και ότι ο πάρης γρατζούνισε το μικρό από το βλέφαρο μέχρι κάτο το λαιμό διαγώνια το σαββάτο το βράδυ) τουλάχιστον δεν τα κάναν αγκαλιά... τη ρέινα δε την είδαν όταν φεύγαμε που τη σήκωσα για να την βάλω στη γατοφόρο... αλλά καθε τρεις και λίγο άκουγα "σταυρούυυλα ο πρίνς μπήκε μέσα στο κουτί... να τον βγάλω;" "όχι", "σταυρούυυυυλα ο πρίνς ανέβηκε στο μπιτέ... να τον κατεβάσω;" "όχι", "σταυρούυυυυλα ο πρίνς μυρίζει τη σακούλα... να τον κάνω ξου;"¨"οχι", "σταυρούυυλα;;" "άστον ήσυχο θα σε δαγκώσει..." ((τέρμα τα σταυρούλα) "σταυρούλα σταυρούλα η ρέινα έφυγε από τη μεγάλη τουαλέτα και πήγε στη μικρή να την πάω πίσω;" "οχι άστην να συνηθίσει.." κλπ...

Καλη μετακομιση!Εγω ξερω οτι κατι εχει μεσα η χλωρινη που μοιαζει με ενα συστατικο των ακαθαρσιων τους,γι'αυτο αποφευγω να τη χρησιμοποιω.Βαζω ξυδι μεσα στο διαλυμα σφουγγαρισματος,και χλωρινη μονο στο μπανιο.

Καλη μετακομιση!Εγω ξερω οτι κατι εχει μεσα η χλωρινη που μοιαζει με ενα συστατικο των ακαθαρσιων τους,γι'αυτο αποφευγω να τη χρησιμοποιω.Βαζω ξυδι μεσα στο διαλυμα σφουγγαρισματος,και χλωρινη μονο στο μπανιο.

μπλιάχ... για αυτό η τρελή χαρά. βρε δεν τον ξεκόλαγα από μέσα... μπλιαχ

καλά έχουν να πέσουν πολλές φάπες... ήδη άρχισα την τσιρίδα άσε το γάτο ήσυχο (ευτιχώς τα έχω φοβήσει "άγριος γάτος δαγκώνει" βοήθησε και ότι ο πάρης γρατζούνισε το μικρό από το βλέφαρο μέχρι κάτο το λαιμό διαγώνια το σαββάτο το βράδυ) τουλάχιστον δεν τα κάναν αγκαλιά... τη ρέινα δε την είδαν όταν φεύγαμε που τη σήκωσα για να την βάλω στη γατοφόρο... αλλά καθε τρεις και λίγο άκουγα "σταυρούυυλα ο πρίνς μπήκε μέσα στο κουτί... να τον βγάλω;" "όχι", "σταυρούυυυυλα ο πρίνς ανέβηκε στο μπιτέ... να τον κατεβάσω;" "όχι", "σταυρούυυυυλα ο πρίνς μυρίζει τη σακούλα... να τον κάνω ξου;"¨"οχι", "σταυρούυυλα;;" "άστον ήσυχο θα σε δαγκώσει..." ((τέρμα τα σταυρούλα) "σταυρούλα σταυρούλα η ρέινα έφυγε από τη μεγάλη τουαλέτα και πήγε στη μικρή να την πάω πίσω;" "οχι άστην να συνηθίσει.." κλπ...
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Kαλη μετακομηση...:up:

Καλή μετακόμιση και καλό κουράγιο...θα σου χρειαστεί:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back