Περσίας maniacs

"Σταυρούλαααααααααααααα....."

Καλή μετακόμιση :P

Και καλησπέρα σας :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα....:)Μα που πήγατε όλες;Έπεσε πολύ δουλειά;Για μαζευτείτε σιγά σιγά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Περσάκια.
Σταυρούλα καλή μετακόμιση:).
Εγώ εδώ είμαι αλλά γράφω ένα κείμενο και ρίχνω και καμιά ματιά στο my cat. Τώρα τι θα βγει στο τέλος δεν ξέρω:hmm:.

Καλησπέρα Περσάκια.
Σταυρούλα καλή μετακόμιση:).
Εγώ εδώ είμαι αλλά γράφω ένα κείμενο και ρίχνω και καμιά ματιά στο my cat. Τώρα τι θα βγει στο τέλος δεν ξέρω:hmm:.
Και εγώ μια εργασία υποτίθεται πως κάνω αλλά χοροπηδάει ο μικρός γύρω γύρω έχει όρεξη για παιχνίδια και δεν μπορώ να του αντισταθώ

Ε είναι και μικρούλης οπότε όλο παιχνίδια θα θέλει το χιονάκι σου.
Χτες που πήγα να δω τον Σάντσο βρήκε ένα καινούριο παιχνίδι αποφάσισε ότι πρέπει να ανοίγει την παπουτσοθήκη και να σέρνει όλα τα παπύτσια σε όλο το σπίτι:mad:. Και δεν του λέμε και τίποτα πλέον γιατί δεν θέλουμε να τον στεναχωρούμε και μας έχει καβαλήσει κανονικά. Περσάκια σου λέει μετά ήσυχα και όλο κοιμούνται...

Καλησπέρα κι εδώ και καλώς σας βρήκα! :)

γεια σου και από δώ uruviel με την όμορφη γάτα

γεια σου,πολύ όμορφη η γατούλα σου,την είδα στο άλλο θέμα και εγώ άσπρο περσάκι έχω...αρσενικό όμως.

Χτες που πήγα να δω τον Σάντσο βρήκε ένα καινούριο παιχνίδι αποφάσισε ότι πρέπει να ανοίγει την παπουτσοθήκη και να σέρνει όλα τα παπύτσια σε όλο το σπίτι:mad:. Και δεν του λέμε και τίποτα πλέον γιατί δεν θέλουμε να τον στεναχωρούμε και μας έχει καβαλήσει κανονικά. Περσάκια σου λέει μετά ήσυχα και όλο κοιμούνται...
Αυτό ξαναπές το,απορώ αν αυτοί που λένε οτι είναι ήσυχα έχουν περσικά:hmm:όλο παιχνίδια είναι και χοροπηδάει παντού,δεν έχει αφήσει παπούτσι για παπούτσι(γάτα πήρα,σκύλος μου βγήκε..)και αφού παίξει κανένα 2ωρο συνεχόμενα πέφτει και κοιμάται ίσα ίσα για να πάρει δυνάμεις και να περάσουμε στο 2ο γύρο παιχνιδιού...:lol::lol:

εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν...

εμένα ο δικός μου ζημιές δεν έκανε ποτέ. δεν έχω παράπονο... 18 ώρες κοιμάται. και η ρέινα το κόλλησε αυτό το συνήθειο... όλη μέρα ύπνο... τις λίγες ώρες όμως που είναι ξύπνια ή θα με δαγκώνουν (εναλλάξ) ή θα τρέχουν γύρω γύρω.. μικρός ο πρίνς όταν δεν με΄δάγκωνε κοιμόταν...
ναι ζημιές δεν μου κάνει ευτυχώς αλλά τα βλέπει όλα σαν παιχνίδι ακόμα και εμένα μάλλον:redface:μάλλον κοιμάται όσο λείπω στη σχολή και μετά είναι γεμάτος ενέργεια...:)

ναι ζημιές δεν μου κάνει ευτυχώς αλλά τα βλέπει όλα σαν παιχνίδι ακόμα και εμένα μάλλον:redface:μάλλον κοιμάται όσο λείπω στη σχολή και μετά είναι γεμάτος ενέργεια...:)
Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας, φαντάσου τώρα ο δικός σου που είναι κ πολύ μικρούλης

Συνήθως όταν λείπουμε από το σπίτι τα γατάκια μας κοιμούνται κ όταν γυρνάμε τότε ξυπνάνε κ αυτά για να μας υποδεχτούν κ να παίξουν μαζί μας, φαντάσου τώρα ο δικός σου που είναι κ πολύ μικρούλης
Του έχω φτιάξει μίνι παιδική χαρά κάτω από το γραφείο μου με ό,τι παιχνίδι κυκλοφορεί για γάτες και ενώ στην αρχή δεν τους έδινε σημασία τώρα δεν τ'αφήνει...τον καμαρώνω μεγαλώνει πολύ γρήγορα,τον έχω 2 εβδομάδες και έχει γίνει 2πλάσιος και φυσικά είναι και κούκλος...:inlove:(κουκουβάγια,ε; )

