Περσίας maniacs

Να μαστε κι εμείς!!! :cool::up::up::)

Ιιιιιιιιι..........βλέπω καλά???:blink::blink: Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!:baby::inlove::inlove:
Είναι ίδιο με τα tabby ή μήπως είναι?:confused::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περσάκια μου καλησπέρα και πάλι.Ελπίζω να είστε όλα καλά.:) Σας αφιερώνω μερικές φωτό της κουκλίτσας μου για να σας πάει καλά η μέρα:rolleyes::rolleyes:

DH164069.jpg

DH164030.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιιιιιιιιι..........βλέπω καλά???:blink::blink: Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!:baby::inlove::inlove:
Είναι ίδιο με τα tabby ή μήπως είναι?:confused::rolleyes:

Δεν είναι tabby. Αλλά και τα tabby είναι κουκλιά! Είναι ημίαιμο περσικό, απλά έχει τους χρωματισμούς πολύ!!!
Είναι μαλλιαρή, φαίνετε από τώρα ότι θα γίνει ημιμακρύτριχη - μακρύτριχη. Κάτι ανάμεσα. Στο σώμα της έχει μαλλί να φανε και οι κότες!!!

Να μαστε κι εμείς!!! :cool::up::up::)
Kale einai trella!!!
Περσάκια μου καλησπέρα και πάλι.Ελπίζω να είστε όλα καλά.:) Σας αφιερώνω μερικές φωτό της κουκλίτσας μου για να σας πάει καλά η μέρα:rolleyes::rolleyes:

DH164069.jpg

DH164030.jpg
Ραισα....θα ερθει η σειρα σου να σε ΚΛΕΨΩ!!!:up:

Συνημμένα

• 13309501563p7085.gif
    13309501563p7085.gif
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 59
που ειστε ολοι?
:hmm:

Απο την Εκθεση της Σοφιας αφιερωμένο σε εσας! :)
Μας κλέψαν τη καρδιά τα περσάκια τους! :inlove:
Τα μωρά στο καλάθι κέρδισαν τo βραβείο της καλύτερης "γέννας" :up:

CIMG1855.JPG

CIMG1951.JPG

CIMG1952.JPG

Καλημέρα κι από μένα σε όλες τις γατομαμάδες!
Έχω την μικρή μου στα πόδια μου τώρα και κοιμάταιιιι.. Όλο κοιμάται!!! Ξυπνάει, κάνει χαμό, τα κάνει όλα άνω κάτω, και μετά έτσι αθώα "δεν έγινε τίποτα" πέφτει και κοιμάται.

Μας λένε Χιονάτη και είμαστε μια Μικρή Θεά! Δεν είμαστε άσπρες, αλλά έχουμε αποχρώσεις του γκρι επάνω μας και στο πρόσωπο του άσπρου - γκρι!
Έχουμε μάτια πράσινα χακί σκούρα που σκλαβώνουν! Περπάτημα βασιλικό!! Και πρόσωπο προκλητικό!
Είμαστε ημίαιμες Περσικές, αλλά εμείς νιώθουμε γνήσιες!!!

Η γατούλα μου είναι μόλις 1,5 μηνών(πάμε στους δύο!) και σας καλημερίζουμεεε!!! :)))
Καλώς ήρθες και να τη χαίρεσαι την μικρή σου!!!
Είναι μια
Κουκλίτσα!!!:):)
Βάζε μας συχνά φωτο για να την καμαρώνουμε!!!
Απο την Εκθεση της Σοφιας αφιερωμένο σε εσας!
:)

CIMG1855.JPG

CIMG1951.JPG

CIMG1952.JPG
Γιουλη!!!! Τι Τέλεια μωρά είναι αυτά!!!! Σ΄ευχαριστούμε για τη φωτο!!!:up::up:

DH164069.jpg

DH164030.jpg
Νικολέτα έχω μείνει ξερή!!!!
Δεν είχα μπει απο προχτες στο φόρουμ κ έπαθα αντικρύζοντας τη Ραϊσα!!! Καλά είναι μια καλονή.
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΑΜΑ ΜΑΣ!!!
Εμ πώςςς???? Σεβάχ:)
Συγχαρητήρια συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα τώρα θα μπω κ στα άλλα θρεντ να δω τα νέα!!!