έχει γίνει 2πλάσιος και φυσικά είναι και κούκλος...:inlove:
Λες να έχουμε τον ίδιο γάτο:hmm: έτσι είναι κ ο δικός μου:lol: Τα δικά μου σπανίως παίζουν με τα παιχνίδια τους από μόνο τους, μόνο αν είμαι κ εγώ κ περισσότερο τους αρέσουν να τους κουνάω κάποιο πανί στον αέρα ή κορδέλες κ τέτοια, οπότε έκανα μία πατέντα πήρα μία σατέν κόκκινη κορδέλα, ένα ψαράκι πλαστικό από αυτά που έχουν για τα ενυδρεία κ το έδεσα σε ένα ξύλο που είχα από την παλιά βούρτσα μπάνιου, κ είναι σαν καλάμι ψαρέματος κ παίζουμε μ αυτό ώρες ατελείωτες καθώς κ με την γατοπολυκατοικία που μας έστειλε η γλυκιά μας θεία Αναστασία:)

Λες να έχουμε τον ίδιο γάτο:hmm: έτσι είναι κ ο δικός μου:lol: Τα δικά μου σπανίως παίζουν με τα παιχνίδια τους από μόνο τους, μόνο αν είμαι κ εγώ κ περισσότερο τους αρέσουν να τους κουνάω κάποιο πανί στον αέρα ή κορδέλες κ τέτοια, οπότε έκανα μία πατέντα πήρα μία σατέν κόκκινη κορδέλα, ένα ψαράκι πλαστικό από αυτά που έχουν για τα ενυδρεία κ το έδεσα σε ένα ξύλο που είχα από την παλιά βούρτσα μπάνιου, κ είναι σαν καλάμι ψαρέματος κ παίζουμε μ αυτό ώρες ατελείωτες καθώς κ με την γατοπολυκατοικία που μας έστειλε η γλυκιά μας θεία Αναστασία:)
μμμ εμείς έχουμε το αντίθετο,παίζει μόνος του με τις ώρες αλλά αν πάω κοντά του να παίξουμε μαζί δεν πολυθέλει,θέλει απλά να είμαι κοντά του όταν παίζει για να νιώθει οτι έχει παρέα αλλά μέχρι εκεί,μην παίρνω και πολύ θάρρος..:lol::lol:όταν κουράζεται με θυμάται,έρχεται και σκαρφαλώνει πάνω μου,γυρίζει ανάποδα και θέλει χαδάκια και αν έχω δουλίτσα και δεν μπορώ γκρινιάζει κιόλας ο κύριος,κλασσικός άντρας:lol::lol:

όταν λες γατοπολυκατοικία τι εννοείς;Δεν του έχω τέτοιο,που μπορώ να βρώ;

Να μου τον φιλήσεις τον Σάντσο σου. Το αγόρι μου χαίρομαι που σκαρώνει τέτοιες σκανταλιές γιατί αυτό δείχνει πως ειναι καλά!!!:up:

Καλώς ήρθες κι εδώ!! Να γίνει καλά η μπουμπούκα σου και να μας την βάλεις σύντομα και σε φωτο να την καμαρώνουμε!!!Είμαστε καλη παρεούλα θα δεις. Οπως άλλωστε κι όλο το φόρουμ. Κάνει ενέσεις τόνωσης και αναζωογόνησης όλες τις στιγμές. Οταν είσαι καλά, όταν είσαι λυπημένος, όταν θες να ξεχαστείς, όταν θες να μοιραστείς πράγματα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν... :D

Σ΄ευχαριστώ καλή μου Ελενα για τα καλά σου λόγια, και για το Θεία.Μου αρέσει. Τί κάνουν λοιπόν τα ανηψάκια μου?????:up::up::up:
Ναι παίζουν γενικά με τα πιο απίθανα πράγματα και τα πιο απλά.:D:D:D

Αναστασια μου καλησπερα,πιστευω εδω να δεις τον χαιρετισμο μου.Χαθηκαμε!!! το πρωι σου εγραψα στα maine-coon ακια σελιδα 71.
Να μου φιλησεις τα μωρα σου.

Αναστασια μου τι κανεις,τι κανουν τα μικρα σου;
Καλε ψαχνω την κορη σου μερες τωρα...Αν ξερεις τιποτα για τα αποτελεσματα στειλε μου ενα ΡΜ να ηρεμησω γιατι σημερα με ξαναπηρε η γιατρος για να παμε για εξετασεις κι αν προχωραει το πραγμα και δεν ηξερα τι να της πω...

Αναστασια μου καλησπερα,πιστευω εδω να δεις τον χαιρετισμο μου.Χαθηκαμε!!! το πρωι σου εγραψα στα maine-coon ακια σελιδα 71.
Να μου φιλησεις τα μωρα σου.
Νεκταρία μου σου απήντησα στα Μέιν Κουνάκια. Μπαίνω απ την δουλεια και πραγματικά είμαι σαν κομήτης. Απαντω σε όποια προλαβαίνω αν και διαβάζω πάντα τα θεματάκια μας.!:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back