Είδες Αναστασία μου τι μανάρι έχουμε?:rolleyes::rolleyes: Κρυφό ταλέντο η Ραίσα......:D:lol::lol:
φιλάκια πολλά στον γιόκα μας:kiss:...και του χρόνου μάνα και γιος μαζί στις εκθέσεις!!!;):up::up:

Είδες Αναστασία μου τι μανάρι έχουμε?:rolleyes::rolleyes: Κρυφό ταλέντο η Ραίσα......:D:lol::lol:
φιλάκια πολλά στον γιόκα μας:kiss:...και του χρόνου μάνα και γιος μαζί στις εκθέσεις!!!;):up::up:
να μη ξέρουμε ποιον να υποστηρίξουμε στο τέλος:P:lol:

Καλησπέρα και απο μένα :D

Τι κάνουμε σήμερα??

Καλέ τι μας νοιάζει;)...στο σόι να πάει το κύπελλο και ας είναι όποιος να΄ ναι:D:lol::lol:

Η νέα χρήση του μπιντέ στο σωτήριο έτος 2008...

DSC00039.jpg

χωρίς σχόλια...

Καλέ και τους δύο θα υποστηρίξετε!!! Να μήν είναι και στημένο!!!:D

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ!!!!:)

DSC00039.jpg

χωρίς σχόλια...
Καλέ τον Πρινσάκο!!! Είναι πανέμορφος!! Αλλά βρε Σταυρούλα μου σε ροζ μπιντέ???? Μήπως σημαίνει κάτι αυτο??? ;)Μήπως ήτο φιλόσοφος της αρχαιότητος??? ;)Φιλοσοφεί?? Αναρρωτιομαστε τώρα μόλις με την Έλενα (sli8erin) Είμαστε μαζί αυτή την στιγμή... χεχεχε.
Σε συνέχεια της χθεσινής μας συζήτησης....:hmm:

Prince εχεις ρεζιλεψει το γατισιο ειδος.
Σειριος

χαχαχ καλέ τι λέτε... βολλικότα το δροσερό κρεβάτι.. :) ειδικά το κατακαλόκαιρο που θα είναι και δροσερό.. επιπλέον έχει και δική του βρύση ... έχω φρέσκο τρεχούμενο νερό μέσα στη φωλιά μου έστω κι αν δεν πίνεται....

εξάλλου άλλοι γάτοι καθονται μέσα στη λεκάνη... εγώ πρωτο τύπησα :Ρ

Prince

Prince παιδι μου...πως να στο πω...ΔΕΝ ειναι κρεβατι.Ειναι κατι αλλο,αλλη χρηση εχει η βρυσουλα,ρωτα τη μαμα σου...:P

η μαμά λέει κάποτε το χρεισιμοποιούσαν.. τώρα πια κανείς.. η μαμά λέει το απολύμανε οπότε μπορώ να παίξω.. η μαμά λέει ότι όταν μείνει εκεί η πόρτα της μεγάλης τουαλέτας θα είναι ερμητικά κλειστή για μένα.. η δική μου τουαλέτα θα είναι στην μικρή που η μαμά θα την καθαρίζει μόνο για τα μούτρα μου...

οπότε μένουν μία δύο φορές ακόμη να το χρησιμοποιήσω πρίν η μαμά μου γίνει κέρβερος.. μπορείς να με απολάυσεις σε άλλη μία στο νήμα μου :)

Prince

Απο την Εκθεση της Σοφιας αφιερωμένο σε εσας! :)

CIMG1855.JPG

CIMG1951.JPG

CIMG1952.JPG
Kαλα Γιουλι πρεπει να χορτασατε ομορφιες ε?
Ευχαριστω για τις υπεροχες φωτο!!!

DSC00039.jpg

χωρίς σχόλια...
και εγω χωρις σχολια...:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back